n1ck0s Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Θα προσπαθήσω να είμαι διακριτικός... :whistle: Που μπορώ να βρω προγράμματα και παιχνίδια για PC που θα μου κοστίσουν λιγότερο από το κανονικό... ιφ γιου νοου γουατ ι μιν :D Να αγοράσω όχι να κατεβάσω (56Κ rulez ΝΟΤ) Ενόψη Colin McRae 3 και Warcraft Expansion πρέπει να επενδύσω για μετά τις διακοπές. Όποιος ξέρει PM. thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον n1ck0s Θα προσπαθήσω να είμαι διακριτικός... :whistle: Που μπορώ να βρω προγράμματα και παιχνίδια για PC που θα μου κοστίσουν λιγότερο από το κανονικό... ιφ γιου νοου γουατ ι μιν :D Να αγοράσω όχι να κατεβάσω (56Κ rulez ΝΟΤ) Ενόψη Colin McRae 3 και Warcraft Expansion πρέπει να επενδύσω για μετά τις διακοπές. Όποιος ξέρει PM. thanx. δεν ξερω που θα βρεις πειρατες, το colin mcrae 3 ομως γ@μει και δερνει! το εχω κατεβασει εδω και αρκετο καιρο και ειναι καταπληκτικο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoTiRiS Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 iparxoun aggelies akoma kai stis efimerides tipou xrisi eukairia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Έχω τσακωθεί με δύο τρεις από δαύτους κατά καιρούς γιατι ενώ αγόραζα τρελά (20 - 30 δισκάκια την φορά) με ψιλοκορόιδευαν. Ένας συγκεκριμένα του γύριζα τα χαλασμένα CDs και αυτός έσβηνε τον μαρκαδόρο από το δισκάκι, ξαναέγραφε τον τίτλο με άλλο χρώμα και μου τα ξανάδινε. Λες και εγώ δεν θα το καταλάβαινα. Ενιγουει, κάτι δοκιμασμένο και φτηνό υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Σε ποιά περιοχή είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 PMs ρε παιδιά ! Ντροπή μας ! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Σε ποιά περιοχή είσαι; Αργυρούπολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Για αθήνα δεν ξέρω να σε βοηθήσω!!! Πάντως μπορείς να βρείς και μέσα στα πανεπιστήμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 :whistle: Διακριτικά είπαμε βρε παιδιά... :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Μερικά posts διαγράφηκαν. Διευθύνσεις κλπ με προσωπικά μηνύματα σας παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 xerw enan sthn kypselh pou exei 2 magazia kai timh 5euro to game/vcd/prog(games gia dcast/ps2/xbox/pc) tou kanw kai tsampa diafimish eeeee?? palia mou estelne kai tis nees kyklofories games me e-mail!!(vevaia exw ka iro napatisw sto magazi tou) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts