Jim30 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Γκρινιτσα δε βλέπω καλό αυτό τα security patch πώς πάνε κανένα νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Γκρινιτσα δε βλέπω καλό αυτό τα security patch πώς πάνε κανένα νέο? Κολλήσαμε στις 5 Μαΐου... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Σεπτέμβρη θα πάρουμε android 12; Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Android 12 δεν θα πάρουμε επίσημα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Σωστά, το κινητό ανακοινώθηκε Ιούλη 19 οπότε έχει δύο χρόνια υποστήριξη για major αναβαθμίσεις και τρία για security. Το Android 12 θα βγει σίγουρα μετά τον Ιούλη, οπότε δε μας πιάνει και η xiaomi έχει δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται να υποστηρίξει ούτε μια μέρα παραπάνω από όσο υποχρεούται τις συσκευές άρα ούτε σε θαύμα μπορούμε να ελπίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Η port android 12 που έχει κυκλοφορήσει τα πάει αρκετά καλά, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, θεωρώ ότι Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα έχουμε καλές ρομ για το τηλέφωνο μας. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Android 12 δεν θα πάρουμε επίσημα. Δύο χρόνια δεν λένε ότι δίνουν υποστήριξη; Τέλη του Ιούλιου του 2019 λανσαρίστηκε το κινητό ... Για ένα - δύο μήνες το πολύ θα χάσουμε την επίσημη; Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Τι να την κάνεις την επίσημη; Από τότε που έβαλα custom rom (paranoid) χαίρομαι το τηλέφωνο, η επίσημη είναι παντελώς σάπια σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα. Με μια δοκιμή θα καταλάβεις τι εννοώ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Είναι κάποιος που έχει περάσει 10 και μετά 11 android κανονικά χωρίς πρόβλημα?εννοω με κλασικo τρόπο OTA και μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Τι να την κάνεις την επίσημη; Από τότε που έβαλα custom rom (paranoid) χαίρομαι το τηλέφωνο, η επίσημη είναι παντελώς σάπια σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα. Με μια δοκιμή θα καταλάβεις τι εννοώ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://forum.xda-developers.com/t/paranoid-android-ruby-beta-4-mi-a3.4206725/ αυτήν ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 (edited) https://forum.xda-developers.com/t/paranoid-android-ruby-beta-4-mi-a3.4206725/ αυτήν ? Ναι, αυτήν φοράω , έχει βγει και beta 5 αλλά έχει κάποια θεματάκια Edited June 19, 2021 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Άμα είναι να έχει θέματα γιατί να τη βάλεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Άμα είναι να έχει θέματα γιατί να τη βάλεις ?Να βάλεις τι;; Η paranoid πάει τρένο, και επειδή δεν ξέρω αν έχεις εμπειρία μόνο όταν πας σε custom ROM θα καταλάβεις την αξία του Α3, με την μαμά ρομ χαντακωνεται. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Να βάλεις τι;; Η paranoid πάει τρένο, και επειδή δεν ξέρω αν έχεις εμπειρία μόνο όταν πας σε custom ROM θα καταλάβεις την αξία του Α3, με την μαμά ρομ χαντακωνεται. Μα δε διαφωνώ απλά είπες ότι έχει θέματα άρα μάλλον εννοείς ότι τελικά δεν έχει ? Κανένα πρόβλημα μετά την εγγύηση θα βάλω Ρομ σίγουρα προς το παρόν είμαι με τη 10 χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Αν ξανά διαβάσεις καλύτερα λέω ότι φοράω την beta 4 και τα θέματα τα έχει η beta 5. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Μα δε διαφωνώ απλά είπες ότι έχει θέματα άρα μάλλον εννοείς ότι τελικά δεν έχει ? Κανένα πρόβλημα μετά την εγγύηση θα βάλω Ρομ σίγουρα προς το παρόν είμαι με τη 10 χωρίς προβλήματα Μείνε στη 10 μη βάλεις 11 γιατί θα χάσεις μπαταρία Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Αν ξανά διαβάσεις καλύτερα λέω ότι φοράω την beta 4 και τα θέματα τα έχει η beta 5. Οκ φίλε μου ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μείνε στη 10 μη βάλεις 11 γιατί θα χάσεις μπαταρία Ναι και εγώ αυτό βλέπω απ' τα σχόλια σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th1519 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Μια βοήθεια Με το bluetooth ενεργοποιημένο μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα : Στο chrome και γενικά σε όποια εφαρμογή και να έχω ανοικτή (π.χ. google maps, facebook κλπ ) κάνει συνεχώμενα ανανέωση . Δεν μπορείς να δουλέψεις τίποτα και θα πρέπει να κλείνω το bluetooth. καμιά ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Εννοείς ότι σου δείχνει ότι φορτώνει; Γιατί "συνέχεια ανανέωση" στους χάρτες δε καταλαβαίνω τι μπορεί να σημαίνει. Επίσης σου συμβαίνει με δεδομένα ή wifi? Αν είναι με wifi, τότε ίσως έχεις πρόβλημα παρασίτων γιατί είναι και τα δύο στην ίδια συχνότητα, οπότε επηρεάζει το ένα το άλλο. Αν σου συμβαίνει με δεδομένα τότε μήπως έχεις βάλει νά συνδέεται το Bluetooth με κάτι από το οποίο προσπαθεί να κάνει σύνδεση ίντερνετ (πχ λάπτοπ, άλλο τηλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th1519 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Εννοείς ότι σου δείχνει ότι φορτώνει; Γιατί "συνέχεια ανανέωση" στους χάρτες δε καταλαβαίνω τι μπορεί να σημαίνει. Επίσης σου συμβαίνει με δεδομένα ή wifi? Αν είναι με wifi, τότε ίσως έχεις πρόβλημα παρασίτων γιατί είναι και τα δύο στην ίδια συχνότητα, οπότε επηρεάζει το ένα το άλλο. Αν σου συμβαίνει με δεδομένα τότε μήπως έχεις βάλει νά συνδέεται το Bluetooth με κάτι από το οποίο προσπαθεί να κάνει σύνδεση ίντερνετ (πχ λάπτοπ, άλλο τηλ). Εχεις δίκιο τωρα το παρατηρω συμβαίνει όταν είμαι συνδεμένος σε wifi. Υπάρχει κάτι που μπορών να διορθώσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Εχεις δίκιο τωρα το παρατηρω συμβαίνει όταν είμαι συνδεμένος σε wifi. Υπάρχει κάτι που μπορών να διορθώσω ;Εγώ είμαι με Bluetooth ανοιχτό συνέχεια για ακουστικά και ρολόι και δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα με την paranoid rom που φοράω, στην μαμά ρομ είχα γενικά θέματα με το Bluetooth και το WiFi, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο αλλαγή ρομ και πίστεψε με θα δεις άλλο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th1519 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Εγώ είμαι με Bluetooth ανοιχτό συνέχεια για ακουστικά και ρολόι και δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα με την paranoid rom που φοράω, στην μαμά ρομ είχα γενικά θέματα με το Bluetooth και το WiFi, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο αλλαγή ρομ και πίστεψε με θα δεις άλλο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ , πάμε για αλλαγή rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Ευχαριστώ , πάμε για αλλαγή romΌτι βοήθεια θες σφύρα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Ότι βοήθεια θες σφύρα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Unlock bootloader Twrp Και μετά flash ? Υπάρχει κανένα σωστο βίντεο (κατά προτίμηση όχι στα ινδικά :lol:) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Αν είσαι σε Α11 δεν υπάρχει twrp, η paranoid φλασαρετε από fastboot. Note - you need to be on Stock 11 firmware. Download the latest fastboot zip we released (hint: it has an -image appended to zip name) with Beta 4 tag. Reboot to fastboot Flash the fastboot zip with "fastboot update pa-ruby-4-laurel_sprout-20210506-beta-signed-image.zip" Reboot to recovery and format data. Reboot to system. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Αν σου είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις rom, κάνε το. Αλλά αν δε θες να πας τόσο εύκολα σε κάτι τέτοιο, για το πρόβλημα σου καλύτερα να δοκιμάσεις σε κάποια άλλα wifi να δεις αν το έχεις και εκεί, μπορεί να είναι θέμα καναλιού, κάποιας wifi κάμερας τριγύρω σου ή άλλης συσκευής που κάνει παράσιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts