godjet Δημ. August 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μ αυτά που διαβάζω..Μήπως τελικά να φτιάξω την οθόνη του edge S7 με 200 ευρώ? Είχε οθοναρα και πολύ καλή κάμερα Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μαζί σου.. την οθονη και την καμερα του S7, δεν θα τη βρεις με 200€.. αλήθεια, η επισκευή δεν γίνεται με λιγότερα; Ρώτησες τριγύρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 H smartec έχει την πιο φθηνή επισκευή ως τώρα με δωρεάν μπαταρία αδιαβροχοποιηση και αλλαγή μπεζελ. Το μόνο Ρίσκο είναι η πλακέτα ποσο θα πάει όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Μ αυτά που διαβάζω..Μήπως τελικά να φτιάξω την οθόνη του edge S7 με 200 ευρώ? Είχε οθοναρα και πολύ καλή κάμεραΕμ τι να σε κάνω θέλεις να πας από ναυαρχίδα τον 900 ευρώ σε mid range 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 H smartec έχει την πιο φθηνή επισκευή ως τώρα με δωρεάν μπαταρία αδιαβροχοποιηση και αλλαγή μπεζελ. Το μόνο Ρίσκο είναι η πλακέτα ποσο θα πάει όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιάΑπλά αν δώσεις αυτά τα 200+ ευρώ για ένα κινητό τριετίας, σε 1-2 χρόνια μαξ θα θέλεις αλλαγή. Δεν θα το επισκεύαζα, θα έψαχνα με 100€ παραπάνω κάτι μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Απλά αν δώσεις αυτά τα 200+ ευρώ για ένα κινητό τριετίας, σε 1-2 χρόνια μαξ θα θέλεις αλλαγή. Δεν θα το επισκεύαζα, θα έψαχνα με 100€ παραπάνω κάτι μεταχειρισμένο. Δεν έχεις άδικο αλλά επειδή πρόκειται για την σύζυγο δεν υπάρχουν απαιτήσεις σε θέμα ταχύτητας ή updates οπότε μπορεί να πάει και παραπάνω από δύο χρόνια απλώς το πρόβλημα είναι Μη χτυπήσει καμία πλακέτα Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Μαζί σου.. την οθονη και την καμερα του S7, δεν θα τη βρεις με 200€.. αλήθεια, η επισκευή δεν γίνεται με λιγότερα; Ρώτησες τριγύρω; Κάμερα βρίσκεις πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Εγώ θα σου πρότεινα το lg v30 https://www.skroutz.gr/s/12606502/LG-V30-64GB.html#. Έχει oled οθόνη, πολύ καλή βασική καμερα, και premium κατασκευή. Το κινητό, το έχω εδώ και ένα μήνα, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, για τα λεφτά που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Κάμερα βρίσκεις πάντως. +1 Εγώ θα σου πρότεινα το lg v30 https://www.skroutz.gr/s/12606502/LG-V30-64GB.html#. Έχει oled οθόνη, πολύ καλή βασική καμερα, και premium κατασκευή. Το κινητό, το έχω εδώ και ένα μήνα, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, για τα λεφτά που έδωσα. Ααα έπεσε πολύ το v30! Έκλεισε και τα 2 ετη βέβαια! Πολυ ωραια αγορα σιγουρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 είδα σε ένα βίντεο να παίζει fortnite στο a70. ξέρει κανείς στα μικρότερα Α παίζει; υπάρχει κάποια λίστα; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Γενικά επειδή το κουράζεις πολύ και τσάμπα χαλιέσαι. Η περνεις redmi note 7 που είναι value ή πήγαινε σε p20 pro που έχει πέσει η τιμή του. Εναλλακτικές υπάρχουν άλλα δεν έχει νόημα να πληρώσεις κάνα 100 αρι πάνω από το redmi για μικρές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Γενικά επειδή το κουράζεις πολύ και τσάμπα χαλιέσαι. Η περνεις redmi note 7 που είναι value ή πήγαινε σε p20 pro που έχει πέσει η τιμή του. Εναλλακτικές υπάρχουν άλλα δεν έχει νόημα να πληρώσεις κάνα 100 αρι πάνω από το redmi για μικρές διαφορές.βασικά αυτό που ζητάω είναι ένα mi a3 αλλά με nfc και full HD οθόνη! ζητάω πολλά; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Motorola one vision Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Motorola one visionαυτό έλεγα και σε άλλο νήμα αλλά δεν έχει amoled που θα ήθελα να δοκιμάσω Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 αυτό έλεγα και σε άλλο νήμα αλλά δεν έχει amoled που θα ήθελα να δοκιμάσω Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά η amoled που έχει mi a3 είναι επιπέδου κινιτου 2014 και ε τόσο μεγάλη οθόνη τέτοια ανάλυση σε amoled είναι no way Να μην σχολιάσω χαμηλό φως κατα διάρκεια της μέρας και υψιλο το βράδυ. Οθόνη είναι ο μόνος λόγος να μην πάρει κανείς την συσκευή (αντε και ο φόβος μην έχει κάνει η xiaomi ότι έκανε με τα προηγούμενα mi (και όχι μόνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Γενικά επειδή το κουράζεις πολύ και τσάμπα χαλιέσαι. Η περνεις redmi note 7 που είναι value ή πήγαινε σε p20 pro που έχει πέσει η τιμή του. Εναλλακτικές υπάρχουν άλλα δεν έχει νόημα να πληρώσεις κάνα 100 αρι πάνω από το redmi για μικρές διαφορές.Συμφωνώ απόλυτα.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts