Ipokratis Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Όντως η γερμανική έχει κωδικό DBT. Επειδη έχω κατεβάσει την 12 ελβετικη λογικά πρέπει να περιμένω να βγει η 12 γερμανική για να την περάσω. Η κάνω λάθος? Φαντάζομαι ότι η αλλαγή θα γίνει με odin.Ρωταω γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις. Επισης το csc code που έχω τώρα είναι AUT άμα περάσω γερμανική θα αλλαξει σε DBT?Ναι. Αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι τόσο πολύ. Κι αυτό επειδή εντός του μήνα θα αναβαθμιστούν όλες οι CSC από τη Samsung με ΟΤΑ. Το να κερδίσεις λίγες ημέρες δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το αξιόλογο. Εκτός κι αν θέλεις να αλλάξεις CSC. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 9 ώρες πριν, Ipokratis said: Ναι. Αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι τόσο πολύ. Κι αυτό επειδή εντός του μήνα θα αναβαθμιστούν όλες οι CSC από τη Samsung με ΟΤΑ. Το να κερδίσεις λίγες ημέρες δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το αξιόλογο. Εκτός κι αν θέλεις να αλλάξεις CSC. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι θελω ναλλαξω CSC.Είμαι με AUT ελβετική και θέλω να γυρίσω σε DBT γερμανική. Γίνεται με odin ? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Ειναι τοσο καλη η Γερμανικη DBT ? γιατι βλεπω πολλους την βαζουν , αξιζει ? Ρωταω γιατι ειμαι κατοχος note 20 ultra και φιλος note 10 plus , και σκεφομαι να περιμενω να βγει η Greece με CSC EUR , τι λετε ειναι καλυτερη η DBT ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 (edited) Εγω και στο note 9 που ειχα μεχρι προσφατα ,εβαζα τη γερμανικη dbt .....ε ενταξει παιδια ,δεν εχουν και τρελες διαφορες ,ουτε χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ,απλα οι Γερμανικες εχουν πιο πολλα και συχνα update ....παντως η Ελβετικη ,δοξα τω Θεω ,μια χαρα εκατσε και με home csc ,διατηρησα τα παντα και δουλευει αψογα . Παντως μου κανει εντυπωση ,εχουν δωσει ,εκτος της Ελβετιας ,Τουρκια ,Βουλγαρια ,Ρουμανια και οχι Γερμανια ?? που ηταν απο τις πρωτες ??? Edited January 15, 2022 by aetos100 Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 4 ώρες πριν, aetos100 said: Εγω και στο note 9 που ειχα μεχρι προσφατα ,εβαζα τη γερμανικη dbt .....ε ενταξει παιδια ,δεν εχουν και τρελες διαφορες ,ουτε χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ,απλα οι Γερμανικες εχουν πιο πολλα και συχνα update ....παντως η Ελβετικη ,δοξα τω Θεω ,μια χαρα εκατσε και με home csc ,διατηρησα τα παντα και δουλευει αψογα . Παντως μου κανει εντυπωση ,εχουν δωσει ,εκτος της Ελβετιας ,Τουρκια ,Βουλγαρια ,Ρουμανια και οχι Γερμανια ?? που ηταν απο τις πρωτες ??? Όντως είναι πολύ περίεργο αυτό που έγινε φέτος από την Sammy με την σειρά που δίνει το update Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Οσοι εχετε την γερμανική στην συλλογή στην επεξεργασία σας εχει την επιλογή αφαίρεσης αντικειμένων? Που εχει προστεθεί πριν κανα 2-3 αναβαθμίσεις?!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Καλημερα.12 ακουμε και 12 δεν βλεπουμε...Τι εχει γινει ρε παιδια, μας ξεχασαν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Καλημερα.12 ακουμε και 12 δεν βλεπουμε...Τι εχει γινει ρε παιδια, μας ξεχασαν??Μέχρι το τέλος του μήνα, έχουμε ακόμα δρόμο. Έχει περαστεί σε λίγες χώρες εξάλλου ακόμη. Καλύτερα να καθυστερήσει και να μην έχει bugs, παρά να κυκλοφορήσει στα γρήγορα με χίλια δυο προβλήματα...Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Χελλο ενα bug που βρήκα είναι το κολλημα που κανει πολλες φορες στην οθονη και δεν μπορεις να πατησεις τα κουμπια κατω πχ τηλεφωνο, μυνηματα κλπ ενω το συρταρι απο πανω το κατεβαζω και κάνω επανεκίνηση για να επανελθει. Η ρομ μου είναι η ελβετικη, το κάνει και σε κανεναν αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 (edited) Πλέον με την 12 άλλο τηλ.. Έφτιαξε και η φωτογραφίκη.. Πήρε και το S10+ την 12 Edited January 25, 2022 by avgouleo2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 On 20/1/2022 at 11:01 ΠΜ, Ermenegildo said: Χελλο ενα bug που βρήκα είναι το κολλημα που κανει πολλες φορες στην οθονη και δεν μπορεις να πατησεις τα κουμπια κατω πχ τηλεφωνο, μυνηματα κλπ ενω το συρταρι απο πανω το κατεβαζω και κάνω επανεκίνηση για να επανελθει. Η ρομ μου είναι η ελβετικη, το κάνει και σε κανεναν αλλο? όχι αλλά αν δεν έχεις κάνει καθαρή Εγκατάσταση η hard reset μετά ,για να πατήσει καλά η rom ,μιας και είναι καινούργια έκδοση android ,ίσως κάνει κανένα bug ....εγώ πάντως με home cc την πέρασα από επάνω ,χωρίς πρόβλημα ... δυστυχώς δεν έχω το χρόνο😏 για καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσιμο ....ίσως αν βρω κάποια στιγμή το κάνω ,γιατί αυτό είναι το σωστό . Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 22 ώρες πριν, aetos100 said: όχι αλλά αν δεν έχεις κάνει καθαρή Εγκατάσταση η hard reset μετά ,για να πατήσει καλά η rom ,μιας και είναι καινούργια έκδοση android ,ίσως κάνει κανένα bug ....εγώ πάντως με home cc την πέρασα από επάνω ,χωρίς πρόβλημα ... δυστυχώς δεν έχω το χρόνο😏 για καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσιμο ....ίσως αν βρω κάποια στιγμή το κάνω ,γιατί αυτό είναι το σωστό . Σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλα πάντα οταν περνάω νεα ρομ μετά κανω hard reset για να κατσει καλα... εχει μέρες να μου το κανει και προσπαθω να καταλαβω ποτε το κανει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Καλησπέρα στης γυναίκας μου το τηλέφωνο, s10 lite ήρθε η 12 σήμερα. Στο δικό μου ακόμα ενημέρωση 1 Δεκεμβρίου λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 μολις περασα την σλοβακικη με odin αλλα χωρις hard reset. τρελλα κολημματα , οταν ερθει μυνημα η viber η ειδοποιηση η συσκευη κολλαει και δεν κανει τιποτε , ουτε κλεινει καν. μονη λυση για να ξεκολλησει ειναι να γυρισω την οθονη πλαγια για να σβησω την ειδοποιηση . την ξαναπερασα και κανει τα ιδια . μαλλον θελει ξαναστησιμο . μια εβδομαδα δουλεια δηλαδη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 4 ώρες πριν, Bxtrm said: μολις περασα την σλοβακικη με odin αλλα χωρις hard reset. τρελλα κολημματα , οταν ερθει μυνημα η viber η ειδοποιηση η συσκευη κολλαει και δεν κανει τιποτε , ουτε κλεινει καν. μονη λυση για να ξεκολλησει ειναι να γυρισω την οθονη πλαγια για να σβησω την ειδοποιηση . την ξαναπερασα και κανει τα ιδια . μαλλον θελει ξαναστησιμο . μια εβδομαδα δουλεια δηλαδη .... για οποιον παθει το ιδιο , εφταιγε το aodnotify. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Έσκασε μόλις μέσω ΟΤΑ. 2+giga. Για να δούμε. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 2 ώρες πριν, manhunter said: Έσκασε μόλις μέσω ΟΤΑ. 2+giga. Για να δούμε. Ωπ, επιτελους! Σε εμενα τιποτα ακομα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 3 ώρες πριν, manhunter said: Έσκασε μόλις μέσω ΟΤΑ. 2+giga. Για να δούμε. Σε ελληνικό?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Ρε παιδια δεν εχει ερθει τιποτα ακομα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Ούτε εδώ τίποτα σε ελληνικό!!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Δεν θυμάμαι που βλέπουμε αν είναι ελληνικό 😞 Πάντως, είναι πιο "όμορφο" οπτικά, και πιο dark mode από πριν. Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, επειδή το χρησιμοποιώ και για δουλειά και βαριέμαι να τα ξαναπερνάω όλα, αλλά δείχνει μια χαρά. Προσπάθησα να κάνω και wipe cache, αλλά μάλλον κάνω κάτι λάθος Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 38 minutes ago, manhunter said: Δεν θυμάμαι που βλέπουμε αν είναι ελληνικό 😞 Πάντως, είναι πιο "όμορφο" οπτικά, και πιο dark mode από πριν. Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, επειδή το χρησιμοποιώ και για δουλειά και βαριέμαι να τα ξαναπερνάω όλα, αλλά δείχνει μια χαρά. Προσπάθησα να κάνω και wipe cache, αλλά μάλλον κάνω κάτι λάθος Κλείσε την συσκευή. Πάτα το power μαζί με το volume up ταυτόχρονα και ταυτόχρονα συνδέεις σε υπολογιστή ή σε ακουστικά και σε βάζει στο μενού Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Μέχρι πέρυσι ανεβάζαμε φώτο βίντεο στο Google drive χωρίς να πιάνουν χώρο απ'το διαθέσιμο που έχουμε Επειδή εκεί καταργήθηκε γίνετε το ίδιο στο one Drive που έχει συνεργασία η Samsung?Τώρα δοκιμάζω να συγχρονίσω αλλά είναι πολύ πράμα και ρωτάω μήπως ξέρει κανένας.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πέρασα με odin πάνω από την ελβετική την γερμανική χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Δεν έχω προστασία από ανεπιθύμητες κλήσεις ούτε wifi calling. Επισης παρατηρησα ότι στην εφαρμογή phone info το firmwares CSC code ειναι AUT και το active CSC code ειναι EUR. Δεν θα έπρεπε κανονικά να είναι DBT . Τι έχω κάνει λάθος? Κάθε βοήθεια δεκτή Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal71 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Εγώ το πέρασα... μου ήρθε αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts