Jump to content

powerdvd 6 vs windvd 7

alkhs123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Power DVD 6, γιατί αυτό χρησιμοποιώ και σκίζει... έχω δοκιμάσει μια παλαιότερη έκδοση του WinDVD, αλλά δε με είχε εντυπωσιάσει... λίγο άκυρη η ψήφος μου, καθώς δε τα έχω δοκιάσει και τα δύο, αλλά προτιμώ PowerDVD. :alien:

An to parete etsi to PowerDVD exei to Eagle Eye Vision, paizei HD (Hi Definition) video kai audio, to CLEV-2 kai paei legontas...

eimai xrhsths tou power dvd alla 8a eixate thn kalosunh na mou peite ti kanei to Trimension DNM..... exo laptop kai 8elo na mou peite an boh8a s kati!

Trimention explained

Έχω δοκιμάσει και τα δυο και κατά την γνώμη μου από άποψη ευχρηστίας τουλάχιστον το Power DVD είναι πολύ καλύτερο. Θεωρώ την δυνατότητα να πηγαίνει μπρος πίσω με το ροδάκι απίστευτα χρηστική. Ουσιαστικά μετατρέπει το ποντίκι σε τηλεκοντρόλ. Έχουν βελτιώσει καθόλου αυτόν τον τομέα στην τελευταία έκδοση του Win DVD;

Και εγω θα συμφωνησω οτι λογω του Trimention το windvd εχει κορυφαια εικονα ομως αμα δεν κανω λαθος θελει 2.8ghz τουλαχιστον επεξεργαστη για να λειτουργισει.
Oneplus 6 8/128

το windvd ειναι αρκετα φαγανο οσον αφορα τους πορους του συστηματος και επισης εχει αθλιο interface.

τα clev-eaglevision του powerdvd ειναι λιγο απατες, απλα φτιαχνει δυναμικα προφιλ χρωματων για καθε βιντεο, πραγμα που κανει κ το windvd.

αν μπορεις να τα βγαλεις περα με το interface του windvd, κ εχεις αξιοπρεπη υπολογιστη, δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με το powerdvd.

Ox.. to Powerdvd me PII 500ghz einai OK!

Δεν χρειαζεται 2.8ghz ως ελαχιστη απαιτηση το windvd. Το Trimention θελει τοσο. Δειτε τις ελαχιστες απαιτησεις

Oneplus 6 8/128

Αν και χρησιμοποιώ powerdvd 6 θεωρώ πως το windvd 7 είναι καλύτερο. Μάλιστα ακούω συνέχεια πως υπερτερεί στο θέμα του ήχου. Το powerdvd είναι όντως πιο ελαφρύ.

Δεν χρειαζεται 2.8ghz ως ελαχιστη απαιτηση το windvd. Το Trimention θελει τοσο. Δειτε τις ελαχιστες απαιτησεις

Λοιπον για na λοιτουργησει Foul χρειαζεσαι 2,8GHz CPU ενω το powerdvd δεν χρειζεσαι τοσες προιποθεσεις

System Requirements

Computer Part Minimum Recommended

Processor Intel Pentium III 500 MHz • Intel Pentium 4 1.0G processor recommended.

• For DVD Audio playback, Pentium III 1GHz is recommended.

• For TrimensionDNM function, Pentium 4 2.8GHz is recommended.

• For WMV HD playback, Pentium 4 2.4G is minimum request, Pentium 4 3.0 is recommended.

• For H.264 file playback, Pentium 4 3.6G is recommended.

RAM 128Mb • 256 MB system memory recommended.

• For TrimensionDNM function, 256 MB RAM is recommended.

• For WMV HD playback, 384 MB RAM is minimum request, 512 MB RAM is recommended.

• For H.264 file playback, 384 MB RAM is minimum request, 512 MB RAM is recommended.

Operating System Windows XP, 2000

Sound • Windows compatible sound card and stereo speakers.

• PCI sound card or on-board audio.

Display • 4:3 or 16:9 (widescreen) screen.

• Video card with 24-bit resolution capability and DirectX support.

Hard Drive 75 MB of hard-disk space for program installation.

Optical Disc CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM burning device.

DirectX DirectX 9.

Δεν παίζω DVD στον υπολογιστή. Χρησιμοποιώ όμως το WinDVD 7 για την πιο μαμάτη λειτουργία σε video player: Το play to desktop. ;)

@toliss ναι αλλα το power dvd δεν βγαζει την εικονα του windvd. Και απο περιοδικα που διαβαζω εχει μεγαλη διαφορα αμα το συνδεσεις σε τηλεοραση μεγαλων ιντσων.
Oneplus 6 8/128

egw exw kai ta duo kala einai kai ta duo to windvd pisteuw oti exei kaliteri poiotita eikonas alla to powerdvd einai sigoura poio euxristo kai aplo.pisteuw oti axizoun to idio kai oi leptomeries sto kathena den einai toso simantikes
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Εμένα το WinDVD μου βγάζει συνέχεια προβλήματα, ενώ το PowerDVD δουλεύει άψογα. Απο πάντα PowerDVD χρησιμοποιούσα αλλά είπα να δοκιμάσω και το WinDVD.
Ti na balw twra edw.. den kserw!

An 3ereis na xrisimopoiiseis to WinDVD apla einai korifi...den tha xreiazese otidipote allo..
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• 1 month later...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα καλύτερα να ρωτήσω εδώ..

Χρησιμοποιώ το CyberLink PowerDVD 6.0 και αντιμετοπίζω το εξείς πρόβλημα:

Όταν γυρίζω την ροδέλα του ποντικιού προς τα πάνω ή προς τα κάτω, η ταινία δεν ξεκινάει να τρέχει προς τα πίσω ή προς τα μπορστά αντίστοιχα, αλλα καθηστερεί 2-3 δευτερόλεπτα. Ακόμα κάποιες φορές κατα την αναπαραγωγή dvd κολάει για πολύ λίγο σε διάφορα συμεία. Το σιγκεκριμένο δεν οφείλεται στο dvd, αφού αν τρέξω την ταινία προς τα πίσω και μετά το αφήσω να παίξει κανονικά δεν κολάει στη σιγκεκριμένη σκηνή.

Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Αντιμετοπίζει κανείς παρόμοια προβλήματα με την σιγκεκριμένη έκδοση;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Και εγώ του PowerDVD είμαι με δοκιμές όσως WinDVD είχαν βγεί, κυρίως λόγω χρηστικότητας. Το σπάσιμο και στα δύο είναι το που εμφανίζουν τους υπότιτλους, πάνω στην ταινία δηλαδή. Εδώ το ταπεινότατο player που έχω στην TV τους βάζεις στο μαύρο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

εγω χρησημοποιω το power dvd (ειναι πολυ πιο ευχρηστο απο το windvd) αλλα θελω να βαλω το windvd επειδη εχω καρτα τηλεωρασης συμβατη με προγραμματα της intervideo και το τηλεχειριστιριο λειτουργει με το windvd πληρως μηπως εχει κανεις ιδεα πως μπορω να αλλαξω τα κουμπια του power dvd ? γιατι μπορω να δω ποιες ειναι οι συντομευσεις απο το τηλεκοντρολ της καρτας τηλεορασης

Παρατηρήτε μήπως την καθηστέρηση που αναφαίρω στο powerdvd;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif