Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.macrumors.com/2020/09/30/apple-watch-iphone-battery-drain-gps/

Apple Suggests Restoring iPhone and Apple Watch to Fix Excess Battery Drain or Missing GPS Data

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

καλησπερα,εχω το εξης προβλημα με τη φωτεινοτητα.Μερικες φορες οταν ανοιγω το κινητο η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη.Ακομα και χειροκινητα αν το ρυθμισω παλι δεν ειναι ικανοποιητικη.Μολις κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.Ψαχνω σε διαφορα φορουμ κ δεν βλεπω αναφορες για παρομοιο θεμα.Το εχω στη ρυθμιση με αυτοματη φωτεινοτητα καθως δεν θελω καθε φορα να το ρυθμιζω μονος μου.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις η δεν θα αλλαξει κατι?

Το παθαίνω και εγώ αυτό σποραδικά με το 11 pro max. Θεωρώ ότι είναι bug του iOS 14. Υπομονή...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

καλησπερα,εχω το εξης προβλημα με τη φωτεινοτητα.Μερικες φορες οταν ανοιγω το κινητο η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη.Ακομα και χειροκινητα αν το ρυθμισω παλι δεν ειναι ικανοποιητικη.Μολις κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.Ψαχνω σε διαφορα φορουμ κ δεν βλεπω αναφορες για παρομοιο θεμα.Το εχω στη ρυθμιση με αυτοματη φωτεινοτητα καθως δεν θελω καθε φορα να το ρυθμιζω μονος μου.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις η δεν θα αλλαξει κατι?

Σήμερα μου συνέβει κάτι παρόμοιο και εμένα. Άνοιξα το κινητό και είχε πολύ χαμηλή φωτεινότητα, βέβαια σε λίγα δευτερόλεπτα επανήλθε μόνο του. Δεν μου είχε ξανατύχει όμως και μου φάνηκε ασυνήθιστο. Μάλλον σχετίζεται με το ios 14!

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Viber εξαφανίστηκε η εφαρμογή από το Apple Watch χωρίς λόγο.

Δεν μπορουσα ούτε χειροκίνητα να το εγκαταστησω ούτε καν το έβρισκε.

Εκανα επαναφορά στο ρολόι αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα .

Έχει παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Viber εξαφανίστηκε η εφαρμογή από το Apple Watch χωρίς λόγο.

Δεν μπορουσα ούτε χειροκίνητα να το εγκαταστησω ούτε καν το έβρισκε.

Εκανα επαναφορά στο ρολόι αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα .

Έχει παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν;

Και σε μενα χάθηκε η εφαρμογή απο το ρολόι , αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά!!!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Διαβάζεις μόνο δεν μπορεις να απαντήσεις η κάτι άλλο

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Διαβάζεις μόνο δεν μπορεις να απαντήσεις η κάτι άλλο

Απαντω κανονικα

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Σε μένα κάνει μόνο προεπισκόπηση μηνύματος δεν μπορώ να μπω μέσα στο μήνυμα από το ρολόι.

Εντωμεταξύ η εφαρμογή δεν υπάρχει ούτε μπορώ να την βρω ... τι κουλό είναι αυτό;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Σε μένα κάνει μόνο προεπισκόπηση μηνύματος δεν μπορώ να μπω μέσα στο μήνυμα από το ρολόι.

Εντωμεταξύ η εφαρμογή δεν υπάρχει ούτε μπορώ να την βρω ... τι κουλό είναι αυτό;

Και σε εμένα τα ίδια με iOS 14 και watch os 7.0.1

Παρατήρησα σε μερικά βίντεο στο YouTube ανέβηκε η ανάλυση πάνω από 1080 που ήταν το ταβάνι ως τώρα.

00.05 μόλις έκανα την πρώτη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( μέσω iTunes υπολογιστή ) από την πρώτη μέρα που αγόρασα το κινητό επειδή είχα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας απο την 14 και μετά.

Το επόμενο βήμα θα ήταν να φύγει από το μπαλκόνι.

Τελικά το πιο απροβλημάτιστο είναι το iPad εδώ και 1,5 χρονο

Edited by dleyteris

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Μεγάλη διαφορά !!

Σταμάτησε εντελώς η κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο και επανήλθε η καλή μπαταρία για ενός χρόνου Κινητο.

Είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πίσω αν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή κάνουμε μετάβαση σε άλλη έκδοση λογισμικού.

Τελικά ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έβγαινε επίσημα η apple και είπε κάντε επαναφορά αν έχετε προβλήματα.

Τώρα το iPad γιατί πάει τρένο δεν έχω απάντηση . Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι έκδοση WiFi.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Μεγάλη διαφορά !!

Σταμάτησε εντελώς η κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο και επανήλθε η καλή μπαταρία για ενός χρόνου Κινητο.

Είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πίσω αν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή κάνουμε μετάβαση σε άλλη έκδοση λογισμικού.

Τελικά ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έβγαινε επίσημα η apple και είπε κάντε επαναφορά αν έχετε προβλήματα.

Τώρα το iPad γιατί πάει τρένο δεν έχω απάντηση . Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι έκδοση WiFi.

Η apple αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο συγχρονισμό των βημάτων μεταξύ Apple Watch και iPhone, δεν είπε αν έχετε θέματα με την συσκευή κάντε επαναφορά.

Η apple αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο συγχρονισμό των βημάτων μεταξύ Apple Watch και iPhone, δεν είπε αν έχετε θέματα με την συσκευή κάντε επαναφορά.

Έτσι

Για το ρολόι ήταν αυτή η οδηγία επειδή ήταν κρίσιμα τα προβλήματα

Και στο τηλέφωνο όμως λύνονται αρκετά αν κάνεις επαναφορά

Nokia 8800 Scirocco

Έτσι

Εννοείται πως αν έχεις προβλήματα που δημιουργούνται από 3rd party εφαρμογές μετά από αναβάθμιση, θα κάνεις επαναφορά. Απλά σε αυτή την περίπτωση ήταν σφάλμα της Apple, γι’αυτο και πρότεινε την επαναφορά.

Έτσι

Η οποία οδηγία δεν κάνει τίποτα αφού και μετά την επαναφορά τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν

Η οποία οδηγία δεν κάνει τίποτα αφού και μετά την επαναφορά τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν

Εγώ το γνωρίζω

Έκανε ένας φίλος μου στο δικό του ρολόι και το πρόβλημα δεν λύθηκε οπότε εγώ δεν το έκανα

Nokia 8800 Scirocco

Για το ρολόι έχουν σκοπό να δώσουν κάτι αύριο;

Εκεί είναι σοβαρότερο το πρόβλημα ναι

Nokia 8800 Scirocco

Καλά τα λέτε εσείς αλλά εδώ μιλάμε για το iphone 11 και όχι για το apple watch! Ανοίχτε ένα νέο thread για το apple watch.

3dc74f9a08a6dbbb750e880cbcd97e33.jpg

Έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό;3μιςη ώρες οθόνη αφετηρίας κλειδώματος;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εσυ κάτι κάνεις με το τηλέφωνο

Καμμία μουσική ίσως

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned