mona-liza Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 an ayto einai magkia tote gemise o topos apo kotopoula...polu protes farses e?sou euxomai na mh sou tyxei pote oute se sena oute se diko sou atomo na exei anagh apo mia douleia kai na thn xasei gia kapoia k%l%paida... εχεις δικιο,αλλα για καποια πραγματα φταιει και η παιδεια που εχουμε οχι απο το σχολειο αλλα η κοινωνικη παιδεια ...για να μην το γραψω αλλιως και παρεξηγηθει κανεις. εγω ημουν παντα γυρω στο 16-17 δεν περασα πανελληνιες αλλα πηγα σε μια σχολη και τωρα εχω απλα μια καλη δουλεια. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 an ayto einai magkia tote gemise o topos apo kotopoula...polu protes farses e?sou euxomai na mh sou tyxei pote oute se sena oute se diko sou atomo na exei anagh apo mia douleia kai na thn xasei gia kapoia k%l%paida... freal of nature δεν λεω να βγαζει η ελλαδα παιδια τουβλα ουτε λεω πως ειναι μεγαλη μαγκια η φαρσα αλλα παν μετρον αριστον(ουτε "φυτουκλα" ουτε "μαφιοζος") ολα με μετρο ουτε το αυτο το ακρο ουτε το αλλο.. :) :cool: μαγκια θεωρω και εγω να τα βαλεις με ενα καθηγητη..χωρις να κολοσεις.. ;) αλλα δεν θεορω μαγκια να βριζεις τον καθηγητη και να τα πας χαλια στους βαθμους σου χαρης της λαλακιες σου..ετσι δεν ειναι..? Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 εχεις δικιο,αλλα για καποια πραγματα φταιει και η παιδεια που εχουμε οχι απο το σχολειο αλλα η κοινωνικη παιδεια ...για να μην το γραψω αλλιως και παρεξηγηθει κανεις. εγω ημουν παντα γυρω στο 16-17 δεν περασα πανελληνιες αλλα πηγα σε μια σχολη και τωρα εχω απλα μια καλη δουλεια. μονα λιζα η ελληνικη παιδεια ειναι χαλια και μιλαω κυριως δημοσια σχολια..ολοι ευχονται αν θα πεσουν στο καλο δασκαλο η δασκαλα και ετσι και δεν πεσουν φορτονουν τα παιδια με φρα'λυκειου τα παιδια πλακωνονται στα φροντιστηρια?γιατι ο καταληλος δασκαλος δεν ηταν εκει να τους εξηγησει τις αποριες τους?και την δευτερη βοηθειατην βρισκουν στα φροντιστηρια που μπορει και να ειναι 10 η ωρα το βραδυ.. :mad: γι αυτο δεν εχουμε εφοδιασει ολα τα σχολια με καταληλους δασκαλους.. και πρεπει να το κανουμε Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 freal of nature δεν λεω να βγαζει η ελλαδα παιδια τουβλα ουτε λεω πως ειναι μεγαλη μαγκια η φαρσα αλλα παν μετρον αριστον(ουτε "φυτουκλα" ουτε "μαφιοζος") ολα με μετρο ουτε το αυτο το ακρο ουτε το αλλο.. :) :cool: μαγκια θεωρω και εγω να τα βαλεις με ενα καθηγητη..χωρις να κολοσεις.. ;) αλλα δεν θεορω μαγκια να βριζεις τον καθηγητη και να τα πας χαλια στους βαθμους σου χαρης της λαλακιες σου..ετσι δεν ειναι..? Γιατί το θεωρείς μαγκιά να τα βάλεις με έναν καθηγητή σου;Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 den einai etsi..o ka8hghths einai ekei gia kapoio sugekrimeno skopo(asxeto an ayto exei ksexastei edo kai kati xronia) den einai ekei oute gia na sou kanei ton karagiozh oute gia kapoion allo logo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 μονα λιζα η ελληνικη παιδεια ειναι χαλια και μιλαω κυριως δημοσια σχολια..ολοι ευχονται αν θα πεσουν στο καλο δασκαλο η δασκαλα και ετσι και δεν πεσουν φορτονουν τα παιδια με φρα'λυκειου τα παιδια πλακωνονται στα φροντιστηρια?Ενω οι μαθητες ιδιωτικων σχολειων δεν κανουν φροντιστηρια ετσι?Και εκει ολοι οι δασκαλοι ειναι διαλεγμενοι προσεκτικα ε? :rolleyes: :lol: Τα ιδια χαλια ειναι παντου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ρε παιδια μην τα ριχνουμε ολα στην παιδεια και τον τροπο διδασκαλιας ή τους καθηγητες! Μαθητες ειμασταν ολοι μας και ολοι λεγαμε πως να κανουμε καμια κοπανα, να γινει καμια απεργια...Μονο στο διαβασμα δεν ειχαμε το νου μας. Εμεις καναμε αναγκη τα φροντιστηρια. Στο φροντηστηριο γινεται "δουλεια" γιατι εκει πληρωνει ο μπαμπας και στρωνουμε τον **** μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Σε όλο το δημοτικό ήμουν ο καλύτερος στην τάξη μου. Βέβαια πέμπτη και έκτη δημοτικού πήγα σε άλλο σχολείο αλλά και σε αυτό ήμουν ο καλύτερος. Από την πρώτη γυμνασίου άρχισαν να πέφτουν οι επιδόσεις μου :p Στην τρίτη γυμνασίου πέρασα με 12,5 περίπου. Στο λύκειο και ειδικά στην τρίτη λυκείου πέρναγα χαριστικά. Δευτέρα και τρίτη λυκείου αν δεν είχα βαθμούς στα τετράμηνα (μην φανταστείτε τίποτα το σπουδαίο, 12-13 σε κάθε μάθημα) και στα ενδοσχολικά δεν μου έβαζαν όσο χρειαζόμουν για να περάσω την τάξη θα κοβόμουν 100%. Πέρσι ήταν η χειρότερη χρονιά. Πρέπει να ψάξω να βρω τους βαθμούς μου για να παίξετε ΠΡΟΠΟ :p :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ωραίο σχολείο :-) Εξεπλήρωσε το σκοπό του να σας βγάλει σοβαρούς ανθρώπους στην κοινωνία, ε PowerZ; :p ναι βρε συ!στουρναρια μπηκαμε, στουρναρια βγηκαμε! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Γιατί το θεωρείς μαγκιά να τα βάλεις με έναν καθηγητή σου;Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά; κοιτα για να λεμε και του στραβου το δικιο μερικοι καθηγητες ηταν για σκοτωμα! κομπλεξαρες που βγαζαν τα προβληματα τους πανω στους μαθητες!ειχαμε εναν καθηγητη μαθηματικων συγκεκριμενα στο γυμνασιο που δεν εχανε ευκαρια να σε μειωνει ειδικα αν δεν ειχες καλους βαθμους.πριν λιγες μερες ομως περασε απο το φαρμακειο του πατερα μου να ζητησει βοηθεια γιατι θελει να ανοιξει φαρμεκειο η κορη του! ξερετε τι πηρε? τα 3 μας συγνωμη κιολας! και φυσικα τα ακουσε και ενα χερακι απο μενα και την αδερφη μου.ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο και τα παραδεχτηκε ολα! σιγα μην τον αφηναμε ετσι! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Γιατί το θεωρείς μαγκιά να τα βάλεις με έναν καθηγητή σου;Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά;να για να καταλαβεις!!! :) οταν ενας καθηγητης ειναι :blink: ετσι και με αδικει και ειναι κομπλεξαρα!!! (εχουμε εναν τετοιο)!!! λογικο ειναι να του ζητησω γιατι και να τα βαλω μαζι του ;) why not? πρεπει να στηριζω αυτο που θεορω σωστο..! Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ενω οι μαθητες ιδιωτικων σχολειων δεν κανουν φροντιστηρια ετσι?Και εκει ολοι οι δασκαλοι ειναι διαλεγμενοι προσεκτικα ε? :rolleyes: :lol: Τα ιδια χαλια ειναι παντου... ;)κοιτα σε σχεση με τα ιδιωτικα τωρα ποια υπαρχει μεγαλη διαφορα..! κοιτα ειχα παει σε δημοσιο φετος και την πρωτη μερα ακουγα τις μαναδες να λενε "να τυχουμε σε καλο δασκαλο/δασκαλα γιατι αλλιως χαθηκαμε!!! τι μου λες τωρα.. ;) και στα ιδιωτικα υπαρχουν δασκαλοι/λες οι οποιοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους αλλα στο ιδιωτικο τους δασκαλους/λες τους επιτηρουν και κανουν λιγο καλυτερα τη δουλεια τους.. Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 pedia emeis fetos(b likeiou) eixame enan mathimatiko pou den xsero kai ego poso ladose gia na ginei daskalos na fantasteite oti den xserei tipota se ena diagonisma pou grafame ta thrania mas stin taxi einai se sxima p autos mas edose ta diagonismata kai itan se dio omades ego epeidi den ixsera tipota sikothika kai allaxsa thesi xoris na me dei kai den katalabe tipota me apotelesma na grapso 17 afou eixa kathisei dipla ston apousiologo Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler93 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 κοιτα σε σχεση με τα ιδιωτικα τωρα ποια υπαρχει μεγαλη διαφορα..! κοιτα ειχα παει σε δημοσιο φετος και την πρωτη μερα ακουγα τις μαναδες να λενε "να τυχουμε σε καλο δασκαλο/δασκαλα γιατι αλλιως χαθηκαμε!!! τι μου λες τωρα.. ;) και στα ιδιωτικα υπαρχουν δασκαλοι/λες οι οποιοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους αλλα στο ιδιωτικο τους δασκαλους/λες τους επιτηρουν και κανουν λιγο καλυτερα τη δουλεια τους..Τι λες σιγά τη διαφορά...απλά πιστεύω πως και στο ιδιωτικό και στο δημόσιοπρέπει να σου τήχει καλός δάσκαλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 (edited) Oi vathmoi den soy xarizoyn oysiastikes gnoseis. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Τι λες σιγά τη διαφορά...απλά πιστεύω πως και στο ιδιωτικό και στο δημόσιοπρέπει να σου τήχει καλός δάσκαλοςπιθανον.. αλλα οχι παντα!!! Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ναι....Στο δημοτικο συνεχεια.......Και οπως ειπε ο Βayern 7, γιατι να το κρυψομεν αλλοστε.....? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 καλα στο δημοτικο δεν ειναι και κανα σπουδαιο κατορθωμα να εισαι καλος μαθητης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ναι..Μεγάλη μαγκιά να τα βάλεις με καθηγητή...Ρε παιδιά τι λέτε; Οι μικροί ελάτε στο πανεπιστήμιο, που δεν σας υπολογίζει κανείς, και είστε ένας αριθμός μητρώου και τίποτα παραπάνω για τον καθηγητή, και εκεί πηγαίντε να τα βάλετε με καθηγητές :) Ατάκα Μπαμπινιώτη (επί εποχής σπουδών του πατέρα μου, προ 20ετίας, απευθυνόμενος σε φοιτητή που έκανε φασαρία την ώρα του μαθήματος...) Κύριε συνάδελφε, αν δεν θέλετε να γεράσουμε μαζί στο πανεπιστήμιο, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!...Τα βάζεις μαζί του άνετα ε; Και του πουλάς τρελή μούρη; και μετά βγαίνεις χωρίς πτυχίο από το πανεπιστήμιο. Ο καθηγητής β' βάθμιας είναι εκεί απλά για να κάνει τη δουλειά του. Να σας το πω και κοινώς; ΧΕΣΤΗΚΕ αν εσείς θα περάσετε την τάξη, ή θα μάθετε μαθηματικά/φυσική/χημεία/βιολογία/έκθεση. Και τι του είναι να σας βάλει ένα 10 να περάσετε την τάξη;ΤΙΠΟΤΑ. Αυτός κάτι έκανε στη ζωή του ;) Εσείς είναι το θέμα τι θα κάνετε...... Γιατί δεν σκέφτεστε λίιιγο πιο ώριμα; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ατάκα Μπαμπινιώτη (επί εποχής σπουδών του πατέρα μου, προ 20ετίας, απευθυνόμενος σε φοιτητή που έκανε φασαρία την ώρα του μαθήματος...) Κύριε συνάδελφε, αν δεν θέλετε να γεράσουμε μαζί στο πανεπιστήμιο, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!...Τα βάζεις μαζί του άνετα ε; Και του πουλάς τρελή μούρη; και μετά βγαίνεις χωρίς πτυχίο από το πανεπιστήμιο. Aτάκα του Μέγα Σαλτσάρα επί εποχής σπουδών του πατέρα μου προ 40ετιας στην Ευελπίδων, απευθυνόμενος στους ξύπνιους μαθητές (ξύπνιους=αυτούς που δεν κοιμόταν κυριολεκτικά). «Αν κοιμάται και ο κύριος πίσω στη γωνία, τότε οι κοιμώμενοι είμεθα 6!» :lol: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 γι αυτο δεν εχουμε εφοδιασει ολα τα σχολια με καταληλους δασκαλους.. και πρεπει να το κανουμε Κάτσε διάβασε, να γίνεις εσύ καθηγητής, να δούμε τι ψάρια θα πιάνεις στο μάθημα κοιτα για να λεμε και του στραβου το δικιο μερικοι καθηγητες ηταν για σκοτωμα! κομπλεξαρες που βγαζαν τα προβληματα τους πανω στους μαθητες!ειχαμε εναν καθηγητη μαθηματικων συγκεκριμενα στο γυμνασιο που δεν εχανε ευκαρια να σε μειωνει ειδικα αν δεν ειχες καλους βαθμους.πριν λιγες μερες ομως περασε απο το φαρμακειο του πατερα μου να ζητησει βοηθεια γιατι θελει να ανοιξει φαρμεκειο η κορη του! ξερετε τι πηρε? τα 3 μας συγνωμη κιολας! και φυσικα τα ακουσε και ενα χερακι απο μενα και την αδερφη μου.ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο και τα παραδεχτηκε ολα! σιγα μην τον αφηναμε ετσι! :cool: Φαντάσου τι απωθημένα σας είχε αφήσει δηλαδή... Και μετά μας λες οτι το κόμπλεξ το είχε ο καθηγητής... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ήμουν ο καλύτερος στις 4 πρώτες τάξεις του Δημοτικού... Τώρα είμαι ο 5ος καλύτερος σε 28 άτομα :worry: 16.11 Μ.Ο σε 2α Γυμνασίου :shifty: Στην 3η πρέπει να κάτσω να διαβάσω για να μην πέσω κι άλλο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Κάτσε διάβασε, να γίνεις εσύ καθηγητής, να δούμε τι ψάρια θα πιάνεις στο μάθημα Φαντάσου τι απωθημένα σας είχε αφήσει δηλαδή... Και μετά μας λες οτι το κόμπλεξ το είχε ο καθηγητής... αμα ενδιαφερομαι να γινω καθηγητης θα γινω καλος οχι σαν κατι αλλους που βγαζουν στην κοινωνια ΤΟΥΒΛΑ Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Φαντάσου τι απωθημένα σας είχε αφήσει δηλαδή... Και μετά μας λες οτι το κόμπλεξ το είχε ο καθηγητής... θεμα απωθημενων ειναι ρε αγορακι μου? σιγα μην δεν κοιμομουνα και τα βραδυα 10 χρονια..τον ειδα απλα που περασε και ειπα να του τα θυμησω μπας και ζητησει ενα συγνωμη εστω και αργα.. και αν θες να μαθεις την ζητησε την συγνωμη ετσι για την ιστορια να μαθεις.αν τα κομπλεξ και το φταιξιμο το ειχα εγω δεν νομιζω να εριχνε τα μουτρα μεχρι το πατωμα και να ζηταγε συγνωμη..ε? καταλαβες τωρα φανταστικε Co-mod? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potmos Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Εγώ πάλι παιδιά... σας διαβάζω όλους και νομίζω ότι ήμουν σε άλλον πλανήτη όταν πήγαινα σχολείο. Θυμάμαι σχεδόν όλους μου τους καθηγητές με ευγνωμοσύνη. Ακόμα κι αυτούς που τότε, σαν μ********νο πιτσιρίκι τους έβριζα κι εγώ. Δεν ήμουν δα και κανένας σπουδαίος μαθητής, του 15-16. Βλέπω τώρα πως όλοι προσπαθούσαν, με λάθος τρόπο ίσως (απ' την άλλη βέβαια, δεν είναι και θεοί να ξέρουν τα μύχια του καθενός), να μας μεταδώσουν κάτι. Και γνώσεις και εφόδια για την ζωή. Σήμερα πια, 9 χρόνια αργότερα, βλέπω πως για όλα εκείνα που θεωρούσα τότε ότι ήταν ανούσια, υπήρχε λόγος που επέμεναν σ' αυτά. Τους ευχαριστώ που κατόρθωσαν να μη βγω τούβλο από το σχολείο. Τους ευχαριστώ που μου έδωσαν τις βάσεις και τα εργαλεία για να χτίσω την κοσμοθεωρία μου. Τους ευχαριστώ επίσης που ακόμα (όσοι απ' αυτούς διδάσκουν και δεν είναι στην σύνταξη) προσπαθούν να πουν κάτι στις νεώτερες φουρνιές μαθητών, οι οποίες μεγάλωσαν με μηδέν παιδεία από το σπίτι. Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, ούτε κερδίζεται, όπως συνηθίζουν ορισμένοι να λένε. Η γνώμη μου είναι ότι ο σεβασμός διδάσκεται. Όποιος δεν έχει μάθει να σέβεται δεν θα σεβαστεί κανένα, όσο κι αν κάποιος αξίζει τον σεβασμό του. Και είναι δουλειά των γονέων αυτή, να μάθουν τα παιδιά τους να σέβονται. Σας ευχαριστώ και σας υποκλίνομαι, δάσκαλοι και καθηγητές μου. Δεν το βλέπατε τότε, αλλά κέρδισα πολλά από τα 12 χρόνια που πέρασα στα χέρια σας. Παράθεση Λουκάς Σταμέλλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts