ilka71 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 για μέτρηση πίεσης έχει βγάλει κανένα η huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karelia Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα gt 2 sport στον χρόνο σταμάτησε να λειτουργεί το jps το στείλε στο service και μου αντικατέστησαν την πλακέτα δούλεψε μια χαρά. Τώρα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το πάνω κουμπί και η μπαταρία τελείωνε ξαφνικά σε μια μέρα το έχω στείλει στο service εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα περιμένω. Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση; Με τα πάνω κάτω είμαι πάνω από ένα μήνα χωρίς ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Καλησπέρα!Έχει συμβεί σε κανέναν να μην δουλεύουν οι καρδιακοί παλμοί;Έκανα και factory reset αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 10 ώρες πριν, Dimitris_1386 said: Καλησπέρα!Έχει συμβεί σε κανέναν να μην δουλεύουν οι καρδιακοί παλμοί;Έκανα και factory reset αλλά τίποτα... Δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο να έχει βλάβη το ρολόι. Αν δεν ανάβουν τα λαμπάκια τα πράσινα απο κάτω, χρειάζεται σέρβις η συσκευή σου. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Το θέμα είναι ότι δουλεύει μετά την επαναφορά για λίγο και μετά πάλι σταματάει...Το ίδιο κάνει και αν το κάνω επανεκκίνηση...Τελοσπαντων θα το παρακολουθήσω και αν δεν φτιάξει θα το στείλω στο σέρβις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Znts Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλημέρα. μπορεί να αλλάξει το λειτουργικό του ρολογιού και να μπει το λειτουργικό του GT3 proq 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους! Προσπαθώ το gt2 να το συνδέσω με ένα redmi note 10 pro και δεν τα καταφέρνω. Κατέβασα την εφαρμογή της huawei gallery της huawei ύστερα το hmscore και το health. Πηγαίνω να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις του app health και μου γράφει περιορισμένη ρύθμιση. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου On 6/1/2024 at 9:15 ΜΜ, telmakris said: Καλή χρονιά σε όλους! Προσπαθώ το gt2 να το συνδέσω με ένα redmi note 10 pro και δεν τα καταφέρνω. Κατέβασα την εφαρμογή της huawei gallery της huawei ύστερα το hmscore και το health. Πηγαίνω να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις του app health και μου γράφει περιορισμένη ρύθμιση. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Αν το είχες κάνει pair σε άλλο τηλέφωνο τότε θα πρέπει πρώτα να το κάνεις disconnect απο εκείνη την εφαρμογή Health. Κατόπιν βάζεις μόνο την εφαρμογή health στο νεο σου κινητό και απλά κάνεις scan και pair με την εφαρμογή Health. ούτε hms core ούτε τίποτα άλλο. Αυτά έκανα όταν άλλαξα απο το Huawei P20 Pro με το OnePlus 10 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Νομίζω πως η επιλογή disconnect δεν είναι αρκετή για σύνδεση σε νέα συσκευή, σε εμένα πάντως χρειάστηκε επαναφορά του ρολογιού στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά όπως το περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Δυστυχώς αρνείται. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας! Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 31 minutes ago, telmakris said: Δυστυχώς αρνείται. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας! Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Θα πας στις ρυθμίσεις ---> εφαρμογές Θα βρεις την εφαρμογή "Υγεία" ---> πληροφορίες εφαρμογής ---> Να επιτρέπονται οι ρυθμίσεις περιορισμένης πρόσβασης 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είμαι υπόχρεος!! Αυτό ήταν τελικά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Να είσαι καλά φίλε μου, είχα ταλαιπωρηθεί και εγώ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο Nokia X10 που έχω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts