giannisnt Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 καλησπέρα έχω το honor gs pro και ενώ βάζω το φωτισμό στο αυτόματο μου το γυρνάει πάντα στο 3 άλλα όχι στον ίδιο χρόνο άλλοτε σε 5 λεπτά και άλλες φορές μετά από ώρα ξέρετε τι φταίει παλιά δεν το έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Ερώτηση : Συνεργάζεται το συγκεκριμένο huawei ρολόι με κινητό σαμσουνγκ? Πχ βήματα, καρδιακοι παλμοί μεταφέρονται στο σαμσουνγκ κινητό? Όλα τα δεδομένα στο huawei ρολόι σώζονται καπως για επαναφορά μετα απο φόρματ στο ρολοι? Συνεργάζεται με την εφαρμογή samsung galaxy wearable? Φίλος μου έχει το Samsung Galaxy watch, και επειδή του χάλασε σκέφτεται ητε το ιδιο να ξανα πάρει ητε το huawei. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Ερώτηση : Συνεργάζεται το συγκεκριμένο huawei ρολόι με κινητό σαμσουνγκ? Πχ βήματα, καρδιακοι παλμοί μεταφέρονται στο σαμσουνγκ κινητό? Όλα τα δεδομένα στο huawei ρολόι σώζονται καπως για επαναφορά μετα απο φόρματ στο ρολοι? Συνεργάζεται με την εφαρμογή samsung galaxy wearable? Φίλος μου έχει το Samsung Galaxy watch, και επειδή του χάλασε σκέφτεται ητε το ιδιο να ξανα πάρει ητε το huawei. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ, δεν το έχω αλλά γιατί να συνεργάζεται με εφαρμογή της samsung ; θα έχει δικιά του εφαρμογή που προφανώς κάπως συγχρονίζει αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με την samsung ή την εφαρμογή της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 δεν το έχω αλλά γιατί να συνεργάζεται με εφαρμογή της samsung ; θα έχει δικιά του εφαρμογή που προφανώς κάπως συγχρονίζει αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με την samsung ή την εφαρμογή της Σωστό, αλλά η δική της εφαρμογή δουλεύει οκ σε σαμσουγκ ή έχουμε καποιο θέμα τωρα που η Huawei δεν υποστηρίζει gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Σωστό, αλλά η δική της εφαρμογή δουλεύει οκ σε σαμσουγκ ή έχουμε καποιο θέμα τωρα που η Huawei δεν υποστηρίζει gapps?υπάρχουν πολλά θέματα με άλλες μάρκες κινητών. εγώ και στο mi a3 xiaomi και τώρα στο Α31 Samsung ειδικά όταν έχεις συνδεμένο και ακουστικό bt γίνεται ψιλοχαμος όταν θες να απαντήσεις η να κάνεις κλήση! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Εδώ δουλεύει καλά στα iPhone ! Κατεβάζεις το appgallery από το επίσημο σάιτ της Huawei και από εκεί το health (και όχι από το play store για να έχεις την πιο νέα έκδοση πάντα) και το συνδέεις το ρολόι σε οποιοδήποτε android τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Εδώ δουλεύει καλά στα iPhone ! Κατεβάζεις το appgallery από το επίσημο σάιτ της Huawei και από εκεί το health (και όχι από το play store για να έχεις την πιο νέα έκδοση πάντα) και το συνδέεις το ρολόι σε οποιοδήποτε android τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ότι δουλεύει καλά με iPhone απλά γελάω. Το ρολόι το χάρισα στην γυναίκα μου (είναι με Poco X3) γιατί με το iPhone από τις 10 ειδοποιήσεις χτυπούσαν μόλις οι 2. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Γραψτε στο search του huawei store στην εφαρμογη Health GreekFlag ή StrongGR Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 test για το νεο φορουμ(δοκιμη αγνοειστε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 σημερινό update 44mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Ξέρει κανείς να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το mood messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milos13 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Καλημέρα, έχω το εν λόγω ρολόι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Σήμερα το πρωί και ενώ το είχα φορτίσει χθες όταν το κοίταξα ήταν κλειστό. Όσες φορές προσπάθησα να το ανοίξω δείχνει μόνο το logo της huawei και μετά κλείνει μόνο του χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι... κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 5 hours ago, milos13 said: Καλημέρα, έχω το εν λόγω ρολόι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Σήμερα το πρωί και ενώ το είχα φορτίσει χθες όταν το κοίταξα ήταν κλειστό. Όσες φορές προσπάθησα να το ανοίξω δείχνει μόνο το logo της huawei και μετά κλείνει μόνο του χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι... κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Δοκίμασες να το βάλεις πάλι στο φορτιστή να δούμε τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 On 27/8/2021 at 4:14 ΜΜ, ilka71 said: σημερινό update 44mb Ακόμα δεν έχει έρθει κάτι σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milos13 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 1 hour ago, karamazof53 said: Δοκίμασες να το βάλεις πάλι στο φορτιστή να δούμε τι κάνει? Ναι και δυστυχώς δεν έκανε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Νεα ενημερωση 44mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 16 hours ago, tasosdimas said: Νεα ενημερωση 44mb Μόλις ήρθε και σ' εμένα το update, όπως πάντα καθυστερημένα.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASHOR7 Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Καλησπέρα, πήρα χτες το gt2 κ είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπαθώ να βρω λύση με το ασυρματο bluetooth ακουστικό που έχω. Να σε ρωτήσω το εξής, όταν απαντώ μια κλήση ή με καλούν, αφου το σηκώσω έχω επιλογή στο κινητό πιο bluetooth θα διαλέξω, δεν μπορεί να γίνει αυτόματα, δηλαδή βάζω το ακουστικό στ αυτί κ κατευθείαν μιλάω απ αυτό. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 50 minutes ago, KOSTASHOR7 said: Καλησπέρα, πήρα χτες το gt2 κ είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπαθώ να βρω λύση με το ασυρματο bluetooth ακουστικό που έχω. Να σε ρωτήσω το εξής, όταν απαντώ μια κλήση ή με καλούν, αφου το σηκώσω έχω επιλογή στο κινητό πιο bluetooth θα διαλέξω, δεν μπορεί να γίνει αυτόματα, δηλαδή βάζω το ακουστικό στ αυτί κ κατευθείαν μιλάω απ αυτό. ευχαριστώ! Στη δική μου περίπτωση όταν έχω συνδεδεμένα τα Freebuds 3i και δεχτώ κλήση, είτε απαντήσω από την οθόνη του κινητό είτε με double tap από τα ακουστικά, η κλήση πάντα πηγαίνει στα ακουστικά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koskon Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Μόλις ήρθε και σε μένα ή νέα ενημέρωση.. 😊 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASHOR7 Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 14 hours ago, tsiftsism said: Στη δική μου περίπτωση όταν έχω συνδεδεμένα τα Freebuds 3i και δεχτώ κλήση, είτε απαντήσω από την οθόνη του κινητό είτε με double tap από τα ακουστικά, η κλήση πάντα πηγαίνει στα ακουστικά. Εμένα όχι, μου δείχνει στα bluetooth συνδεμένα κ το gt2 κ τα jabra, όπου πρέπει να επιλέξω ποιο απ τα 2 θέλω. Όταν ανοίγω από το τηλέφωνο πάντα μιλάω στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 4 hours ago, KOSTASHOR7 said: Εμένα όχι, μου δείχνει στα bluetooth συνδεμένα κ το gt2 κ τα jabra, όπου πρέπει να επιλέξω ποιο απ τα 2 θέλω. Όταν ανοίγω από το τηλέφωνο πάντα μιλάω στο τηλέφωνο Ίσως να παίζει ρόλο που έχω Huawei κινητό και να λειτουργούν καλύτερα από τις περιπτώσεις όπου το κινητό είναι διαφορετικής εταιρείας. 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 10 hours ago, KOSTASHOR7 said: Εμένα όχι, μου δείχνει στα bluetooth συνδεμένα κ το gt2 κ τα jabra, όπου πρέπει να επιλέξω ποιο απ τα 2 θέλω. Όταν ανοίγω από το τηλέφωνο πάντα μιλάω στο τηλέφωνο Καλησπέρα, εγώ έχω συνδεδεμένα τα Huawei 4i και το ρολόι. Όταν έχω κλήση, και απαντήσω από το τηλέφωνο πάντα απαντάει από τα ακουστικά και όχι από το ρολόι ή την συσκευή. (Στο αυτοκίνητο που έχω bluetooth, με ρωτάει σε ποιο μέσο θέλω να απαντήσω και βγάζει όλες τις επιλογές στην οθόνη, όπου εάν δεν κάνω τίποτε, τότε υπερισχύει το bt του αυτοκίνητου). Πήγαινε στο μενού του bt του τηλεφώνου και ξε-τικάρισε απο το ρολόι των "ήχο κλήσεων". Το κάνεις πατώντας το γραναζι δεξιά που έχει και λογικά με αυτό πρέπει να δίνει προτεραιότητα στα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASHOR7 Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 7 minutes ago, xristos_mi said: Καλησπέρα, εγώ έχω συνδεδεμένα τα Huawei 4i και το ρολόι. Όταν έχω κλήση, και απαντήσω από το τηλέφωνο πάντα απαντάει από τα ακουστικά και όχι από το ρολόι ή την συσκευή. (Στο αυτοκίνητο που έχω bluetooth, με ρωτάει σε ποιο μέσο θέλω να απαντήσω και βγάζει όλες τις επιλογές στην οθόνη, όπου εάν δεν κάνω τίποτε, τότε υπερισχύει το bt του αυτοκίνητου). Πήγαινε στο μενού του bt του τηλεφώνου και ξε-τικάρισε απο το ρολόι των "ήχο κλήσεων". Το κάνεις πατώντας το γραναζι δεξιά που έχει και λογικά με αυτό πρέπει να δίνει προτεραιότητα στα ακουστικά. Ευχαριστώ για αρχή για τις απαντήσεις σας, μάλλον συνεργάζονται καλύτερα όταν είναι ίδιας εταιρίας, εγω έχω κινητό samsung, ακουστικά jabra κ το ρολόι gt2. Παρατήρησα το εξής κ δούλεψε, όταν κάνω ή δέχομαι κλήση, για να μιλήσω με τ ακουστκα πρέπει να πατήσω το κουμπάκι στ ακουστικό. Θα μου πεις λογικό δεν είναι, σωστά. Όμως ακο.α κ όταν κάνω κλήση κ είναι ήδη ανοιχτά τ ακουστικά κ συνδεδεμένα, πάλι πρέπει να το πατήσω για να συνδεθεί. Το χω κάνει ήδη το ξετικαρισμα στο by του κινητού για το gt2. Σας ευχαριστώ κ πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts