vfragos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Αν έχω κάνει λάθος και δε μιλάμε γι αυτό https://www.skroutz.gr/s/19846070/Samsung-Galaxy-Tab-S6-4G-10-5-256GB.html συγχωρέστε με. Αν μιλάμε όμως για το συγκεκριμένο με καλύτερη τιμή στον Κοτσόβολο και θήκη δώρο με ενδιαφέρει γιατί θα το αγοράσω και με τιμολόγιο.Για αυτο μιλάμε αλλά αν το έκανες προπαραγγελια είχε έκπτωση τον ΦΠΑ συν επιπλέον αν εκοβες τιμολόγιο γλιτωνες παλι το φπα επιπλέον. Ολοι εδώ το είχαμε κανει προπαραγγελια. Εμένα το 128αρι μου βγήκε 475€ Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Ισχύει ακόμα η προσφορά; Αν ναι, είναι μόνο ηλεκτρονική; Αν όχι (μόνο ηλεκτρονική), ισχύει σε όλα τα καταστήματα και μέχρι πότε; Υ.Γ.: Δεν με νοιάζουν ούτε οι δόσεις ούτε οι άτοκες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Ισχύει ακόμα η προσφορά; Αν ναι, είναι μόνο ηλεκτρονική; Αν όχι (μόνο ηλεκτρονική), ισχύει σε όλα τα καταστήματα και μέχρι πότε; Υ.Γ.: Δεν με νοιάζουν ούτε οι δόσεις ούτε οι άτοκες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)Όχι, ήταν για προπαραγγελίες. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν. Εγώ ακόμα περιμένω το εκ Γερμανίας κομμάτι, αλλά τζίφος για την ώρα... Έχω κι ένα 8/256 lte που με περιμένει σε ελληνικό κατάστημα, αλλά δεν έχω βρει κάποιο φίλο να κόψουμε τιμολόγιο και δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 716 ευρώ το 8/256, 4G με δώρο θήκη και πλεονεκτημα άτοκων δόσεων. Όσοι δικαιούνταν και τιμολόγιο η τιμή ήταν ακόμη χαμηλότερη. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το φέρει το public ως 28/9 (χλωμό...), θα το πάρω με Eurobank και στα παραπάνω θα προστεθεί και το 20% επιστροφή που τρέχει :D δηλαδή το 8/256 wifi θα μ βγει 422€ :D Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δε νομιζω να το καταφερεις αυτο στο Public, δηλαδη: εκπτωση προπαραγγελιας, αποφορολογηση, και 20% επιστροφη ταυτοχρονα... Δεν θα το δεχτουνε, απο παλαιοτερη παρομοια περιπτωση στο λεω. Μακαρι βεβαια για σενα να αλλαξανε την πολιτικη τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Αν το φέρει το public ως 28/9 (χλωμό...), θα το πάρω με Eurobank και στα παραπάνω θα προστεθεί και το 20% επιστροφή που τρέχει :D δηλαδή το 8/256 wifi θα μ βγει 422€ :DΓιατί δεν πας να το πληρώσεις από τώρα όσο τρέχει το 20% και όποτε έρθει; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Γιατί δεν πας να το πληρώσεις από τώρα όσο τρέχει το 20% και όποτε έρθει; Sent from my SM-N975F using Tapatalk αυτό θα έλεγα και εγω. πάνε χρέωσε το στην κάρτα με δόσεις η χωρίς και απλα περίμενε ποτέ θα έρθει. καλημερα. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πείτε μου κάτι. από drain στην μπαταρία στο standby,πως τα πάει;πέφτει γρήγορα; γιατί στο tab s2 8in 2016 μετά από 4-5 μέρες τελειώνει από μόνη της και αυτό από την αρχή σχεδόν. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Παιδιά είχαν ακουστικά μέσα στην συσκευασία?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Γιατί δεν πας να το πληρώσεις από τώρα όσο τρέχει το 20% και όποτε έρθει; Sent from my SM-N975F using TapatalkΝομίζω ότι πρέπει να υπάρχει στο μαγαζί ετοιμοπαραδοτο για να χτυπήσει το κωδικό στη μηχανή και να πάρει τους πόντους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Γιατί δεν πας να το πληρώσεις από τώρα όσο τρέχει το 20% και όποτε έρθει; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Σωστή η επισήμανση αλλά δε μου το κάνουν. Δηλαδή πήγα και είπα πάρτε τα λεφτά μου και είπε όχι... :blink: πληρωμή με την παραλαβή, γιατί έτσι έχει καταχωρηθεί. Αλλιώς θα γίνει νέα παραγγελία, αλλά στην τωρινή αρχική τιμή :wacko: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Από Public δεν βλέπω να τον προλαβαίνουμε τον μήνα. Δεν έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή για ημερομηνία παραλαβής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Σωστή η επισήμανση αλλά δε μου το κάνουν. Δηλαδή πήγα και είπα πάρτε τα λεφτά μου και είπε όχι... :blink: πληρωμή με την παραλαβή, γιατί έτσι έχει καταχωρηθεί. Αλλιώς θα γίνει νέα παραγγελία, αλλά στην τωρινή αρχική τιμή :wacko:Κρίμα. Μακάρι να έρθει μέχρι να λήξει η προσφορά του 20%. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει στο μαγαζί ετοιμοπαραδοτο για να χτυπήσει το κωδικό στη μηχανή και να πάρει τους πόντους... Μμμ. Νομίζω έχεις δίκιο. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Εγω παντος το εγραψα και πιο πανω... Δεν προκειται να το δεχτει το Public. Εκπτωση καταστηματος + 20% eurobank = No deal Οταν βγαινει το 20% αν εχετε προσεξει, δεν υπαρχουν τρελες εκπτωσεις ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Εγώ νομίζω επειδή η έκπτωση ήταν της Samsung και όχι των καταστημάτων, ότι αν ήταν ετοιμοπαράδοτο και πλήρωνε με κάρτα eubank θα έπαιρνε το 20%. Btw η δικιά μου συσκευή είναι στο κατάστημα και με περιμένει. Μετράω λεπτά να σχολάσω και να πάω να την πάρω... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Εγω παντος το εγραψα και πιο πανω... Δεν προκειται να το δεχτει το Public. Εκπτωση καταστηματος + 20% eurobank = No deal Οταν βγαινει το 20% αν εχετε προσεξει, δεν υπαρχουν τρελες εκπτωσεις ταυτοχρονα έχω πάρει διπλή έκπτωση από Γερμανό και απαλλαγή ΦΠΑ κάποια φορά,η μία έκπτωση ήταν από την εταιρεία και οι άλλοι έκπτωση από την Εθνική τράπεζα η απαλλαγή του ΦΠΑισχύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 (edited) έχω πάρει διπλή έκπτωση από Γερμανό και απαλλαγή ΦΠΑ κάποια φορά,η μία έκπτωση ήταν από την εταιρεία και οι άλλοι έκπτωση από την Εθνική τράπεζα η απαλλαγή του ΦΠΑισχύει κανονικά Nαι άλλο αυτό, η συναλλαγή αναγκαστικά θα έχει ΦΠΑ, οπότε αν δικαιούσαι απαλλακτικό τιμολόγιο, δε θα το καταβάλεις κατά την πληρωμή. Από Public δεν βλέπω να τον προλαβαίνουμε τον μήνα. Δεν έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή για ημερομηνία παραλαβής. Άσε, και πριν δύο εβδομάδες έλεγαν ότι την προηγούμενη θα στείλουν τις πρώτες παραγγελίες και αυτη τη βδομάδα θα το έχουν και στα καταστήματα :worry: Edited September 24, 2019 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Παιδιά είχαν ακουστικά μέσα στην συσκευασία?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν δίνουν ακουστικά Νίκος Note 10+ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Όχι δεν δίνουν ακουστικά Νίκος Note 10+ Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Αρχίζει το πανηγύρι. Ήρθε και η θήκη - πληκτρολόγιο. Η άλλη αναμένεται. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Αρχίζει το πανηγύρι. Ήρθε και η θήκη - πληκτρολόγιο. Η άλλη αναμένεται. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Από που; Άντε με το καλό. Νίκος Note 10+ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Από Κωτσόβολο. Το Σάββατο η παραγγελία, σήμερα ήρθε μαζί με το tablet Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Από Κωτσόβολο. Το Σάββατο η παραγγελία, σήμερα ήρθε μαζί με το tablet Sent from my SM-N975F using Tapatalk Την έχω παραγγείλει έξτρα και εγώ το Σάββατο αλλά ακόμα τίποτα. Για να δούμε. Θα μιλήσω μαζί τους αύριο. Πες μας εντυπώσεις από το πληκτρολόγιο κυρίως. Νίκος Note 10+ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 (edited) Δε νομιζω να το καταφερεις αυτο στο Public, δηλαδη: εκπτωση προπαραγγελιας, αποφορολογηση, και 20% επιστροφη ταυτοχρονα... Δεν θα το δεχτουνε, απο παλαιοτερη παρομοια περιπτωση στο λεω. Μακαρι βεβαια για σενα να αλλαξανε την πολιτικη τους...Έτσι το πήρα απο πλαίσιο. Υποχρεωμένοι είναι. Σόρρυ. Εννοούσα 24% έκπτωση που έκαναν συν την αποφορολογηση Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 24, 2019 by skoj Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts