pavlidisc Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Μια περιεργη ''δονηση'' που κανει το κινητο οταν κανουμε swipe up για να το ξεκλειδωσουμε..πως το βγαζουμε αυτο? :) :p Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Face ID και προσοχή. Κλείνεις το « Απτικό με επιτυχή ταυτοποίηση» from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 (edited) Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Face ID και προσοχή. Κλείνεις το « Απτικό με επιτυχή ταυτοποίηση» from my iPhone 11 Δεν ειναι αυτο γιατι ηταν off...εκλεισα γενικα το system heptics και εφτιαξε. Σε ευχαριστω οπως και να χει. Edited January 18, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Δεν ειναι αυτο γιατι ηταν off...εκλεισα γενικα το system heptics και εφτιαξε. Σε ευχαριστω οπως και να χει. Καλημέρα , πώς το έκανες ;;;;με ενοχλεί και εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Καλημέρα , πώς το έκανες ;;;;με ενοχλεί και εμένα Settings -> Sounts & Haptics -> Τερμα κατω System Haptics off :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 (edited) Εγώ αυτό το έχω ανοιχτό, αλλά δόνηση στο ξεκλείδωμα δεν έχω. Χεχε...καλό ε... :-) Πάντως, το swipe up δεν ξεκλειδώνει. Το τηλέφωνο έχει ήδη ξεκλειδώσει όταν εσύ κάνεις swipe up για να ανοίξεις την “Επιφάνεια εργασία» Αν κατάλαβα καλά τί λες... from my iPhone 11 Edited January 18, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Settings -> Sounts & Haptics -> Τερμα κατω System Haptics off :D Κλείνεις όμως έτσι γενικά την δόνηση σε όλο το οικοσύστημα εκτός από τις κλήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Μια περιεργη ''δονηση'' που κανει το κινητο οταν κανουμε swipe up για να το ξεκλειδωσουμε..πως το βγαζουμε αυτο? :) :p Για δοκίμασε ,ρυθμίσεις - πρόσβασημοτητα - Face ID και προσοχή - απτικό σε επιτυχής ταυτοποίηση και βάλτο off . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Για δοκίμασε ,ρυθμίσεις - πρόσβασημοτητα - Face ID και προσοχή - απτικό σε επιτυχής ταυτοποίηση και βάλτο off . Το δοκιμασα και αυτο χωρις να το κλεισω εντελως, δεν πιανει. Θελει το γενικο switch off για να φυγει εντελως αυτη η δονησουλα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Αν κάνεις swipe up από την μπάρα στο κάτω μέρος δεν κάνει δόνηση ,αν κάνεις swipe up από λίγο πιο πάνω εμφανίζει τις ειδοποιήσεις και κάνει δόνηση και ξεκλειδώνει με το δεύτερο swipe .Αυτο εννοείς ;Γιατί σε εμένα στο 11 pro δεν κάνει κάποια δόνηση .Ρωτάω για να καταλάβω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Για τους λάτρεις του «υγεία μπαταρίας»: 11αρι, αγορασμένο 15/11/19, φορτίζει μόνο με τον μαμά φορτιστή ή από την USB θύρα του mac (1A). Φόρτιση κάθε 2 μέρες. Μπαταρία 99% σήμερα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω ταχυφορτιστή και να του πιω το αίμα. Χεχε.... from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Κι εγώ είναι η πρώτη συσκευή που φορτίζω μέχρι 80% και δεν αφήνω να πέσει κάτω από 40. Σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο, ότι αν πέσει η υγεία σε σύντομο χρονικό διάστημα, ίσως του πιω το αίμα! Πάντως σε σχόλια στο YouTube κάτω από διάφορα βίντεο σχετικά με την υγεία της μπαταρίας ενός iPhone, έγραφαν πολλοί με 11αρι ότι η υγεία έπεφτε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Το 40-80 αγόρι σου χαλάει την «εμπειρία χρήσης». Στην ουσία δεν χρησιμοποιείς ούτε την μισή δυνατότητα αναμονής. Τέλος πάντων. Νομίζω ότι έχουν γίνει μπόλικες αναλύσεις και ο καθένας ξέρει πως τον βολεύει να φορτίζει. Άλλος κοιτάει την ευκολία του και φορτίζει όπως λάχει, άλλος κοιτάει την υγεία και φορτιστεί όπως «πρέπει». Για μένα η υγεία μπαταρία είναι μια τρύπα στο νερό. Μια καθαρά Αμερικανική softwarο******* και τίποτα παραπάνω. Το να σε ειδοποιεί ότι πλησιάζει η ώρα αλλαγής ναι...αλλά αυτή η συνεχή παρακολούθηση...όχι. Προσωπική μου άποψη ε :-) from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Πόσοι κάτοχοι android συσκευών έχουν υγεία μπαταρίας κοντά στο 80% αλλά ζουν ευτυχισμενοι στην άγνοιά τους. Στους κατόχους iPhone έχει γίνει ψυχαναγκασμός δυστυχώς. Εγώ όχι απλά δεν κοιτάζω υγεία μπαταρίας, αλλά έχω βγάλει και το ποσοστό μπαταρίας από τη μπάρα. Προσπαθώ να ζω τη ζωή με όσο λιγότερα άγχη, χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Πόσοι κάτοχοι android συσκευών έχουν υγεία μπαταρίας κοντά στο 80% αλλά ζουν ευτυχισμενοι στην άγνοιά τους. Στους κατόχους iPhone έχει γίνει ψυχαναγκασμός δυστυχώς. Εγώ όχι απλά δεν κοιτάζω υγεία μπαταρίας, αλλά έχω βγάλει και το ποσοστό μπαταρίας από τη μπάρα. Προσπαθώ να ζω τη ζωή με όσο λιγότερα άγχη, χαχα Έτσι κι εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Για τους λάτρεις του «υγεία μπαταρίας»: 11αρι, αγορασμένο 15/11/19, φορτίζει μόνο με τον μαμά φορτιστή ή από την USB θύρα του mac (1A). Φόρτιση κάθε 2 μέρες. Μπαταρία 99% σήμερα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω ταχυφορτιστή και να του πιω το αίμα. Χεχε.... from my iPhone 11 Ταχυφορτιστής κι Άγιος ο θεός, και γω πίστευα ότι επειδή το χρησιμοποίησα από την αρχή έπεσε στο δίμηνο, έλεγα να το γυρίσω στο μαμά φορτιστή αλλά τελικά συνεχίζω να του πίνω το αίμα :) Η ταχυφόρτιση είναι βάλσαμο όταν το φορτίζεις μέρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Πόσοι κάτοχοι android συσκευών έχουν υγεία μπαταρίας κοντά στο 80% αλλά ζουν ευτυχισμενοι στην άγνοιά τους. Στους κατόχους iPhone έχει γίνει ψυχαναγκασμός δυστυχώς. Εγώ όχι απλά δεν κοιτάζω υγεία μπαταρίας, αλλά έχω βγάλει και το ποσοστό μπαταρίας από τη μπάρα. Προσπαθώ να ζω τη ζωή με όσο λιγότερα άγχη, χαχα Επακριβώς :-) from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ταχυφορτιστής κι Άγιος ο θεός, και γω πίστευα ότι επειδή το χρησιμοποίησα από την αρχή έπεσε στο δίμηνο, έλεγα να το γυρίσω στο μαμά φορτιστή αλλά τελικά συνεχίζω να του πίνω το αίμα :) Η ταχυφόρτιση είναι βάλσαμο όταν το φορτίζεις μέρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αν συνέχεια εις όμως θα πάρεις την μπαταρία στο χέρι στο τέλος.. Σε βάθος χρόνου έχει φθορά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Αν συνέχεια εις όμως θα πάρεις την μπαταρία στο χέρι στο τέλος.. Σε βάθος χρόνου έχει φθορά Sent from my iPhone using Tapatalk Ας την πάρω, θα πάω να την αλλάξω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) Υπάρχει ρύθμιση για να δείχνει η selfie τα πράγματα κανονικά και όχι ανάποδα; from my iPhone 11 Edited January 21, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Υπάρχει ρύθμιση για να δείχνει η selfie τα πράγματα κανονικά και όχι ανάποδα; from my iPhone 11 Κανεις επεξεργασία φωτο, crop και μετά πατάς το εικονίδιο «αντικατοπτρισμου» Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Σωστοοοοοος!!!! Ευχαριστώ :-) from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Κρίμα που δεν είναι default μια τέτοια ρύθμιση στην κάμερα ή τουλσχιστο να μπορούσαμε να το ρυθμίζουμε εμείς... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Παιδιά, σωστά η κάμερα βγάζει έτσι για να μην φαίνονται ανάποδα όλα .Πχ αν πίσω από ένα πρόσωπο υπήρχε μια επιγραφή ,τα γράμματα θα φαίνονται εντελώς ανάποδα και δεν θα είχε φυσικότητα η φωτό .Γι αυτό νομίζω δεν υπάρχει και σαν επιλογή ,παρά μόνο στην επεξεργασία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Παιδιά, σωστά η κάμερα βγάζει έτσι για να μην φαίνονται ανάποδα όλα .Πχ αν πίσω από ένα πρόσωπο υπήρχε μια επιγραφή ,τα γράμματα θα φαίνονται εντελώς ανάποδα και δεν θα είχε φυσικότητα η φωτό .Γι αυτό νομίζω δεν υπάρχει και σαν επιλογή ,παρά μόνο στην επεξεργασία . Ναι αλλά τα πρόσωπα μας φαίνονται στραβά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Νομίζω είναι θέμα φακού ,όχι της αναστροφής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts