stapd_21 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Όχι δεν γίνεται αυτό. Αν απαντήσεις από το ρολόι η φωνή θα παραμείνει από το μεγάφωνο του ρολογιού. Ακουστικά συνδεδεμένα με το ρολόι μόνο για μουσική. Ευχαριστώ πολύ. Αν απαντήσω από τα ακουστικά; Θα μπορέσω να μιλήσω από τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Εγώ το πήρα για το υψόμετρο αλλά τελικά δεν είναι όπως το περίμενα ανεξάρτητο τηλεφώνου με πληροφόρησαν λάθος.3 μέρες το δούλεψα αλλά τελικά θα το δώσω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Αν απαντήσω από τα ακουστικά; Θα μπορέσω να μιλήσω από τα ακουστικά; Όχι δε μπορείς να απαντήσεις εφόσον είσαι συνδεδεμένος με το ρολόι. Αν είσαι συνδεδεμένος με το κινητό μόνο μπορείς. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Εγώ το πήρα για το υψόμετρο αλλά τελικά δεν είναι όπως το περίμενα ανεξάρτητο τηλεφώνου με πληροφόρησαν λάθος.3 μέρες το δούλεψα αλλά τελικά θα το δώσω.Τόσο χάλια είναι το υψόμετρο.???? Στο gt(1) δεν είναι τόσο άκυρο. Πχ σε παραλία μ έβγαζε 3 μέτρα. Στ σπίτι μου δείχνει 80 αντί για 75 που είναι περίπου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Τόσο χάλια είναι το υψόμετρο.???? Στο gt(1) δεν είναι τόσο άκυρο. Πχ σε παραλία μ έβγαζε 3 μέτρα. Στ σπίτι μου δείχνει 80 αντί για 75 που είναι περίπου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε ξέρω εγώ νόμιζα ότι το μετράει μόνο του χωρίς κινητό πυξίδες κλπ και τώρα στο ίδιο μπαλκόνι γράφει 28 μέτρα χτες έγραφε 34 και είμαι δίπλα στη θάλασσα ούτε 5 μέτρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας στειλη πμ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Εμένα στο watch magic 2 αυτή τη στιγμή που είμαι Σύρο σε ξενοδοχείο στον 1ο όροφο μου δείχνει 2 μέτρα υψόμετρο οπότε θεωρώ ότι το δείχνει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 (edited) Αυτό που το υψομετρο δεν υπάρχει σαν επιλογή στο μενού και πρέπει να χεις συγκεκριμένο watchface μου την δίνει κάπως... Πάντως το υψομετρο μια χαρά μετράει, μπορείτε να κάνετε το τεστ που κάνω και γω, το αφήνω στο πάτωμα και μου γράφει 101 μέτρα, σημειώνω στο τοίχο (αφού μέτρησα με πασετο 3 μέτρα) και το βάζω εκεί και βγάζει 104 μέτρα. Edit: Τώρα με ενα υψόμετρο ακριβειας που έχω και με μια εφαρμογή στο κινητό που έβαλα έχουμε και λέμε : Ακριβείας - 138 m app Κινητό - 139 m GT2 - 101 m Οποτε ο φίλος έχει δίκιο ως προς το αποτέλεσμα, σε σύγκριση με τη μέτρηση που κάνω απο πάτωμα στα 3 μέτρα και τα 3α μετράνε σωστά. Edit 2 Νέα δεδομένα : Ακριβείας - 130 m app κινητό 1 - 130 m app κινητό 2 - 99 m GT2 - 101 m Οπότε τώρα μπερδεύτηκα Βαρόμετρο σε app κινητό 1, 2 - 1010,7 hPa GT2 - 998 hPa edit 3: Με το Google earth μου δίνει αποτέλεσμα 100 m Όποτε για να καταλήξουμε, το ακριβειας μάλλον δεν είναι ακριβειας. Με γνώμονα πάντα τη Google το gt2 έχει απόκλιση 1 μέτρο, οπότε θα καταλήξω πως: Αφού μου μετράει σωστά τα 3 μέτρα (πάτωμα - 3μ πάνω απ το πάτωμα) και αφού συμφωνεί με τη Google νομίζω πως το gt2 δίνει σωστά αποτελέσματα. συγγνώμη για τα απανωτά edit αλλά μου γεννήθηκε και μένα η περιέργεια για την αξιοπιστία. Edited August 23, 2020 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Και το Ακριβείας μου έδωσε σωστά αποτελέσματα, άλλαξα μπαταρίες και του έκανα ένα ρεσετ μαζί με καλιμπραρισμα και μ έδωσε 100,8 μέτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Καταρχήν για να δουλέψει το υψόμετρο σωστά πρέπει να έχετε ενεργοποιημενο το GPS και τα δεδομένα κινητού ώστε να δείξει σωστά! Το κάνετε όσοι έχετε θέμα? Αφού τα ανοίξετε θα δείτε πως δείχνει άλλο υψόμετρο, το σωστό. Βέβαια δε θα έπρεπε να έχεις ανοιχτά τα του κινητού αλλά δείχνει ολόσωστα και καρατσεκαρισμένο! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Το θέμα μου τώρα είναι πως το μεσημέρι που έγραψα το απο πανω θέμα είχα 101 μέτρα, τώρα που γράφω το ρολόι δίνει 114 m το ίδιο μου δίνει και η εφαρμογή. Τι δεν έχω καταλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Αν ανοίξεις δεδομένα και GPS κινητού δε σου δείχνει το ίδιο πάλι? Μπες και εκεί που λέει υψόμετρο μήπως συγχρονίσει πάλι.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Καλημερα. Όταν είμαι σε άσκηση ενώ μου δείχνει κανονικά τους παλμούς, η ζώνη άσκησης π.χ. καυση λίπους, αερόβιο, αναερόβιο κλπ είναι κολλημένο στο τέρμα "έντονη". Έχει περίπου 10 μέρες που μου το κάνει μετά από reset ενώ πριν δούλευε κανονικά. Το έκανα πόσες φορές ξανά reset αλλά τίποτα. Τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά. Έχεις κάνεις το ίδιο πρόβλημα; Edited August 24, 2020 by giannees Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Πάντως ένας φίλος που πήρε σαμσουνκ βλαστήμαει κάθε 2 μέρες θέλει φόρτιση . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Καλημερα. Όταν είμαι σε άσκηση ενώ μου δείχνει κανονικά τους παλμούς, η ζώνη άσκησης π.χ. καυση λίπους, αερόβιο, αναερόβιο κλπ είναι κολλημένο στο τέρμα "έντονη". Έχει περίπου 10 μέρες που μου το κάνει μετά από reset ενώ πριν δούλευε κανονικά. Το έκανα πόσες φορές ξανά reset αλλά τίποτα. Τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά. Έχεις κάνεις το ίδιο πρόβλημα; Αν οι παλμοι σου ειναι στο ευρος της "ακραιας" ασκησης ειναι σωστο...αν εισαι στους 130 και δειχνει εντονη κατι δν παει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αν οι παλμοι σου ειναι στο ευρος της "ακραιας" ασκησης ειναι σωστο...αν εισαι στους 130 και δειχνει εντονη κατι δν παει καλα. Όχι αυτό λέω και 60 παλμούς να έχω αυτό είναι κολλημένο στο τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αν οι παλμοι σου ειναι στο ευρος της "ακραιας" ασκησης ειναι σωστο...αν εισαι στους 130 και δειχνει εντονη κατι δν παει καλα. Για να είναι κόκκινο είναι στο "ακραίο" που απο default είναι απο 164-186, υπάρχει και η περίπτωση να έχει αλλάξει τις τιμές ο φίλος και να έχει βάλει το 164 σε μικρότερα επίπεδα, πχ 150. Πιστεύω θέμα ρυθμίσεων είναι. Όχι αυτό λέω και 60 παλμούς να έχω αυτό είναι κολλημένο στο τέρμα. Μπες στην εφαρμογή και δες τα επίπεδα πως τα χεις ρυθμίσει. Πατας καρδιακος ρυθμός και πάνω δεξιά το γρανάζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Για να είναι κόκκινο είναι στο "ακραίο" που απο default είναι απο 164-186, υπάρχει και η περίπτωση να έχει αλλάξει τις τιμές ο φίλος και να έχει βάλει το 164 σε μικρότερα επίπεδα, πχ 150. Πιστεύω θέμα ρυθμίσεων είναι. Μπες στην εφαρμογή και δες τα επίπεδα πως τα χεις ρυθμίσει. Πατας καρδιακος ρυθμός και πάνω δεξιά το γρανάζι. Δεν έχω πειράξει καθόλου τα όρια. Και έκανα και επαναφορά στα προεπιλεγμένα όρια. Όλα ξεκίνησαν μετά από reset που έκανα στο ρολόι. Και με 55 παλμούς αυτό είναι στο κόκκινο. Μετά την άσκηση στις εγγραφές άσκησης στην εφαρμογή δείχνει κανονικά για ποση ώρα ημοουν στην κάθε φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Τελικά το φορτίζουμε σε υπολογιστή ή με φορτιστή τηλεφώνου; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Τελικά το φορτίζουμε σε υπολογιστή ή με φορτιστή τηλεφώνου; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω το φορτίζω με powerbank που έχει επιλογή για ανάλογες συσκευές.Καμιά ώρα θέλει απο 20% στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Τελικά το φορτίζουμε σε υπολογιστή ή με φορτιστή τηλεφώνου; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τα πάντα αλλά όχι ταχυφορτιστες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγω το βάζω στον super charge της Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Από λουράκια έχετε βρει κάτι καλό και ελαφρύ; πήρα ένα μεταλλικό και είναι αρκετά βαρύ Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Από λουράκια έχετε βρει κάτι καλό και ελαφρύ; πήρα ένα μεταλλικό και είναι αρκετά βαρύ Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜεταλλικό είναι, βαρύ θα είναι... Για κάτι πιο ελαφρύ μόνο δερμάτινα. Αλλά είναι για τον χειμώνα πιο πολύ. Το καλοκαίρι που ιδρώνει το χέρι προτιμώ τα καουτσούκ. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγω το βάζω στον super charge της Huawei. Καλά φορτάει και εκειθε αλλά αν αρχίσει να σου μειώνεται η αυτονομία μην μπορείς.Πιστευω αν υποστήριζε ταχυφορτιση θα το έλεγε η μαμά. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts