Jump to content

Επισκευή s7edge η αγορά νέου

godjet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μ αυτά που διαβάζω..Μήπως τελικά να φτιάξω την οθόνη του edge S7 με 200 ευρώ? Είχε οθοναρα και πολύ καλή κάμερα
Tech fusion

Μαζί σου.. την οθονη και την καμερα του S7, δεν θα τη βρεις με 200€.. αλήθεια, η επισκευή δεν γίνεται με λιγότερα; Ρώτησες τριγύρω;

H smartec έχει την πιο φθηνή επισκευή ως τώρα με δωρεάν μπαταρία αδιαβροχοποιηση και αλλαγή μπεζελ. Το μόνο Ρίσκο είναι η πλακέτα ποσο θα πάει όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά
Tech fusion

Μ αυτά που διαβάζω..Μήπως τελικά να φτιάξω την οθόνη του edge S7 με 200 ευρώ? Είχε οθοναρα και πολύ καλή κάμερα
Εμ τι να σε κάνω θέλεις να πας από ναυαρχίδα τον 900 ευρώ σε mid range 200

H smartec έχει την πιο φθηνή επισκευή ως τώρα με δωρεάν μπαταρία αδιαβροχοποιηση και αλλαγή μπεζελ. Το μόνο Ρίσκο είναι η πλακέτα ποσο θα πάει όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά
Απλά αν δώσεις αυτά τα 200+ ευρώ για ένα κινητό τριετίας, σε 1-2 χρόνια μαξ θα θέλεις αλλαγή. Δεν θα το επισκεύαζα, θα έψαχνα με 100€ παραπάνω κάτι μεταχειρισμένο.

Απλά αν δώσεις αυτά τα 200+ ευρώ για ένα κινητό τριετίας, σε 1-2 χρόνια μαξ θα θέλεις αλλαγή. Δεν θα το επισκεύαζα, θα έψαχνα με 100€ παραπάνω κάτι μεταχειρισμένο.

Δεν έχεις άδικο αλλά επειδή πρόκειται για την σύζυγο δεν υπάρχουν απαιτήσεις σε θέμα ταχύτητας ή updates οπότε μπορεί να πάει και παραπάνω από δύο χρόνια απλώς το πρόβλημα είναι Μη χτυπήσει καμία πλακέτα

Tech fusion

Μαζί σου.. την οθονη και την καμερα του S7, δεν θα τη βρεις με 200€.. αλήθεια, η επισκευή δεν γίνεται με λιγότερα; Ρώτησες τριγύρω;

Κάμερα βρίσκεις πάντως.

Εγώ θα σου πρότεινα το lg v30 https://www.skroutz.gr/s/12606502/LG-V30-64GB.html#. Έχει oled οθόνη, πολύ καλή βασική καμερα, και premium κατασκευή. Το κινητό, το έχω εδώ και ένα μήνα, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, για τα λεφτά που έδωσα.

Κάμερα βρίσκεις πάντως.

+1

Εγώ θα σου πρότεινα το lg v30 https://www.skroutz.gr/s/12606502/LG-V30-64GB.html#. Έχει oled οθόνη, πολύ καλή βασική καμερα, και premium κατασκευή. Το κινητό, το έχω εδώ και ένα μήνα, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, για τα λεφτά που έδωσα.

Ααα έπεσε πολύ το v30! Έκλεισε και τα 2 ετη βέβαια! Πολυ ωραια αγορα σιγουρα!!

είδα σε ένα βίντεο να παίζει fortnite στο a70. ξέρει κανείς στα μικρότερα Α παίζει; υπάρχει κάποια λίστα;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά επειδή το κουράζεις πολύ και τσάμπα χαλιέσαι.

Η περνεις redmi note 7 που είναι value ή πήγαινε σε p20 pro που έχει πέσει η τιμή του. Εναλλακτικές υπάρχουν άλλα δεν έχει νόημα να πληρώσεις κάνα 100 αρι πάνω από το redmi για μικρές διαφορές.

Η περνεις redmi note 7 που είναι value ή πήγαινε σε p20 pro που έχει πέσει η τιμή του. Εναλλακτικές υπάρχουν άλλα δεν έχει νόημα να πληρώσεις κάνα 100 αρι πάνω από το redmi για μικρές διαφορές.

βασικά αυτό που ζητάω είναι ένα mi a3 αλλά με nfc και full HD οθόνη! ζητάω πολλά;

Motorola one vision
αυτό έλεγα και σε άλλο νήμα αλλά δεν έχει amoled που θα ήθελα να δοκιμάσω

αυτό έλεγα και σε άλλο νήμα αλλά δεν έχει amoled που θα ήθελα να δοκιμάσω

Καλά η amoled που έχει mi a3 είναι επιπέδου κινιτου 2014 και ε τόσο μεγάλη οθόνη τέτοια ανάλυση σε amoled είναι no way

Να μην σχολιάσω χαμηλό φως κατα διάρκεια της μέρας και υψιλο το βράδυ.

Οθόνη είναι ο μόνος λόγος να μην πάρει κανείς την συσκευή (αντε και ο φόβος μην έχει κάνει η xiaomi ότι έκανε με τα προηγούμενα mi (και όχι μόνο)

Συμφωνώ απόλυτα....

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk