Jump to content

Ο πιο καλός ο μαθητής...

greekman80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην 1η Γυμνασίου είναι ψιλοεύκολα, 19 είχα, στη 2α όμως είναι πιο δύσκολα, 15-16 είχα... :(

:lol: :blink:

Ωχ...................

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοώ στ'Αρχαία όχι σε όλα τα μαθήματα :)

Σε όλα στην 1η είχα 18.3 και στην 2α 16.11 :(

dhl einai toso kακος ο βαθμος 16.1
Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

dhl einai toso kακος ο βαθμος 16.1

Είναι θα έλεγα :O ... Γυμνάσιο είναι... Αν σκεφτείς ότι στο Λύκειο θα πέσει αρκετά ακόμα.. Καλό είναι στο γυμνάσιο να διατηρείσαι πάνω από 17 :)

Είναι θα έλεγα :O ... Γυμνάσιο είναι... Αν σκεφτείς ότι στο Λύκειο θα πέσει αρκετά ακόμα.. Καλό είναι στο γυμνάσιο να διατηρείσαι πάνω από 17 :)
καταλαβα... υποθετω πως παλια δεν θα ηταν και τοσο κακος μετα σημερινα δεδομενα αλλαξε..

Παιδάκια;

Το σχολείο άχρηστο ε; Και πουθενά δεν θα χρειαστεί το πυθαγόρειο θεώρημα και η Αντιγόνη;

Εγώ επιμένω. Και από το σχολείο επέμενα:

Μην κάνετε τίποτα για τους άλλους. Μόνο για τον εαυτό σας!

Να μιλάω όπως ο Φατσέας στο "καφέ της χαράς" και να με κοροιδεύουνε, ή να θέλω να πω κάτι σε μια παρέα και να μην μπορώ να το εκφράσω, ή να έρχονται διάφοροι με στόμφο και να λένε μεγαλεπίβολες λέξεις και να τους θαυμάζω, έ όχι. Αυτά για τα αρχαία και την έκθεση. Για να είσαι άνθρωπος.

Για τα μαθηματικά και τη Φυσική, ΟΚ. Είναι για λίγους, και για όσους τους αρέσει. Και στο σχολείο στοιχειώδη μαθηματικά και φυσική κάνετε. Ειδικά στο γυμνάσιο.

Μικρά παιδάκια δημοτικού και γυμνασίου:

Ελάτε να μας βρείτε όταν θα είστε Γ' Λυκείου, έτοιμοι για τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής σας, να μας πείτε τότε τις απόψεις σας, και αν μετανιώσατε που δεν είχατε τις βάσεις στα βασικά μαθήματα από το γυμνάσιο, για να ανταποκριθείτε....επειδή "είχατε μ@λ@κα καθηγητή", επειδή "δεν γουστάρατε να διαβάζετε", επειδή "Δεν θέλατε να είστε φυτά".

Και μετά, βγείτε λίγο έξω, να ρωτήσετε κόσμο που ΑΠΛΑ τελείωσε το λύκειο.. Τι σκληρή δουλειά και αγώνα, για έναν πολύ μικρό μισθό, δουλειά 10ώρων. Και αυτή με δυσκολία. Μάγκες στο σχολείο, σκλάβοι στη ζωή. Έχω παραδείγματα από πολύ κοντινά μου άτομα. Και τώρα; Κλαίνε, και ένα "γιατί ρε γαμώτο έκανα ηλιθιότητες τότε" τους τριβελίζει τη ζωή...

Παιδάκια;

Όποιος δεν κουραστεί σε καμία περίοδο της ζωής του, ή έστω δεν προσπαθήσει, κοινώς ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ, χάνεται. Πρώτα από τον εαυτό του, και μετά από τους άλλους.

Διαλέχτε σε ποια περίοδο θα κουραστείτε.

Καλή τύχη σε όλους μας...

Συμφωνώ και επαυξάνω! Προσθέτω το εξής... Η γνώση είναι δύναμη! Σε κάνει άνθρωπο πολιτισμένο, σε προστατεύει από το να γίνεσαι υποχείριο των άλλων, σου ανοίγει δρόμους! Άλλωστε ο πρώτος μαθητής δεν αποκλείεται να είναι πρώτος και στις παρέες, και στα party και στις γκομενοδουλειές (με το συμπάθιο) και στα όλα. Ο μάγκας είναι σωστός και πρώτος σε όλα. οι υπόλοιποι κατ'εμέ είναι τζάμπα μάγκες.

There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool:

Εννοώ στ'Αρχαία όχι σε όλα τα μαθήματα :)

Σε όλα στην 1η είχα 18.3 και στην 2α 16.11 :(

Οκ το κατάλαβα.... :)

Το πολύ πολύ θα αρχίσω να διαβάζω επιτέλους Αρχαία...... :lol: μπας και παραμείνω στο φετινό μου βαθμό... :p

Μία ερώτηση....η Χημεία είναι πιο εύκολη από τη Φυσική? :worry: Γιατί εγώ αυτήν την εντύπωση έχω... :confused:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

καταλαβα... υποθετω πως παλια δεν θα ηταν και τοσο κακος μετα σημερινα δεδομενα αλλαξε..

Δεν άλλαξε πολύ αλλά άλλαξε κατά μισή μονάδα προς τα κάτω... :worry:

Πάντως υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι στο -5 με -6 :X

Και καταλαβαίνεις αν είχες 15 στο γυμνάσιο και πέσεις τόσο με το ζόρι περνάς :O

Ανάλογα πόσο προσπαθείς.. :)

Το πολύ πολύ θα αρχίσω να διαβάζω επιτέλους Αρχαία...... :lol: μπας και παραμείνω στο φετινό μου βαθμό... :p

Μία ερώτηση....η Χημεία είναι πιο εύκολη από τη Φυσική? :worry: Γιατί εγώ αυτήν την εντύπωση έχω... :confused:

Ανάλογα που έχει κλίση ο καθένας... Προσωπικά δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τα δύο αλλά αισθάνομαι την χημεία σαν πιο εύκολη.. Παράλληλα δεν έχω ακούσει κάποιο να λέει ότι δεν καταλαβαίνει χημεία (πράγμα που συμβαίνει συχνότατα στη φυσική :!: ).

Ανάλογα που έχει κλίση ο καθένας... Προσωπικά δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τα δύο αλλά αισθάνομαι την χημεία σαν πιο εύκολη.. Παράλληλα δεν έχω ακούσει κάποιο να λέει ότι δεν καταλαβαίνει χημεία (πράγμα που συμβαίνει συχνότατα στη φυσική :!: ).

Και εγώ νομίζω πως εκτός από την ευκολία(που δλδ αυτό είναι ανάλογα γιατί μπορεί κάποιος να βρίσκει κάτι πιο εύκολο και κάποιος άλλος πιο δύσκολο)είναι και πιο όμορφο μάθημα....

an ta breis skoura me ta arxaia call me...8a se kano ksefteri:p

th xhmeia me th fysikh de mporeis na tis krineis poio einai to pio duskolo..alloi lene to ena,alloi to allo...ego otan eimoun ma8htria ta sixainomoun kai ta 2 ka8os eimoun gia 3h desmh..

kai thn geometria legane pio duskolh apo thn algevra alla ego thn protimousa :p(eixa parei palista 2a lukeiou kai 19 se diagonisma!!!) :blink:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

οκ καταλαβα θα με περιμενουν δυσκολα στην α΄γυμνασιου?

th xhmeia me th fysikh de mporeis na tis krineis poio einai to pio duskolo..alloi lene to ena,alloi to allo...ego otan eimoun ma8htria ta sixainomoun kai ta 2 ka8os eimoun gia 3h desmh..:blink:

Καλή περίπτωση. Και έγινες στοματολόγος, δηλαδή κάτι σα γιατρός, δηλαδή θετικός επιστήμονας. Μου αρέσει που ήξερες από την αρχή τι θέλεις :p:p

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Ναι είναι πιο εύκολη... Φυσική είχα 14 και Χημεία 17 ενώ έκανα το ίδιο (λίγο) διάβασμα και στα δύο... Το λάθος μου ήταν πως επειδή δεν εξεταζόμασταν στα καθημερινά και δεν έμπαιναν απροειδοποίητα τεστ διάβαζα μόνο όταν είχαμε διαγώνισμα και δεν ήξερα την τύφλα μου απ'ότι κάναμε σε όλο το κεφάλαιο και μέσα σε 1 μέρα έπρεπε να μάθω καμιά 10αρια μαθήματα :cry: Αυτό όμως θα προσπαθήσω να το αλλάξω του χρόνου!

Στην 1η Γυμνασίου δε θα τα βρεις σκούρα, στη 2α ίσως ναι... :rolleyes: :)

οκ καταλαβα θα με περιμενουν δυσκολα στην α΄γυμνασιου?

Όχι ακριβώς. Είναι πιο δύσκολη από το δημοτικό αλλά κατ'εμέ είναι πιο εύκολη από την β'. Εκεί που θα περάσετε καλά όμως είναι στην γ :w00t: :rotfl: :yahoo: :tease: ( :whistle: )

Τώρα στο Λύκειο νομίζω ότι η α' είναι η δυσκολότερη. Στην τρίτη αν και έχεις τις πανελλήνιες ( :mad: ) αν εξαιρέσεις τα μαθήματα των πανελληνίων, πρέπει να περνάς όπως στην γ γυμνασίου. Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει :O . Του χρόνου θα σου πω :p .

Καλή περίπτωση. Και έγινες στοματολόγος, δηλαδή κάτι σα γιατρός, δηλαδή θετικός επιστήμονας. Μου αρέσει που ήξερες από την αρχή τι θέλεις :p:p

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

:rolleyes: :lol: :w00t: :shifty: :rotfl: :rotfl:

fysika...to proi malista milousa me ton gregorisvas gia to endexomeno me to pou telioso to master mou apo edo na grafto sth sxolh pou eixa perasei apo panellhnies...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι είναι πιο εύκολη... Φυσική είχα 14 και Χημεία 17 ενώ έκανα το ίδιο (λίγο) διάβασμα και στα δύο... Το λάθος μου ήταν πως επειδή δεν εξεταζόμασταν στα καθημερινά και δεν έμπαιναν απροειδοποίητα τεστ διάβαζα μόνο όταν είχαμε διαγώνισμα και δεν ήξερα την τύφλα μου απ'ότι κάναμε σε όλο το κεφάλαιο και μέσα σε 1 μέρα έπρεπε να μάθω καμιά 10αρια μαθήματα :cry: Αυτό όμως θα προσπαθήσω να το αλλάξω του χρόνου!

Στην 1η Γυμνασίου δε θα τα βρεις σκούρα, στη 2α ίσως ναι... :rolleyes: :)

Aαα...εγώ αυτό το έκανα στην Ιστορία.... :rolleyes: και άντε σε 2 μέρες να κάτσω να τη μάθω....αλλά πάντα έγραφα καλά.... αφού έπεφταν αυτά που είχα μάθει πολύ καλά(ξέρω να καταλαβαίνω μερικές φορές τι θα πέσει..... :lol: ) :p

greekman80 δεν είναι δύσκολη η α'.....Kαλό θα ήταν πάντως για όσους πάνε στην α' να μην κάνουν πολύ φασαρία(τουλάχιστον στην αρχή)και να διαβάζουν γιατί αν κάποιοι καθηγητές σας βάλουν στο μάτι.... :p δε σας γλυτώνει τίποτα....

Freak εμένα δε μ'αρέσει καθόλου η γεωμετρία....και ενώ ειλικρινά τα μαθηματικά μ'αρέσουν πάρα πολύ σκέφτομαι πως σίγουρα θα ήταν καλύτερα χωρίς γεωμετρία :w00t:

• 1 year later...
Aαα...εγώ αυτό το έκανα στην Ιστορία.... :rolleyes: και άντε σε 2 μέρες να κάτσω να τη μάθω....αλλά πάντα έγραφα καλά.... αφού έπεφταν αυτά που είχα μάθει πολύ καλά(ξέρω να καταλαβαίνω μερικές φορές τι θα πέσει..... :lol: ) :p

greekman80 δεν είναι δύσκολη η α'.....Kαλό θα ήταν πάντως για όσους πάνε στην α' να μην κάνουν πολύ φασαρία(τουλάχιστον στην αρχή)και να διαβάζουν γιατί αν κάποιοι καθηγητές σας βάλουν στο μάτι.... :p δε σας γλυτώνει τίποτα....

Freak εμένα δε μ'αρέσει καθόλου η γεωμετρία....και ενώ ειλικρινά τα μαθηματικά μ'αρέσουν πάρα πολύ σκέφτομαι πως σίγουρα θα ήταν καλύτερα χωρίς γεωμετρία :w00t:

Τι ειναι αυτος ο θεολογος μας ρε παιδι μου:mad: :confused: μονο για φασολαδες μιλα στο μαθημα!!! :lol: συν οτι ειναι και βουβαλι! τι αλλα εσεις απο γυμνασια-λυκεια?

Δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε τί ήμασταν. Αφού ο καθένας λέει το δικό του και γίνεται βαρετό. δεν υπάρχει συζήτηση
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε τί ήμασταν. Αφού ο καθένας λέει το δικό του και γίνεται βαρετό. δεν υπάρχει συζήτηση

α δηλαδη σε 7 σελιδες θεμα δεν σηζυταγαμε απλα λεγαμε την ιστορια της ζωης μας ε?:rolleyes:

Εντάξει για άριστος δεν το βλέπω, καλός πάντως ναι:)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Διαβασα ολες τις σελιδες, και σε αρκετα ποστ ειδα να λενε καποιοι συνφορουμιτες "Ελα μωρε, μονο η 3η λυκειου εχει σημασια, τι να διαβαζεις απο το γυμνασιο.." Αυτο ειναι μεγα λαθος, και φανταζομαι οτι οσοι τα ελεγαν και εχουν γραψει πανελληνιες, θα το εχουν μετανιωσει.. Δε μπορει καποιος να πει, "Α' και Β' λυκειου δε θα διαβασω, αλλά στην Γ' θα τα δωσω ολα". Ειναι η συνταγη της... αποτυχιας στις πανελληνιες! Εγω ειμαι στη Β' Λυκειου τωρα και δε μπορω να πω, παραπονο με τις επιδοσεις μου δεν εχω, πηρα και ενα pc περσι με τις βραβευσεις των πρωτων μαθητων των τριων ταξεων του γυμνασιου. Σημασια εχει βεβαια τι θα κανω του χρονου (καλως ή κακως εχω υψηλους στοχους), σιγουρα θελει δουλεια, αλλά πως να το κανουμε, αλλοι 16 μηνες μενουν. :)