MeteorX Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Να σαι καλα φιλε μου.ειναι κινηταρα και τι χρωμα αυτο το glow .πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Εγω σε μαυρο το πηρα ,που μπλεδιζει λιγο, ειμαι κομματακι ποιο συντηρητικος στην εμφανιση του κινητου μας.Με την ευκαιρια θα ηθελα να επανελθω σε ενα θεμα που εχω ξαναρωτησει και ελπιζω σε καποια απαντηση απο καποιο φιλο.Ξερει κανεις απο Linux σε Android??Θα ηθελα να το χρησιμοποιω με το dex. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται μετά πο δοκιμές αρκετών screen protector και glass αλλά και film(δοκίμασα και τη dome) η πιο αξιόπιστη λύση είναι η tmax. Συνδιαζει την ποιότητα της dome αλλά ταυτόχρονα δουλεύει άψογα και το αποτύπωμα. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Παιδια αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει και στο δικο του τηλ ο περιορισμος των 5 λεπτων δεν υπαρχει σε μενα στο βιντεο 4κ60 καρε.μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι το n9 υπηρχε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντωμεταξυ εκανα συνδεση με το καλωδιο απο το κινητο σε θυρα usb3 type c (εχει και το λαπτοπ) με οθονη full hd τα δειχνει εντελως χαλια σαν ποιοτητα sd. Η αντιγραφη αρχειων παει καπου στα 30mb/s ενω με το 9ρι ηταν καπου 17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 . Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται μετά πο δοκιμές αρκετών screen protector και glass αλλά και film(δοκίμασα και τη dome) η πιο αξιόπιστη λύση είναι η tmax. Συνδιαζει την ποιότητα της dome αλλά ταυτόχρονα δουλεύει άψογα και το αποτύπωμα. Αυτά...Κάποιο link ? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ερώτηση! Το note 10 plus σε σχέση με τοs10 plus αναφορικά το βίντεο και τις φωτό, έχουν διαφορές ή είναι τα ίδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ερώτηση! Το note 10 plus σε σχέση με τοs10 plus αναφορικά το βίντεο και τις φωτό, έχουν διαφορές ή είναι τα ίδια ?Ορίστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Παίδες χρησιμοποιεί κάποιος τα Galaxy Buds; Με τι φορτιστή; Του Note 10; Τα έχω βάλει 2 φορές να φορτίσουν στον διπλό wireless φορτιστή της Samsung και μετά από 8 ώρες το πορτοκαλί λαμπάκι δεν έχει σβήσει και δείχνει ότι φορτίζουν ακόμη. Πόση ώρα θέλουν πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ομάδα help ψάχνω στις επαφές η εμφάνιση να είναι ας πούμε πρώτα το επίθετο αυτή η ρύθμιση που είναι;;; ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες χρησιμοποιεί κάποιος τα Galaxy Buds; Με τι φορτιστή; Του Note 10; Τα έχω βάλει 2 φορές να φορτίσουν στον διπλό wireless φορτιστή της Samsung και μετά από 8 ώρες το πορτοκαλί λαμπάκι δεν έχει σβήσει και δείχνει ότι φορτίζουν ακόμη. Πόση ώρα θέλουν πια; Γενικά τα buds θέλουν ώρα και στην ασύρματη πολύ περισσότερο πιστεύω όμως ότι στην περίπτωση σου μάλλον έχει κολλήσει το λαμπάκι. Απλά τα βγάζεις απ την φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Επαφές, τρεις παύλες αριστερά, ρυθμίσεις στο γρανάζι και θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Παίδες χρησιμοποιεί κάποιος τα Galaxy Buds; Με τι φορτιστή; Του Note 10; Τα έχω βάλει 2 φορές να φορτίσουν στον διπλό wireless φορτιστή της Samsung και μετά από 8 ώρες το πορτοκαλί λαμπάκι δεν έχει σβήσει και δείχνει ότι φορτίζουν ακόμη. Πόση ώρα θέλουν πια; Οπως είπε ο φίλος, η θήκη θέλει ώρα για φόρτιση, όχι όμως και 8 ώρες. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ομάδα help ψάχνω στις επαφές η εμφάνιση να είναι ας πούμε πρώτα το επίθετο αυτή η ρύθμιση που είναι;;; ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά τα buds θέλουν ώρα και στην ασύρματη πολύ περισσότερο πιστεύω όμως ότι στην περίπτωση σου μάλλον έχει κολλήσει το λαμπάκι. Απλά τα βγάζεις απ την φόρτιση. Οπως είπε ο φίλος, η θήκη θέλει ώρα για φόρτιση, όχι όμως και 8 ώρες. Μπορώ να τα φορτίζω με τον φορτιστή του Note 10+ ή επειδή είναι 25W θα τους δημιουργήσω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Μπορώ να τα φορτίζω με τον φορτιστή του Note 10+ ή επειδή είναι 25W θα τους δημιουργήσω πρόβλημα;Δεν παθαίνουν τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλημέρα στα παιδιά, Εδώ και καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου, κατέχω ένα Xiaomi MI5 εδώ και 2 χρόνια, σκέφτομαι καιρό να αλλάξω κινητό και έχω καταλήξει στην σειρά Note λόγο γραφίδας. Στην αρχή είχα επικεντρωθεί στο Note 9 και περιμένοντας το λανσάρισμα του 10 για να πέσει η τιμή του παρατήρησα πως αντί να κατέβει απλά ανέβηκε παίζει κοντά στα 550 πλέον και σκέφτομαι αξίζει να πάω στο νοτε 9 ή να περιμένω μήπως βρω κάνα 10+ έστω και κάνα 700 ; Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για το Note 10+ καθότι στρέφομαι προς τα εκεί όσο περνάει ο καιρός. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω και την σημερινή παρουσίαση της Apple μπας και βγάλουν και αυτοί συσκευή με υποστήριξη από stylus. Ελπίζω να μην σας ζάλισα περιμένω τις απόψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Ολες οι συσκευες ειναι ακριβες εδω το galaxy S8+ εχει 540ε στο skroutz Δεν υπαρχει αγοραστικη κινηση εχει πεσει μεγαλη κριση στις ναυαρχιδες ο κοσμος για να καλυφθει στρεφεται σε πολυ φθηνες συσκευες.Σαυτο εχουν συμβαλει και οι εταιριες οι οποιες δινουν ανανεωσεις σε hardware με το σταγονομετρο με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλος κορεσμος. Edited September 10, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλημέρα στα παιδιά, Εδώ και καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου, κατέχω ένα Xiaomi MI5 εδώ και 2 χρόνια, σκέφτομαι καιρό να αλλάξω κινητό και έχω καταλήξει στην σειρά Note λόγο γραφίδας. Στην αρχή είχα επικεντρωθεί στο Note 9 και περιμένοντας το λανσάρισμα του 10 για να πέσει η τιμή του παρατήρησα πως αντί να κατέβει απλά ανέβηκε παίζει κοντά στα 550 πλέον και σκέφτομαι αξίζει να πάω στο νοτε 9 ή να περιμένω μήπως βρω κάνα 10+ έστω και κάνα 700 ; Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για το Note 10+ καθότι στρέφομαι προς τα εκεί όσο περνάει ο καιρός. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω και την σημερινή παρουσίαση της Apple μπας και βγάλουν και αυτοί συσκευή με υποστήριξη από stylus. Ελπίζω να μην σας ζάλισα περιμένω τις απόψεις σας. Φήμες λένε πως θα υπάρξει υποστήριξη σε pencil στα νέα iphone. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η τιμές θα συνεχίσουν να είναι στα ύψη! Ίδωμεν. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έχετε ακούσει τί θα γίνει με τις προπαραγγελίες για την έκδοση 512 που πήγαν για μετά τις 10 Σεπτεμβρίου; Έχει παραλάβει κανείς; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Φήμες λένε πως θα υπάρξει υποστήριξη σε pencil στα νέα iphone. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η τιμές θα συνεχίσουν να είναι στα ύψη! Ίδωμεν. Αμα τα SPECIFICATIONS ειναι τα παρακατω πανε για φουντο δεν πα να βγαλουν πενες , στυλο παρκερ κτλ. Αυτοι και εαν στυβουν το μαντηλι:lol: https://m.gsmarena.com/apple_iphone_11_pro_max-9846.php Edited September 10, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Αμα τα SPECIFICATIONS ειναι τα παρακατω πανε για φουντο δεν πα να βγαλουν πενες , στυλο παρκερ κτλ. Αυτοι και εαν στυβουν το μαντηλι:lol: https://m.gsmarena.com/apple_iphone_11_pro_max-9846.php Να ήξερες πόσες φορές έχω διαβάσει παρόμοια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα εσύ! Όλο για φούντο πάνε και έφτασαν το 1 τρις δολλάρια χρηματιστηριακή αξία... Αναρωτιέμαι ποιοι τις αγοράζουν τις σαβούρες! Μήπως εξωγήινοι;;;;:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Να ήξερες πόσες φορές έχω διαβάσει παρόμοια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα εσύ! Όλο για φούντο πάνε και έφτασαν το 1 τρις δολλάρια χρηματιστηριακή αξία... Αναρωτιέμαι ποιοι τις αγοράζουν τις σαβούρες! Μήπως εξωγήινοι;;;;:X Ε τι να σου πω ... Ρωτα αυτους που θα πανε να αγορασουν μια Mid-Range συσκευη δηθεν για ναυαρχιδα επειδη επικαλειται τετοια χρηματιστηριακη αξια οπως λες.:p Συμφωνω μαζι σου ναναι καλα αυτοι που την αγοραζουν:lol: Κοιτα και το 11 οχι το pro max που ανεβασα πιο πανω στο οποιο μετα βιας εβαλε αναλυση που πλησιαζει τα 1080p.:lol: https://m.gsmarena.com/apple_iphone_11-9848.php Edited September 10, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται μετά πο δοκιμές αρκετών screen protector και glass αλλά και film(δοκίμασα και τη dome) η πιο αξιόπιστη λύση είναι η tmax. Συνδιαζει την ποιότητα της dome αλλά ταυτόχρονα δουλεύει άψογα και το αποτύπωμα. Αυτά...Μεμβράνη η τζάμι είναι φίλε μου ; Έχεις κάποιο λινκ ; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Φήμες λένε πως θα υπάρξει υποστήριξη σε pencil στα νέα iphone. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η τιμές θα συνεχίσουν να είναι στα ύψη! Ίδωμεν.#who_needs_a _stylus Sent from my SM-N975F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ήξερες πόσες φορές έχω διαβάσει παρόμοια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα εσύ! Όλο για φούντο πάνε και έφτασαν το 1 τρις δολλάρια χρηματιστηριακή αξία... Αναρωτιέμαι ποιοι τις αγοράζουν τις σαβούρες! Μήπως εξωγήινοι;;;;:XΚαι τη χάσαν. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Συμφωνω μαζι σου ναναι καλα αυτοι που την αγοραζουν:lol: Τα πραγματα παντως ειναι πολυ χειροτερα οπως φαινεται για την Samsung παρα για την APple https://www.androidpolice.com/2019/07/31/samsung-q2-financials-weak-galaxy-s10-sales-momentum-contributes-to-56-drop-in-operating-profits/ https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/ Παρολο που σε Αμερικη και εν μερη σε καποιες χωρες της Ευρωπης,οι πωλησεις των S10 ηταν στην αρχη καλες,δεν ειχαν την ιδια ζητηση αργοτερα που κυκλοφορησαν και οι ναυαρχιδες αλλων εταιρειων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Να ήξερες πόσες φορές έχω διαβάσει παρόμοια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα εσύ! Όλο για φούντο πάνε και έφτασαν το 1 τρις δολλάρια χρηματιστηριακή αξία... Αναρωτιέμαι ποιοι τις αγοράζουν τις σαβούρες! Μήπως εξωγήινοι;;;;:X Η χρηματηστηριακη αξία στα μπ@@@λα του κόσμου όπου καθημερινά παιζονται τρις σε βάρος των απλών ανθρώπων ,δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματική αξία της εταιρίας,το ξέρουμε όλοι όταν αποφασίσουν δε να να την ρίξουν θα την ρίξουν τρελλα κέρδη να κάνει οι κινουντες τα νήματα.... Μην τα συγχέεται λοιπόν αυτά τα δύο και πρωτίστως δεν μα ενδιαφέρουν σαν αγοραστές Edited September 10, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Μα αυτη η εταιρια ειναι γνωστο το τι γινεται. Απο βαθμολογια "Β" βαφτιζεται σε "ΑΑΑ". Η συνθεση του περιεχομενου ειναι αστανα πανε:p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα πραγματα παντως ειναι πολυ χειροτερα οπως φαινεται για την Samsung παρα για την APple https://www.androidpolice.com/2019/07/31/samsung-q2-financials-weak-galaxy-s10-sales-momentum-contributes-to-56-drop-in-operating-profits/ https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/ Παρολο που σε Αμερικη και εν μερη σε καποιες χωρες της Ευρωπης,οι πωλησεις των S10 ηταν στην αρχη καλες,δεν ειχαν την ιδια ζητηση αργοτερα που κυκλοφορησαν και οι ναυαρχιδες αλλων εταιρειων. Ναι αλλα εδω δεν αντιμετωπιζουμε προβληματα προιστορικης προελευσης:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts