highland1 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Μου είπε ότι για την ώρα πάει καλά η μπαταρία.ειδωμεν.ευχαριστω για τις απαντήσεις!Τίποτα,μόνο μια απορία έχω,αν θέλεις απαντάς,γιατί το έδωσες και τι σκέφτεσαι να πάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Τίποτα,μόνο μια απορία έχω,αν θέλεις απαντάς,γιατί το έδωσες και τι σκέφτεσαι να πάρεις; Γιατί προτιμώ τη Samsung και μια ζωή Samsung eιχα μετά από iPhone. Την προτιμώ για την οθόνη συν ότι συνδέεται με το smartwatch μου που είναι Samsung. Ενώ με το xiaomi δεν... Πήρα το s10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Καλώς,καλοδούλευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Καλώς,καλοδούλευτο. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Πάντως το ξιαομακι μου κάνει παρέα στη παραλία πολύ σερφαρισμα και δεν ζεστενεται δουλεύει τζετ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 (edited) Πάντως το ξιαομακι μου κάνει παρέα στη παραλία πολύ σερφαρισμα και δεν ζεστενεται δουλεύει τζετ. Εμ... Αυτό έλειπε να μας καίγεται και με... Intercooler μέσα! ;) :lol: Κι εγώ που το πήρα στη παραλία, κρύο ήταν με ντάλα ήλιο όλο το μεσημέρι. Η μόνη περίπτωση να ζεσταθεί λίγο είναι όταν το φορτίζω και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιώ. Edited August 20, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Εμ... Αυτό έλειπε να μας καίγεται και με... Intercooler μέσα! ;) :lol: Κι εγώ που το πήρα στη παραλία, κρύο ήταν με ντάλα ήλιο όλο το μεσημέρι. Η μόνη περίπτωση να ζεσταθεί λίγο είναι όταν το φορτίζω και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιώ. Με δεδομένα εμένα μου ανεβάζει λίγο πάντως και στον ίσκιο πολύ ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Εντάξει κι εγώ στη σκιά το είχα. Στον ήλιο δεν το αφήνω ποτέ. Αλλά δεν είχα όλη την ώρα τα δεδομένα ανοιχτά. Μόνο όταν ήθελα να μπω στα social media τα άνοιγα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Εντάξει κι εγώ στη σκιά το είχα. Στον ήλιο δεν το αφήνω ποτέ. Αλλά δεν είχα όλη την ώρα τα δεδομένα ανοιχτά. Μόνο όταν ήθελα να μπω στα social media τα άνοιγα. Εγώ δε τα κλείνω ποτέ τα δεδομένα δε λέω ότι είναι και παγωμένο αλλά πολύ λίγο ζεστενεται απόλυτα φυσιολογικό.Αλλα δε μπορούσα να τα πιάσω που λέει ο λόγος. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 εγω οδηγούσα και είχα ανοιχτό το gps και δεδομένα, με το τηλέφωνο στη βάση κόντρα στο παράθυρο του αμαξιού. το χτυπούσε ο ήλιος από πίσω, και σε κάποια φάση μου εβγαλε μήνυμα για πολύ ανεβασμένη θερμοκρασία και οτι θα κλείσει το gps και δεδομένα αυτόματα. Ηταν η πρώτη φορά που μου συνέβη, αλλά λογικό με 40 βαθμούς ζέστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Εγώ πάντως στη βάση αν δεν είναι πρωί πρωί η απόγευμα δεν το βάζω βάση το λυπάμαι να το λιώνω υδρόψυκτο η μη( Δεν έχω και ερ κοντισιον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Εγώ πάντως στη βάση αν δεν είναι πρωί πρωί η απόγευμα δεν το βάζω βάση το λυπάμαι να το λιώνω υδρόψυκτο η μη( Δεν έχω και ερ κοντισιον) Τι εννοείς με το "βάση";;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Τι εννοείς με το "βάση";;; Αυτοκινήτου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Η γυναίκα μου έχει το Red mi note 5 Από Κίνα το 8 pro 6/128 βγαίνει 170 ευρώ. Μπαινω σε πειρασμό να της το παραγγείλω Νομίζω αυτή η τιμή για αυτά που προσφέρει το τηλέφωνο ειναι πολύ καλή. Σκέφτομαι και το mi note 10 lite αλλά έχει μια αρκετά μεγάλη διαφορά των 100 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Η γυναίκα μου έχει το Red mi note 5 Από Κίνα το 8 pro 6/128 βγαίνει 170 ευρώ. Μπαινω σε πειρασμό να της το παραγγείλω Νομίζω αυτή η τιμή για αυτά που προσφέρει το τηλέφωνο ειναι πολύ καλή. Σκέφτομαι και το mi note 10 lite αλλά έχει μια αρκετά μεγάλη διαφορά των 100 ευρώΣε αυτά τα χρήματα η rn8 pro η το rn9 pro.Τα 170 είναι πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Το 8 pro παίρνει εύκολα g cam; Ή ο Snapdragon του 9 pro είναι πιο συμβατός με τη g cam; και τα 200 ευρω του 9pro ειναι τιμή που τη φτάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Σε μένα τίποτα ακόμα. Global έχεις ή EU; https://www.gizmochina.com/2020/08/13/miui-12-update-list-of-first-batch-of-phones-in-india-receiving-the-update-confirmed/ Πάντως η συσκευή μας είναι μέσα στο πρώτο κύμα... Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά τη συσκευή τη χρησιμοποιεί άλλος και σήμερα τον είδα :) Λοιπόν, οι ρυθμίσεις γράφουν: MIUI Global 12.0.2 Σταθερή 12.0.2.0 (QGGMIXM) και από κάτω στην "Εκδοση Android" γράφει "10 QP1A.190711.020" Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Το 8 pro παίρνει εύκολα g cam; Ή ο Snapdragon του 9 pro είναι πιο συμβατός με τη g cam; και τα 200 ευρω του 9pro ειναι τιμή που τη φτάνειςΠαίρνει gcam αλλά σίγουρα ο sd είναι πιο συμβατός.Έχουν τα υπέρ και τα κατά και τα δύο μοντέλα.Το rn8 pro έχει καλύτερη οθόνη που συγκρίνεται με samoled και είναι λίγο πιο συμαζεμένο στο μέγεθος.Ο gt90 είναι πολύ δυνατός.Το rn9 pro από την άλλη έχει το ατού με την gcam ,είναι πιο καινούριο μοντέλο άρα περισσότερη υποστήριξη και έχει το πλεονέκτημα ότι έχει 4g+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Το 8 pro παίρνει εύκολα g cam; Ή ο Snapdragon του 9 pro είναι πιο συμβατός με τη g cam; και τα 200 ευρω του 9pro ειναι τιμή που τη φτάνεις Ότι και να πάρεις αναβάθμιση θα κάνεις. Το μόνο σίγουρο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Πολύ αργεί να μας δώσει Miui 12 - eu η Xiaomi και έχω αρχίσει να εκνευρίζει το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Πολύ αργεί να μας δώσει Miui 12 - eu η Xiaomi και έχω αρχίσει να εκνευρίζει το πράγμα. ρε ****το, την εχουν παρει μοντελα 2-3 χρονων. και το δικο μας το πηρε εκτος απο την eu εκδοση. Θα την παρουμε, αλλα αν βγαζεις 30 διαφορετικα κινητα το χρονο, με μικρες η καθολου διαφορες το ενα απο το αλλο, αυτα παθαινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-20-8-20-miui-12-xtrv-rom/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Που κολλάει αυτό το λινκ, με τη συσκευή μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Που κολλάει αυτό το λινκ, με τη συσκευή μας? Σε υπομενού ήταν. Ανέβασα το λάθος κατά λάθος. Το σωστό είναι αυτό. https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-new-global-stable-roms-48241-2/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Από Σεπτέμβρη -Οκτωβρη να περιμένετε και άν.Την έχουμε μάθει καλά την xiaomi τόσα χρόνια,εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts