tsiftsism Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, ενώ δουλεύει μια χαρά με όλες, εκεί που αντιμετωπίζω πρόβλημα είναι με το Google Keep, μια πολύ σημαντική για μένα εφαρμογή υπενθυμίσεων. Ενώ μου πετάει την υπενθύμιση στο ρολόι, δεν δείχνει όλο το κείμενο που μπορεί να έχω γράψει (πχ ραντεβού με γιατρό και λογιστή), παρά ένα μικρό μέρος του (πχ ραντεβού με...). Υπάρχει πιστεύετε τρόπος να το διορθώσω. Υπόψη, δεν θέλω να αλλάξω εφαρμογή γιατί με βολεύει πάρα πολύ.Σε πολλές εφαρμογές (για να μην πω σε όλες) δεν εμφανίζεται όλο το κείμενο. Μου έχει τύχει σε μήνυμα με κείμενο πολλών σειρών είτε με το Google Messages, ή με το Viber. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Σε πολλές εφαρμογές (για να μην πω σε όλες) δεν εμφανίζεται όλο το κείμενο. Μου έχει τύχει σε μήνυμα με κείμενο πολλών σειρών είτε με το Google Messages, ή με το Viber. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Ναι οκ, αν είναι πολλές σειρές, πες εντάξει, αλλά εδώ μιλάμε ότι μου εμφανίζει μόνο τις δύο-τρεις πρώτες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Ναι οκ, αν είναι πολλές σειρές, πες εντάξει, αλλά εδώ μιλάμε ότι μου εμφανίζει μόνο τις δύο-τρεις πρώτες λέξεις. Αλλαξε θεση στις σημαντικές λέξεις,βάλτες πρωτες πχ λογιστης ραντεβού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Ναι, κάπως έτσι σκέφτηκα κι εγώ να το κάνω. Μία άλλη ερώτηση: όταν είσαι σε ομαδική συνομιλία και μιλάνε οι άλλοι, χωρίς να απαντήσεις, βλέπεις τα μηνύματα που έρχονται στο ρολόι ως συνομιλία/διάλογο ή ένα ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Ναι, κάπως έτσι σκέφτηκα κι εγώ να το κάνω. Μία άλλη ερώτηση: όταν είσαι σε ομαδική συνομιλία και μιλάνε οι άλλοι, χωρίς να απαντήσεις, βλέπεις τα μηνύματα που έρχονται στο ρολόι ως συνομιλία/διάλογο ή ένα ένα; Το 1ο το βλέπεις ολόκληρο (όσοι χαρακτήρες χωράνε....). Από το 2ο βλέπεις μόνο το όνομα της ομάδας. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Το 1ο το βλέπεις ολόκληρο (όσοι χαρακτήρες χωράνε....). Από το 2ο βλέπεις μόνο το όνομα της ομάδας. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Άρα, αν κατάλαβα καλά, βλέπεις μόνο το πρώτο μήνυμα, ακόμα κι αν έχουν στείλει πχ 10 μηνύματα στη σειρά. Καλά τα λέω; Emoticon δεν διαβάζει; Οπότε μου στέλνουν, απλά είναι κενό. Ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να πειράξω για να τα βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Άρα, αν κατάλαβα καλά, βλέπεις μόνο το πρώτο μήνυμα, ακόμα κι αν έχουν στείλει πχ 10 μηνύματα στη σειρά. Καλά τα λέω; Emoticon δεν διαβάζει; Οπότε μου στέλνουν, απλά είναι κενό. Ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να πειράξω για να τα βλέπω; Βλέπεις το πρώτο μήνυμα όταν έρθει και μετά βλέπεις το όνομα της ομάδας μόνο χωρίς τους διαλόγους. Αν πατήσεις να τα διαβάσεις στο ρολοϊ βλέπεις τους διαλόγους κανονικά. Δεν υπάρχει ρύθμιση για emoticons. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Huawei Watch GT 2, GT 2e, GT 2 Pro will receive HarmonyOS update https://www.huaweiupdate.com/huawei-watch-gt-2-gt-2e-gt-2-pro-will-receive-harmonyos-update/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Huawei Watch GT 2, GT 2e, GT 2 Pro will receive HarmonyOS update https://www.huaweiupdate.com/huawei-watch-gt-2-gt-2e-gt-2-pro-will-receive-harmonyos-update/Τωρα τι OS εχουμε στο ρολοι? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Κάποιο φασόν γιατί το βλέπω να φοριέται σε αρκετά κινέζικα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Κάποιο φασόν γιατί το βλέπω να φοριέται σε αρκετά κινέζικα.άρα το harmony θα είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Δεν ξέρω. Θα δούμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Huawei Watch GT 2, GT 2e, GT 2 Pro will receive HarmonyOS update https://www.huaweiupdate.com/huawei-watch-gt-2-gt-2e-gt-2-pro-will-receive-harmonyos-update/ Γτ όχι μωρέ, αξίζει μάλλον σε wearable συσκευές. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Ελπίζω μικρά προβλήματα να λυθούν και όχι να δημιουργηθούν νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εχω παρατηρήσει οτι οταν αναβοσβηνουν πισω απο το ρολόι οι 2 πράσινοι αισθητήρες στο τελείωμα ο ενας φλασαρει κόκκινα. Στην τελευταία αναλαμπή ισα που το παίρνει το ματι κοκκινίζει. Το συγκρινα με αλλο ρολόι και δεν το κανει. Και λεω μήπως η απόκλιση (20-30) στους παλμούς οφείλεται σε ελαττωματικό αισθητήρα ;αν ειναι ετσι παω για σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Αυτό με τους παλμούς, γίνεται να μην τους μετράει συνέχεια και να το κάνει πχ κάθε 20 λεπτά ή μισή ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Techgear: Huawei Watch 3 / Watch 3 Pro: Επίσημα τα πρώτα smartwatches με HarmonyOS. https://www.techgear.gr/huawei-watch-3-watch-3-pro-episima-ta-prota-smartwatches-me-harmonyos-30241 Μια ματιά στο harmony os. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 πάντως πέρασαν οι 4 μέρες από τότε που έλεγε το άρθρο και αναβάθμιση δεν έχει έρθει στο gt2 Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Σοβαρά περίμενες να σου έρθει τόσο γρήγορα?:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Σοβαρά περίμενες να σου έρθει τόσο γρήγορα?:lol:εχμ.... ε οχι αλλα ειχα μια ελπιδα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Υπάρχει τρόπος να μένει ανοιχτή πάνω από 5 δευτερόλεπτα η οθόνη του ρολογιού, όταν σηκώνει κάποιος τον καρπό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpns Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Στο ρολόι Ρυθμίσεις - Οθόνη - Σύνθετες - Ύπνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Στο ρολόι Ρυθμίσεις - Οθόνη - Σύνθετες - Ύπνος. Σ' ευχαριστώ. Άλλη μια ερώτηση είναι η εξής: Κάνει κάτι άκυρες αποσυνδέσεις. Μια-δυο φορές, μάλιστα, ενώ φαινόταν συνδεδεμένο με την εφαρμογή Health, δεν ερχόταν καμία ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Σ' ευχαριστώ. Άλλη μια ερώτηση είναι η εξής: Κάνει κάτι άκυρες αποσυνδέσεις. Μια-δυο φορές, μάλιστα, ενώ φαινόταν συνδεδεμένο με την εφαρμογή Health, δεν ερχόταν καμία ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς; Και μενα καμια 10αρια φορες την ημερα γραφει αποσυνδεθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Και μενα καμια 10αρια φορες την ημερα γραφει αποσυνδεθηκε. Και το κινητό είναι κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts