evris2013 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ότι ήταν τότε ναυαρχίδα τώρα με τα ίδια Specs περίπου είναι mid-range. ;) Αν θέλει nfc και notification led δεν θα πάει στο 10x. Εκτός αν θέλει οπωσδήποτε 5G και Amoled οθόνη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Σωστός ο evris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Το πιο σημαντικό στο χ10 είναι η έλλειψη Β20 για μένα που στην περιοχή μου παίζει πολύ 800αρα στο 4g , δεν θα το αγόραζα, υπομονή μήπως βγει σε global. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλησπέρα ,το rn 10x pro όντως είναι ένα πολύ καλό κινητό,υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΆΝ...Δέν ξέρουμε αν θα βγεί σε global και αν βγεί δεν ξέρουμε το πότε θα βγεί και εφόσον βγεί πρώτον η global έκδοση μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το κινητό αυτό και δεύτερον είναι ένα ακριβό κινητό ,δεν νομίζω να πέσει στα 200€ που το θέλεις γρήγορα ,ίσως δεν πέσει τόσο και καθόλου.Μέχρι τότε θα έχει βγει σίγουρα το 10αρι ίσως και το redmi 11.Γνώμη μου είναι να πάρεις η το rn8 pro η το rn9 pro.Σε σχέση με το LeEco Le Max 2 και τα δύο είναι κλάσεις ανώτερα και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.Όσο περιμένεις θα βγαίνει πάντα κάτι καινούριο και καλύτερο αυτό είναι σίγουρο αλλά με αυτήν την λογική δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ κάτι γιατί πάντα θα περιμένεις να βγει κάτι καλύτερο.Η απόφαση δικιά σου.Για μένα αξίζουν και τα δύο που σου πρότεινα σε αυτά τα χρήματα που ψάχνεις και θα τα ευχαριστήσεις. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου και σίγουρα όσα αναφέρεις είναι πολύ σωστά και σίγουρα αληθινά. Όσο αναμένεις τόσο έρχεται και κάτι νέο και καλύτερο. Απλά από τώρα μέσα μου είπα ότι το RN 10X Pro θα το ήθελα για κινητό, αν βέβαια κυκλοφορήσει όπως πολύ σωστά λες σε global, γιατί μπορεί και να μην κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο κινητό ή να του αλλάξουν κάποια χαρακτηριστικά. Δεν είπα ότι θα έπαιρνα με 200 ευρώ το RN 10X Pro (εννοούσα ότι για τα τηλέφωνα που κυκλοφορούν τώρα δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ). Αυτήν την στιγμή η κινέζικη έκδοση κυμαίνεται από 317 έως 350 ευρώ. Οπότε σίγουρα ΑΝ βγει σε global σε αυτό το εύρος τιμών θα κινείται και ΝΑΙ για το συγκεκριμένο θα έδινα όσα χρήματα και να χρειαζόταν (αφού όμως περνούσαν 3-4 μήνες και έπεφτε λίγο η αρχική τιμή, κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα Redmi..) γιατί το θεωρώ VFM. Σ' ευχαριστώ πολύ και ήταν χρήσιμες οι συμβουλές και οι απόψεις σου, καλή συνέχεια να έχεις!!! @Bardar1s Συμφωνώ με τον από πάνω κι εγώ! ;) Δίκιο έχεις και εγώ θεωρώ ότι ήταν κατατοπιστικός και σίγουρα σωστός !! Τι μου θύμησες φίλε Bardar1s !!! Κατ΄αρχήν δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά το Le Max ήταν ναυαρχίδα της εταιρείας και ποτέ δεν συγκρίνουμε ναυαρχίδες με μεσαίας κατηγορίας κινητά!!! Αγόρασα το 6/64 από το Cafago σε σκοτωμένη τιμή --174€ αν θυμάμαι καλά, εδώ ήταν στα 500 !!!!--και έπαθα πλάκα με την οθονάρα του -2Κ-και με τα premium χαρακτηριστικά του. Πολύ large η LeEco (LeTV) !!!! Δυστυχώς κι ενώ ήμουν έτοιμος να το πάρω από την κόρη μου και σε συνεργασία με τον CrisBal να το ξεκλειδώσω κλπ. έγινε το τσαφ και πνίγηκε(!!!) ....πήρε νερό και δεν καταφέραμε τίποτα..μόνο αδιάβροχο δεν ήταν!!! Ακούστε την συνέχεια της κακοτυχίας με την LeEco. Πριν 2 χρόνια και κάτι αγοράζω το Leeco Le Pro 3 Elite X722, άλλη τηλεφωνάρα...τα Χριστούγεννα το κάνω τράμπα με τον γιο μου-του έδωσα το 8 Pro - και μετά από λίγο καιρό στα χέρια μου,παρέδωσε το πνεύμα. Μέχρι και qfil του έκανα, τίποτα!! Το έχω και κάπου-κάπου το φορτίζω μπας και συνέλθει από μόνο του γιατί έχει συμβεί κι αυτό!!!! Όντως το Le Max δεν έχει - και λόγω οθόνης- καλή μπαταρία. Είναι το μοναδικό του μείον. Τώρα για μένα, αν αντέχει ακόμη, μην βιάζεσαι: είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ !!! Άσε που θα ξενερώσεις με τις μακρουλές οθόνες των δύο Pro ειδικά του 9 (αναλογίες από το 16:9 του δικού σου, φτάσαμε μέσω του 19.5:9 που έχει το 8 Pro στο 20:9 του 9 Pro !!) Στα της σύγκρισης > το αναμενόμενο Redmi 10X είναι όντως συγκρίσιμο με το Le Max (μιλάμε φυσικά για την 5G έκδοση με τον MediaTek Dimensity 820) και δεν είναι και πολύ ακριβό 250 έχει τώρα στην Κίνα. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-10x-china-6gb-128gb Σκέψου αυτά που σου είπα και αποφάσισε αναλόγως... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά και εγκάρδια!!! Μεγάλες αλήθειες είπες για το Le Max 2 και πολύ χαίρομαι, που μου έκανες την τιμή να καταθέσεις τις απόψεις σου, εφόσον έχεις και εμπειρία και από τις 2 συσκευές! Λυπάμαι βέβαια για τις προσωπικές σου εμπειρίες σε σχέση με την κατάληξη που είχαν τα δικά σου κινητά... Νομίζω ότι αυτά που είπες θα τ'ακολουθήσω για αρκετούς λόγους. A.Έχεις προσωπική εμπειρία, άρα θεωρώ ότι είσαι πιο κοντά στην ψυχοσύνθεση μου και στον προβληματισμό που έχω. Β. Είχα κάποιους δισταγμού για το rn 8 pro ( πλαστικό frame, έλλειψη OIS, δεν έχει 5G, 200 ευρώ όταν με ίσως 100 επιπλέον και λίγη υπομονή αποκτήσεις ένα άλλο επιπέδου κινητό, σαν το Xiaomi Redmi 10x Pro ή κάποιο παραπλήσιο..) Γ. Μου αρέσει υπερβολικά το Xiaomi Redmi 10x Pro που είναι ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ ( μόνο την μεταλλική κατασκευή δεν έχει, που είμαι λάτρης της..Αλλά ας έχει και κάποια αδυναμία χεχε) για την μεσαία κατηγορία και θα έδινα και τώρα χρήματα να το αποκτήσω, αν υπήρχε σε global έκδοση. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-10x-pro Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μ βοήθησες αφάνταστα !!! Ότι ήταν τότε ναυαρχίδα τώρα με τα ίδια Specs περίπου είναι mid-range. ;) Αν θέλει nfc και notification led δεν θα πάει στο 10x. Εκτός αν θέλει οπωσδήποτε 5G και Amoled οθόνη. Έχεις δίκιο ήταν... Τώρα πλέον υπάρχουν καλύτερα! Έχεις κάνει μια λάθος αναφορά. Εγώ μιλάω για το Xiaomi Redmi 10x Pro που τα έχει όλα και όχι το απλό το 10Χ και μακάρι να το βγάλουν σε global έκδοση σύντομα, θεωρώ ότι θα σαρώσει!!! https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-10x-pro Να είσαι καλά φίλε μου για τις απόψεις σου και σ' ευχαριστώ!!! Το πιο σημαντικό στο χ10 είναι η έλλειψη Β20 για μένα που στην περιοχή μου παίζει πολύ 800αρα στο 4g , δεν θα το αγόραζα, υπομονή μήπως βγει σε global. Πολύ σωστός! Αυτό ακριβώς λέω και περιμένω και εγώ, να βγει σε global έκδοση, άρα αυτομάτως θα έχουμε αυτά που επιθυμούμε και νομίζω θα είναι το απόλυτο VFM!!! Να περνάς ωραία φίλε !!! Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απόψεις και τις συμβουλές σας!!! Σίγουρα το Redmi note 8 Pro το θεωρώ αυτήν την στιγμή το πιο VFM κινητό και γι αυτό κιόλας είμαι σε σκέψη να το αποκτήσω και σας κουράζω και εσάς στο νήμα σας, απλά είχα αυτές τις σκέψεις, τις μοιράστηκα μαζί σας και νομίζω με βοηθήσατε αρκετά στο ποιες κινήσεις είναι καλύτερα να κάνω, γιατί κακά τα ψέματα, αν είχα οικονομική δυνατότητα, δεν θα σας κούραζα και ίσως να κοιτούσα και ακόμα πιο Χαι εντ επιλογές, που για τις δικές μου ανάγκες δεν είναι απαραίτητο.. Να περνάτε όμορφα και σας ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 @Bardar1s καλησπέρα. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ της Xiaomi. Κάτι μέσα σε όλα αυτά δεν ειπώθηκε. Καλά όλα τα 5G, η amoled οθόνη ( που επειδή έχεις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες - όπως όλοι να γνωρίζεις ότι είναι ακριβό σπορ, και έχει και αδυναμίες), αλλά κάτι ξεχάστηκε μέσα σε όλα αυτά Τούμπανο ναι. Συμφωνώ. Αλλά: Mediatek. Τι εννοώ; όχι ότι δεν είναι καλός, δεν είναι αργός, δεν κάνει πλέον thermal throttling. Η Xiaomi, τις Mediatek της συσκευές, για δικούς της απροσδιόριστους λόγους, υποστηρίζει τις συσκευές της με Mediatek επεξεργαστές σε λιγότερο βάθος χρόνου στα updates, και επίσης υπάρχει πολύ λιγότερη υποστήριξη σε gcam. Και τι με νοιάζει εμένα η gcam; (θα μου απαντήσεις). Να σε νοιάζει. Γιατί η Xiaomi είναι Ferrari στο hardware, αλλά στο λογισμικό της κάμερας πονάει - χρήζει βελτιώσεων. Αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει η gcam. -Καλά τα λες ρε φιλαράκι, αλλά προτάσεις δε βλέπω. Εδώ σε έχω. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Σωστό κι αυτό. Αλλά τι τιμή θα έχει; Από την άλλη εφόσον συνεχίζει να βγάζει νέες συσκευές με Mediatek πιστεύω θα έχουν και την ανάλογη υποστήριξη στο μέλλον. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Σωστό κι αυτό. Αλλά τι τιμή θα έχει; Από την άλλη εφόσον συνεχίζει να βγάζει νέες συσκευές με Mediatek πιστεύω θα έχουν και την ανάλογη υποστήριξη στο μέλλον. Όσο το RN9 Pro όταν αυτό πρωτοβγήκε... Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Από την στιγμή που έγινε η αρχή με τον g90t θα βγουν κ ήδη βγαίνουν κ άλλες συσκευές με mtk . Είναι καλό αυτό για να μην επαναπαυεται η Qualcomm . Κ από τι φαίνεται βγαίνουν θηριακια από την mtk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Από την στιγμή που έγινε η αρχή με τον g90t θα βγουν κ ήδη βγαίνουν κ άλλες συσκευές με mtk . Είναι καλό αυτό για να μην επαναπαυεται η Qualcomm . Κ από τι φαίνεται βγαίνουν θηριακια από την mtk Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο απο τον G90T ,ουτε σε θεμα επιδοσεων,ουτε σε θεμα αναβαθμισεων οπως φοβοντουσαν και κραζανε πολλοι.Μαλιστα οπως εχω ξαναγραψει πριν μερικα ποστ,το RN8Pro,το αγορασα πριν 10μερες,συνειδητα εναντι του RN9 Pro,καθως θεωρησα οτι και το μεγεθος δεν θα με βολευε,αλλα και οτι θεωρω υποδεεστερο επεξεργαστη τον Snap 720g Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 199 ευρώ στον Γερμανό τα 6/64 το xiaomi redmi note 8 Pro Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. July 20, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Καλημέρα Vasileios26!! Μου επιτρέπεις να σε συγχαρώ για την δουλειά σου στο forum και ειδικότερα για αυτήν την παρεξηγημένη φίρμα την ΧΙΑΟΜΙ. Συμφωνώ σε πάρα πολλά από όλα αυτά που γράφεις- κι ας μην τα διαβάζω όλα, πως είναι δυνατόν?- αλλά θα διαφωνήσω με το θέμα της μερικής απόρριψης εκ μέρους σου της MediaTek. Επειδή "λεφτά δεν υπάρχουν" -κι ας έλεγε άλλα ο Γιωργάκης !!!- κοιτάμε όλοι το vfm. Συμφωνείς ? Οπότε είναι καλό για μας να υποστηρίζουμε και κάτι καινούριο και διαφορετικό από τα καθιερωμένα όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση η MediaTek. Η Qualcomm όλα αυτά τα χρόνια είχε σχεδόν το μονοπώλιο στους επεξεργαστές για τα premium smartphones με τιμές στο Θεό. Κάποιος δεν έπρεπε να της κόψει την φόρα ? Νομίζω λοιπόν -για το καλό μας- πως ήρθε η ώρα της MediaTek!!! Έχεις δίκιο για το Xiaomi Mi Note 10 lite που το προτείνεις, το έχω συστήσει από καιρό κι εγώ σε φίλο που έχει το Xiaomi Mi Note 3 και η αμφιβολία μου για το Redmi Note 10Χ είναι η κάμερα...άκου Omnivision !!! Νομίζω ότι έκαναν πατάτα εκεί στην Κίνα με αυτήν την επιλογή. Το pro πάλι που λέει ο φίλος ο Bardar1s έχει -τουλάχιστον η κινέζικη έκδοση- παραπάνω από το απλό, nfc και οπτικό σταθεροποιητή στη κάμερα..που δεν δικαιολογούν την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Δεν πάμε καλά, βλέπω πως έβαλαν και στο Mi 10 Lite 5G την Omnivision !!! Ευτυχώς που το Redmi Note 8 Pro φοράει Samsung και δεν την έβαλαν κι εδώ...θα μου πεις είναι καινούριο φρούτο !!! Άλλο πράγμα όμως η SONY του Mi Note 10 lite και σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η αγορά τηλεφώνου από την Xiaomi !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Καλημέρα Vasileios26!! Μου επιτρέπεις να σε συγχαρώ για την δουλειά σου στο forum και ειδικότερα για αυτήν την παρεξηγημένη φίρμα την ΧΙΑΟΜΙ. Συμφωνώ σε πάρα πολλά από όλα αυτά που γράφεις- κι ας μην τα διαβάζω όλα, πως είναι δυνατόν?- αλλά θα διαφωνήσω με το θέμα της μερικής απόρριψης εκ μέρους σου της MediaTek. Επειδή "λεφτά δεν υπάρχουν" -κι ας έλεγε άλλα ο Γιωργάκης !!!- κοιτάμε όλοι το vfm. Συμφωνείς ? Οπότε είναι καλό για μας να υποστηρίζουμε και κάτι καινούριο και διαφορετικό από τα καθιερωμένα όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση η MediaTek. Η Qualcomm όλα αυτά τα χρόνια είχε σχεδόν το μονοπώλιο στους επεξεργαστές για τα premium smartphones με τιμές στο Θεό. Κάποιος δεν έπρεπε να της κόψει την φόρα ? Νομίζω λοιπόν -για το καλό μας- πως ήρθε η ώρα της MediaTek!!! Έχεις δίκιο για το Xiaomi Mi Note 10 lite που το προτείνεις, το έχω συστήσει από καιρό κι εγώ σε φίλο που έχει το Xiaomi Mi Note 3 και η αμφιβολία μου για το Redmi Note 10Χ είναι η κάμερα...άκου Omnivision !!! Νομίζω ότι έκαναν πατάτα εκεί στην Κίνα με αυτήν την επιλογή. Το pro πάλι που λέει ο φίλος ο Bardar1s έχει -τουλάχιστον η κινέζικη έκδοση- παραπάνω από το απλό, nfc και οπτικό σταθεροποιητή στη κάμερα..που δεν δικαιολογούν την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Δεν πάμε καλά, βλέπω πως έβαλαν και στο Mi 10 Lite 5G την Omnivision !!! Ευτυχώς που το Redmi Note 8 Pro φοράει Samsung και δεν την έβαλαν κι εδώ...θα μου πεις είναι καινούριο φρούτο !!! Άλλο πράγμα όμως η SONY του Mi Note 10 lite και σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η αγορά τηλεφώνου από την Xiaomi !!!! Καλημέρα, καλή εβδομάδα, και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θέλω να γνωρίζεις, ότι είμαι μαζί σου. Προσωπικά εν μέρει απορρίπτω μια συσκευή με Mediatek, βάση των αναγκών μου, και όχι για λόγους hating ή συνήθειας, επειδή δηλαδή απλά έχω συνηθίσει τα SoCs της Qualcomm. Δε μου επιτρέπεται και να ήθελα να κάνω hating, λόγω της θέσης μου εδώ μέσα. Πρέπει να είμαι αυστηρά αντικειμενικός (το κατά δύναμιν). Βάζουμε κάτω τις ανάγκες μας, και με τεκμήρια λέμε την άποψή μας. Θεωρώ αδιανόητο προσωπικά σαν Βασίλης, να πάρω Xiaomi και ειδικά Redmi series, χωρίς να του εγκαταστήσω gcam. Η Xiaomi έχει απλά μέτριο (δε θα το πω κακό, αλλά σε κάθε περίπτωση μέτριο) λογισμικό στις κάμερές της, και ειδικά στην σειρά Redmi, αλλά τολμώ να πω και σε λίγο πιο ακριβές της σειρές. Προσοχή, για το λογισμικό των καμερών αναφέρομαι, όχι για το hardware αυτών, την επιλογή των φακών δηλαδή. Θεωρώ κακό να μη μπορώ να βγάλω μια νυκτερινή λήψη. Αλλά δεν έχω και τη δυνατότητα να πάρω κάτι ακριβότερο. Άρα θα κάνω πατέντες (gcam). Επίσης η Xiaomi ως προανέφερα, έχει μια λόξα, τα κινητά της με MTK να τα υποστηρίζει σε updates σε μικρότερο βάθος χρόνου. Δεν θες ένα κινητό με μεγαλύτερη σε βάθος χρόνου υποστήριξη, και θα πάρεις τον MTK απλά για να έχει ανταγωνισμό η Qualcomm; Ας μου τα υποστήριζε η Xiaomi το ίδιο, και εγώ πρώτος θα το αγόραζα. Και για να μην σκεφτεί κάποιος ότι ενδόμυχα είμαι εμπαθής με τα εν λόγω chipsets, ας πει δημόσια εδώ ο φίλος evris, στο νήμα του Redmi Note 9 pro, όταν ρωτούσε εάν αξίζει η μετάβαση απο το κινητό του παρόντος νήματος στο Redmi Note 9 Pro, τι του απάντησα. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 (edited) @Vasileios26 Χαχα αν σου πω ότι δεν θυμάμαι τι μου απάντησες! Πάντως για τη gcam υπάρχει μόνο μία επιλογή για τη συσκευή μου προς το παρόν. Ελπίζω να βγάλουν κι άλλες στο μέλλον για Mediatek συσκευές μιας και συνεχίζουν να βγάζουν νέες συσκευές με το συγκεκριμένο Chip Set. Αλλά να έχουν και την ανάλογη υποστήριξη σε Software. Αν και με τη MIUI 12 είπαν ότι θα βελτιώσουν και το λογισμικό των καμερών. Ελπίζω να την πάρει και το rn8 Pro κανονικά. Edited July 20, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 (edited) @Vasileios26 Χαχα αν σου πω ότι δεν θυμάμαι τι μου απάντησες! Πάντως για τη gcam υπάρχει μόνο μία επιλογή για τη συσκευή μου προς το παρόν. Ελπίζω να βγάλουν κι άλλες στο μέλλον για Mediatek συσκευές μιας και συνεχίζουν να βγάζουν νέες συσκευές με το συγκεκριμένο Chip Set. Αλλά να έχουν και την ανάλογη υποστήριξη σε Software. Αν και με τη MIUI 12 είπαν ότι θα βελτιώσουν και το λογισμικό των καμερών. Ελπίζω να την πάρει και το rn8 Pro κανονικά. Gcam για το RN8 pro εχουν βγει αρκετες.Η τελευταια ειναι η 7.4.1 Edited July 20, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Έχει βγει η MiUi 12 για το begonia, εννοείται αναφέρομαι σε official stable, για flash μέσω recovery για όσους έχουν custom αυτού, στο xda. Δεν ανεβάζω link γιατί δεν υπάρχει απο την επίσημη Xiaomi (mi.com) ακόμα, και λόγω της θέσης μου εδώ δεν μπορώ να προτείνω rom που δεν έχουν κυκλοφορήσει πρώτα επίσημα. Μπορώ να κάνω παραθέσεις άλλων sites μιας ίδιας rom, όταν έχει βγει πρώτα επίσημα, είναι διαφορετικό. Απλά το αναφέρω επειδή πλησιάζει η διάθεση, επομένως ελάχιστη υπομονή. Άλλωστε δεδομένα αν και stable, θα έχει bug(s) σαν πρώτη έκδοση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 @Bardar1s καλησπέρα. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ της Xiaomi. Κάτι μέσα σε όλα αυτά δεν ειπώθηκε. Καλά όλα τα 5G, η amoled οθόνη ( που επειδή έχεις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες - όπως όλοι να γνωρίζεις ότι είναι ακριβό σπορ, και έχει και αδυναμίες), αλλά κάτι ξεχάστηκε μέσα σε όλα αυτά Τούμπανο ναι. Συμφωνώ. Αλλά: Mediatek. Τι εννοώ; όχι ότι δεν είναι καλός, δεν είναι αργός, δεν κάνει πλέον thermal throttling. Η Xiaomi, τις Mediatek της συσκευές, για δικούς της απροσδιόριστους λόγους, υποστηρίζει τις συσκευές της με Mediatek επεξεργαστές σε λιγότερο βάθος χρόνου στα updates, και επίσης υπάρχει πολύ λιγότερη υποστήριξη σε gcam. Και τι με νοιάζει εμένα η gcam; (θα μου απαντήσεις). Να σε νοιάζει. Γιατί η Xiaomi είναι Ferrari στο hardware, αλλά στο λογισμικό της κάμερας πονάει - χρήζει βελτιώσεων. Αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει η gcam. -Καλά τα λες ρε φιλαράκι, αλλά προτάσεις δε βλέπω. Εδώ σε έχω. Ευχαριστώ. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά για τον χρόνο σου και τις συμβουλές που μου έδωσες Vasileios26 ! Και από τα γραφόμενα σου και το ύφος που χρησιμοποιείς τον λόγο, παρόλο που δεν σε γνωρίζω, φαίνεσαι ένα άτομο με ήθος, προσωπικότητα και ανθρώπινο χαρακτήρα, που όντως έχει την διάθεση να βοηθήσει και να συμβουλέψει σωστά τον συνάνθρωπο του, αν και στην εποχή μας τείνει αυτό να γίνεται εξαίρεση πλέον, μέσα από την καθημερινή αγωνία και τον αγώνα που κάνει ο καθένας, για την επιβίωση και τον όποιο σταυρό έχει στην πλάτη του... Θα είμαι απόλυτα ειλικρινείς μαζί σου και θα σου αναφέρω ακριβώς που κατέληξα μετά από την πολύτιμη για εμένα γνώμη που μου εξέφρασε ο αξιόλογος και θεωρώ εξίσου ωραίος άνθρωπος DragonD! Θα αναμένω τελικά το Xiaomi Redmi 10x Pro αν βγει σε global έκδοση ή κάποιο παραπλήσιο με αυτά στα χαρακτηριστικά και ας δώσω και κάποια χρήματα παραπάνω, γιατί όντως με το που το είδα, μου έκλεισε το μάτι και νομίζω ή θέλω να ελπίζω ότι θα θα είναι η επόμενη συσκευή μου και θα έχω κάνει σωστή επιλογή. Και οι λόγοι είναι Amoled( δεν έχω και θέλω να δοκιμάσω για πρώτη φορά), HDR10+, RAM 8 GB, 415.672 (Antutu v8), Χωρητικότητα 128 GB, Optical image stabilization (OIS), 5G, NFC, μπαταρία 4520 mAh με γρήγορη φόρτιση 33.0W. Για εμένα που ίσως είμαι ένας απλός και μέσος χρήστης και είμαι ευχαριστημένος και 4 χρόνια αισίως με το LeEco Le Max 2 (που νομίζω θα το μνημονεύω για πολλά χρόνια...) νομίζω ότι θα είναι η απόλυτη αναβάθμιση (βέβαια ότι και να επέλεγα RN 8 Pro, 9 Pro, θεωρώ ότι σίγουρα θα μου άρεσε και σίγουρα θα ήταν αναβάθμιση για εμένα, αλλά νομίζω ότι αφού μπορώ να αναμένω, ας περιμένω για κάτι πολύ καλύτερο (έστω και σαν χαρακτηριστικά ή απλά νούμερα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή..)που προσωπικά θέλω και 5G και χαρακτηριστικά υψηλά σε τιμή όμως VFM !!! Για εμένα μόνα μείον, η μεταλλική κατασκευή(πλέον όλα σχεδόν είναι με glass back Gorilla Glass..) και το αρκετό ύψος 164.1 mm και όπως πολύ σωστά λες, ίσως ο επεξεργαστής και κατ' επέκταση οι φωτογραφίες που αναφέρεις.. Με τα πολλά τα κάναμε 4. Αλλά κακά τα ψέματα με τέτοιο οικονομικό μην είμαστε αχάριστοι και αχόρταγοι χεχε. Όσο για την πρόταση σου είναι όντως ΤΕΛΕΙΑ και με πανέμορφη οθόνη και μπροστινή πλευρά και ειδικά τώρα που έφτασε κοντά στα 250 ευρώ είναι από τις πληρέστερες επιλογές για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει από τώρα το 5 G !! Πριν δω το Xiaomi Redmi 10x Pro εξέταζα τα παρακάτω 2 Xiaomi Mi 10 Lite 5G vs Xiaomi Mi Note 10 Lite https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-10-lite-8gb-128gb,xiaomi-mi-note-10-lite Και σκεφτόμουν να επιλέξω το ένα με μεγάλο δίλημμα η ζυγαριά έγερνε, μια στο ένα, μια στο άλλο. Πιο όμορφο η δική σου πρόταση το Xiaomi Mi Note 10 Lite, οθονάρα, μπαταρία τεράστια, σε όλα του άψογο! Σταμάτησα στην έλλειψη 5 G και στην έλλειψη OIS. Πήγα προς το Xiaomi Mi 10 Lite 5G, λόγο 5G και σταμάτησα επειδή έχει plastic frame και στην έλλειψη OIS. Και επειδή εκείνη την στιγμή είδα το Xiaomi Redmi 10x Pro και είπα αυτό είναι το επόμενο κινητό μου! Αν δεν το έβλεπα θα είχα πάρει μάλλον το Xiaomi Mi 10 Lite 5G, λόγο 5G και θα ήθελα την Amoled του Xiaomi Mi Note 10 Lite και την κάμερα. Κάπου εκεί σταμάτησα και σκέφτηκα να πάρω το RN 8 Pro μέχρι να βγει (γιατί είχα θέμα με την δική μου μπαταρία) αυτό που μου άρεσε και έτσι βρέθηκα και σας κούρασα στο νήμα σας. Αχ XIAOMI έχεις τόσες ωραίες επιλογές, που μπερδεύεις και τους ίδιους και τους υποψήφιους πελάτες σου... Απλά βγάζεις τα καλύτερα VFM κινητά και εμπιστεύεσαι ότι κάποιο μοντέλο σου θα είναι η επιλογή μας. Πάντως το μόνο που λέω σίγουρα τώρα είναι ότι θα γίνω και εγώ μέλος της ΧΙΑΟΜΙ γιατί θεωρώ ότι αυτά που προσφέρει η εταιρεία στον καταναλωτή είναι περισσότερα τα θετικά των συσκευών της, από τα κάποια ίσως μείον που μπορεί να θέλουμε να είχαν ακόμα, απλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και τι δίνουμε και πόσα λαμβάνουμε.. Και γι' αυτό άξια βρίσκεται εκεί ψηλά που έχει φτάσει! Βέβαια αν υπήρχαν τα χρήματα, όλα αυτά μάλλον δεν θα ειπωνόντουσαν ποτέ... Και συγνώμη για όσους κούρασα και το οφ τόπικ... Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους εσάς που ασχοληθήκατε και αφιερώσατε χρόνο είτε να διαβάσετε τις σκέψεις και απορίες μου, είτε που μπήκατε στον κόπο και αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο από την ζωή σας, για να με συμβουλέψετε ή να μου καταθέσετε προτάσεις για να με βοηθήσετε στην επιλογή μου!! Σας ευχαριστώ αληθινά και όντως με βοηθήσατε αφάνταστα, να πάρω τις αποφάσεις μου και μου επιτρέψατε να σας τις εκφράσω και δημόσια! Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 (edited) Gcam για το RN8 pro εχουν βγει αρκετες.Η τελευταια ειναι η 7.4.1 Α δεν ήξερα ότι η 7.4 είναι και για το 8pro. Αλλά κι αυτή θα θέλει το XML της για να λειτουργήσει σωστά φαντάζομαι. Πάντως στο Nokia 8 που είχα δεν χρειάστηκε ποτέ XML. Μια χαρά έβγαζε οποία gcam και να επέλεγα. Δούλευαν όλα σε σχέση με το 8pro που κάποιες λειτουργίες της gcam σε πετάνε έξω. @Bardar1s Πολύ σωστά τα λες όλα! Όποιος έχει διάθεση βοηθάει και δεν "κουράζεται" ή ειρωνεύεται! ;) Edited July 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1257/ Υπάρχει και η pixelcam https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-pixelcam-05/ Εδώ το XML Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 γνωριζετε με ποιο προγραμμα μπορεις να αποθηκευσεισ στον υπολογιστη αρχεια του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 γνωριζετε με ποιο προγραμμα μπορεις να αποθηκευσεισ στον υπολογιστη αρχεια του κινητου?Τι εννοείς πρόγραμμα; Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα το συνδέεις με το υπολογιστή και αναγνωρίζει το κινητό σαν USB stick και τραβάς ότι αρχεία θέλεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Τι εννοείς πρόγραμμα; Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα το συνδέεις με το υπολογιστή και αναγνωρίζει το κινητό σαν USB stick και τραβάς ότι αρχεία θέλεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οπως ας πουμε τα samsung εχουν το kies που κανει αντιγραφο ασφαλειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 οπως ας πουμε τα samsung εχουν το kies που κανει αντιγραφο ασφαλειας.. Προσπάθησα παλιοτερα να κάνω αντιγραφο με το αντίστοιχο της xiaomi, και μου εβγαζε ενα πολυ κουλό error. έψαξα λιγάκι στο ιντερνετ και ελεγαν οτι ειναι γενικο το προβλημα και θα διορθωνονταν στο επομενο update... Οκ λέω, xiaomi :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. July 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 οπως ας πουμε τα samsung εχουν το kies που κανει αντιγραφο ασφαλειας.. Υπήρχε το Mi PC Suite αλλά η εταιρία το εγκατέλειψε...μπορείς να κάνεις δουλειά με την εφαρμογή "Τηλέφωνο" των Windows 10, αντιστρόφως δηλ. Θα την βρεις στον πίνακα ελέγχου των Windows. Αν δεν σου κάνει κοίτα κι εδώ > https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1257/ Υπάρχει και η pixelcam https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-pixelcam-05/ Εδώ το XML Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καινούργια είναι αυτή η pixel cam; Πάντως άρχισαν να δουλεύουν και για τους MTK όπως βλέπω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Καινούργια είναι αυτή η pixel cam; Πάντως άρχισαν να δουλεύουν και για τους MTK όπως βλέπω. Δεν είναι αυτό. Είναι ότι η Mediatek είχε κλειδωμένο τον κώδικα της επάνω στα chipsets της, και έτσι οι προγραμματιστές δεν μπορούσαν να γράψουν κώδικα εφαρμογών βασισμένο επάνω στα chipsets των εκάστοτε συσκευών. Απαράδεκτη Mediatek. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts