Jump to content

Samsung Galaxy Note 10 Plus

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχύει παιδιά το κανει σε όλους οπότε πρέπει να είναι το τελευταίο update της εφαρμογής mail που δημιούργησε το πρόβλημα. Υπομονή για μελλοντικό update
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Επιτέλους αναβάθμιση στο samsung internet explorer με full screen για infinitive οθόνη

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

599 από το Κωτσόβολο προσφορά όποιος ενδιαφέρεται

Το τσιμπήσαμε μετά από 3 χρόνια με s8 και αναμένουμε στο ακουστικό μας :p

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Καλησπέρα. Από σήμερα και εγώ στην παρέα, το τσίμπησα από Mediamarkt 599 ευρώ την προηγούμενη παρασκευή και μου ήρθε σήμερα.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το κινητό αξίζει φουλ παιδιά, εγώ πέρυσι είχα πληρώσει τα διπλάσια και δεν το μετανιώνω καθόλου. Να το χαρείτε όσοι το πήρατε τώρα!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Το κινητό αξίζει φουλ παιδιά, εγώ πέρυσι είχα πληρώσει τα διπλάσια και δεν το μετανιώνω καθόλου. Να το χαρείτε όσοι το πήρατε τώρα!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Thank u:)

Παρέλαβα σήμερα απο Κωτσόβολο (δεν το περίμενα) και ήδη απο το setup φαίνεται οτι ειναι τούμπανο :D

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Είναι όντως κινητήρα και τη μεγάλη διαφορά την κάνει το πενάκι.

Είχα μέχρι πρότινος μαζί με αυτό και το p30 pro το οποίο το πούλησα.

Το οποίο ομως θεωρώ δαγκώνει άνετα ακομα και τη σημερινή σειρά s της samsung.

Ομως το πενάκι του note 10 plus το κανει μια κατηγορία μονο του χωρίς αντίπαλο.

Χωρίς πενάκι θα υπήρχαν άξιοι και άγριοι αντιπαλοι εκεί έξω.

Η αγορά του έγινε και από εμένα πριν κάνα 2μηνο που το εκλεψα σε 4 ώρες στα 599 απο public.

Καλοδούλευτο σε ολους.

Thank u:)

Παρέλαβα σήμερα απο Κωτσόβολο (δεν το περίμενα) και ήδη απο το setup φαίνεται οτι ειναι τούμπανο :D

Καλημέρα ,

Ποτέ το παρήγγειλες από Κοτσωβολο και σου ήρθε;

Εγώ έριξα παραγγελία Παρασκευή 7 το απόγευμα και ακόμη περιμένω...

Καλημέρα ,

Ποτέ το παρήγγειλες από Κοτσωβολο και σου ήρθε;

Εγώ έριξα παραγγελία Παρασκευή 7 το απόγευμα και ακόμη περιμένω...

Ξημερώματα Παρασκευή κάπου 1-2 το βράδυ...

Το πρωι που τσεκαρα γυρω στις 11, ειχε μπει σε επεξεργασία-συλλογή κάτι τέτοιο εδειχνε και ήρθε Σάββατο μεσημέρι

MyFlickr

Να ρωτήσω τους κατόχους έχει κανένας δοκιμάσει αν κάνει ηχογράφηση κλήσεων με κάποια εφαρμογή όπως την acr call recorder για παράδειγμα?

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Να ρωτήσω τους κατόχους έχει κανένας δοκιμάσει αν κάνει ηχογράφηση κλήσεων με κάποια εφαρμογή όπως την acr call recorder για παράδειγμα?

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote

Cube Acr πολύ καλό

Δουλεύει στο νοτέλι??

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάλι διαθέσιμο Κωτσόβολο στα 600 € σήμερα

MyFlickr

Καινούργιος στη παρέα. Περιμενω παραλαβω τις επόμενες μέρες. Θηκη τύπου book υπαρχει καποια δοκιμασμένη?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καινούργιος στη παρέα. Περιμενω παραλαβω τις επόμενες μέρες. Θηκη τύπου book υπαρχει καποια δοκιμασμένη?

η οριτζιναλ samsung led view

παιδια παιζει απιστευτει προσφορα παλι , πριν 3 μερες ειχαν το 20 ουλτρα αλλα δεν το προχωρησα λογο μπαταριας , αξιζει πιστευεται το 10αρη απο το note 9 που εχω τωρα?

παιδια παιζει απιστευτει προσφορα παλι , πριν 3 μερες ειχαν το 20 ουλτρα αλλα δεν το προχωρησα λογο μπαταριας , αξιζει πιστευεται το 10αρη απο το note 9 που εχω τωρα?

Που είχε προσφορά φίλε;

Που είχε προσφορά φίλε;

το 20αρη ουλτρα 1000ευρω στα παμπλικ , τωρα για 10αρη συνεχιζει στον κωτσοβολο

χθες εκανα την μεταβαση απο το 9 στο 10+ , φωτο δεν δοκιμασα ακομη αλλα σιγουρα θα ειναι καλυτερες , ηχος δειχνει καλυτερος , το δακτυλικο δεν το γυσταρω καθολου που ειναι στην οθονη (πρεπει να κοιτας που το βαζεις για να ξεκλειδωσεις ) ενω στο 9 απλα πηγαινε ευκολα στον αισθητηρα οπως το εβγαζες απο την τσεπη , λειπει ο αισθητηρας παλμων και οξυγονου και το ενδεικτικο led . Αν τα χρησιμοποιουσες πολυ θα σου λειψουν ..

Εδω και 4 ημερες εχουν σταματησει οι ειδοποιησεις απο το gmail.Εχω δει οτι ολα ειναι ενεργοποιημενα απο τις ρυθμισεις του gmail ,αλλα και στις ρυθμισεις του τηλεφωνου.

edit Καθαρισα την cache και ολα ενταξει

Edited by ioma

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Βγήκε update,
Ναι. Μόνο για την ασφάλεια της συσκευής!

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10 Plus