kapapa Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Να ενημερώσω ότι βγήκε και η ενημέρωση για Σκανδιναβικο/Nordic Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Ο καιρός με την 11 σας φαίνεται σωστά? Εμένα και με νόβα και με τον μαμά launcher δεν μου φαίνεται καλά. Σε 3χ3 φαίνεται πολύ μικρό το γραφικό Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) προσπαθησα μολις να περασω την προηγ. ρομ και ενω εβγαλε μυνημα στο odin ok , η συσκευη δεν ενοιγει . τωρα κατεβαζω ξανα την καινουρια για να προσπαθησω να την περασω ξανα . πηγα να την περασω με το home csc για να μην χασω τα δεδομενα , που εγινε λαθος και δεν ανοιγει ? τσεκαρα ολα τα αρχεια στα αντιστοιχα κουτακια εκτος απο το τελευταιο το user data Edited January 15, 2021 by Bxtrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 προσπαθησα μολις να περασω την προηγ. ρομ και ενω εβγαλε μυνημα στο odin ok , η συσκευη δεν ενοιγει . τωρα κατεβαζω ξανα την καινουρια για να προσπαθησω να την περασω ξανα . πηγα να την περασω με το home csc για να μην χασω τα δεδομενα , που εγινε λαθος και δεν ανοιγει ? τσεκαρα ολα τα αρχεια στα αντιστοιχα κουτακια εκτος απο το τελευταιο το user data Όταν λες δεν ανοιγει; Δοκίμασε να κάνεις clear cache με τα κουμπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Όταν λες δεν ανοιγει; Δοκίμασε να κάνεις clear cache με τα κουμπια δοκιμασα , δν ενοιγει , βγαζει μυνημα οτι δεν μπορεσε να ανοιξει και ισως χρειαστε factory reset . νομιζω θα περιμενω να κατεβει η 11 να δοκιμασω να την περασω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Κάνε factory reset. Το έχω πάθει και εγώ σε s9 plus. Δεν χρειάστηκε να κανω update. Είναι νεκρό η μπαίνει σε bootloop. O μονος λόγος να μην πετύχει είναι να έχει αλλάξει ο bootloader στη νέα ρομ σε σχέση με την παλιά. Αυτό το βλέπεις από το 5ο ψηφίο από το τέλος στις 2 firmwares που έχεις. Την 11αρα και τη παλιά 10αρα. Edited January 15, 2021 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Κάνε factory reset. Το έχω πάθει και εγώ σε s9 plus. Δεν χρειάστηκε να κανω update. Είναι νεκρό η μπαίνει σε bootloop οκ , με factory reset ανοιγει ευχαριστώ Edited January 15, 2021 by Bxtrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 οκ , με factory reset ανοιγει ευχαριστώ Τιποτα φίλε μου. Καλοδούλευτο το εργαλείο. Απλα θα το στήσεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα εδώ ενώ είναι jpg και μόνο 167 kb. Μου γράφει υπερβαίνει το ποσοστό κατά 157,0 kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis13kyv Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά σε ολους , ακούω απο πολλούς οτι εχετε διάφορα θέματα μετά την αναβάθμιση σε ANDROID 11 , σε εμένα προσωπικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , η μπαταρία είναι πολύ καλή και σιγουρα οταν το AI μάθει περισσότερα με το πώς χρησιμοποιώ το κινητό θα γίνει ακόμα καλύτερο , το fingerprint reader ειναι κατά πολύ καλύτερο εχοντας η samsung μεγαλώσει τον αισθητήρα , συνιστώ σε ολους να ξαναπέρασουν το δαχτυλικό αποτύπωμα απο την αρχή και θα δουν παρα πολύ μεγάλη διαφορά καθώς επίσης να κάνουν και clear cashe.Καλή συνέχεια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Καλημέρα σε όλους Βλέπω ότι διίστανται οι απόψεις για τη μετάβαση στην 11. Ανήκω στους κατόχους που δεν την έχουν περάσει ακόμη όπως και αρκετοί αναγνώστες εδώ οι οποίοι πιστεύω έχουν το ίδιο δίλημμα μ εμένα. Εσείς που είστε στην 11 μπορείτε να μας αναφέρετε + & - ώστε να μα βοηθήσετε στο πως να κινηθούμε. Κάτι ακόμη το clear cashe τι ακριβώς κάνει και πως γίνετε; υπάρχει φόβος να χαθούν αρχεία; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας και τη βοήθειά σας. Καλή Κυριακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Καλησπέρα σε όλους σας. Απ' ότι διάβασα, όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, τα θετικά είναι λίγα και το' αρνητικά περισσότερα σωστά; Με συμβουλεύετε (αν και δε έχει έρθει ακόμη η ειδοποίηση) να την κάνω ή όχι. Σας ευχαριστώΔεν συμφωνώ, μια χαρα παίζει. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Σαν αναβαθμιση (smoothness, διαχειριση μπαταριας/μνημης κλπ) ειναι πολυ καλη και ολα ειναι ομαλοτατα ακομα και διχως clean install. Επισης οντως ο αισθητηρας δακτυλικων φαινεται να λειτουργει καλυτερα (ή ειναι η ιδεα μου). Μονο τα bubbles με χαλανε τρομερα, αλλα δεν θα απερριπτα την αναβαθμιση για αυτον τον λογο, ελπιζω πως θα τα συνηθισω. Παρεμπιπτοντως στο WhatsApp σας πεταει bubble? Eμενα οχι, ενω πριν ειχα το floating notification αλλα πλεον δεν γινεται ετσι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 (edited) Μόλις την εγκατέστησα Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Πιστεύω να πανε όλα καλά... και θα χρειαστώ σίγουρα κάποια καθοδήγηση όπως παρακάτω... - το clear cash πρέπει να γίνει και πως το κανω; - στους φακέλους μπορώ με κάποια ρυθμίσει να έχω ανά σειρά 4 στοιχεία και όχι 3 πως μετά την αναβάθμιση; Αυτά για αρχή... Χίλια ευχαριστώ Edited January 17, 2021 by COCOMAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Μόλις την εγκατέστησα Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Πιστεύω να πανε όλα καλά... και θα χρειαστώ σίγουρα κάποια καθοδήγηση όπως παρακάτω... - το clear cash πρέπει να γίνει και πως το κανω; - στους φακέλους μπορώ με κάποια ρυθμίσει να έχω ανά σειρά 4 στοιχεία και όχι 3 πως μετά την αναβάθμιση; - στην οθόνη edge πως μπορώ να κάνω νέα δημιουργία ζεύγους; (φαίνονται μόνο αυτά που ήδη είχα) Αυτά για αρχή... Χίλια ευχαριστώ 1)Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση δεν χρειάζεται να κάνεις clear cashe αν όχι τότε καλό είναι να κάνεις. Πρέπει να σβήσεις το κινητό, να συνδέσεις τα ακουστικά στην θύρα usb c και να κάνεις ενεργοποίηση με πατημένο το volume up + power/bixby key. 2)Με την νεα αναβάθμιση δεν μπορείς να βάλεις 4 εικονίδια να φαίνονται στην σειρα οπως πριν σε φακέλους. 3)θα ανοίξεις τις εφαρμογές που θέλεις σε αναδυόμενη προβολή και στην μέση που τις χωρίζει έχει 3 τελείες, θα τις πατήσεις και θα βγουν 2 εικονίδια όπου θα πατήσεις το δεξί για να κάνεις αποθήκευση του ζεύγους εφαρμογών. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 1)Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση δεν χρειάζεται να κάνεις clear cashe αν όχι τότε καλό είναι να κάνεις. Πρέπει να σβήσεις το κινητό, να συνδέσεις τα ακουστικά στην θύρα usb c και να κάνεις ενεργοποίηση με πατημένο το volume up + power/bixby key. 2)Με την νεα αναβάθμιση δεν μπορείς να βάλεις 4 εικονίδια να φαίνονται στην σειρα οπως πριν σε φακέλους. 3)θα ανοίξεις τις εφαρμογές που θέλεις σε αναδυόμενη προβολή και στην μέση που τις χωρίζει έχει 3 τελείες, θα τις πατήσεις και θα βγουν 2 εικονίδια όπου θα πατήσεις το δεξί για να κάνεις αποθήκευση του ζεύγους εφαρμογών. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χίλια ευχαριστώ για ολσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Εγώ την πέρασα από πάνω και ήθελα να κάνω clear cache αλλά δεν είχα ακουστικά USB C. Σύνδεσα με καλώδιο το κινητό στο PC (σε λειτουργία φόρτισης) και μετά ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία έκανα το clear cache. Αλλαγές σημαντικές δεν έχω δει. Όμως το κινητό φαίνεται γενικά να τρέχει καλύτερα. Στο θέμα της μπαταρίας ίσως λίγο καλύτερα από πριν αλλά και πάλι με λειτουργία πτήσης στο σπίτι για να είμαι μόνιμα σε VoWiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Εγώ την πέρασα από πάνω και ήθελα να κάνω clear cache αλλά δεν είχα ακουστικά USB C. Σύνδεσα με καλώδιο το κινητό στο PC (σε λειτουργία φόρτισης) και μετά ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία έκανα το clear cache. Αλλαγές σημαντικές δεν έχω δει. Όμως το κινητό φαίνεται γενικά να τρέχει καλύτερα. Στο θέμα της μπαταρίας ίσως λίγο καλύτερα από πριν αλλά και πάλι με λειτουργία πτήσης στο σπίτι για να είμαι μόνιμα σε VoWiFi. Τι ειναι το VoWifi; Και εχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία πτήσης λογικά δεν παιρνεις κλησεις. Σωστά; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Voice over WiFi Το tile WiFi Calling στο notifications drop-down menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω είναι το Voice Over WiFi. Αν είμαι σπίτι, ενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης, συνδέομαι στο WiFi του σπιτιού και οι κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Στο δίκτυο της Cosmote λειτουργούν και τα SMS. Η διαφορά στη κατανάλωση μπαταρίας μεταξύ δικτύων κινητής και WiFi είναι πολύ μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Γιατί ειδοποίηση σε διάφορες εφαρμογές δεν μου έρχονται εφόσον η οθόνη είναι κλειστή παρά μόνο όταν την ανοίξω;πχ στοίχημαν... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Γιατί ειδοποίηση σε διάφορες εφαρμογές δεν μου έρχονται εφόσον η οθόνη είναι κλειστή παρά μόνο όταν την ανοίξω;πχ στοίχημαν... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου είναι απλό...Είναι θέμα στοιχήματος. Προφανως αλλού χάνεις αλλού κερδίζεις. Οι ειδοποιήσεις σου είναι ενεργοποιήμενες στις εφαρμογες; το always on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Φίλε μου είναι απλό...Είναι θέμα στοιχήματος. Προφανως αλλού χάνεις αλλού κερδίζεις. Οι ειδοποιήσεις σου είναι ενεργοποιήμενες στις εφαρμογες; το always on?Ναι φίλε μου ειναι Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ναι φίλε μου ειναι Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πας ρυθμισεις/εφαρμογες/ πάνω από την πρώτη εφαρμογή γράφει...οι εφαρμογές σας. Πατάς δεξιά 3παυλιτσεςμε ένα βέλος που έχει. Βγαζει pop up παράθυρο εκεί επάνω ψηλά ενεργοποιείς το...εφαρμογές συστήματος και πατάς οκ. Θα σε βγάλει σε όλες τις εφαρμογές. Κατεβαίνεις κάτω και βρίσκεις το always on το πατάς πας αποθήκευση και κάνε ενα clear cache. . Βγες κλείσε κινητό και άνοιξε το πάλι. Ελπίζω να μη έχει φάει γερό κόλλημα και χρειαστείς στο τέλος επαναφορά. Κανε ότι σου έγραψα και πες μας. Θα κοιτάξω και κάτι άλλο μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω είναι το Voice Over WiFi. Αν είμαι σπίτι, ενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης, συνδέομαι στο WiFi του σπιτιού και οι κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Στο δίκτυο της Cosmote λειτουργούν και τα SMS. Η διαφορά στη κατανάλωση μπαταρίας μεταξύ δικτύων κινητής και WiFi είναι πολύ μεγάλη. Δεν το ηξερα. Πολυ ενδιαφερον φαινεται Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts