evris2013 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Από ότι διάβασα δώθηκε το security update Ιανουαρίου με νέο Pie build μιας και το update ήταν 1,5 GB. Οπότε σίγουρα διόρθωσαν πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο pie build update που είχε έρθει πριν την αλλαγή του χρόνου. Ευχάριστο που έστρωσε η κάμερα. Ψήνομαι πολύ να το πάρω αλλά αν δεν παίξει σε καμία προσφορά δεν το βλέπω....κρίμα που δεν βλέπουμε από την HMD καμία στρατηγική προσφορων. Ούτε καν στις περιόδους εκπτώσεων. Θα μπορούσε η συσκευή να έχει πάει πολύ καλύτερα.... Κι εγώ θα το έπαιρνα αν το είχαν σε προσφορά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Εγώ πάντως σε κάνα δίμηνο θα το πάρω. Περίμενα πάντως στο κουτί του να έβαζε η νοκια και μια θήκη ,αυτές τις διάφανες για την πλάτη του κινητού,πάντως αν την ζητήσεις από κατάστημα σαν δώρο,στην δίνουν. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Εγώ πάντως σε κάνα δίμηνο θα το πάρω. Περίμενα πάντως στο κουτί του να έβαζε η νοκια και μια θήκη ,αυτές τις διάφανες για την πλάτη του κινητού,πάντως αν την ζητήσεις από κατάστημα σαν δώρο,στην δίνουν. Θήκη δίνουν στα Xiaomi μόνο. Εδώ δίνουν ακουστικά στα Nokia. Εγώ θα περιμένω την επόμενη επιδότηση της Cosmote (Φεβρουάριο) να δω μήπως βάλουν και κανένα Nokia μέσα δωρεάν. Γιατί σε αυτήν που έχω τώρα ούτε ένα Nokia δεν έχουν. Ελπίζω να βάλουν και το 7.2 μέσα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Περίεργο που δεν έχει θήκη μέσα, σε όλες τις άλλες συσκευές ειχαν θήκη στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Περίεργο που δεν έχει θήκη μέσα, σε όλες τις άλλες συσκευές ειχαν θήκη στη συσκευασία. Δεν ξέρω από πότε βάλανε θήκη μέσα στα κουτιά των Nokia. Πάντως το 8 δεν είχε θήκη μέσα αλλά μόνο ακουστικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Πώς τα πάει το κινητό από μπαταρία; Γιατί δεν διαβάζω και πολύ καλά σχόλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εγώ δεν βλέπω καν σχόλια τώρα τελευταία εδώ. Μόλις δύο σελίδες με το ζόρι συμπλήρωσε το νήμα! Δεν την έχει πάρει κανείς ακόμα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ηθελα πολυ να το παρω αλλα στην τιμη που παιζει δεν υπαρχει περιπτωση. Μακαρι να επεφτε η τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ηθελα πολυ να το παρω αλλα στην τιμη που παιζει δεν υπαρχει περιπτωση. Μακαρι να επεφτε η τιμη Ακριβώς κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν πριν μου έρθει η επιδότηση για αλλαγή συσκευής. Τελικά αντί να πέσει η τιμή του με πρόλαβε η επιδότηση! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ακριβώς κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν πριν μου έρθει η επιδότηση για αλλαγή συσκευής. Τελικά αντί να πέσει η τιμή του με πρόλαβε η επιδότηση! ;) Αρα την πηρες την συσκευη; Πες μας εντυπωσεις βρε συ. Οθονη, καμερα, ηχειο, σημα, μπαταρια κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Αρα την πηρες την συσκευη; Πες μας εντυπωσεις βρε συ. Οθονη, καμερα, ηχειο, σημα, μπαταρια κτλ Ναι την πήρα για να έχω περισσότερο ίντερνετ και απεριόριστα λεπτά ομιλίας! Δες τις εντυπώσεις στο νήμα της συσκευής καλύτερα. Εδώ θα είμαστε οφ τοπικ. Δεν σε κρύβω πως αν είχαν μέσα στην επιδότηση και το Nokia 7.2 με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Κάτσε βρε συ γιατί με μπέρδεψες. Τελικά ποια συσκευή πήρες με την επιδότηση; όχι το 7.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Κάτσε βρε συ γιατί με μπέρδεψες. Τελικά ποια συσκευή πήρες με την επιδότηση; όχι το 7.2; Εμ τι λέω τόση ώρα! Δεν βλέπεις το Avatar που έχω; Σε μοιάζει για Nokia 7.2; Xiaomi Redmi Note 8 Pro είναι. Ήταν το καλύτερο που είχαν ανάμεσα στις υπόλοιπες. Edited February 18, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Και είναι πολύ καλύτερο από τo 7.2.. Ο επεξεργαστής είναι θυριο.. Η μπαταρία το ίδιο.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εμ τι λέω τόση ώρα! Δεν βλέπεις το Avatar που έχω; Σε μοιάζει για Nokia 7.2; Xiaomi Redmi Note 8 Pro είναι. Ήταν το καλύτερο που είχαν ανάμεσα στις υπόλοιπες. Δεν ειχα δει το avatar καλα γιατι εμπαινα απο το κινητο στο φορουμ. Και είναι πολύ καλύτερο από τo 7.2.. Ο επεξεργαστής είναι θυριο.. Η μπαταρία το ίδιο.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορει στα χαρτια να υπερτερει σε καποιου τομεις. Αλλα το Android One προσφερει πολυ καλυερη εμπειρια χρησης. Προσωπικη αποψη εχωντας 1 χρονο το Poco F1 και 6 μηνες τωρα το Mi A3. Συντομα θα παω στο 7.2, γαιτι το Mi A3 μου εχει σπασει τα νευρα με το δαχτυλικο αποτυπωμα που οποτε θελει δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Κι εγώ από κινητό μπαίνω στο φορουμ στην έκδοση του desktop. Βλέπω κανονικά τα Avatar's! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Και εγω τα βλέπω τα avatar απλά δεν είχα καταλάβει ποια συσκευή είχες πάρει. Τεσπα καλορίζικο να είναι και να το χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ευχαριστώ πολύ!!! Δεν το έχουν σε έκπτωση το Nokia 7.2; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Μπα τιποτα....και αυτο ειναι το προβλημα με την HMD. Οτι δεν μπορει να κανει επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αν κάποιος από τους κατόχους του κινητού θέλει σφραγισμένη την παρακάτω θήκη https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07XP69C31/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s02?ie=UTF8&psc=1 ας στείλει προσωπικό μνμ (+ να γράψει εδώ). Είναι στο χρώμα που βλέπετε, συνεπώς μάλλον για γυναικείο δώρο πάει. Δεν πληρώνει τπτ, αλλά οι όροι που θέτω είναι απλοί: Να είναι από Αθήνα και να έχει διάθεση να έρθει στα νότια προάστια (Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, στα πέριξ της Λ. Συγγρού) ή στα βόρεια (Κηφισιά-Κεφαλάρι όπου εργάζομαι, δεν μπορώ να κάνω ταρζανιές εκεί) σε ώρες που θα συμφωνήσουμε. Αν είναι πάνω από ένας οι ενδιαφερόμενοι, νταξ... θα γίνει καμία κλήρωση ή θα την πάρει όποιος βολεύει περισσότερο με βάση τα παραπάνω. Σόρι, εκ των προτέρων, αλλά έλλειψη χρόνου λέγεται :( Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Kαλημερα. Απο χτες απεκτησα ενα 7.2 6/128. Πηρε μια μεγαλη αναβθμιση 1,5 GB και επισης security update Φεβρουαριου. Σε λιγες μερες θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Kαλημερα. Απο χτες απεκτησα ενα 7.2 6/128. Πηρε μια μεγαλη αναβθμιση 1,5 GB και επισης security update Φεβρουαριου. Σε λιγες μερες θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις Καλορίζικο! Περιμένω νέα από τη συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Καλορίζικο φίλε μου. Ήθελα και εγώ να το πάρω αλλά τελικά λόγο οθόνης πήρα το xiaomi mi9t ( amoled) Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Kαλημερα. Απο χτες απεκτησα ενα 7.2 6/128. Πηρε μια μεγαλη αναβθμιση 1,5 GB και επισης security update Φεβρουαριου. Σε λιγες μερες θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις καλοριζικο..απο καμερα τι λεει; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Το γερμανικό Amazon το έχει σε προσφορά το 4/64... https://www.amazon.de/dp/B07WMZ48RW Βγαίνει στα 235€ μαζί με τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts