Relin Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ας μη γκρινιάζουμε άλλο θα δείξει οως θα πάει Θέλω να ρωτήσω από την εφαρμογή υγεία,watch faces, δήλωση απορρήτου αν απενεργοποιήσω την υπηρεσία θέματα Huawei θα είμαι διαθέσιμος να εγκαταστήσω custom watch faces απο το το ίντερνετ; κάτι τέτοιο είχα διαβάσει πριν πάρω το ρολόι ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είπα να το πατήσω απενεργοποίηση αλλά δεν ξέρω αν μετά ενεργοποιείται ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 custom δεν σου επιτρέπει να βάλεις πέρα των όσων υπάρχουν στο "προσόψεις ρολογιού" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Επειδή είδα βιντεάκι που αν απενεργοποιήσω το κατάστημα ρολογιών απο την εφαρμογή όταν πας να ξανα μπεις στα faces στο επιτρέπει και με τρώει να δοκιμάσω θα ήθελα μόνο να ξέρω αν μετά την απενεργοποιήσει μπορώ να ενεργοποιηθεί ξανά αν δε πετύχει το πείραμα:p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να απενεργοποιηθεί είναι ευκολο,απο τη δήλωση απορρήτου, από ότι είδα απλα στο βίντεο λένε να κατεβάσεις παλιά εφαρμογή υγεία γιατί η δήλωση απορρήτου δεν είναι πλέον διαθέσιμη πράγμα που δεν ισχύει ακριβώς,αν πατήσεις watch faces λείπουν οι τρεις τελιτσες επάνω δεξιά για τη δήλωση απορρήτου αλλα αν πατήσεις watch faces - διαχείριση - διαχείριση εγκατάστασης και πίσω ξανά εμφανίζονται και έχεις την επιλογή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Με όλα τα παράπονα που διαβάζω ρε παιδιά προβληματίζομαι. Έχω το mi band 4 και έλεγα να κάνω τη μετάβαση αλλά αν είναι να μη μετράει ούτε τα βήματα σωστά ούτε ειδοποιήσεις τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Εγώ φίλε μου μόνο απο μπαταρία λίγο γκρινιαξα και αυτό ίσως έτυχα στην περίπτωση, όχι ότι οκτω με δέκα μέρες είναι λίγο αλλά απο τις 14 που υπόσχονται μεγάλη διαφορά Κατα τα άλλα πανέμορφο, ελαφρύ,μουρατο, μετράει καλύτερα απο το mi band 3 που ειχα,αποστάσεις που ξέρω πόσο ήταν τις βγάζει ακριβώς αλλά δεν έχω και εμπειρία απο πολλά ρολόγια οπότε τι να σου πω, απλά διάλεξα αυτό αντί για το γκαλαξι μπαταρία αλλιώς και εκείνο όμορφο εδειχνε Τι να πω, δε μετάνιωσα αλλά όταν πληρώνω για κάτι το θέλω ακριβώς:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 είχα το ίδιο πρόβλημα με την μπαταριά έβγαζε 7 μέρες με τις μέτρησης on και ύπνου και λειτουργιά καρπού άλλα κάνω χειρωνακτική εργασία και ίσως ανάβει συνεχεία, έσβησα την λειτουργιά καρπού δηλαδή μονιμά σβηστό και είναι η 13 μέρα σήμερα με 15% ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Επειδή είδα βιντεάκι που αν απενεργοποιήσω το κατάστημα ρολογιών απο την εφαρμογή όταν πας να ξανα μπεις στα faces στο επιτρέπει και με τρώει να δοκιμάσω θα ήθελα μόνο να ξέρω αν μετά την απενεργοποιήσει μπορώ να ενεργοποιηθεί ξανά αν δε πετύχει το πείραμα:p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να απενεργοποιηθεί είναι ευκολο,απο τη δήλωση απορρήτου, από ότι είδα απλα στο βίντεο λένε να κατεβάσεις παλιά εφαρμογή υγεία γιατί η δήλωση απορρήτου δεν είναι πλέον διαθέσιμη πράγμα που δεν ισχύει ακριβώς,αν πατήσεις watch faces λείπουν οι τρεις τελιτσες επάνω δεξιά για τη δήλωση απορρήτου αλλα αν πατήσεις watch faces - διαχείριση - διαχείριση εγκατάστασης και πίσω ξανά εμφανίζονται και έχεις την επιλογή :) Πρέπει να βάλεις αυτή την έκδοση Health_10.0.1.021-wearBeta και μετά να συνδεθείς με κινεζικό λογαριασμό ή κανείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Μάλιστα,σε ευχαριστώ λιαμ Έλεγα μήπως γινόταν χωρίς αλχημείες γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω όλα αυτά, ελπίζω να το συμπεριλάβει η εταιρεία σε κάποιο update,δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι Κινέζοι να επιτρέπεται και εμείς οχι Το ίδιο θέμα είχα με το κινητό μου xiaomi mi9, για να έχω πρόσβαση στο μαγαζί με τα θέματα έπρεπε να δηλώσω χώρα Κίνα, τελικά μετά απο μήνες το εμφάνισε και με χώρα Ελλάδα Τι σκατά δε μας χωνεύουν οι Κινέζοι;λολ αλλά για να μας τα παίρνουν καλοί είμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μάλιστα,σε ευχαριστώ λιαμ Έλεγα μήπως γινόταν χωρίς αλχημείες γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω όλα αυτά, ελπίζω να το συμπεριλάβει η εταιρεία σε κάποιο update,δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι Κινέζοι να επιτρέπεται και εμείς οχι Το ίδιο θέμα είχα με το κινητό μου xiaomi mi9, για να έχω πρόσβαση στο μαγαζί με τα θέματα έπρεπε να δηλώσω χώρα Κίνα, τελικά μετά απο μήνες το εμφάνισε και με χώρα Ελλάδα Τι σκατά δε μας χωνεύουν οι Κινέζοι;λολ αλλά για να μας τα παίρνουν καλοί είμαστε Εγώ έχω βάλει την beta σε ένα παλιό κινητό και συνδέω το ρολόι εκεί βάζω αυτό που θέλω και μετά το ξανά συνδέω με το κινητό που χρησιμοποιώ είναι εύκολο απλός με ένα άλλο email έφτιαξα έναν κινεζικό λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Όταν λες κινέζικο λογαριασμό τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Σήμερα είχα την ευκαιρία να κάνω τεστ στα βήματα, χωρίς προπόνηση ή τα σχετικά, στα 20 βήματα λοιπόν μου χρεώνει 30, στα 100 μου χρεώνει 140. Οποίος έχει χρόνο ας το τσεκάρει να δούμε τις αποκλίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) Όταν λες κινέζικο λογαριασμό τι εννοείς; Κάνεις λογαριασμό εδώ : https://id1.cloud.huawei.com/CAS/portal/userRegister/regbyemail.html Edited August 6, 2020 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Εμένα στα 100 να έχει απόκλιση δυο... Έχεις περάσει τα στοιχεία σου; ύψος βάρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Όλα ναι. Αρχίζω και σκάω σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Σήμερα είχα την ευκαιρία να κάνω τεστ στα βήματα, χωρίς προπόνηση ή τα σχετικά, στα 20 βήματα λοιπόν μου χρεώνει 30, στα 100 μου χρεώνει 140. Οποίος έχει χρόνο ας το τσεκάρει να δούμε τις αποκλίσεις. Το ίδιο ζήτημα έχω κι εγώ. Μετράει ότι να 'ναι όπως έχω ήδη αναφέρει. Επειδή έιμαι σε διαδικασία αλλαγής κινητού, με το που θα έρθει στα χέρια μου, θα προβώ σε factory reset όπως προτείνει η Huawei κι αν συνεχίσει το ίδο φαινόμενο δεν βλέπω να παραμένει για πολύ καιρό στα χέρια μου. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε του καρδιακούς παλμούς και το στρες; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε του καρδιακούς παλμούς και το στρες; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, στο Υγεία, συσκευές, επιλογή του ρολογιού, παρακολούθηση υγείας και κλείνεις και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Από γρατζουνιές στο γυαλί πώς τα πάει; Έχει κανείς δυσάρεστες εμπειρίες; Και δεν λέω μόνο για τις χοντρές γρατζουνιές, αλλά και για τις άλλες τις πολύ πολύ ψηλές που φαίνονται μόνο κόντρα στο φως.. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Εγω 2 τις έκανα το πρώτο μήνα. μόνο στιν ήλιο φαίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Καλημέρα εγώ από την πρώτη μέρα έβαλα τζαμάκι. Αυτό έχει κάποιες, το ασημένιο τμήμα του ρολογιού ούτε μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Το ίδιο ζήτημα έχω κι εγώ. Μετράει ότι να 'ναι όπως έχω ήδη αναφέρει. Επειδή έιμαι σε διαδικασία αλλαγής κινητού, με το που θα έρθει στα χέρια μου, θα προβώ σε factory reset όπως προτείνει η Huawei κι αν συνεχίσει το ίδο φαινόμενο δεν βλέπω να παραμένει για πολύ καιρό στα χέρια μου. εχετε ρυθμίσει βάρος και ύψος στις ρυθμίσεις; εμενα και το ρολόι και το κινητο(honor 8x και iphone 8 plus) γράφουν ακριβώς τα ίδια βήματα όταν περπατάω. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Τα ιδια μπορεί να γράφει, σωστά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Τα ιδια μπορεί να γράφει, σωστά είναι; ε και να χάνει και 5 βήματα στα 100 ειναι αποδεκτό για μένα. Εδω χάνει το gps. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Νεος χρηστης του ρολογιου, ακομα δεν το εχω σετταρει. Οταν το κανω θα επανελθω και με γνωμες. Μια ερωτηση καθοτι πρωτο Smartwatch: προτεινεται κι εδω η τοποθετηση προστατευτικης μεμβρανης/ καλυμματος; Εαν ναι εχετε καποια να προτεινετε; Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Νεος χρηστης του ρολογιου, ακομα δεν το εχω σετταρει. Οταν το κανω θα επανελθω και με γνωμες. Μια ερωτηση καθοτι πρωτο Smartwatch: προτεινεται κι εδω η τοποθετηση προστατευτικης μεμβρανης/ καλυμματος; Εαν ναι εχετε καποια να προτεινετε; Ευχαριστω πολυ!!Βάλε να είσαι ανέμελος. Εγώ έχω βάλει και θήκη και τζαμακι. Έχει αρκετά στο ebay Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts