_gatos_ Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 2 ώρες πριν, mylw_4 said: Δεν μου δείχνει υψόμετρο και βαρόμετρο, δοκίμασα reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; δοκιμασες να αλλάξεις προσοψη ?? υπαρχουν εκατονταδες που αλλες δείχνουν καποια πραγματα που θελουμε και αλλες οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 8 ώρες πριν, _gatos_ said: δοκιμασες να αλλάξεις προσοψη ?? υπαρχουν εκατονταδες που αλλες δείχνουν καποια πραγματα που θελουμε και αλλες οχι Το πρόβλημα παραμένει και όταν μπαίνω στην επιλογή βαρόμετρο από το μενού του ρολογιού, όχι μόνο στο wf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Μάλλον τα φτύσε ο σενσορας. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, elteo said: Μάλλον τα φτύσε ο σενσορας. Ούτε ένα χρόνο δε το έχω. Σέρβις επιδέχεται; Edited September 19, 2021 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Ούτε ένα χρόνο δε το έχω. Σέρβις επιδέχεται;Τα smart watches δεν επιδέχονται επισκευής λόγω της στεγανοποίησης τους.Σε περίπτωση που έχει πρόβλημα, θα σου δώσουν καινούριο (εκτός και αν ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζω, από την Huawei).Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 1 hour ago, tsiftsism said: Τα smart watches δεν επιδέχονται επισκευής λόγω της στεγανοποίησης τους. Σε περίπτωση που έχει πρόβλημα, θα σου δώσουν καινούριο (εκτός και αν ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζω, από την Huawei). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Και αν θες αλλαγή μπαταρίας τι γίνεται; σε άλλες εταιρίες μια χαρά επιδέχονται επισκευή και περνάνε και τεστ στεγανοποίσης μετά. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Και αν θες αλλαγή μπαταρίας τι γίνεται; σε άλλες εταιρίες μια χαρά επιδέχονται επισκευή και περνάνε και τεστ στεγανοποίσης μετά.Δεν γνωρίζω τι γίνεται με την αλλαγή μπαταρίας.Ξέρω πάντως περιπτώσεις φίλων μου που τους έκαναν αντικατάσταση με καινούριο (όχι της Huawei, το ένα είχε battery drain, όχι φυσιολογικό, και το άλλο 'πάγωνε' χωρίς να μπορείς να κάνεις ούτε reset ούτε τίποτα, έσβηνε κάποια στιγμή, και άνοιγε μετά από πολλή ώρα από μόνο του).Όπως και να 'χει, όποιος έχει πρόβλημα αναγκαστικά το στέλνει στην εταιρία, και μετά μπορεί να μας πει τι έγινε στην περίπτωση του.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 μπορούμε να βάλουμε beta στο firmware του κινητού ;όχι στην εφαρμογή, στο κινητό. εγώ στην εφαρμογή έβαλα την τελευταία beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Ξαφνικά δε μου δείχνει τπτ η οθόνη. Ενώ το πρωί δούλευε κανονικά η οθόνη, μου ήρθε μια ειδοποίηση, γυρνάω τον καρπό δε κάνει τπτ. Πατάω κουμπιά κλπ πάλι δεν κάνει τπτ? Ενώ στην εφαρμογή φαίνεται συνδεδεμένο. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως πάρει μπρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 18 minutes ago, asourmelis said: Ξαφνικά δε μου δείχνει τπτ η οθόνη. Ενώ το πρωί δούλευε κανονικά η οθόνη, μου ήρθε μια ειδοποίηση, γυρνάω τον καρπό δε κάνει τπτ. Πατάω κουμπιά κλπ πάλι δεν κάνει τπτ? Ενώ στην εφαρμογή φαίνεται συνδεδεμένο. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως πάρει μπρος? Κοιτα αν ειναι συνδεμένο απο την εφαρμογή,τι μπαταρία σου δείχνει.Δοκίμασε να το φορτίσεις.Το επάνω κουμπί αν το κρατησεις σε παει σε power off/ restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 7 minutes ago, bill33 said: Κοιτα αν ειναι συνδεμένο απο την εφαρμογή,τι μπαταρία σου δείχνει.Δοκίμασε να το φορτίσεις.Το επάνω κουμπί αν το κρατησεις σε παει σε power off/ restart? Είναι συνδεδεμένο. Μάλιστα τώρα το έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων από το κινητό και όταν κάνω αναζήτηση συσκευής το κινητό μου το βρίσκει. Πατάω να κάνει pairing δονείται το ρολόι αλλά στην οθόνη τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Μπορείτε να αγοράσετε κάποια πρόσοψη για το ρολόι σας;Ρωτάω γιατί έχω ένα Watch 3 pro,και δεν μπορώ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Εμένα πάλι κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται όταν γυρνάω τον καρπό, κάτι που είναι πραγματικά αρκετά ενοχλητικό (GT2).PS. Ευχαριστώ τα παιδιά που ανέφεραν το group στο Telegram με τα themes!PS2. Μπορείτε και από εδώ http://www.hwgtfaces.com/Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα με τα ακουστικά? Δηλαδή να μπορούμε κανονικά να μιλάμε με ακουστικά? Γιατί πραγματικά αν είναι το ρολόι και ακουστικά (tws) μαζί τότε δεν με αφήνει να μιλάω με ακουστικά παρά μόνο σε περίπτωση αν η κλήση είναι εισερχόμενη και απαντήσω από τα ακουστικά. Σε άλλες περιπτώσεις απλά αναγκάζομαι να μιλάω μόνο από το τηλέφωνο γιατί δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο ακόμα και αν κατά τη κλήση πατήσω εκεί στις επιλογές μεγάφωνο- ακουστικό- Bluetooth το Bluetooth δεν κάνει τίποτα...Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 1 ώρα πριν, komatoza said: Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα με τα ακουστικά? Δηλαδή να μπορούμε κανονικά να μιλάμε με ακουστικά? Γιατί πραγματικά αν είναι το ρολόι και ακουστικά (tws) μαζί τότε δεν με αφήνει να μιλάω με ακουστικά παρά μόνο σε περίπτωση αν η κλήση είναι εισερχόμενη και απαντήσω από τα ακουστικά. Σε άλλες περιπτώσεις απλά αναγκάζομαι να μιλάω μόνο από το τηλέφωνο γιατί δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο ακόμα και αν κατά τη κλήση πατήσω εκεί στις επιλογές μεγάφωνο- ακουστικό- Bluetooth το Bluetooth δεν κάνει τίποτα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδιο πρόβλημα έχω και τόσο εγώ με gt2 pro όσο και ο γαμπρός μου με gt2. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνει προτεραιότητα άλλοτε στο ρολόι και άλλοτε στα ακουστικά. Μακάρι να μπορούσαμε να ορίσουμε εμείς το μέσο απάντησης της κλήσης. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Ίδιο πρόβλημα έχω και τόσο εγώ με gt2 pro όσο και ο γαμπρός μου με gt2. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνει προτεραιότητα άλλοτε στο ρολόι και άλλοτε στα ακουστικά. Μακάρι να μπορούσαμε να ορίσουμε εμείς το μέσο απάντησης της κλήσης.Με Samsung συσκευή και ακουστικά τελικά νομίζω το έλυσα και πλέον αυτόματα βλέπει και συνδέεται μόνο στα ακουστικά. Εμφανίζει την κλήση στο ρολόι, ωστόσο μπορώ μόνο να την κλείσω, όχι να απαντήσω και να μιλήσω από το ρολόι, πράγμα που δεν με ενοχλεί η αλήθεια είναι.Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 14 ώρες πριν, Sofos_5 said: Εμένα πάλι κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται όταν γυρνάω τον καρπό, κάτι που είναι πραγματικά αρκετά ενοχλητικό (GT2). PS. Ευχαριστώ τα παιδιά που ανέφεραν το group στο Telegram με τα themes! PS2. Μπορείτε και από εδώ http://www.hwgtfaces.com/ Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως μπορώ να βρω τα θέματα στο telegram και πως κάνω εγκατάσταση? 14 ώρες πριν, Sofos_5 said: Εμένα πάλι κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται όταν γυρνάω τον καρπό, κάτι που είναι πραγματικά αρκετά ενοχλητικό (GT2). PS. Ευχαριστώ τα παιδιά που ανέφεραν το group στο Telegram με τα themes! PS2. Μπορείτε και από εδώ http://www.hwgtfaces.com/ Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως μπορώ να βρω τα θέματα στο telegram και πως κάνω εγκατάσταση? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Πως μπορώ να βρω τα θέματα στο telegram και πως κάνω εγκατάσταση? Κάνεις εγκατάσταση το Telegram από το Play Store, κάνεις login με τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου, και μετά κάνεις add το group από το παρακάτω link:https://t.me/huawei_GT_watchface_GlobalSent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 8 ώρες πριν, Sofos_5 said: Με Samsung συσκευή και ακουστικά τελικά νομίζω το έλυσα και πλέον αυτόματα βλέπει και συνδέεται μόνο στα ακουστικά. Εμφανίζει την κλήση στο ρολόι, ωστόσο μπορώ μόνο να την κλείσω, όχι να απαντήσω και να μιλήσω από το ρολόι, πράγμα που δεν με ενοχλεί η αλήθεια είναι. Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το είχα καταφέρει κι εγώ( απενεργοποιώντας μέσα από το Bluetooth την επιλογή κλήσεων του ρολογιού). Το θέμα είναι ότι εγώ χρειάζομαι αυτήν την επιλογή . Άσε που κι αυτή η λύση είχε κάποια κολλήματα μερικές φορές. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση η θα υπάρξει ποτέ στο θέμα του Bluetooth. Απλά τα προϊόντα από το ίδιο οικοσύστημα συνεργάζονται καλύτερα. Σαν iPhone και airpods. Αν και στην δική μας περίπτωση υπάρχει πρόβλημα και όχι απλά έλλειψη κάποιας δυνατότητας.Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 12 ώρες πριν, komatoza said: Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα με τα ακουστικά? Δηλαδή να μπορούμε κανονικά να μιλάμε με ακουστικά? Γιατί πραγματικά αν είναι το ρολόι και ακουστικά (tws) μαζί τότε δεν με αφήνει να μιλάω με ακουστικά παρά μόνο σε περίπτωση αν η κλήση είναι εισερχόμενη και απαντήσω από τα ακουστικά. Σε άλλες περιπτώσεις απλά αναγκάζομαι να μιλάω μόνο από το τηλέφωνο γιατί δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο ακόμα και αν κατά τη κλήση πατήσω εκεί στις επιλογές μεγάφωνο- ακουστικό- Bluetooth το Bluetooth δεν κάνει τίποτα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ εγώ βρει άλλη λύση αλλά θέλει συγκεκριμένα handsfree όμως. Έχω τα freelace pro που περνάνε με καλώδιο από το λαιμό και έχουν μαγνήτη μεταξύ τους για να στέκονται. Όταν είναι ενωμένα τα ακουστικά αυτομάτως αποσυνδεονται από το τηλέφωνο και όταν τα χωρίσεις αμεσως συνδέονται. Οπότε όταν κάνω κλήση από ρολόι αμέσως βάζω τα ακουστικά στο αυτί και γυρνάει ο ήχος σε αυτά. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Εγώ εγώ βρει άλλη λύση αλλά θέλει συγκεκριμένα handsfree όμως. Έχω τα freelace pro που περνάνε με καλώδιο από το λαιμό και έχουν μαγνήτη μεταξύ τους για να στέκονται. Όταν είναι ενωμένα τα ακουστικά αυτομάτως αποσυνδεονται από το τηλέφωνο και όταν τα χωρίσεις αμεσως συνδέονται. Οπότε όταν κάνω κλήση από ρολόι αμέσως βάζω τα ακουστικά στο αυτί και γυρνάει ο ήχος σε αυτά. Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ με τα OnePlus Bullets Wireless Z. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 (edited) Νέος κάτοχος του Gt2 Pro Για να εχω notifications στο ρολοι(viber sms email) πρέπει να παραμένει η εφαρμογη health "ανοιχτή" (xiaomi 12.5 android) ενω λαμβάνει κανονικά κλήσεις όταν η εφαρμογή ειναι "κλειστή" Ετσι πρέπει να δουλεύει;; Edited September 26, 2021 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 (edited) On 26/9/2021 at 2:04 ΠΜ, tsiftsism said: Κάνεις εγκατάσταση το Telegram από το Play Store, κάνεις login με τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου, και μετά κάνεις add το group από το παρακάτω link: https://t.me/huawei_GT_watchface_Global Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Μέχρι εδώ καλά μετά πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση αυτό που θέλω...? Edited September 27, 2021 by petraKOS07 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Μέχρι εδώ καλά μετά πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση αυτό που θέλω...? Πρώτα απ' όλα θα βάλεις στο κινητό σου την modded εφαρμογή του Health την οποία θα βρεις στο thread του Telegram που παρέθεσα στο προηγούμενο post μου.Βασική προϋπόθεση για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις το modded Health είναι να μην έχεις κινητό Huawei/Honor γιατί σ' αυτές τις συσκευές η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη και δεν μπορείς να περάσεις και την modded έκδοση.Από εκεί και πέρα δες το παρακάτω video που δείχνει πως να κάνεις upload custom watch faces στο ρολόι.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts