dgeorge4 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Είσαι στις 6 ώρες οθόνης περίπου, με 50%+ μπαταρία, και γω εκεί παίζω εντός σπιτιού, είμαι στις 5,5 ώρες. Πολύ σημαντικό ότι από την που το άφησες στις 12 μέχρι τις 5 που το ξαναέπιασες, δεν έχασε ούτε 1%, δείκτης άψογης λειτουργίας μπαταρίας και ότι το λειτουργικό έχει κουμπώσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Είσαι στις 6 ώρες οθόνης περίπου, με 50%+ μπαταρία, και γω εκεί παίζω εντός σπιτιού, είμαι στις 5,5 ώρες. Πολύ σημαντικό ότι από την που το άφησες στις 12 μέχρι τις 5 που το ξαναέπιασες, δεν έχασε ούτε 1%, δείκτης άψογης λειτουργίας μπαταρίας και ότι το λειτουργικό έχει κουμπώσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Έτσι είναι φίλε μου, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την διαχείριση, και την αυτονομία του. Επίσης διέγραψα Facebook-Twitter γιατί μου ξέσκιζαν την μπαταρία. Μόνο από browser τώρα και μόνο safari. Ο chrome πολύ μεγάλη κατανάλωση. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 25, 2020 by Andreas_1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εκτός εξαιρέσεων, η αυτονομία μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει χαλάσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εκτός εξαιρέσεων, η αυτονομία μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει χαλάσει αρκετά. Και η διαχείριση της ram νομίζω έχει σοβαρό πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Το μόνο που έχω παρατηρήσει όσο αφορά την ram είναι όταν ανοίξω την κάμερα, μετά κάνει reload οποιαδήποτε εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Εγώ πάλι δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Το μόνο που έχω παρατηρήσει όσο αφορά την ram είναι όταν ανοίξω την κάμερα, μετά κάνει reload οποιαδήποτε εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά η κάμερα έτσι κι αλλιώς καταναλώνει αρκετούς πόρους για να δώσει αποτελέσματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Το αστείο με την χρήση της κάμερας είναι ότι δεν το κάνει πάντα το reload. Και μάλιστα το κάνει σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές. Εικάζω ότι είναι θέμα ios και όχι έλλειψη ραμ. Θα φανεί στην επόμενη έκδοση. Έχω το 11 pro. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Το αστείο με την χρήση της κάμερας είναι ότι δεν το κάνει πάντα το reload. Και μάλιστα το κάνει σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές. Εικάζω ότι είναι θέμα ios και όχι έλλειψη ραμ. Θα φανεί στην επόμενη έκδοση. Έχω το 11 pro. Sent from my iPad using Tapatalk Ναι είναι θέματα του iOS δεν είναι ότι η κάμερα είναι και τόσο βαριά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Είσαι στις 6 ώρες οθόνης περίπου, με 50%+ μπαταρία, και γω εκεί παίζω εντός σπιτιού, είμαι στις 5,5 ώρες. Πολύ σημαντικό ότι από την που το άφησες στις 12 μέχρι τις 5 που το ξαναέπιασες, δεν έχασε ούτε 1%, δείκτης άψογης λειτουργίας μπαταρίας και ότι το λειτουργικό έχει κουμπώσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αυτη ειναι χρηση το τελευταιο 24ωρο οχι τελευταια φορτιση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Αυτη ειναι χρηση το τελευταιο 24ωρο οχι τελευταια φορτιση. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν βγάλεις την πρώτη μπάρα που είναι γύρω στο 20λεπτο, ε μετά είναι η χρήση αποφόρτισης Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά.Μπορειτε να μου προτείνετε ένα full face τζαμακι για το κινητό;Να ταιριάζει και με την γνήσια θήκη που έχω. Αυτό ξέρει κανεις αν είναι οκ; https://www.skroutz.gr/s/20353489/Nillkin-XD-CP-Max-Full-Arc-Edge-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-11.html Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά.Μπορειτε να μου προτείνετε ένα full face τζαμακι για το κινητό;Να ταιριάζει και με την γνήσια θήκη που έχω. Αυτό ξέρει κανεις αν είναι οκ; https://www.skroutz.gr/s/20353489/Nillkin-XD-CP-Max-Full-Arc-Edge-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-11.html Μια χαρά είναι. Αυτό ή και το αντίστοιχο της Spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ωραία σε ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Εγώ έχω βάλει αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. https://www.amazon.co.uk/Protector-Klearlook-Friendly-Compatible-withiPhone/dp/B07XNY171D/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=klearlook+iphone+11&qid=1588154045&sprefix=klearlook&sr=8-3 Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 29, 2020 by Ekotas Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εγώ έβαλα αυτο στο xs max και είναι πάρα πολύ καλό Το παρηγειρα και για το X της γυναίκας μου https://www.monsters.gr/greek/kinita/prostasia/monsters-prostasia-othonis/tempered-glass-mocolo-tg-3d-iphone-11-mavro.html Βέβαια μαζί με θήκη που εξέχει λίγο γύρω από την οθόνη και ταίριαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Οποτε βλεπω youtube (wifi - σπιτι) και βαζω τα airpod - σκαλωνει το youtube μετα απο λιγο (λες και κλεινει το wifi). Youtube αυτο...στο twitch δουλευει μια χαρα.. Μουσικη ακουω μια χαρα π.χ soundcloud... Τι φαση? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Οποτε βλεπω youtube (wifi - σπιτι) και βαζω τα airpod - σκαλωνει το youtube μετα απο λιγο (λες και κλεινει το wifi). Youtube αυτο...στο twitch δουλευει μια χαρα.. Μουσικη ακουω μια χαρα π.χ soundcloud... Τι φαση? :blink: Κανε ένα Speedtest το WiFi σου με το Bluetooth σβηστό και άλλο ένα Speedtest με τα AirPods συνδεδεμένα. Μήπως η σύνδεση Bluetooth επηρεάζει και το WiFi? Το λέω επειδή είναι συχνό φαινόμενο σε πολλές συσκευές καθώς και τα δυο πρότυπα λειτουργούν στα 2.4ghz (εκτός αν δουλεύεις WiFi στα 5ghz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Κανε ένα Speedtest το WiFi σου με το Bluetooth σβηστό και άλλο ένα Speedtest με τα AirPods συνδεδεμένα. Μήπως η σύνδεση Bluetooth επηρεάζει και το WiFi? Το λέω επειδή είναι συχνό φαινόμενο σε πολλές συσκευές καθώς και τα δυο πρότυπα λειτουργούν στα 2.4ghz (εκτός αν δουλεύεις WiFi στα 5ghz) Σωστο και αυτο, γιατι το ρουτερ ειναι 2.4 μονο...δεν εχει 5! (τρομαρα τους) Θα το τεσταρω...παντως τωρα κατεβαζω ενα τορρεντ στον υπολογιστη και ακουω soundcloud με airpod στο κινητο, δεν εχει κολλησει,ολα καλα! Μαλλον κατι παιζει μονο με youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Οποτε βλεπω youtube (wifi - σπιτι) και βαζω τα airpod - σκαλωνει το youtube μετα απο λιγο (λες και κλεινει το wifi). Youtube αυτο...στο twitch δουλευει μια χαρα.. Μουσικη ακουω μια χαρα π.χ soundcloud... Τι φαση? :blink: Μάλλον επειδή το YouTube είναι ανταγωνιστής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Σωστο και αυτο, γιατι το ρουτερ ειναι 2.4 μονο...δεν εχει 5! (τρομαρα τους) Θα το τεσταρω...παντως τωρα κατεβαζω ενα τορρεντ στον υπολογιστη και ακουω soundcloud με airpod στο κινητο, δεν εχει κολλησει,ολα καλα! Μαλλον κατι παιζει μονο με youtube. To youtube σαν fhd video έχει πολύ μεγαλύτερα Bitrates απο απλο ήχο σε souncloud κλπ Οπότε αν επηρεάζεται η συνδεση σου, σε streaming video θα το καταλαβεις. Δες kai vimeo σε υψηλη ανάλυση, netflix κλπ αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 To youtube σαν fhd video έχει πολύ μεγαλύτερα Bitrates απο απλο ήχο σε souncloud κλπ Οπότε αν επηρεάζεται η συνδεση σου, σε streaming video θα το καταλαβεις. Δες kai vimeo σε υψηλη ανάλυση, netflix κλπ αν έχεις. Κάποια δυσλειτουργία είναι της εφαρμογής δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristinaV Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες αποφάσισα να γυρίσω ξανά στην οικογένεια της Apple και να πάρω το 11...ΑΛΛΑ διαβάζω πάρα πολλά σχόλια οτι ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία μετά την τελευταία αναβάθμιση( ; ) και πέφτει εύκολα η μπαταρία. Έχω λίγο ξενερώσει με αυτά που διαβάζω και μου φεύγει η όρεξη για Apple. Edited May 6, 2020 by ChristinaV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αυτό φτιάχνεται με update. Δεν είναι ουσιαστικός λόγος να "ξενερώσεις". Εμένα πάντως το 8άρι δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristinaV Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αυτό φτιάχνεται με update. Δεν είναι ουσιαστικός λόγος να "ξενερώσεις". Εμένα πάντως το 8άρι δεν έχει θέμα. το συζήτησα και με έναν φίλο και μου είπε απλά να μην κάνω αναβάθμιση μέχρι να βγει η 14. Δε ξέρω. Αλλιώς να πάω στην δεύτερη μου επιλογή, το S20+ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts