spocky Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Καλησπερα. Υπαρχει καποιος τροπος να επιλεξω οι κλησεις μου να γινονται μονο απο 4G και να μην το γυρναει σε 3G? Επισης ενω ενεργοποιησα το WIFI call και το Volte οταν παω να το τεσταρω βαζοντας plane mode με ανοιχτο το wifi, λεει πως πρεπει να ενεργοποιησω το wifi η να συνδεθω στο δικτυο κινητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 καλησπερα , μετα την αναβαθμιση τη μικρη χάθηκε το δακτυλικο αποτύπωμα για το κλείδωμα της συσκευης. καμια ιδέα? Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 τροφή για συζήτηση https://www.gizmochina.com/2020/12/08/mi-a3-leaked-list-xiaomi-models-android-11-upgrade/ Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anton1 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξερετε που μπορω να βρω Οδηγιες χρησης Φωτογραφικης Μηχ. για το Α3; Ρυθμίσεις κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Αντώνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξερετε που μπορω να βρω Οδηγιες χρησης Φωτογραφικης Μηχ. για το Α3; Ρυθμίσεις κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Αντώνης.Βαλε gcam να δεις φως, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με την μαμά εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 εχετε βρει καμια θηκη σιλικονης μαλακη μαυρη? πχ https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-Mix-3-2-2S-A1-A2-A3-Shockproof-Rubber-Liquid-Silicone-Case-Cover/153571054243?hash=item23c18c52a3:g:qp0AAOSwnMRdMGrm Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Έχω ξεχάσει τι είχαμε πει παλιότερα για τον nova launcher και το double tap gesture που έχει.. Το χρησιμοποιεί κανείς για να σβήνει την οθόνη (double tap to sleep); Θέλει Android 9 για να δουλέψει; Χρειάζεται prime (μιας και είναι πάλι στα 0,59); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Έχω ξεχάσει τι είχαμε πει παλιότερα για τον nova launcher και το double tap gesture που έχει.. Το χρησιμοποιεί κανείς για να σβήνει την οθόνη (double tap to sleep); Θέλει Android 9 για να δουλέψει; Χρειάζεται prime (μιας και είναι πάλι στα 0,59); Δουλευει κανονικα και στο android 10 αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται prime γιατι εγω παντα με το ακορασμενο το δουλευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ευχαριστώ! Όντως αγορασμένο ήθελε. Είναι από τα gestures το screen lock και μετά σου δίνει κι άλλες επιλογές. Το συνδύασα με ένα Always On AMOLED που έχω για tap2wake και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ευχαριστώ! Όντως αγορασμένο ήθελε. Είναι από τα gestures το screen lock και μετά σου δίνει κι άλλες επιλογές. Το συνδύασα με ένα Always On AMOLED που έχω για tap2wake και όλα καλά. Δε σου τρώει πολύ μπαταρία αυτό? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 βγηκε σημερα ANDROID 11 αναβαθμιση Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 βγηκε σημερα ANDROID 11 αναβαθμιση Το είδα & εγώ...τι κάνουμε; Περιμένουμε ή κάνουμε τα πειραματόζωα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Ετοιμαστείτε για μπρίκια , άντε καλορίζικια εγώ λέω να πατήσω εγκατάσταση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος το κάνει τρώει hardbrick οπότε περιμένουμε Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 (edited) όποιος την κάνει να αναφέρει εντυπώσεις!!! Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετοιμαστείτε για μπρίκια , άντε καλορίζικια εγώ λέω να πατήσω εγκατάσταση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος το κάνει τρώει hardbrick οπότε περιμένουμε Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο μπρικαρισμα το διάβασες κάπου; οκ το διάβασα και εγώ! αναμονή! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited December 31, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Καλημέρα και Χρόνια Πολλα !!! Χαρηκα και εγω πρωι πρωι και λεω για κατσε να τσεκαρω μην κλαιμε παραμονή Πρωτοχρονιάς.... https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/h-xiaomi-xanachtypa-ta-mi-a3-anavathmizontai-se-android-11-kai-achristeyontai-min-kanete-to-update?amp=1 Εγω λεω να περιμένω λιγο μιας και το κινητό δουλεύει αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Μιλαμε εχουν κανει τρελη ζημια στον κοσμο. Οι συσκευες ειναι απολυτα νεκρες και την παθανε παρα πολλοι χρηστες. Καπου διαβασα οτι δεν αναγνωριζει ουτε το usb αρα καμια ελπιδα για επαναφορα. Καποιος πηγε στο σερβις και του ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Δεν εχω ξανασυναντησει πιο ανευθυνη εταιρια παγκοσμια πραγματικα. Το οτι ολο αυτο συνβαινει παρα πολυ καιρο τωρα και ειδικα στα androidone κατι δειχνει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Η συσκευή βγαίνει off παιδιά μόνο στο σέρβις μπορεί να αναστηθεί. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Έτσι έγινε και με το 10 Κλάιν παιδιά απλά μη κάνετε update τέλος του 2021 θα το έχουν διορθώσει τα κλασικά ,ότι και να γίνει όμως παραμένει φανταστικό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 (edited) Έτσι έγινε και με το 10 Κλάιν παιδιά απλά μη κάνετε update τέλος του 2021 θα το έχουν διορθώσει τα κλασικά ,ότι και να γίνει όμως παραμένει φανταστικό κινητό Για αυτό το βγάλανε τόσο νωρίς αυτή τη φορά. Λογικά σε κάνα διμηνο θα είμαστε οκ Αν και δεν έχει νόημα Μία χαρά είναι κι έτσι. Τα μεγάλα updates είναι απλά για να αλλάζεις τηλέφωνο Edited December 31, 2020 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Καποιος πηγε στο σερβις και του ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα.. Δεν νομιζω να μην μπορουν να κανουν κάτι. Αν παλι δεν μπορουν θα πρέπει να γινει αντικατασταση συσκευής Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Δεν νομιζω να μην μπορουν να κανουν κάτι. Αν παλι δεν μπορουν θα πρέπει να γινει αντικατασταση συσκευής Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα δειξει....αν δεν κανουν κατι απλα θα ειναι κοινοι απατεωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheroad Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Την πάτησα κι εγώ. Αν ακούσετε τίποτα ενημερώστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire7184 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 εδω δειχνει οτι η μονη αναβαθμιση για σημερα ηταν μονο για το mi a2 lite.δεν πιστευω να κανανε τετοια μ@@@@ια?https://t.me/s/MIUI11_Updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Την πάτησα κι εγώ. Αν ακούσετε τίποτα ενημερώστε!τι εννοείς; την έκανες και σου μπρικαρε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max21 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Ελεος ρε γμτ πρωτοχρονιατικα....Ουτε παιδι δεν κανει τετοια λαθη οχι μια υποτιθεται σοβαρη εταιρία.Παει και το δικό μου Mi A3 νεκρωσε..:mad::mad::mad: Τωρα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts