asourmelis Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 1 ώρα πριν, tsiftsism said: Πρώτα απ' όλα θα βάλεις στο κινητό σου την modded εφαρμογή του Health την οποία θα βρεις στο thread του Telegram που παρέθεσα στο προηγούμενο post μου. Βασική προϋπόθεση για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις το modded Health είναι να μην έχεις κινητό Huawei/Honor γιατί σ' αυτές τις συσκευές η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη και δεν μπορείς να περάσεις και την modded έκδοση. Από εκεί και πέρα δες το παρακάτω video που δείχνει πως να κάνεις upload custom watch faces στο ρολόι. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Με τη modded εφαρμογή όλα τα updates κλπ για το ρολόι έρχονται κανονικά; Να κάνω και μια ερώτηση άσχετη, η οποία μάλλον θα έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν την έχω βρει σε όσες σελίδες διάβασα (και ήταν αρκετές). Υπάρχει η δυνατότητα να ανάβει η οθόνη όταν έρχονται notification, χωρίς να έχω ενεργή την επιλογή για το γύρισμα του καρπού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Με τη modded εφαρμογή όλα τα updates κλπ για το ρολόι έρχονται κανονικά;Απ'όσο γνωρίζω ναι.Αλλά ας σου απαντήσει καλύτερα κάποιος άλλος, γιατί έχω Huawei κινητό και την modded εφαρμογή την έχω στο Samsung tablet μου μόνο και μόνο για το upload των watch faces.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Nαι εννοείται έρχονται. Η modded είναι καλύτερη έκδοση της κανονικής. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Κρίμα γιατί εγώ έχω το P40 pro.... Υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Κρίμα γιατί εγώ έχω το P40 pro.... Υπάρχει άλλος τρόπος? Κάποιο παλιό μη Huawei κινητό, ή μη Huawei κινητό κοντινού συγγενή που θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή και θα την χρησιμοποιήσεις για 5 λεπτά με το ρολόι σου.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 11.0.6.26 νεα ενημερωση για το pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 6 ώρες πριν, tasosdimas said: 11.0.6.26 νεα ενημερωση για το pro. Τι νέο έχει; Καμιά διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 19 minutes ago, gmo said: Τι νέο έχει; Καμιά διαφορά; Δεν βλεπω κατι. Μονο στις εφαρμογες βγαζει μια εφαρμογη ρανταρ, το οποιο σε μενα δε λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Aξίζει για έναν κάτοχο του GT2 να πάει στο GT2 Pro ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή σε λογικά πλαίσια? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 3 ώρες πριν, elteo said: Aξίζει για έναν κάτοχο του GT2 να πάει στο GT2 Pro ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή σε λογικά πλαίσια? Ειναι πιο ποιοτικο, σε σχεση με το απλο. Καμια αλλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Ναι είδα μερικά βίντεο και εγώ καταλήγω να μείνω στο gt2. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslps Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 Γεια σας.ειμαι κατοχος του gt2 εδω και 10 μερες και ενω ηταν μια χαρα ξαφνικα απο χθες οι ειδοποιησεις ερχονται 2 φορες ολες.μηνυματα,viber,messenger,ολα. Μπορω να ρυθμισω κατι;βασικα εβαλα να μην αναβει η οθονη με το γυρισμα του καρπου οσο ειμαι στη δουλεια και απο τοτε νομιζω οτι το κανει.αλλα και που το αλλαξα παλθ το ιδιο.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 On 18/9/2021 at 9:50 ΜΜ, mylw_4 said: Δεν μου δείχνει υψόμετρο και βαρόμετρο, δοκίμασα reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Το λοιπόν. Μετά από επικοινωνία με την Huawei και αφού πρώτα μου είπαν κάποιο τρόπο μπας και λυθεί το πρόβλημα, τους έστειλα το ρολόι και έγινε αντικατάσταση αισθητήρων μπαταρίας και πίσω μέρους. Μια βδομάδα κράτησε και δεν πλήρωσα τίποτα καθώς καλύπτονταν από την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslps Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 Γεια σας.ειμαι κατοχος του gt2 εδω και 10 μερες και ενω ηταν μια χαρα ξαφνικα απο χθες οι ειδοποιησεις ερχονται 2 φορες ολες.μηνυματα,viber,messenger,ολα.και καμια φορα και 3. Η δονηση ειναι για μια ειδοποιηση,αλλα οταν μπω να δω ειναι ολες διπλες και πρεπει να τις ανοιγω για να σβηστουν.Μπορω να ρυθμισω κατι;βασικα εβαλα να μην αναβει η οθονη με το γυρισμα του καρπου οσο ειμαι στη δουλεια και απο τοτε νομιζω οτι το κανει.αλλα και που το αλλαξα παλθ το ιδιο.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 Επειδη δεν το εχω με το telegram καπου κάποιος να το ανεβάσει??Από εδώ δεν μπορείς να το κατεβάσεις;https://t.me/huawei_GT_watchface_Global/158636Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 Πρέπει να κατεβάσουμε και τις άλλες τρεις εφαρμογές (HBS, taichi, multiple faces) για να έχουμε δυνατότητα custom faces ... όχι μόνο το modded huawei health.. έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 Πρέπει να κατεβάσουμε και τις άλλες τρεις εφαρμογές (HBS, taichi, multiple faces) για να έχουμε δυνατότητα custom faces ... όχι μόνο το modded huawei health.. έτσι δεν είναι;Μετά από κάποια έκδοση της modded εφαρμογής του Health, όχι, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Παλιότερα χρειαζόταν και τα HMS (Huawei Services).Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 Μετά από κάποια έκδοση της modded εφαρμογής του Health, όχι, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Παλιότερα χρειαζόταν και τα HMS (Huawei Services).Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Proχρειάζονται τα HMS για αγορά watchfaces. εμένα έτσι έλεγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 χρειάζονται τα HMS για αγορά watchfaces. εμένα έτσι έλεγεΔεν τη χρησιμοποιούσα για να αγοράζω watch faces παρά μόνο για να χρησιμοποιώ custom που είναι free, οπότε δεν το γνωρίζω.Ίσως να έχεις δίκαιο.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 (edited) On 1/10/2021 at 11:05 ΜΜ, fotisbasm said: Επειδη δεν το εχω με το telegram καπου κάποιος να το ανεβάσει?? κατέβασε από εδώ απλά πρόσεχε στο κινητό την κατάληξη πολλές φορές την αλλάζει σε zip. πρέπει να έχει κατάληξη .hwt οπότε απλά τα μετονομάζεις http://www.hwgtfaces.com/newinthisweek.htm Edited October 5, 2021 by elteo 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 (edited) Λογικά επειδή όπως σου είπα στο κατεβάζει από το κινητό στο κατεβάζει με την μορφή: watchface.hwt.zip ή watchface.hwt.man εσύ θα το μετονομάσεις σε watchface.hwt όπου watchface το εκάστοτε όνομα της φάτσας. Α και να μην είναι στο downloads folder βάλτο αλλού. Περιέργεια του huawei health app. Αν κάνεις τα παραπάνω και δεν....τότε παίζει ασυμβατότητα. Edited October 5, 2021 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Παίδες καλησπέρα. Καινούργιος στο GT2 pro, σήμερα το παρέλαβα, έχετε ακούσει κάτι για ACG στο μέλλον? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 1 hour ago, steliosk said: Παίδες καλησπέρα. Καινούργιος στο GT2 pro, σήμερα το παρέλαβα, έχετε ακούσει κάτι για ACG στο μέλλον? Μάλλον για το ECG μιλάς, αλλά αυτό είναι θέμα hardware, δεν αρκεί κάποιο software update για να ενεργοποιηθεί. Στην Κίνα υπήρχαν φήμες για ξεχωριστό μοντέλο GT2 Pro ECG, δεν έχω ασχοληθεί όμως να δω αν κυκλοφόρησε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Ανακοινώθηκε αλλά νομίζω δε κυκλοφορεί. Είχα κοιτάξει στο αμαζον αλλά δεν υπάρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Παιδιά το GT 2e παίρνει custom faces από την modified εφαρμογή health? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts