lefkal Δημοσιεύτηκε July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2005 Γειά σας... Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα πάρκο με δελφίνια στην ελλάδα σαν τα αντίστοιχα του εξωτερικού? ή γενικά αν υπάρχει κανένας ζωολογικός κήπος που να έχει? Ευχαριστώ :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Το πιο καλο που βλεπεις και πολλα ειναι η ιδια η θαλασσα... Δεν ξερω αμα εχει αλλα στην θαλασσα εχω δει πολλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, το μεγαλυτερο ενυδρείο της Ελλαδας έγινε προσφατα καπου στη Κρητη, αν δεν υπαρχει εκει δε θα υπαρχει πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, το μεγαλυτερο ενυδρείο της Ελλαδας έγινε προσφατα καπου στη Κρητη, αν δεν υπαρχει εκει δε θα υπαρχει πουθενα! Τίποτα πληροφορίες έχουμε? :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ayto lete? http://www.aquaworld-crete.com/ http://www.hcmr.gr/english_site/aquaria/crete/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Το 2ο link το βλέπω με πίκρα να μένει σχέδιο. Βλέπω june 2005 και είναι ίδιο σχεδόν το κτήριο με november 2004.... :( Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Στο δεύτερο link στη φωρογραφία του 2004 το μέρος φένεται περισσότερο έτοιμο απο την φωτογραφία του 2005 :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=911457#post911457 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα κάποιο θαλάσσιο πάρκο που να μπορείς να δεις και να κολυμπήσεις με δελφίνια? Στο εξωτερικό έχει σε πολλά μέρη αλλά εδώ παρόλο που έχουμε πολλά δελφίνια δεν έχω ακούσει τίποτα ούτε καν για δελφινάριο..Γνωρίζει κανείς κάποιο μέρος? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 εχω την εντυπωση(ειμαι σχεδον βεβαιη) πως στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοιυς χωρους(ορθως κατα την αποψη μου...τα δελφινια πρεπει να ειναι ελευθερα στο φυσικο τους περιβαλλον.οχι "μαντρωμενα" για να τσαλαβουταμε εμεις μαζι τους) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Δεν νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 αυτο νομιζω κι εγω δυστυχως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 εχω την εντυπωση(ειμαι σχεδον βεβαιη) πως στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοιυς χωρους(ορθως κατα την αποψη μου...τα δελφινια πρεπει να ειναι ελευθερα στο φυσικο τους περιβαλλον.οχι "μαντρωμενα" για να τσαλαβουταμε εμεις μαζι τους) υπαρχουν τραυματισμενα ζωα ή π ζουνε απο την αρχη της ζωης τους σε κλουβια ολων των τυπων...αν τα αφησεις τα συγκεκριμενα ελευθερα λιγες θα ναι οι μερες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Συντομα θα εχουμε θαλασσιο παρκο ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 δεν υπαρχει παρκο αλλα αν βρεθεις Σαμοθρακη η Κερκυρα (τα ακρα ετσι?)μπορει και να κολυμπησεις σε αποσταση αναπνοης μαζι τους...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 μπορείς να πας στο θερμαϊκό;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 υπαρχουν τραυματισμενα ζωα ή π ζουνε απο την αρχη της ζωης τους σε κλουβια ολων των τυπων...αν τα αφησεις τα συγκεκριμενα ελευθερα λιγες θα ναι οι μερες τουςαλλη περιπτωση τα τραυματισμενα ζωα.. εκεινα πρεπει να εχουν μια σωστη περιθαλψη και μετα να αφεθουν στο φυσικο τους περιβαλλον. οσο για τα ζωα που γεννιουνται σε αιχμαλωσια ειναι εντελως αλλο κεφαλαιο που εγκειτε στα προσωπικα κριτηρια του καθενος για το αν ειναι συμφωνος ή οχι :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts