halkman Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 παίζουν όλοι με το μπόνο μας!! (ένας μπρούνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Παρότι δεν σας νοιάζει κ τόσο το update όπως λέτε οι πιο πολλοί ..τρέξατε να το ανεβάσετε άρα στο τσεκ για update είστε κ σεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εγώ είμαι το παραδέχομαι, μια φορά την μέρα θα κάνω ένα τσεκ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εγώ είμαι το παραδέχομαι, μια φορά την μέρα θα κάνω ένα τσεκ. Αφού όλοι το κάνουμε απορώ γτ κάποιοι το παίζουν κ καλά υπεράνω. Τεσπά ότι κ να λεμε αν δεν το αποφασίσει η ίδια η xiaomi δεν .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Και γω το παραδέχομαι..3-4 φορές την ημέρα κάνω check update..(ειμαι ένας κρυφός check updater) Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Και γω το παραδέχομαι..3-4 φορές την ημέρα κάνω check update..(ειμαι ένας κρυφός check updater) Δεν μίλησα συγκεκριμένα για κανένα αλλά ότι όλοι το περιμένετε ισχύει ότι κ να μου λέτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Υπαρχει περιπτωση με το 10 να φτιαξει η προβληματικη λειτουργεια της στοκ καμερας η αδικα ελπιζω;Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Βάλε Gcam Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Υπαρχει περιπτωση με το 10 να φτιαξει η προβληματικη λειτουργεια της στοκ καμερας η αδικα ελπιζω;Τι μπορω να κανω; τι πρόβλημα έχεις με την κάμερα; εννοείτε βέβαια ότι για βραδινές έχεις gcam Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Bruno πλάκα κάνω βρε Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 τι πρόβλημα έχεις με την κάμερα; εννοείτε βέβαια ότι για βραδινές έχεις gcam Εχω βαλει gcam,αλλα δεν εχω σταθεροποιηση στα βιντεο ευρεια ληψη κ.λ.π.Ειναι μια βραζιλιανικη εκδοση με απολυτα φυσικη εικονα και τη εχω για μερα και νυχτα.Η στοκ σε εμενα ειναι ουσιαστικα αχρηστη.Στην αρχη νομιζα οτι εχει θεμα με το HDR,αλλα γενικα οι φωτο μαυρο χαλι σε ολα τα χαρακτηριστικα.Λεπτομερεια, χρωματα, αντιθεση κ.λ.π.Αν το στειλω για επισκευη θα κανουν εκ νεου εγκαρασταση της εφαρμογης; Ειναι ο μονος λογος για τον οποιο περιμενω τη 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Τι εννοείς να στείλω για επισκευή και για ποια εγκατάσταση μιλάς; Η αλήθεια είναι ότι ένα μήνα που το έχω με βίντεο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Θελω να πω οτο το προβλημα λογικα ειναι θεμα σοφτγουερ,αλλιως και η gcam θα ειχε θεμα.Αν το στειλω στο σερβις θα κανουν επανεγκατασταση της εφαρμογης της καμερας η κατι σαν φορματ οπως κανουν στα windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Τι δουλειά έχει το σέρβις, κάνε εσύ μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής κάμερας να έρθει σε default ρυθμίσεις και βλέπεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εχω δοκιμασει τα παντα απλα η στοκ εχει θεμα .https://photos.google.com/share/AF1QipPXrgiWHGdVzAltCePLsYB1OhXXamOVbTFlNa1oQiESdpJBKR2qcsy6Eikne6HC9A?key=dlI1TzNOUlVsUTUtUldQLVpXUDNWSFNOc1ZRTFBR Στη πρωτη φωτο το δενδρο στη δευτερη ο θαμνος και τα χαλικια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Έχεις κάνει επαναφορά στις εργοστασιαξες ρυθμίσεις και δεν διορθώθηκε?εφόσον με gcam τραβάει οκ σαφώς και είναι θέμα soft αλλά με την επαναφορά θα έπρεπε να στρώσει ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εργοστασιακες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Έχεις κάνει επαναφορά στις εργοστασιαξες ρυθμίσεις και δεν διορθώθηκε?εφόσον με gcam τραβάει οκ σαφώς και είναι θέμα soft αλλά με την επαναφορά θα έπρεπε να στρώσει ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εργοστασιακες Εκανα.Η εκαθαριση δεδομενων εφαρογης θελει εφαρμογη απο πλαιη στορ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Εχω βαλει gcam,αλλα δεν εχω σταθεροποιηση στα βιντεο ευρεια ληψη κ.λ.π.Ειναι μια βραζιλιανικη εκδοση με απολυτα φυσικη εικονα και τη εχω για μερα και νυχτα.Η στοκ σε εμενα ειναι ουσιαστικα αχρηστη.Στην αρχη νομιζα οτι εχει θεμα με το HDR,αλλα γενικα οι φωτο μαυρο χαλι σε ολα τα χαρακτηριστικα.Λεπτομερεια, χρωματα, αντιθεση κ.λ.π.Αν το στειλω για επισκευη θα κανουν εκ νεου εγκαρασταση της εφαρμογης; Ειναι ο μονος λογος για τον οποιο περιμενω τη 10. Βίντεο όπως και στις περισσότερες συσκευές είναι καλύτερο με τη στοκ (ειδικά σε θέματα σταθεροποίησης). Η σταθεροποίηση στη στοκ δουλεύει μόνο όταν το έχεις 1080p 30fps. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, στη στοκ καλό είναι να αποφεύγεις το hdr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Σαν κάτι να γίνεται... Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Κυκλκφιρει αυτό εδώ και κάποιες ώρες κ μοιάζει επίσημο. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Κυκλκφιρει αυτό εδώ και κάποιες ώρες κ μοιάζει επίσημο. Για να δούμε Ακριβως ο προηγουμενος το ανερτησε. Αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα. Εδω και μηνες λενε τετοιες μπουρδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Ακριβως ο προηγουμενος το ανερτησε. Αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα. Εδω και μηνες λενε τετοιες μπουρδες. Ναι μάλλον πάει για Μάρτιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μαρτιο https://piunikaweb.com/2020/02/19/mi-a3-android-10-update-will-arrive-in-march/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μαρτιο https://piunikaweb.com/2020/02/19/mi-a3-android-10-update-will-arrive-in-march/ Ούτε αυτοί ξέρουν . Σιγά μην ξέρει τo France support που παίρνουν κ τα update τελευταίοι. Μόνο οι Ινδοί είναι σχετικά αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μέχρι της 10 Μαρτίου θα έχει βγει το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts