johnny_ser Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Έχει 2 εβδομάδες που έβαλα mocolo glass και έχω να πω τις καλύτερες εντυπώσεις! Πριν είχα Tmax αλλά μου έκανε ένα ράγισμα μετά από 3 μήνες (ίσως το χτύπησα πουθενά αλλά δεν το κατάλαβα)! Στο Tmax δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο δακτυλικό αποτύπωμα αλλά στο Mocolo παιδιά δουλεύει ακόμα πιο καλά!! Και τα δύο είχαν τέλεια εφαρμογή χωρίς αραχνιες κλπ! Θεωρώ ότι για 11-12 € που έχει το Mocolo είναι ότι καλύτερο! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ναι Βαγγέλη. Καταρχήν δεν κάνει αραχνιές όπως το Dome. Είχα φορεμένο Tmax για 3 μήνες περίπου χωρίς κανένα θέμα. Το δαχτυλικό ήταν σχεδόν ακαριαίο σε εκείνο το τζαμί. Στα υπόλοιπα που έβαλα διαπίστωσα ότι στην αρχή ήθελε παραπάνω πάτημα αλλά μέσα σε μια εβδομάδα έστρωνε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν κάνεις το μεγάλο cure πρέπει να καλύψεις τον αισθητήρα. Στο τζαμί που είχα 3 μήνες αυτό είχα κάνει. Ακόμη και με τα update που έκανε δούλευε άψογα! Ναι για το δακτύλικο, φαίνεται ότι το tip για το curing, που αναφέρεται και σε μπόλικα YouTube videos, does the trick και το θέμα λύνεται. Έχω ένα tmax, θα το ριξω να δω πως πάει... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει 2 εβδομάδες που έβαλα mocolo glass και έχω να πω τις καλύτερες εντυπώσεις! Πριν είχα Tmax αλλά μου έκανε ένα ράγισμα μετά από 3 μήνες (ίσως το χτύπησα πουθενά αλλά δεν το κατάλαβα)! Στο Tmax δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο δακτυλικό αποτύπωμα αλλά στο Mocolo παιδιά δουλεύει ακόμα πιο καλά!! Και τα δύο είχαν τέλεια εφαρμογή χωρίς αραχνιες κλπ! Θεωρώ ότι για 11-12 € που έχει το Mocolo είναι ότι καλύτερο! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πάρω κι ενα mocolo για δοκιμή Έχει πλαστικό frame - οδηγό στη συσκευασία; υποψιάζομαι πως όχι, με την τιμή που έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 (edited) Μια ερώτηση το mocolo είναι γυαλί στυλ dome ;; η σαν το belkin που είναι ζελατίνα; και έχει τρύπα για την κάμερα μπροστά;;; ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 16, 2020 by Tas6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Μια ερώτηση το mocolo είναι γυαλί στυλ dome ;; η σαν το belkin που είναι ζελατίνα; και έχει τρύπα για την κάμερα μπροστά;;; ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γυαλί τύπου dome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Γυαλί τύπου dome...Σε ευχαριστώ! Η κάμερα η μπροστινή είναι ένταξη;; η θολα βγάζει;; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σε ευχαριστώ! Η κάμερα η μπροστινή είναι ένταξη;; η θολα βγάζει;; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό να μη σε απασχολεί καθόλου. Κανένα πρόβλημα με τη μπροστινή κάμερα με οποιοδήποτε γυαλί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Αυτό να μη σε απασχολεί καθόλου. Κανένα πρόβλημα με τη μπροστινή κάμερα με οποιοδήποτε γυαλί...Με belkin που είχα βάλει σε s10plus η μπροστινή κάμερα έβγαζε θολές φωτογραφιες και δεν θέλω να πάθω το ίδιο. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Για τα tempered glass που αναφερθήκαμε δε θα έχεις τέτοιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ναι για το δακτύλικο, φαίνεται ότι το tip για το curing, που αναφέρεται και σε μπόλικα YouTube videos, does the trick και το θέμα λύνεται. Έχω ένα tmax, θα το ριξω να δω Το περίεργο είναι ότι στα νεότερα τζάμια που πέρασα δε το αναφέρει στις οδηγίες. Σέ αυτό που κράτησα 3 μήνες το αναφέρει σαν μέρος της διαδικασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Στα τελευταία tmax που έχω πάρει (συνολικά 6-7 έχω πάρει για εμένα και για γνωστούς), όντως δεν χρειάζεται κάποιος σπέσιαλ τρόπος curing για να λειτουργήσει το δακτυλικό αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να τοποθετηθεί τα τζάμακια;; mocolo, tmax κτλ δεν έχω θέμα για Αθήνα η Θεσσαλονίκη;; ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να τοποθετηθεί τα τζάμακια;; mocolo, tmax κτλ δεν έχω θέμα για Αθήνα η Θεσσαλονίκη;; ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω ένας φίλος πιο πίσω είχε γράψει για ένα μαγαζί που βάζει το mocolo Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Ναι Βαγγέλη. Καταρχήν δεν κάνει αραχνιές όπως το Dome. Είχα φορεμένο Tmax για 3 μήνες περίπου χωρίς κανένα θέμα. Το δαχτυλικό ήταν σχεδόν ακαριαίο σε εκείνο το τζαμί. Στα υπόλοιπα που έβαλα διαπίστωσα ότι στην αρχή ήθελε παραπάνω πάτημα αλλά μέσα σε μια εβδομάδα έστρωνε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν κάνεις το μεγάλο cure πρέπει να καλύψεις τον αισθητήρα. Στο τζαμί που είχα 3 μήνες αυτό είχα κάνει. Ακόμη και με τα update που έκανε δούλευε άψογα! Τελικά έβαλες πάλι tmax ή κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Έβαλα το mocolo το οποίο μπήκε πολύ πιο εύκολα από το tmax (προς έκπληξη μου) και χωρίς καθόλου σκόνη Το fingerprint αφού το έκανα re-register, λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα από το tmax Αλλά δυστυχώς δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα case friendly γιατί πιάνει το γυαλί του κινητου από άκρη σε άκρη πολύ περισσότερο από το tmax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Την έβαλα στο stouky Θεσσαλονίκη. Μου την πέρασαν, σύνολο 20€. Πολύ καλύτερο απο το πλαστικό (σίγουρα καλής ποιότητας της Samsung). Το πρώτο το τοποθέτησαν βράδυ με αποτέλεσμα να έχω θέματα με κόλλα και το τζαμάκι να είναι σηκωμένο απο την μία πλευρά έτσι ώστε έσπασε η άκρη που δεν πατούσε καλά σε λίγες ώρες. Το πήγα την άλλη μέρα και μου την αντικατέστησαν δωρεάν και είναι μέχρι στιγμής άψογη.Φίλε μου σου έβαλαν ζελατίνα; ή τζάμακι mocolo; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ένας φίλος πιο πίσω είχε γράψει για ένα μαγαζί που βάζει το mocolo Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Τελικά έβαλες πάλι tmax ή κάποιο άλλο; Περιμένω να έρθει Βαγγέλη, πάλι Tmax θα βάλω. Ίσως πάρω ένα mocolo να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εβαλα mocolo τζάμακι από εντύπωσεις είναι Τζαμακι κανονικό γιατι και το belkin τζαμακι το λένε αλλά δεν είναι, το αποτύπωμα τις πρώτες μέρες ήταν απογοητευση πραγματικά, μετά από μια εβδομάδα σχεδόν πιάνει πάρα πολύ καλά μία στις δύο φορές πέρασα τον αντίχειρα 2 φορές και ανέβασα την ευαισθησία της αφής είμαι ευχαριστημένος αυτό ήθελα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που το προτηναν. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Ξέρετε καμιά καλή ζελατίνα που να είναι case friendly? Αν ήμουν Αθήνα, θα έβαζα την γνήσια αλλά δεν ξέρω κάποιο σέρβις στην Θεσσαλονίκη που να βάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Ξέρετε καμιά καλή ζελατίνα που να είναι case friendly? Αν ήμουν Αθήνα, θα έβαζα την γνήσια αλλά δεν ξέρω κάποιο σέρβις στην Θεσσαλονίκη που να βάζειΑθήνα ποιος την βάζει;; Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αθήνα ποιος την βάζει;; Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη Smartec. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Στη Smartec.Ευχαριστώ πολύ. Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια περιοχή; Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποια περιοχή; Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαϊδάρι Φειδιππιδου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Χαϊδάρι Φειδιππιδου 7Ευχαριστώ Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλημέρα στην ομάδα. Επειδή από βδομάδα θα έχω στην κατοχή μου ένα note 10+ θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια θήκη και τζαμακι για το κινητό; Στο s9+ έχω whitestone και spigen θήκη. Να κοιτάξω πάλι για κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλημέρα στην ομάδα. Επειδή από βδομάδα θα έχω στην κατοχή μου ένα note 10+ θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια θήκη και τζαμακι για το κινητό; Στο s9+ έχω whitestone και spigen θήκη. Να κοιτάξω πάλι για κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Whidestone dome glass ότι καλύτερο! Αλλά στο note θα έχεις πρόβλημα με το δακτυλικο.. Καλύτερα να μείνεις με την εργοστασιακή μεμβράνη. Είναι αρκετά καλή! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts