chios Δημ. May 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2022 51 minutes ago, Homer said: @chios αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο για unlock bootloader και εγκατασταση custom rom θα ειμαι ενταξει; Στο xda δε λεει τι recovery θελει το project elixir, οι οδηγιες για clean flash ειναι λιγο ασαφεις... αν ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό του 2020 θα αποκτήσεις ένα ωραίο τουβλο, από android 11 και μετά δεν υπάρχει twrp recovery, αν έχεις telegram θα στα πω εκεί που τα έχει αναλυτικά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2022 3 ώρες πριν, chios said: αν ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό του 2020 θα αποκτήσεις ένα ωραίο τουβλο, από android 11 και μετά δεν υπάρχει twrp recovery, αν έχεις telegram θα στα πω εκεί που τα έχει αναλυτικά. έχω, θα σου στειλω εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thinlizzy Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Καλησπέρα. Για εμάς που δεν έχουμε telegram, που θα βρούμε οδηγό για την εγκατάσταση custom rom, χωρίς να κάνουμε τούβλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Βάζεις telegram πολύ απλά, εκεί πλέον υπάρχει όλο το υλικό και έχεις άμεση επικοινωνία με τους δημιουργούς των custom ROM. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thinlizzy Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 19 minutes ago, chios said: Βάζεις telegram πολύ απλά, εκεί πλέον υπάρχει όλο το υλικό και έχεις άμεση επικοινωνία με τους δημιουργούς των custom ROM. Οκ. Έβαλα Telegram. Τώρα; Μιλάμε για τo android app έτσι; Είμαι και ψιλοάσχετος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Βρήκα βιντεάκι στο youtube για ξεκλείδωμα bootloader και φλασάρισμα της elixir σε mi a3 με τις τελευταίες ενημερώσεις (την 1.5 έβαζε, αλλά ήταν του Απριλίου το βίντεο), εύκολο φαίνεται και ψήνομαι να το κάνω σύντομα. Οι τραπεζικές εφαρμογές να φανταστώ ότι λειτουργούν απροβλημάτιστα, έτσι; Παρατήρησα τελευταία ότι συχνά αν βρίσκομαι αρκετό χρόνο σε σημείο χωρίς σήμα κι έπειτα βρεθώ σε σημείο που γνωρίζω ότι έχει σήμα, για κάποια λεπτά συνεχίζει να μου δείχνει ότι δεν έχει σήμα. Επίσης, καμιά φορά επιστρέφω σπίτι μου και δεν θα συνδέεται αυτόματα στο wifi μου. Αν ανοίξω τα διαθέσιμα δίκτυα, τότε θα "ξυπνήσει" και θα συνδεθεί... και το παθαίνει αρκετά συχνά αυτό, μια φορά την εβδομάδα περίπου. Οπότε, μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να κάνω το κινητό να σκανάρει συχνότερα για δίκτυα κινητής και wifi;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 22 minutes ago, thinlizzy said: Οκ. Έβαλα Telegram. Τώρα; Μιλάμε για τo android app έτσι; Είμαι και ψιλοάσχετος... δωσε το user name που έβαλες για να σε βρω 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thinlizzy Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 28 minutes ago, chios said: δωσε το user name που έβαλες για να σε βρω Thinlizzy07. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 (edited) Χθες μετα απο 2+ χρόνια σε στοκ, ξεκλειδωσα bootloader και περασα την elixir 1.7, με τη βοηθεια του @chios, τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για τις οδηγιες, τη συμπαρασταση και το χρονο του! ❤️ Πρωτες εντυπωσεις φοβερες, ειναι σαν να εχω καινουρια συσκευη... ταχυτητα, αποκριση, καμία σχέση με στοκ... Συν τις επιπλεον δυνατοτητες, πχ double tap to wake (επιτελους 🙂). Ακόμα και η μπαταρια φαινεται να πηρε τα πανω της. Το ζορισα βεβαια χθες αφου ηθελε στησιμο απο την αρχη, αλλα σε σχεση με τις 5.5 ωρες sot που κρατουσε τελευταια νομιζω ειναι καλυτερα. Θα επανελθω και μετα απο μερικες μέρες χρησης που θα εχω καλυτερη εικονα, παντως μεχρι τωρα εχω πολυ θετικες εντυπωσεις... δεν εχω λογια Edited May 19, 2022 by Homer 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Καλορίζικο το νέο σου τηλέφωνο, χαίρομαι που βοήθησα. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Θα την περάσω κι εγώ τώρα το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο να το σετάρω. Οι τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν; Στην περίπτωση που έχει θέματα, η επιστροφή στην στοκ είναι εύκολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Λειτουργουν κανονικα. Εγω μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιο bug. Για επιστροφη σε στοκ δεν γνωριζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Θα την περάσω κι εγώ τώρα το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο να το σετάρω. Οι τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν; Στην περίπτωση που έχει θέματα, η επιστροφή στην στοκ είναι εύκολη;Κανονικά λειτουργούν οι τράπεζες, επιστροφή στην μαμά επίσης πολύ εύκολη, fastboot rom και φλας με miflash tool. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thinlizzy Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Να ευχαριστήσω και γω δημόσια τον chios για την βοήθεια του, με τις οδηγίες και τα links που μου προώθησε. Ακόμη δεν το έκανα αλλά μέσα στο ΣΚ θα το κάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 5 ώρες πριν, chios said: 7 ώρες πριν, diamantis_ said: Θα την περάσω κι εγώ τώρα το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο να το σετάρω. Οι τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν; Στην περίπτωση που έχει θέματα, η επιστροφή στην στοκ είναι εύκολη; Κανονικά λειτουργούν οι τράπεζες, επιστροφή στην μαμά επίσης πολύ εύκολη, fastboot rom και φλας με miflash tool. δεν ειναι επικινδυνο να εχεις μια μη official rom χωρις ενημερωσεις ασφαλειας? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 δεν ειναι επικινδυνο να εχεις μια μη official rom χωρις ενημερωσεις ασφαλειας?Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Τα τελευταία security patch φοράει πιο update δεν γίνεται, κανένας απολύτως κίνδυνος. Μη σου πω πιο πολύ εμπιστεύομαι αυτήν την ρομ παρά την μαμά που δεν ξέρω η Xiaomi σε ποιους σέρβερ πάνε τα δεδομένα μας. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 δεν ειναι επικινδυνο να εχεις μια μη official rom χωρις ενημερωσεις ασφαλειας?Κοίτα, θα είσαι ασφαλής ΕΑΝ δεν βάζεις ότι σπασμένη εφαρμογή βρεις από μάρκετ που δεν ξέρει ούτε η μάνα τους και αν δεν κάνεις επίσκεψη σε ιστοσελίδες με κακόβουλο κώδικα. Όχι ότι και να είναι κλειδωμένο δεν διατρέχεις κίνδυνο βέβαια. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 12 ώρες πριν, chios said: Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Τα τελευταία security patch φοράει πιο update δεν γίνεται, κανένας απολύτως κίνδυνος. Μη σου πω πιο πολύ εμπιστεύομαι αυτήν την ρομ παρά την μαμά που δεν ξέρω η Xiaomi σε ποιους σέρβερ πάνε τα δεδομένα μας. Απλά ρωτάω δεν ξέρω . Μετά πως περνάς νέο security update? Εμπιστεύεσαι πιο πολύ από την xiaomi από κάποιος άγνωστους που φτιάξανε μια rom? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 5 minutes ago, adi32 said: Απλά ρωτάω δεν ξέρω . Μετά πως περνάς νέο security update? Στη μαμά ρομ πως τα περνάς;; κάθε μήνα η ρομ παίρνει update με το καινούργιο security patch. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 On 20/5/2022 at 3:24 ΜΜ, chios said: On 20/5/2022 at 12:26 ΜΜ, diamantis_ said: Θα την περάσω κι εγώ τώρα το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο να το σετάρω. Οι τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν; Στην περίπτωση που έχει θέματα, η επιστροφή στην στοκ είναι εύκολη; Κανονικά λειτουργούν οι τράπεζες, επιστροφή στην μαμά επίσης πολύ εύκολη, fastboot rom και φλας με miflash tool. Δυστυχώς, η εφαρμογή της Eurobank δεν λειτουργεί... όλα λειτουργούν ρολόι, εκτός από αυτή... δεν ανοίγει καν, σαν να μην την πατάω... έδωσα και δικαιώματα, τίποτα... αύριο επιστροφή στην στοκ και στήσιμο ξανά από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Περίεργο μου φαίνεται, εγώ είμαι εθνική και λειτουργία κανονικά, δεν πιστεύω να έκανες ρουτ;; Επίσης δες στο play store αν η συσκευή είναι πιστοποιημένη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 (edited) Όχι, δεν έχω κάνει ρουτ και η συσκευή είναι πιστοποιημένη. Κρίμα, γιατί εδώ και καμιά ώρα που ασχολούμαι η διαφορά με την στοκ και σε απόκριση, και στο ξεκλείδωμα κλπ είναι παραπάνω από εμφανής.. Και φαντάζομαι ότι αφού δεν λειτουργεί με αυτή, λογικά δεν θα λειτουργεί και με άλλες custom roms... Edited May 21, 2022 by diamantis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Μιλάς για την elixir έτσι; Κερνελ πέρασες; Πριν πας σε μαμά δοκίμασε και syberia https://www.pling.com/p/1766569/ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Από περιέργεια έβαλα την εφαρμογή της τράπεζας και ανοίγει κανονικά, με πάει μέχρι εδώ δεν έχω κωδικούς για να κάνω σύνδεση βέβαια. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Καλημέρα! Όχι, δεν πέρασα κέρνελ. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός, απλά ακολούθησα τα βήματα από τα βίντεο στο youtube, τα ίδια ήταν σε κανα δυο βίντεο που είδα: ξεκλείδωσα bootloader, επανεκκίνηση σε fastboot, φλάσαρα LineageOs από τον υπολογιστή, μπούταρα σε recovery, μετά apply update και apply from ADB και τέλος πέρασα με sideload την rom. Παίζει να φταίει ότι δεν πέρασα κέρνελ΄;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts