rio0013 Δημοσιεύτηκε August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2019 Καλησπέρα.Θεκω να κάνω ένα κινητό δώρο στη γυναίκα μου για τα γενέθλια της..να πετάξει επιτέλους το iphone 5s που έχει 6 χρόνια.τι προτείνεται;;την ενδιαφέρει να έχει καλη κάμερα μπρος πίσω και γενικά καινούργια χαρακτηριστικά..μέχρι 250 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Samsung Galaxy A50 Dual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 με 20Ε παραπάνω motorola one vision με vanilla android και πολύ καλύτερη κάμερα από το Α50 Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλησπέρα.Θεκω να κάνω ένα κινητό δώρο στη γυναίκα μου για τα γενέθλια της..να πετάξει επιτέλους το iphone 5s που έχει 6 χρόνια.τι προτείνεται;;την ενδιαφέρει να έχει καλη κάμερα μπρος πίσω και γενικά καινούργια χαρακτηριστικά..μέχρι 250 ευρώ.. Αν μπορείς να το πάρεις από έξω στα 250€ ή από Ελλάδα με κάτι παραπάνω δεν θα το μετανιώσεις και είναι και πολύ όμορφο...Mi 9T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Redmi note 7 και θα της αρέσει πολύ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Βασικά το χρειάζομαι μέχρι την Παρασκευή.Οποτε είμαι ανάμεσα στο Α50 το note 7 και το mi a3.Ποιο λέτε απτά 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 (edited) Βασικά το χρειάζομαι μέχρι την Παρασκευή.Οποτε είμαι ανάμεσα στο Α50 το note 7 και το mi a3.Ποιο λέτε απτά 3; Mi a3 δες το απο κοντα αν σου αρεσει. Προσωπικα δεν θα το επαιρνα λογω χαμηλης ανάλυσης (720p). Αν είχε ανθρωπινη ανάλυση θα το προτιμούσα από τα άλλα δύο. Αν σε νοιάζει κάμερα σίγουρα καλύτερο το redmi note 7 όπου με gcam παίζει επίπεδο ναυαρχιδας (μπαινει με απλη εγκατάσταση) Αν σε νοιάζει οθόνη, καλύτερο το α50. Edited August 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Το p30 lite αξίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Νομίζω πως ναι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Το p30 lite αξίζει;; Νομιζω ειναι λιγο overpriced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Επειδή διαβάζω για διάφορα θεματακια στα China versions κινητά,θα πρότεινα για γυναίκα ένα bugless κινητό και ας είναι πιο αργό. Δες και το Nokia 7,1 Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Επειδή διαβάζω για διάφορα θεματακια στα China versions κινητά,θα πρότεινα για γυναίκα ένα bugless κινητό και ας είναι πιο αργό. Δες και το Nokia 7,1 Γιατί να πάρει China Version; Όλα τα κινέζικα στην Ελλάδα πωλούνται με Global version, ειδικά τα δημοφική μοντέλα όπως το Redmi Note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Βασικά το χρειάζομαι μέχρι την Παρασκευή.Οποτε είμαι ανάμεσα στο Α50 το note 7 και το mi a3.Ποιο λέτε απτά 3; Aν της πάρεις το mi a3 more than white θεωρώ ότι θα της αρέσει φουλ . Η ανάλυση δεν είναι 1080 p. Αλλά πίστεψέ με αν δεν στο πουν δεν θα τον καταλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts