Jump to content

Samsung Galaxy Note 10 Plus

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω σε μαυρο το πηρα ,που μπλεδιζει λιγο, ειμαι κομματακι ποιο συντηρητικος στην εμφανιση του κινητου μας.Με την ευκαιρια θα ηθελα να επανελθω σε ενα θεμα που εχω ξαναρωτησει και ελπιζω σε καποια απαντηση απο καποιο φιλο.Ξερει κανεις απο Linux σε Android??Θα ηθελα να το χρησιμοποιω με το dex.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται μετά πο δοκιμές αρκετών screen protector και glass αλλά και film(δοκίμασα και τη dome) η πιο αξιόπιστη λύση είναι η tmax. Συνδιαζει την ποιότητα της dome αλλά ταυτόχρονα δουλεύει άψογα και το αποτύπωμα.

Αυτά...

Παιδια αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει και στο δικο του τηλ ο περιορισμος των 5 λεπτων δεν υπαρχει σε μενα στο βιντεο 4κ60 καρε.μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι το n9 υπηρχε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντωμεταξυ εκανα συνδεση με το καλωδιο απο το κινητο σε θυρα usb3 type c (εχει και το λαπτοπ) με οθονη full hd τα δειχνει εντελως χαλια σαν ποιοτητα sd. Η αντιγραφη αρχειων παει καπου στα 30mb/s ενω με το 9ρι ηταν καπου 17.

.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται μετά πο δοκιμές αρκετών screen protector και glass αλλά και film(δοκίμασα και τη dome) η πιο αξιόπιστη λύση είναι η tmax. Συνδιαζει την ποιότητα της dome αλλά ταυτόχρονα δουλεύει άψογα και το αποτύπωμα.

Αυτά...

Κάποιο link ?

Ερώτηση! Το note 10 plus σε σχέση με τοs10 plus αναφορικά το βίντεο και τις φωτό, έχουν διαφορές ή είναι τα ίδια ?

Ερώτηση! Το note 10 plus σε σχέση με τοs10 plus αναφορικά το βίντεο και τις φωτό, έχουν διαφορές ή είναι τα ίδια ?
Ορίστε d92003a7471e4697e53e3ea44d3053d7.jpg

129026.png?1640591734

Παίδες χρησιμοποιεί κάποιος τα Galaxy Buds;

Με τι φορτιστή; Του Note 10;

Τα έχω βάλει 2 φορές να φορτίσουν στον διπλό wireless φορτιστή της Samsung και μετά από 8 ώρες το πορτοκαλί λαμπάκι δεν έχει σβήσει και δείχνει ότι φορτίζουν ακόμη.

Πόση ώρα θέλουν πια;

129026.png?1640591734

Ομάδα help ψάχνω στις επαφές η εμφάνιση να είναι ας πούμε πρώτα το επίθετο αυτή η ρύθμιση που είναι;;;

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα έχω βάλει 2 φορές να φορτίσουν στον διπλό wireless φορτιστή της Samsung και μετά από 8 ώρες το πορτοκαλί λαμπάκι δεν έχει σβήσει και δείχνει ότι φορτίζουν ακόμη.

Πόση ώρα θέλουν πια;

Γενικά τα buds θέλουν ώρα και στην ασύρματη πολύ περισσότερο πιστεύω όμως ότι στην περίπτωση σου μάλλον έχει κολλήσει το λαμπάκι.

Απλά τα βγάζεις απ την φόρτιση.

Πόση ώρα θέλουν πια;

Οπως είπε ο φίλος, η θήκη θέλει ώρα για φόρτιση, όχι όμως και 8 ώρες.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ομάδα help ψάχνω στις επαφές η εμφάνιση να είναι ας πούμε πρώτα το επίθετο αυτή η ρύθμιση που είναι;;;

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικά τα buds θέλουν ώρα και στην ασύρματη πολύ περισσότερο πιστεύω όμως ότι στην περίπτωση σου μάλλον έχει κολλήσει το λαμπάκι.

Απλά τα βγάζεις απ την φόρτιση.

Οπως είπε ο φίλος, η θήκη θέλει ώρα για φόρτιση, όχι όμως και 8 ώρες.

Μπορώ να τα φορτίζω με τον φορτιστή του Note 10+ ή επειδή είναι 25W θα τους δημιουργήσω πρόβλημα;

129026.png?1640591734

Μπορώ να τα φορτίζω με τον φορτιστή του Note 10+ ή επειδή είναι 25W θα τους δημιουργήσω πρόβλημα;
Δεν παθαίνουν τίποτα.

Καλημέρα στα παιδιά,

Εδώ και καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου, κατέχω ένα Xiaomi MI5 εδώ και 2 χρόνια, σκέφτομαι καιρό να αλλάξω κινητό και έχω καταλήξει στην σειρά Note λόγο γραφίδας.

Στην αρχή είχα επικεντρωθεί στο Note 9 και περιμένοντας το λανσάρισμα του 10 για να πέσει η τιμή του παρατήρησα πως αντί να κατέβει απλά ανέβηκε παίζει κοντά στα 550 πλέον και σκέφτομαι αξίζει να πάω στο νοτε 9 ή να περιμένω μήπως βρω κάνα 10+ έστω και κάνα 700 ;

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για το Note 10+ καθότι στρέφομαι προς τα εκεί όσο περνάει ο καιρός. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω και την σημερινή παρουσίαση της Apple μπας και βγάλουν και αυτοί συσκευή με υποστήριξη από stylus.

Ελπίζω να μην σας ζάλισα περιμένω τις απόψεις σας.

Ολες οι συσκευες ειναι ακριβες εδω το galaxy S8+ εχει 540ε στο skroutz

Δεν υπαρχει αγοραστικη κινηση εχει πεσει μεγαλη κριση στις ναυαρχιδες ο κοσμος για να καλυφθει στρεφεται σε πολυ φθηνες συσκευες.Σαυτο εχουν συμβαλει και οι εταιριες οι οποιες δινουν ανανεωσεις σε hardware με το σταγονομετρο με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλος κορεσμος.

Edited by s_wind

Καλημέρα στα παιδιά,

Εδώ και καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου, κατέχω ένα Xiaomi MI5 εδώ και 2 χρόνια, σκέφτομαι καιρό να αλλάξω κινητό και έχω καταλήξει στην σειρά Note λόγο γραφίδας.

Στην αρχή είχα επικεντρωθεί στο Note 9 και περιμένοντας το λανσάρισμα του 10 για να πέσει η τιμή του παρατήρησα πως αντί να κατέβει απλά ανέβηκε παίζει κοντά στα 550 πλέον και σκέφτομαι αξίζει να πάω στο νοτε 9 ή να περιμένω μήπως βρω κάνα 10+ έστω και κάνα 700 ;

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για το Note 10+ καθότι στρέφομαι προς τα εκεί όσο περνάει ο καιρός. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω και την σημερινή παρουσίαση της Apple μπας και βγάλουν και αυτοί συσκευή με υποστήριξη από stylus.

Ελπίζω να μην σας ζάλισα περιμένω τις απόψεις σας.

Φήμες λένε πως θα υπάρξει υποστήριξη σε pencil στα νέα iphone. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η τιμές θα συνεχίσουν να είναι στα ύψη!

Ίδωμεν.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Έχετε ακούσει τί θα γίνει με τις προπαραγγελίες για την έκδοση 512 που πήγαν για μετά τις 10 Σεπτεμβρίου; Έχει παραλάβει κανείς;

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Φήμες λένε πως θα υπάρξει υποστήριξη σε pencil στα νέα iphone. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η τιμές θα συνεχίσουν να είναι στα ύψη!

Ίδωμεν.

Αμα τα SPECIFICATIONS ειναι τα παρακατω πανε για φουντο δεν πα να βγαλουν πενες , στυλο παρκερ κτλ. Αυτοι και εαν στυβουν το μαντηλι:lol:

https://m.gsmarena.com/apple_iphone_11_pro_max-9846.php

Edited by s_wind

Αμα τα SPECIFICATIONS ειναι τα παρακατω πανε για φουντο δεν πα να βγαλουν πενες , στυλο παρκερ κτλ. Αυτοι και εαν στυβουν το μαντηλι:lol:

https://m.gsmarena.com/apple_iphone_11_pro_max-9846.php

Να ήξερες πόσες φορές έχω διαβάσει παρόμοια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα εσύ! Όλο για φούντο πάνε και έφτασαν το 1 τρις δολλάρια χρηματιστηριακή αξία...

Αναρωτιέμαι ποιοι τις αγοράζουν τις σαβούρες! Μήπως εξωγήινοι;;;;:X

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Να ήξερες πόσες φορές έχω διαβάσει παρόμοια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα εσύ! Όλο για φούντο πάνε και έφτασαν το 1 τρις δολλάρια χρηματιστηριακή αξία...

Ε τι να σου πω ...

Ρωτα αυτους που θα πανε να αγορασουν μια Mid-Range συσκευη δηθεν για ναυαρχιδα επειδη επικαλειται τετοια χρηματιστηριακη αξια οπως λες.:p

Συμφωνω μαζι σου ναναι καλα αυτοι που την αγοραζουν:lol:

Κοιτα και το 11 οχι το pro max που ανεβασα πιο πανω στο οποιο μετα βιας εβαλε αναλυση που πλησιαζει τα 1080p.:lol:

https://m.gsmarena.com/apple_iphone_11-9848.php

Edited by s_wind

Αυτά...

Μεμβράνη η τζάμι είναι φίλε μου ; Έχεις κάποιο λινκ ;

Ίδωμεν.

#who_needs_a _stylus

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και τη χάσαν.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Συμφωνω μαζι σου ναναι καλα αυτοι που την αγοραζουν:lol:

Τα πραγματα παντως ειναι πολυ χειροτερα οπως φαινεται για την Samsung παρα για την APple

https://www.androidpolice.com/2019/07/31/samsung-q2-financials-weak-galaxy-s10-sales-momentum-contributes-to-56-drop-in-operating-profits/

https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/

Παρολο που σε Αμερικη και εν μερη σε καποιες χωρες της Ευρωπης,οι πωλησεις των S10 ηταν στην αρχη καλες,δεν ειχαν την ιδια ζητηση αργοτερα που κυκλοφορησαν και οι ναυαρχιδες αλλων εταιρειων.

Η χρηματηστηριακη αξία στα μπ@@@λα του κόσμου όπου καθημερινά παιζονται τρις σε βάρος των απλών ανθρώπων ,δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματική αξία της εταιρίας,το ξέρουμε όλοι όταν αποφασίσουν δε να να την ρίξουν θα την ρίξουν τρελλα κέρδη να κάνει οι κινουντες τα νήματα....

Μην τα συγχέεται λοιπόν αυτά τα δύο και πρωτίστως δεν μα ενδιαφέρουν σαν αγοραστές

Edited by akalos

Μα αυτη η εταιρια ειναι γνωστο το τι γινεται.

Απο βαθμολογια "Β" βαφτιζεται σε "ΑΑΑ".

Η συνθεση του περιεχομενου ειναι αστανα πανε:p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα πραγματα παντως ειναι πολυ χειροτερα οπως φαινεται για την Samsung παρα για την APple

https://www.androidpolice.com/2019/07/31/samsung-q2-financials-weak-galaxy-s10-sales-momentum-contributes-to-56-drop-in-operating-profits/

https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/

Παρολο που σε Αμερικη και εν μερη σε καποιες χωρες της Ευρωπης,οι πωλησεις των S10 ηταν στην αρχη καλες,δεν ειχαν την ιδια ζητηση αργοτερα που κυκλοφορησαν και οι ναυαρχιδες αλλων εταιρειων.

Ναι αλλα εδω δεν αντιμετωπιζουμε προβληματα προιστορικης προελευσης:p

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10 Plus