Jump to content

Ποιο αυτοκίνητο δε θα αγοράζατε ποτέ;

HellasLover
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Otidipote galliko.Pio eukola ginesai ipertixeros tou lotto para na pareis galliko amaksi xoris provlimata.

εμεις εχουμε στην οικογενεια 8 χρονια ενα citroen&ειναι χωρις προβληματα..τα φυσιολογικα εχει!τωρα ηρθε&ενα peugeot..το lotto ομως ακομα δεν το εχω κερδισει:lol::p!..

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

• Απαντήσεις 207
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΔΕΝ θα αγόραζα ποτε GOLF γιατι ειναι απλα ενας μυθος καλοδιαφημισμενος απο τους δημοσιογραφους και τα περιοδικα!!Επίσης ούτε BMW γιατι εχει γεμισει ο τοπος με ροσωποντιους, αλβανους και καγκουρια να τις οδηγουν!!Ποτε γαλλικα,ιταλικα,αμερικανικα και κινεζικα!!:whip:

Δεν έμεινε και τίποτα να πάρεις...

Εκτός του ότι αυτά που γράφεις είναι ρατσιστικά,αν είχες τα χρήματα για ένα Μ3 πχ δε θα το έπαιρνες επειδή έχουν τα 36άρια αυτοί που ανέφερες;

εμεις εχουμε στην οικογενεια 8 χρονια ενα citroen&ειναι χωρις προβληματα..τα φυσιολογικα εχει!τωρα ηρθε&ενα peugeot..το lotto ομως ακομα δεν το εχω κερδισει:lol::p!..

Tropos tou legein einai.Kai den pisteuo na amfivaleis oti ta gallika amaksia einai zimiarika.Den leo oti einai ola alla ena para poli megalo pososto einai provlimatika.Fili mas exei to Renault Megane kai ta parathira anoigoun opote theloun kai den ftanei pou anoigoun mona tous meta den kleinoun kai apo pano.2 fores ipotithetai oti exei ftiaxtei to provlima.Filos mou exei Renault Kangoo kai olo to kantran exei allaxtei giati ta organa i edeixnan oti ithelan i den edeixnan tipota.Aaa midenizei kai xiliometra.Memonomena paradeigmata iparxoun polla min mpoume stin diadikasia na analioume ti epathe o kanenas.Panta mialame gia megales posotites.

Αφου το παλικαρι σου λεει οτι δεν ειναι ζημιαρικο,γιατι επιμενεις?Ξερεις το αυτοκινητο του?

Παραδειγματα βλαβων υπαρχουν σε ολες τις εταιρειες,δε λεει τιποτα αυτο.Εχω αρκετα απο γερμανικες,so?Τα γαλλικα με σωστη συντηρηση και χρηση δεν ειναι ζημιαρικα,οχι περισσοτερο απο αλλες εταιρειες(φυσιολογικες βλαβες δηλαδη).

Screw you guys,I'm going home.........

Αφου το παλικαρι σου λεει οτι δεν ειναι ζημιαρικο,γιατι επιμενεις?Ξερεις το αυτοκινητο του?

Παραδειγματα βλαβων υπαρχουν σε ολες τις εταιρειες,δε λεει τιποτα αυτο.Εχω αρκετα απο γερμανικες,so?Τα γαλλικα με σωστη συντηρηση και χρηση δεν ειναι ζημιαρικα,οχι περισσοτερο απο αλλες εταιρειες(φυσιολογικες βλαβες δηλαδη).

To palikari den exo kanenan logo na min ton pistepso.Isa isa ton pisteuo.Apla auto pou thelo na po einai oti den prepei na krinoume apo merika paradeigmata gia to an kapoio amaksi einai zimiariko i oxi.Kai eidika apo empeiries mas.

Συμφωνω απολυτα.

Εξαλλου σε ελεγχο του γερμανικου κρατους(TUV report 2006 νομιζω) γαλλικη εταιρεια βρεθηκε στην 10η θεση και μεγαλη γερμανικη στη 18η.Στο τοπ5 εννοειται ηταν Toyota και Honda.Τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν 30 χρονια πριν και καλο θα ηταν να μην κρινουμε απο παραδειγματα γνωστων.Προτιμησεις σαφως και υπαρχουν αλλα δεν πρεπει να μπερδευονται με τα αντικειμενικα δεδομενα.

Screw you guys,I'm going home.........

Συμφωνω απολυτα.

Εξαλλου σε ελεγχο του γερμανικου κρατους(TUV report 2006 νομιζω) γαλλικη εταιρεια βρεθηκε στην 10η θεση και μεγαλη γερμανικη στη 18η.Στο τοπ5 εννοειται ηταν Toyota και Honda.Τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν 30 χρονια πριν και καλο θα ηταν να μην κρινουμε απο παραδειγματα γνωστων.Προτιμησεις σαφως και υπαρχουν αλλα δεν πρεπει να μπερδευονται με τα αντικειμενικα δεδομενα.

Akrivos.I Iaponia panta itan mprosta se themata aksiopistias kai akolouthoun oi europaioi.Apla oti amaksi kai na pareis einai san laxeio.Ola mporei na xalasoun.Ola t amaksia olon ton etairion exoun vlaves.Kapoies se megalitero pososto kai alles se mikrotero.

Akrivos.I Iaponia panta itan mprosta se themata aksiopistias kai akolouthoun oi europaioi.Apla oti amaksi kai na pareis einai san laxeio.Ola mporei na xalasoun.Ola t amaksia olon ton etairion exoun vlaves.Kapoies se megalitero pososto kai alles se mikrotero.

σωστος αυτο ομως δεν σημαινει οτι απορριπτουμε ολα τα γαλλικα γιατι πολλα ισως να ειχαν προβληματα!&οι alfa romeo παλια βγαζανε προβληματα,τωρα ομως απο οσο ακουω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα...

Εγώ δεν θ'αγόραζα ποτέ (...ξανά) Γαλλικό,Ιταλικό ή Ισπανικό. Με τα Ιαπωνικά είδε χαρά η τσέπη μου, δεν ακούω απίστευτες δικαιολογίες απο "μακρινούς γαλαξίες" στα Service και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου σβήσει η μηχανή ενώ προσπερνάω (αθάνατο Rallye...παραλίγο να θανατωθώ εγώ όμως:blink:)

Τώρα πλέον έχω το workshop στο γκαράζ μου μόνο για hobby και όχι για να ξαναφτιάχνω μόνος μου το αυτοκίνητο μετά το χρυσοπληρωμένο service (Fiat Service = Big Joke but Seat is a bigger one:lol:)

Ευτυχώς που γνωρίζω άριστα απο μηχανολογικά και μερικές βίδες τις πρόλαβα πρίν πέσουν...στον δρόμο!!

σωστος αυτο ομως δεν σημαινει οτι απορριπτουμε ολα τα γαλλικα γιατι πολλα ισως να ειχαν προβληματα!&οι alfa romeo παλια βγαζανε προβληματα,τωρα ομως απο οσο ακουω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα...

Ontos i alfa romeo ekselisetai pros to kalitero apla oso oraia kai na einai ta gallika amaksia sxediastika auto pou fovamai einai min m afisei pano se prosperasi i se taksidi.Mporoun na to kanoun ila ta amaksia alla fovamai ta pososta vlavon pou exoun ta gallika amaksia.

Εγώ δεν θ'αγόραζα ποτέ (...ξανά) Γαλλικό,Ιταλικό ή Ισπανικό. Με τα Ιαπωνικά είδε χαρά η τσέπη μου, δεν ακούω απίστευτες δικαιολογίες απο "μακρινούς γαλαξίες" στα Service και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου σβήσει η μηχανή ενώ προσπερνάω (αθάνατο Rallye...παραλίγο να θανατωθώ εγώ όμως:blink:)

Τώρα πλέον έχω το workshop στο γκαράζ μου μόνο για hobby και όχι για να ξαναφτιάχνω μόνος μου το αυτοκίνητο μετά το χρυσοπληρωμένο service (Fiat Service = Big Joke but Seat is a bigger one:lol:)

Ευτυχώς που γνωρίζω άριστα απο μηχανολογικά και μερικές βίδες τις πρόλαβα πρίν πέσουν...στον δρόμο!!

τι εννοεις ακριβως ?τι βιδες ηταν αυτες ????

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Ontos i alfa romeo ekselisetai pros to kalitero apla oso oraia kai na einai ta gallika amaksia sxediastika auto pou fovamai einai min m afisei pano se prosperasi i se taksidi.Mporoun na to kanoun ila ta amaksia alla fovamai ta pososta vlavon pou exoun ta gallika amaksia.

αυτο μπορει να στο κανει καθε αυτοκινητο..ο αλλος εμεινε απο μοτερ με vw passat 3.2 στην εθνικη ή αττικη(μολις το ειχε παρει-ουτε βδομαδα)...

Δεν προσπαθείς απλά να την αποφύγεις, προσεύχεσαι αν μην σου κάτσει σταρβή. Ο,ΤΙ αυτοκίνητο και αν έχεις. Και αυτό ισχύει για όλα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά κ.ο.κ.

Tropos tou legein einai.Kai den pisteuo na amfivaleis oti ta gallika amaksia einai zimiarika.Den leo oti einai ola alla ena para poli megalo pososto einai provlimatika.Fili mas exei to Renault Megane kai ta parathira anoigoun opote theloun kai den ftanei pou anoigoun mona tous meta den kleinoun kai apo pano.2 fores ipotithetai oti exei ftiaxtei to provlima.Filos mou exei Renault Kangoo kai olo to kantran exei allaxtei giati ta organa i edeixnan oti ithelan i den edeixnan tipota.Aaa midenizei kai xiliometra.Memonomena paradeigmata iparxoun polla min mpoume stin diadikasia na analioume ti epathe o kanenas.Panta mialame gia megales posotites.

Εσύ από που κρίνεις?? Από προσωπικές σου εμπειρίες, έτσι δεν είναι? Άρα το ίδιο πράγμα κάνεις. Μιλάς για μια φίλη και ένα φίλο.

Μια χαρά είναι τα γαλλικά αυτοκίνητα.

ΥΓ. Φιλικά πάντα, σε παρακαλώ μην γράφεις με greeklish γιατί είναι πολύ δύσκολο να τα διαβάσει κανείς.

مفاجأة

Εσύ από που κρίνεις?? Από προσωπικές σου εμπειρίες, έτσι δεν είναι? Άρα το ίδιο πράγμα κάνεις. Μιλάς για μια φίλη και ένα φίλο.

ΥΓ. Φιλικά πάντα, σε παρακαλώ μην γράφεις με greeklish γιατί είναι πολύ δύσκολο να τα διαβάσει κανείς.

Re paidia ta eipame parapano.Min ta leme ta idia.Signomi gia ta greeklish alla spoudazo agglia kai ton ipologisti ton exo agorasei apo do kai den exei mesa perasmeni tin elliniki grammatoseira.

Με δεδομένη την εμπειρία μου απο το 206,προσπαθω να πεισω τους φιλους μου που ψαχνουν τωρα για μεταχειρισμενο να μην παρουν τετοιο γιατί όλο προβλήματα ήτανε!!!!

Ναί μια χαρά είναι τα γαλλικά...να το πείτε σε συνάδελφό μου με καινούργιο εταιρικό 307 που του άνοιξε ο αερόσακος με 140...στην μούρη ξαφνικά μέσα στην Ατ. Οδό. Μπορώ να σας φέρω την λίστα βλαβών απο τα γαλλικά εταιρικά που έχουμε να δούμε αν αυτά "μπορούν να συμβούν σε ότι αυτοκίνητο και αν έχεις"

Θα χρειαστούμε όμως 10 σελίδες:p

Δυστυχώς κύριοι η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι στα Ιαπωνικά ΔΕΝ συμβαίνουν αυτά τα απίστευτα πράγματα. Μπορείτε να δείτε τα επίσημα στατιστικά που δημοσιεύουν τα περιοδικά του ειδικού τύπου και οι Γερμανικοί οργανισμοί για την εμφάνιση βλαβών σε διάφορα μοντέλα.

Οπως και να το κανουμε τα γαλλικα βγαζουν πολλα ηλεκτρικα προβληματα.Σιγουρα ολες οι εταιριες βγαζουν προβληματικα αυτοκινητα(ξερω S500 που χρειαστηκε να αλλαξει 2 φορες εγκεφαλο) αλλα τα γαλλικα παραμενουν στην κορυφη.

Re paidia ta eipame parapano.Min ta leme ta idia.Signomi gia ta greeklish alla spoudazo agglia kai ton ipologisti ton exo agorasei apo do kai den exei mesa perasmeni tin elliniki grammatoseira.

Ντοντ γουορι.

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Γραφεις τα greeklish,πατας μετατροπη και μετα copy/paste εδω ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον,δε θα εκαγα ποτε μα ποτε πανω απο 25000 για ιαπωνικο αυτοκινητο.

δεν μου αρεσει επισης το cayene και η bmw 1.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον,δε θα εκαγα ποτε μα ποτε πανω απο 25000 για ιαπωνικο αυτοκινητο.

δεν μου αρεσει επισης το cayene και η bmw 1.

Μπορείς όμως να δώσεις 40.000+ για ένα ολοκαίνουργιο S3 που "αξίζει" τα λεφτά του και μόλις καεί ο εγκέφαλος η επίσημη αντιπροσωπεία δεν σε ξέρει...δεν σε είδε μετά απο φασαρία βέβαια άντε να τα βάλετε μισά - μισά...ο αδερφός μου ακόμα κλαίει τα λεφτά του!!

Σου εγγυάμαι ότι το Ιαπωνικό ποτέ μα ποτέ είτε πάνω απο 25.000 είτε κάτω ΔΕΝ θα πάθει κάτι τέτοιο. Αν μια στο δισ. το πάθει δεν θα έχεις τέτοια αντιμετώπιση.