dleyteris Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 https://www.macrumors.com/2020/09/30/apple-watch-iphone-battery-drain-gps/ Apple Suggests Restoring iPhone and Apple Watch to Fix Excess Battery Drain or Missing GPS Data Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 καλησπερα,εχω το εξης προβλημα με τη φωτεινοτητα.Μερικες φορες οταν ανοιγω το κινητο η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη.Ακομα και χειροκινητα αν το ρυθμισω παλι δεν ειναι ικανοποιητικη.Μολις κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.Ψαχνω σε διαφορα φορουμ κ δεν βλεπω αναφορες για παρομοιο θεμα.Το εχω στη ρυθμιση με αυτοματη φωτεινοτητα καθως δεν θελω καθε φορα να το ρυθμιζω μονος μου.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις η δεν θα αλλαξει κατι? Το παθαίνω και εγώ αυτό σποραδικά με το 11 pro max. Θεωρώ ότι είναι bug του iOS 14. Υπομονή... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Δεν ξέρω τι λέτε εμένα μια χαρά με πάει χωρίς επαναφορά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 καλησπερα,εχω το εξης προβλημα με τη φωτεινοτητα.Μερικες φορες οταν ανοιγω το κινητο η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη.Ακομα και χειροκινητα αν το ρυθμισω παλι δεν ειναι ικανοποιητικη.Μολις κλεισω το κινητο και το ξανα ανοιξω επανερχεται στα κανονικα επιπεδα.Ψαχνω σε διαφορα φορουμ κ δεν βλεπω αναφορες για παρομοιο θεμα.Το εχω στη ρυθμιση με αυτοματη φωτεινοτητα καθως δεν θελω καθε φορα να το ρυθμιζω μονος μου.Υπαρχει περιπτωση να λυθει αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις η δεν θα αλλαξει κατι? Σήμερα μου συνέβει κάτι παρόμοιο και εμένα. Άνοιξα το κινητό και είχε πολύ χαμηλή φωτεινότητα, βέβαια σε λίγα δευτερόλεπτα επανήλθε μόνο του. Δεν μου είχε ξανατύχει όμως και μου φάνηκε ασυνήθιστο. Μάλλον σχετίζεται με το ios 14! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Viber εξαφανίστηκε η εφαρμογή από το Apple Watch χωρίς λόγο. Δεν μπορουσα ούτε χειροκίνητα να το εγκαταστησω ούτε καν το έβρισκε. Εκανα επαναφορά στο ρολόι αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα . Έχει παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Viber εξαφανίστηκε η εφαρμογή από το Apple Watch χωρίς λόγο. Δεν μπορουσα ούτε χειροκίνητα να το εγκαταστησω ούτε καν το έβρισκε. Εκανα επαναφορά στο ρολόι αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα . Έχει παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν; Και σε μενα χάθηκε η εφαρμογή απο το ρολόι , αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά!!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Διαβάζεις μόνο δεν μπορεις να απαντήσεις η κάτι άλλο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Διαβάζεις μόνο δεν μπορεις να απαντήσεις η κάτι άλλο Απαντω κανονικα Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Σε μένα κάνει μόνο προεπισκόπηση μηνύματος δεν μπορώ να μπω μέσα στο μήνυμα από το ρολόι. Εντωμεταξύ η εφαρμογή δεν υπάρχει ούτε μπορώ να την βρω ... τι κουλό είναι αυτό; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Σε μένα κάνει μόνο προεπισκόπηση μηνύματος δεν μπορώ να μπω μέσα στο μήνυμα από το ρολόι. Εντωμεταξύ η εφαρμογή δεν υπάρχει ούτε μπορώ να την βρω ... τι κουλό είναι αυτό; Και σε εμένα τα ίδια με iOS 14 και watch os 7.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 (edited) Παρατήρησα σε μερικά βίντεο στο YouTube ανέβηκε η ανάλυση πάνω από 1080 που ήταν το ταβάνι ως τώρα. 00.05 μόλις έκανα την πρώτη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( μέσω iTunes υπολογιστή ) από την πρώτη μέρα που αγόρασα το κινητό επειδή είχα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας απο την 14 και μετά. Το επόμενο βήμα θα ήταν να φύγει από το μπαλκόνι. Τελικά το πιο απροβλημάτιστο είναι το iPad εδώ και 1,5 χρονο Edited October 7, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Μεγάλη διαφορά !! Σταμάτησε εντελώς η κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο και επανήλθε η καλή μπαταρία για ενός χρόνου Κινητο. Είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πίσω αν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή κάνουμε μετάβαση σε άλλη έκδοση λογισμικού. Τελικά ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έβγαινε επίσημα η apple και είπε κάντε επαναφορά αν έχετε προβλήματα. Τώρα το iPad γιατί πάει τρένο δεν έχω απάντηση . Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι έκδοση WiFi. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Μεγάλη διαφορά !! Σταμάτησε εντελώς η κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο και επανήλθε η καλή μπαταρία για ενός χρόνου Κινητο. Είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πίσω αν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή κάνουμε μετάβαση σε άλλη έκδοση λογισμικού. Τελικά ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έβγαινε επίσημα η apple και είπε κάντε επαναφορά αν έχετε προβλήματα. Τώρα το iPad γιατί πάει τρένο δεν έχω απάντηση . Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι έκδοση WiFi. Η apple αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο συγχρονισμό των βημάτων μεταξύ Apple Watch και iPhone, δεν είπε αν έχετε θέματα με την συσκευή κάντε επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Η apple αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο συγχρονισμό των βημάτων μεταξύ Apple Watch και iPhone, δεν είπε αν έχετε θέματα με την συσκευή κάντε επαναφορά. Έτσι Για το ρολόι ήταν αυτή η οδηγία επειδή ήταν κρίσιμα τα προβλήματα Και στο τηλέφωνο όμως λύνονται αρκετά αν κάνεις επαναφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Έτσι Για το ρολόι ήταν αυτή η οδηγία επειδή ήταν κρίσιμα τα προβλήματα Και στο τηλέφωνο όμως λύνονται αρκετά αν κάνεις επαναφορά Εννοείται πως αν έχεις προβλήματα που δημιουργούνται από 3rd party εφαρμογές μετά από αναβάθμιση, θα κάνεις επαναφορά. Απλά σε αυτή την περίπτωση ήταν σφάλμα της Apple, γι’αυτο και πρότεινε την επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Έτσι Για το ρολόι ήταν αυτή η οδηγία επειδή ήταν κρίσιμα τα προβλήματα Και στο τηλέφωνο όμως λύνονται αρκετά αν κάνεις επαναφορά Η οποία οδηγία δεν κάνει τίποτα αφού και μετά την επαναφορά τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Η οποία οδηγία δεν κάνει τίποτα αφού και μετά την επαναφορά τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν Εγώ το γνωρίζω Έκανε ένας φίλος μου στο δικό του ρολόι και το πρόβλημα δεν λύθηκε οπότε εγώ δεν το έκανα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Το βλεπω για 14.2 αυριο μαζι με τα Iphone 12 παρεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Το βλεπω για 14.2 αυριο μαζι με τα Iphone 12 παρεα.. Για αυριο περιμενουμε 14.1 και 14.2 beta 3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Για το ρολόι έχουν σκοπό να δώσουν κάτι αύριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Για το ρολόι έχουν σκοπό να δώσουν κάτι αύριο; Εκεί είναι σοβαρότερο το πρόβλημα ναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Εκεί είναι σοβαρότερο το πρόβλημα ναι Τελικά το έδωσαν σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Καλά τα λέτε εσείς αλλά εδώ μιλάμε για το iphone 11 και όχι για το apple watch! Ανοίχτε ένα νέο thread για το apple watch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό;3μιςη ώρες οθόνη αφετηρίας κλειδώματος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό;3μιςη ώρες οθόνη αφετηρίας κλειδώματος; Sent from my iPhone using Tapatalk Εσυ κάτι κάνεις με το τηλέφωνο Καμμία μουσική ίσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts