map31000 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Επειδή το κινητό πάει σιγά σιγά για δεύτερη συσκευή, υπάρχει κάποια αξιόπιστη custom ROM να περάσω; Έχω δει στο YT να περνάνε lineage os 20 αλλά στην ιστοσελίδα του lineage το mi a3 δεν φαίνεται να υποστηρίζεται... Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 https://thebiggestboi.skyblueborb.workers.dev/0:/lineage-20.0-20230505-UNOFFICIAL-laurel_sprout-gms.zipΑν θες να δοκιμάσεις lineage.Στο telegram υπάρχουν πολλές καλές ρομ για να δοκιμάσεις. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 6 ώρες πριν, chios said: https://thebiggestboi.skyblueborb.workers.dev/0:/lineage-20.0-20230505-UNOFFICIAL-laurel_sprout-gms.zip Αν θες να δοκιμάσεις lineage. Στο telegram υπάρχουν πολλές καλές ρομ για να δοκιμάσεις. Ευχαριστώ πολύ, προς το παρόν και όσο το έχω ως κύρια συσκευή δεν το πειράζω... Πραγματικά 4 χρόνια τώρα το έχω απολαύσει και με έχει καλύψει σε κάθε ανάγκη. Βολικό μέγεθος, πολύ καλή κάμερα με gcam. Ακόμη και σήμερα νυχτερινές φωτογραφίες στέκονται επάξια δίπλα σε ακριβότερα κινητά. Η μπαταρία πλέον είναι το πιο αδύνατο σημείο αφού σύμφωνα με το accubattery έχει 52% υγεία και 2086 mah χωρητικότητα. Σαν δεύτερο κινητό ίσως σκεφτώ να του αλλάξω την μπαταρία... έχω διαβάσει και τα σχετικά σχόλια εδώ. Μάλλον πάω για redmi note 12 Pro ή Pro+. Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Κοντά στα 3 χρόνια το είχα και εγώ από τα πιο αγαπημένα μου κινητά, αν είχε nfc μπορεί να το είχα ακόμα, αλλά το δούλευα με custom rom η μαμά ήταν χάλια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Εγώ με την MUI είχα πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας αλλά είναι πολύ πίσω πλέον από θέμα ενημερώσεων ασφαλείας. Από custom μόνο για την Evolution X μπορώ να μιλήσω, είναι άψογη εξαιρουμένης της διάρκειας της μπαταρίας. Η Spark OS επίσης φαίνεται ενδιαφέρουσα. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Από περιέργεια το mui τι είναι; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 1 minute ago, chios said: Από περιέργεια το mui τι είναι; Skin του android σε Xiaomi κινητά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 To miui το ξέρω το mui όχι άσε που Το κινητό αυτό ποτέ δεν φορούσε miui Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Προφανώς MIUI εννοούσε ο φίλος Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Αλήθεια τώρα εκεί ξεπέσαμε;... Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία να μου προτείνει από που την αγόρασε; Είδα σε γνωστό site σύγκρισης τιμών αλλά οι κριτικές δεν είναι καλές… αναφέρουν ότι κρατάει πολύ λίγο. Θα την αλλάξω μόνος μου δεν θα το πάω σε κάποιο μαγαζί όποτε θέλω από κάπου να την παραγγείλω. Ευχαριστώ & καλές γιορτές σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία να μου προτείνει από που την αγόρασε; Είδα σε γνωστό site σύγκρισης τιμών αλλά οι κριτικές δεν είναι καλές… αναφέρουν ότι κρατάει πολύ λίγο. Θα την αλλάξω μόνος μου δεν θα το πάω σε κάποιο μαγαζί όποτε θέλω από κάπου να την παραγγείλω. Ευχαριστώ & καλές γιορτές σε όλους!!!Έχω διαβάσει καλά σχόλια για τις μπαταρίες της nohon. Ρίξε τα μια ματιά. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 σωστός, κι εγώ αυτή είχα πάρει, αλλά δεν πρόλαβα να την αντικαταστήσω , με πρόλαβε η οθόνη, οπότε παραδόθηκε μαζί με τη συσκευή στο μάστορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts