wolf_35 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Κάνεις και καλά ζουμ in στην αρχική οθόνη και σου βγάζει κάτω κάποιες επιλογές πας ρυθμίσεις αρχικής και επιλέγεις "Σάρωση προς τα κάτω από πίνακα ειδοποίησεων"Χιλια ευχαριστω,να σαι καλα,δεν το ειχα ενεργοποιησει οντως.Ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 (edited) Καλησπέρα στην παρέα Χρόνια πολλά σε όλους, ενδιαφέρομαι για αγορά earbuds bluetooth, εκτός από τα Samsung γιατί μου πέφτουν ακριβά. Ψάχνω κάτι έως 50 ευρώ συμβατά με το κινητό μας. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 25, 2020 by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Galaxy S10 and Note 10 update with Galaxy S20 features out now! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Ενδιαφέρον. Να δούμε πότε θα το πάρουμε Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Από το πρωί την έχω κάνει εγώ όλα καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Από το πρωί την έχω κάνει εγώ όλα καλά . Για Ελβετία και Γερμανία βλέπω μόνο ακόμα διαθέσιμη. Ελληνικό έχεις εσύ; Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Όχι φίλε μου μάλλον γι αυτό την πήρα από Ελβετία είναι νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Σύντομα περιμένουμε gpu upadtes και σε exynos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ένα πολύ καλό που παρατηρώ... Είδη από την πρώτη μέρα η μπαταρία αδειάζει ποιο αργά ... Δείχνει ότι έκαναν καλή δουλειά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καλησπερα!δεν μπορουμε να δουμε καπως τον sot απο φορτιση κ μετα?οπως γινοταν στην 9? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για notification led? Πήρα το τηλεφωνο σήμερα και είμαι στο ψάξιμο! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για notification led? Πήρα το τηλεφωνο σήμερα και είμαι στο ψάξιμο! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 28, 2020 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Πολύ καλό το νέο update . Φαίνεται ποιο σταθερή η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Πολύ καλό το νέο update . Φαίνεται ποιο σταθερή η μπαταρία. Φαντάζομαι είσαι εξωτερικό ή πέρασες με Odin εεε? Δεν έχει έρθει ακόμα σε ελληνικές συσκευές OTA? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Έκανα Factory reset και το πέρασα μέσω Odin . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Την πέρασα κι εγώ από πάνω, ενδιαφέρουσα φαίνεται Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Την πέρασα κι εγώ από πάνω, ενδιαφέρουσα φαίνεται Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασες τη γερμανικη?και μεσω odin οπως λεει με ενα αρχειο?..απο sammobile? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Ακριβώς με samfirm κατέβασα την γερμανική κι από πάνω με odin home_csc Δεν είναι ένα το αρχείο, τα βάζεις το καθένα στη θέση του Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Καλησπερα!δεν μπορουμε να δουμε καπως τον sot απο φορτιση κ μετα?οπως γινοταν στην 9? Εγώ κάνω το εξής για να δω το sot έτσι όποτε θέλω, που και που δηλαδή.. Πχ σήμερα το έβγαλα από το ρεύμα 11 το πρωί περίπου. Τράβηξα ένα screenshot να το θυμάμαι είχε 33 λεπτά sot. Τώρα έχω 4 ώρες και 47 λεπτά. Μείον τα 33 λεπτά βγαίνει το sot απο την φόρτιση έως τώρα. Θα μπορώ έτσι μέχρι της 23:59 να δω τι sot έχω από την φόρτιση. Από την άλλη δεν αναφέρετε ο χρόνος ομιλίας έτσι όπως το έκαναν. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 (edited) Καλησπερα!δεν μπορουμε να δουμε καπως τον sot απο φορτιση κ μετα?οπως γινοταν στην 9? Κατέβασε την εφαρμογή accubattery από το play store είναι καταπληκτική και σου δίχνει εκτός απο το sot και πολλά άλλα στοιχεία για τη λειτουργία της μπαταρίας Edited March 30, 2020 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay Πως πάει από κατανάλωση μπαταρίας; Edited March 30, 2020 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Πως πάει από κατανάλωση μπαταρίας;Προχώρα άφοβα Βασίλη. Ότι καλύτερο εκεί έξω. Με τις σωστές ρυθμίσεις με πάνω από 150 ειδοποιήσεις έχω 5 με 6% κατανάλωση στο 24ωρο Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Προχώρα άφοβα Βασίλη. Ότι καλύτερο εκεί έξω. Με τις σωστές ρυθμίσεις με πάνω από 150 ειδοποιήσεις έχω 5 με 6% κατανάλωση στο 24ωρο Λάζαρος.. Note 10+Καλημέρα, 5% - 6% το 24ωρο; Πώς είναι δυνατόν αυτό; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Κατέβασε την εφαρμογή accubattery από το play store είναι καταπληκτική και σου δίχνει εκτός απο το sot και πολλά άλλα στοιχεία για τη λειτουργία της μπαταρίας Οκ!αντε να δούμε τι θα δουμε!!ευχαριστω! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts