bruno1977 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Ναι οκ η φωτεινότητα του δεν είναι top αλλα δεν σου δημιουργεί θέμα . Αντίστοιχα το mi 8 που είχα το καλοκαίρι το είχα μονίμως σε full φωτεινότητα. Κ το.Α3 ,με φουλ φωτεινότητα δεν εχει θέμα κάτω από τον ήλιο . Από την μέση και κάτω ισχύει ότι δεν βλέπεις σχεδόν καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Σε beach bar δεν δουλεύω, αλλά χρησιμοποιώ το κινητό κάτω από δυνατό ήλιο πολύ περισσότερες φορές από μόνο 5-10 το χρόνο. σε παραδέχομαι πάντως είσαι άκρος τολμηρός που τόλμησες να μιλήσεις αρνητικά για κάτι από xiaomi κινδυνεύεις άπειρα να σε πατήσει ο όχλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 (edited) Ναι οκ η φωτεινότητα του δεν είναι top αλλα δεν σου δημιουργεί θέμα . Αντίστοιχα το mi 8 που είχα το καλοκαίρι το είχα μονίμως σε full φωτεινότητα. Κ το.Α3 ,με φουλ φωτεινότητα δεν εχει θέμα κάτω από τον ήλιο . Από την μέση και κάτω ισχύει ότι δεν βλέπεις σχεδόν καθόλου Mi8 manual 100% brightness: 458nits Mi8 auto 100% brightness: 624nits (αύξηση φωτεινότητας στο auto κάτω από ήλιο). MiA3 manual 100% brightness: 363nits (αύξηση κάτω από ήλιο δεν έχει το Α3). σε παραδέχομαι πάντως είσαι άκρος τολμηρός που τόλμησες να μιλήσεις αρνητικά για κάτι από xiaomi κινδυνεύεις άπειρα να σε πατήσει ο όχλος :lol: Edited September 7, 2019 by Prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 (edited) Mi8 manual 100% brightness: 458nits Mi8 auto 100% brightness: 624nits (αύξηση φωτεινότητας στο auto κάτω από ήλιο). MiA3 manual 100% brightness: 363nits (αύξηση κάτω από ήλιο δεν έχει το Α3). :lol: Το ακρος τι είναι ;; Μπορείς πολύ απλά να νσυγκρίνεις τα δύο κινητά δίπλα δίπλα και να μας πεις την άποψή σου όχι εμπειρικά ή όπως σου είπε ο τάδε Αλλά από τη δική σου άποψη. εγώ δεν έχω κανένα λόγο να υπερβάλλω να πω ψέματα τα είχα και τα δύο κινητά το ένα το είχα το έδιωξα και κράτησα το Α3. Το όλο θέμα ξεκίνησε για το resolution ,αλλά είναι γνωστό ότι το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει πάνω από 300 ppi. Αλλά αν ο Μπάμπης από τον κολωνο λέει ότι παίζει ρόλο ...πρέπει να τον ακούσουμε Edited September 7, 2019 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Για τα €181 που έχει στο skroutz το MiA3 64GB και τα €220 που έχει το MiA3 128GB μιλάω. Σε αυτά τα λεφτά, όλα τα κινητά της αγοράς, OLED ή IPS, HD ή FULL HD, έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα από το A3. Νομίζω δεν γράφω κινέζικα!Κινέζικα γράφεις... Πες κινητά με oled σε αυτή την τιμή. Δεν ψωνίζω από σκρουτζ... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 σε παραδέχομαι πάντως είσαι άκρος τολμηρός που τόλμησες να μιλήσεις αρνητικά για κάτι από xiaomi κινδυνεύεις άπειρα να σε πατήσει ο όχλοςΤο να κρίνεις κάτι που έχεις στα χέρια σου και να μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου δε σε κάνει μέρος κάποιου όχλου. Το να χαρακτηρίζεις όμως όποιον το κάνει είναι το λιγότερο μικροπρέπεια. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 (edited) Το ακρος τι είναι ;; Μπορείς πολύ απλά να νσυγκρίνεις τα δύο κινητά δίπλα δίπλα και να μας πεις την άποψή σου όχι εμπειρικά ή όπως σου είπε ο τάδε Αλλά από τη δική σου άποψη. εγώ δεν έχω κανένα λόγο να υπερβάλλω να πω ψέματα τα είχα και τα δύο κινητά το ένα το είχα το έδιωξα και κράτησα το Α3. Το όλο θέμα ξεκίνησε για το resolution ,αλλά είναι γνωστό ότι το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει πάνω από 300 ppi. Αλλά αν ο Μπάμπης από τον κολωνο λέει ότι παίζει ρόλο ...πρέπει να τον ακούσουμε "Ακρος"?? Τα έχω δει και από κοντά. Άποψή μου είναι ότι το A3 έχει χειρότερη οθόνη από το Mi8. Κινέζικα γράφεις... Πες κινητά με oled σε αυτή την τιμή. Δεν ψωνίζω από σκρουτζ... Από που ψωνίζεις? Από Κίνα? Πες μου και εσύ κινητά με IPS σε αυτή την τιμή, με χειρότερη φωτεινότητα. Edited September 7, 2019 by Prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 "Ακρος"?? Τα έχω δει και από κοντά. Άποψή μου είναι ότι το A3 έχει χειρότερη οθόνη από το Mi8. Από που ψωνίζεις? Από Κίνα? Πες μου και εσύ κινητά με IPS σε αυτή την τιμή, με χειρότερη φωτεινότητα.Έτσι συγκρίνουμε ανόμοια. Τεσπα πήρα την απάντηση που ήθελα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Το να κρίνεις κάτι που έχεις στα χέρια σου και να μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου δε σε κάνει μέρος κάποιου όχλου. Το να χαρακτηρίζεις όμως όποιον το κάνει είναι το λιγότερο μικροπρέπεια. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι αλλά σε κάνει λίγο εως πολυ extreme sport όταν απέναντι σου απλά δεν δέχονται κάτι αρνητικό που λες για τα προϊόντα μιας εταιρείας (στην περίπτωση μας xiaomi) ειναι σαν να πας στης κερκίδες του παοκ με μπλούζα του αρύ πχ είναι κάτι σαν αυτοκτονία το ιδιο και εδώ καθώς πρόκειται για καθαρά οπαδικο θέμα και όχι θέμα τεχνολογίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Έτσι συγκρίνουμε ανόμοια. Τεσπα πήρα την απάντηση που ήθελα. Redmi note 7 vs Xiaomi Mi A3 είναι ο τίτλος του thread!:lol: Ανόμοια ναι! Εκτός θέματος, ούτε καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 οχι αλλά σε κάνει λίγο εως πολυ extreme sport όταν απέναντι σου απλά δεν δέχονται κάτι αρνητικό που λες για τα προϊόντα μιας εταιρείας (στην περίπτωση μας xiaomi) ειναι σαν να πας στης κερκίδες του παοκ με μπλούζα του αρύ πχ είναι κάτι σαν αυτοκτονία το ιδιο και εδώ καθώς πρόκειται για καθαρά οπαδικο θέμα και όχι θέμα τεχνολογίαςΕγώ παντός οπαδός δεν είμαι. Πόσο μάλλον οπαδός εμπορικής εταιρείας. Έψαξα να βρω τι καλύτερο μπορούσα να αγοράσω με τα χρήματα που είχα να διαθέσω για κινητό, κρίνοντας σύμφωνα με τις δικές μου προτεραιότητες, και κατέληξα στο Mi A3. Όπως λοιπόν ζητούσα και εγώ πληροφορίες και απόψεις πριν αποφασίσω, έτσι τώρα με την εμπειρία χρήσης, προσπαθώ να βοηθήσω λέγοντας την άποψη μου σε όποιον ενδιαφέρεται. Αν αυτό το θεωρείς οπαδισμό θα σου έλεγα να κοιτάζεις στον καθρέφτη για να δεις έναν οπαδό. (Οπαδός είναι αυτός που παθιάζεται υπέρμετρα ή φανατίζεται με, ή κατά, μιας ομάδας ή οργάνωσης) Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Εγώ παντός οπαδός δεν είμαι. Πόσο μάλλον οπαδός εμπορικής εταιρείας. Έψαξα να βρω τι καλύτερο μπορούσα να αγοράσω με τα χρήματα που είχα να διαθέσω για κινητό, κρίνοντας σύμφωνα με τις δικές μου προτεραιότητες, και κατέληξα στο Mi A3. Όπως λοιπόν ζητούσα και εγώ πληροφορίες και απόψεις πριν αποφασίσω, έτσι τώρα με την εμπειρία χρήσης, προσπαθώ να βοηθήσω λέγοντας την άποψη μου σε όποιον ενδιαφέρεται. Αν αυτό το θεωρείς οπαδισμό θα σου έλεγα να κοιτάζεις στον καθρέφτη για να δεις έναν οπαδό. (Οπαδός είναι αυτός που παθιάζεται υπέρμετρα ή φανατίζεται με, ή κατά, μιας ομάδας ή οργάνωσης) Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είπα κάτι για σένα εσύ απλά ψάχνεις να πάρεις κάτι που να σε βολεύει στα λεφτά που έχεις να δώσεις για αυτό. Όσο για οπαδούς καλά το περιέγραψες είναι ακριβός όπως το είπες. Όσο για της συσκευές mi a3 και εγώ θα έπαιρνα καθαρά και μόνο λόγο λογισμικού (όχι miui), αυτό δεν παύει ομος ότι έχει αρκετά κακή οθόνη ειδικά όταν κάποιος (πχ εγώ) έχουν για κυρία συσκευή τους xs max και mate 20 pro, στα μάτια μας πχ η ips του redmi note 7 είναι καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Δεν είπα κάτι για σένα εσύ απλά ψάχνεις να πάρεις κάτι που να σε βολεύει στα λεφτά που έχεις να δώσεις για αυτό. Όσο για οπαδούς καλά το περιέγραψες είναι ακριβός όπως το είπες. Όσο για της συσκευές mi a3 και εγώ θα έπαιρνα καθαρά και μόνο λόγο λογισμικού (όχι miui), αυτό δεν παύει ομος ότι έχει αρκετά κακή οθόνη ειδικά όταν κάποιος (πχ εγώ) έχουν για κυρία συσκευή τους xs max και mate 20 pro, στα μάτια μας πχ η ips του redmi note 7 είναι καλύτερη Για το xs max να το δεχτώ ότι όντως έχει καλή οθόνη γτ έχει . Το mate 20 pro. Όμως ;; Ε δεν το λες κ τον ορισμό της καλης οθόνης που γινόταν hulk αν ήταν lg η είχε θέματα ομοιομορφιας αν ήταν boe η οθόνη . Μαλλον δεν γραφεις κ πολύ αντικείμενικα , κ δεν ξέρω αν κάποιοι είναι fan boys η όχι πάντως ένα hate το.βγαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Δεν είπα κάτι για σένα εσύ απλά ψάχνεις να πάρεις κάτι που να σε βολεύει στα λεφτά που έχεις να δώσεις για αυτό. Όσο για οπαδούς καλά το περιέγραψες είναι ακριβός όπως το είπες. Όσο για της συσκευές mi a3 και εγώ θα έπαιρνα καθαρά και μόνο λόγο λογισμικού (όχι miui), αυτό δεν παύει ομος ότι έχει αρκετά κακή οθόνη ειδικά όταν κάποιος (πχ εγώ) έχουν για κυρία συσκευή τους xs max και mate 20 pro, στα μάτια μας πχ η ips του redmi note 7 είναι καλύτερηΤώρα συμφωνούμε, γιατί πριν δεν εξέφραζες άποψη για τη συσκευή, αλλά για όσους έχουν διαφορετική από τη δική σου. Δεν υπάρχει καλύτερο η χειρότερο κινητό, όπως δεν υπάρχει και καλύτερο ή χειρότερο αυτοκίνητο. Ο καθένας επιλέγει ότι του ταιριάζει με τα χρήματα που διαθέτει. Εσύ π.χ. μπορεί να θεωρείς καλύτερο αυτοκίνητο μια Ferrari αλλά για μένα που έχω παιδιά είναι άχρηστη. Συνοψίζοντας, το Μi A3 σίγουρα δεν είναι ναυαρχίδα, αλλά είναι ένα Vfm τηλέφωνο που κάνει τα πάντα αξιοπρεπέστα με δύο υποχωρήσεις (για μένα πάντα μιλάω). Τη χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα (όχι ανάλυση) της οθόνης και την έλλειψη NFC. Αυτά για μένα δεν είναι ουσιαστικά προβλήματα , για κάποιους μπορεί να είναι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Για το xs max να το δεχτώ ότι όντως έχει καλή οθόνη γτ έχει . Το mate 20 pro. Όμως ;; Ε δεν το λες κ τον ορισμό της καλης οθόνης που γινόταν hulk αν ήταν lg η είχε θέματα ομοιομορφιας αν ήταν boe η οθόνη . Μαλλον δεν γραφεις κ πολύ αντικείμενικα , κ δεν ξέρω αν κάποιοι είναι fan boys η όχι πάντως ένα hate το.βγαζεις hulk ήταν ελλατοματικη οθονη αλλα μεχρι εκει. εγω εχω με lg οθονη και δεν είχα hulk οθονη (απο τους τυχερούς είμαι με την οθονη που έχει και της δυο πλευρές μόνο καλό) ετσι διάφορα είναι καραμπαμ το hate το βγάζω και μάλιστα τρελό για τους fan (από όπου και αν είναι αυτοί ειτε ποδόσφαιρο είτε οτι άλλο είναι άρρωστα άτομα που δεν το δέχονται ποτέ) φαντάσου για χρόνια δεν έπαιρνα samsung για αυτό το λόγο τώρα που άρχισε και τα τρελά fans είναι λίγα λόγο τιμής τον συσκευών και όσα είναι είναι σε λογικά πλαίσια άρχισα να την τιμάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μια και πέτυχα το θέμα, να πω ότι κι εγώ ήμουν στο δίλημμα και τελικά προτίμησα το RN7. Η ανάλυση του A3 για κείμενο δεν με ικανοποίησε, χωρίς να είναι απαγορευτική. Αν δεν ήταν pentile, πιθανότατα τα ~280ppi να ήταν αρκετά, σε αυτήν όμως διέκρινα πιξελάκια στις άκρες των γραμμάτων. Κατά τα άλλα, το μέγεθος του Α3 μου αρέσει περισσότερο, όπως και το Android One. Από την άλλη, ορισμένες λειτουργίες που έχει ενσωματωμένες το MIUI όπως ηχογράφηση κλήσεων, κλωνοποίηση εφαρμογών, κλπ με έχουν βολέψει. Τέλος, ο πίσω αισθητήρας δακτυλικών βολεύει όταν σηκώνεις το κινητό, αλλά όταν είναι παρατημένο πάνω στο τραπέζι, θα μου άρεσε να είχα και κάτω από την οθόνη. Οι διαφορές τους δεν είναι πολύ μεγάλες, και τα δύο είναι πολύ τίμιες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μια και πέτυχα το θέμα, να πω ότι κι εγώ ήμουν στο δίλημμα και τελικά προτίμησα το RN7. Η ανάλυση του A3 για κείμενο δεν με ικανοποίησε, χωρίς να είναι απαγορευτική. Αν δεν ήταν pentile, πιθανότατα τα ~280ppi να ήταν αρκετά, σε αυτήν όμως διέκρινα πιξελάκια στις άκρες των γραμμάτων. Κατά τα άλλα, το μέγεθος του Α3 μου αρέσει περισσότερο, όπως και το Android One. Από την άλλη, ορισμένες λειτουργίες που έχει ενσωματωμένες το MIUI όπως ηχογράφηση κλήσεων, κλωνοποίηση εφαρμογών, κλπ με έχουν βολέψει. Τέλος, ο πίσω αισθητήρας δακτυλικών βολεύει όταν σηκώνεις το κινητό, αλλά όταν είναι παρατημένο πάνω στο τραπέζι, θα μου άρεσε να είχα και κάτω από την οθόνη. Οι διαφορές τους δεν είναι πολύ μεγάλες, και τα δύο είναι πολύ τίμιες συσκευές. Ηχογράφηση κλήσεων δεν έχουν ποια όλα σχεδόν τα κινητά;είναι θέμα λειτουργικού η συσκευής; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Ηχογράφηση κλήσεων δεν έχουν ποια όλα σχεδόν τα κινητά;είναι θέμα λειτουργικού η συσκευής; το αντίθετο εννοείς μάλλον.. σχεδόν κανένα δεν έχει και όλοι βάζουν εφαρμογές τρίτων Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 το αντίθετο εννοείς μάλλον.. σχεδόν κανένα δεν έχει και όλοι βάζουν εφαρμογές τρίτων Όταν λες βάζουν εννοείς οι χρήστες οι οι κατασκευαστές;όταν παίρνεις τηλέφωνο επάνω δεξιά έχει μια κασετουλα.αν πατήσω εκεί κάνει ηχογράφηση κλήσης. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Όταν λες βάζουν εννοείς οι χρήστες οι οι κατασκευαστές;όταν παίρνεις τηλέφωνο επάνω δεξιά έχει μια κασετουλα.αν πατήσω εκεί κάνει ηχογράφηση κλήσης. σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Στο Alcatel 5 που έχω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στο Alcatel 5 που έχω. θέμα κατασκευαστή είναι.. και στα xiaomi υπάρχει η ηχογράφηση αλλά στις συσκευές με miui οχι με android one Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 θέμα κατασκευαστή είναι.. και στα xiaomi υπάρχει η ηχογράφηση αλλά στις συσκευές με miui οχι με android one Ok.γιατι μου έκανε εντύπωση.νομιζα ότι υπάρχει ποια σχεδόν σε όλα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Μια και πέτυχα το θέμα, να πω ότι κι εγώ ήμουν στο δίλημμα και τελικά προτίμησα το RN7. Η ανάλυση του A3 για κείμενο δεν με ικανοποίησε, χωρίς να είναι απαγορευτική. Αν δεν ήταν pentile, πιθανότατα τα ~280ppi να ήταν αρκετά, σε αυτήν όμως διέκρινα πιξελάκια στις άκρες των γραμμάτων. Κατά τα άλλα, το μέγεθος του Α3 μου αρέσει περισσότερο, όπως και το Android One. Από την άλλη, ορισμένες λειτουργίες που έχει ενσωματωμένες το MIUI όπως ηχογράφηση κλήσεων, κλωνοποίηση εφαρμογών, κλπ με έχουν βολέψει. Τέλος, ο πίσω αισθητήρας δακτυλικών βολεύει όταν σηκώνεις το κινητό, αλλά όταν είναι παρατημένο πάνω στο τραπέζι, θα μου άρεσε να είχα και κάτω από την οθόνη. Οι διαφορές τους δεν είναι πολύ μεγάλες, και τα δύο είναι πολύ τίμιες συσκευές. ιδιο δίλημμα και εγω αλλα πηγα στο Α3 ! τα ειδα διπλα διπλα η αναλυση δεν με ενοχλησε και το μικροτερο (λιγο) μεγεθος και το one κανανε την διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Παιδιά το Α40 λέει τπτ?είμαι ανάμεσα στο A3 και το Α40...θέλω ένα μαζεμένο κινητό να κάθεται καλά στο χέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts