chios Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 http://bigota.d.miui.com/V10.3.14.0.PFQEUXM/laurel_sprout_eea_global_images_V10.3.14.0.PFQEUXM_20200116.0000.00_9.0_2ab620c230.tgz αυτή είναι η eu rom για όποιον τη θέλει. https://in.c.mi.com/thread-2065345-1-0.html και οδηγός για flash Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παιδιά γνωρίζει κανένας αν οι quick charge χαλάνε γενικά τη μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παιδιά γνωρίζει κανένας αν οι quick charge χαλάνε γενικά τη μπαταρία ?Δεν είναι και ότι καλύτερο, για μένα το qc είναι ότι πιο άχρηστο έχει βγει, άσε που στο Α3 δεν βλέπω λόγω με τέτοια μπαταρία που έχει να χρειάζεται γρήγορη φόρτιση, μια φορά κάθε 3 μέρες το φορτίζω με τον φορτιστή του, τι θα κερδίσω αν κάνει μισή ώρα πιο γρήγορα να φορτίσει; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παιδιά γνωρίζει κανένας αν οι quick charge χαλάνε γενικά τη μπαταρία ? Καλό θα ηταν να χρησιμοποιεις την ταχυφορτιση μονο σε περιπτωση αναγκης. εγω στο μαγαζι εχω τον ταχυφορτιστη και στο σπιτι, οταν πεφτω για υπνο, βαζω για φορτιση το κινητο με απλο, ποιοτικο φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Μίλησα με Vodafone cu chat, τελικά όντως μου ενεργοποίησαν χωρίς να με ρωτήσουν την υπηρεσία calling WiFi και δεν δούλευε η αναγνώριση κλήσεων. Μου είπαν έγινε μαζικη ενεργοποίηση σε πολλούς συνδρομητές. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Μίλησα με Vodafone cu chat, τελικά όντως μου ενεργοποίησαν χωρίς να με ρωτήσουν την υπηρεσία calling WiFi και δεν δούλευε η αναγνώριση κλήσεων. Μου είπαν έγινε μαζικη ενεργοποίηση σε πολλούς συνδρομητές. Δεν δουλευει σωστα και το ενεργοποιουν τα τουφεκια. Αυτη η vodafone ολο βλακιες κανει εδω και χρονια που την χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ο αισθητήρας των αποτυπωμάτων δουλεύει κανονικά με tempered glass η είναι σαν της Samsung τον οπτικό που για να ξεκλειδώσεις την συσκευή με το αποτύπωμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο; Έχω το Α50 και εχω απογοητευτεί εντελώς με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ο αισθητήρας των αποτυπωμάτων δουλεύει κανονικά με tempered glass η είναι σαν της Samsung τον οπτικό που για να ξεκλειδώσεις την συσκευή με το αποτύπωμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο; Έχω το Α50 και εχω απογοητευτεί εντελώς με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλεύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ο αισθητήρας των αποτυπωμάτων δουλεύει κανονικά με tempered glass η είναι σαν της Samsung τον οπτικό που για να ξεκλειδώσεις την συσκευή με το αποτύπωμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο; Έχω το Α50 και εχω απογοητευτεί εντελώς με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άποψή μου πως ακόμα και σούπερ φτηνιάρικα τζαμακια που έχω χρησιμοποιήσει ΔΕΝ έχουν αντίκτυπο στην απόδοση του. Είναι το ίδιο μέτριος με/χωρίς τζαμάκι :lol: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ο αισθητήρας των αποτυπωμάτων δουλεύει κανονικά με tempered glass η είναι σαν της Samsung τον οπτικό που για να ξεκλειδώσεις την συσκευή με το αποτύπωμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο; Έχω το Α50 και εχω απογοητευτεί εντελώς με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει θεματα. Δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με το κλασσικο αισθητηρα.... Δουλεύει κανονικά! Εεεε οχι οτι δουλευει και απροβληματιστα.....Εχω περασει το ιδιο δαχτυλο 3 φορες, δηλαδη σαν τρια διαφορετικα δαχτυλα, και παλι πιανει οποτε θελει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εχει θεματα. Δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με το κλασσικο αισθητηρα.... Εεεε οχι οτι δουλευει και απροβληματιστα.....Εχω περασει το ιδιο δαχτυλο 3 φορες, δηλαδη σαν τρια διαφορετικα δαχτυλα, και παλι πιανει οποτε θελει..... Εχεις δίκιο, σε εμένα αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει άλλα αποτυπώματα πέραν του πρώτου δηλωθέντος. Ή τα αναγνωρίζει σε ποσοστό 20-30%. Η αναφορά μου ήταν στο ότι δεν αλλάζει η (καλή ή κακή) συμπεριφορά του, με το προστατευτικο τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Το καθε δαχτυλο το περναμε πολλες φορες με διαφορετικες γωνιες καθε φορα Εμενα σπανια να χρειαστει να το πατησω δευτερη φορα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Διάβασα αυτό στο telegram δεν ξέρω αν ισχύει Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Από ότι φαινεται είναι θέμα ωρών. Πατάτε update να δούμε ποιος θα την πάρει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ισχύει μεν ,αλλά οι global πρώτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εμείς με eu στην αναμονή, λες να γυρίσουμε σε global όταν βγει; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 (edited) Εμείς με eu στην αναμονή, λες να γυρίσουμε σε global όταν βγει; Εμείς με global σκεφτόμαστε να έρθουμε σε eu, εσείς θα κάνετε το αντίθετο;; :-D Επιτέλους, καλώς να ορίσει και το πολυπόθητο update Εδώ οι οδηγίες BETA OF ANDROID 10 MI A3 IS HERE!!!! (Link filter) HOW TO INSTALL STOCK Q -Flash http://hugeota.d.miui.com/V11.0.7.0.QFQMIXM/miui_LAURELSPROUTGlobal_V11.0.7.0.QFQMIXM_e4332e88a7_10.0.zip this zip via TWRP -You can flash TWRP installer -Then change slot -If you want to disable encryption -Reboot to twrp (don't boot rom) -Flash encryption disabler Enjoy!!! IT'S REAL BOYS NO JK Edited February 29, 2020 by Homer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 (edited) https://www.xda-developers.com/download-xiaomi-mi-a3-redmi-note-8-pro-official-android-10-update/ Σύμφωνα με xda ο ιός φταίει για την καθυστέρηση. Όποιος θέλει το πιστεύει πάντως. Για να δούμε Edited February 29, 2020 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εμείς με eu στην αναμονή, λες να γυρίσουμε σε global όταν βγει; Για μια δυο μέρες δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εμείς με global σκεφτόμαστε να έρθουμε σε eu, εσείς θα κάνετε το αντίθετο;; :-D Επιτέλους, καλώς να ορίσει και το πολυπόθητο update Εδώ οι οδηγίες BETA OF ANDROID 10 MI A3 IS HERE!!!! (Link filter) HOW TO INSTALL STOCK Q -Flash http://hugeota.d.miui.com/V11.0.7.0.QFQMIXM/miui_LAURELSPROUTGlobal_V11.0.7.0.QFQMIXM_e4332e88a7_10.0.zip this zip via TWRP -You can flash TWRP installer -Then change slot -If you want to disable encryption -Reboot to twrp (don't boot rom) -Flash encryption disabler Enjoy!!! IT'S REAL BOYS NO JKΑπαιτεί ξεκλείδωμα με αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων. Λες να αξίζει να την περάσει κανείς πρόωρα ενώ μπορεί να έρθει μέσω ΟΤΑ (οπότε γίνει έλεγχος για ενημερώσεις); Γιατί μπορεί επίσης να έχει κανένα bug όπως μερικοί βιάστηκαν να βάλουν την 9 στο Α1 τότε το Δεκέμβριο το 2018. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Glabal συσκευή! Άντε κ στα δικά σας Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Glabal συσκευή! Άντε κ στα δικά σας Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενναίος!!! Πες μας αποτελέσματα. :) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Glabal συσκευή! Άντε κ στα δικά σας Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μας πιάνει android 10 εμάς ..lolllll.αφενος πάμε για Μάρτη αφετέρου φύγαμε για Καλάβρυταααα κ απλά εύχομαι να χει χιόνι στο χιονοδρομικό !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 καλα τοσο καιρο φωναζες και τωρα που ηρθε την κοπανας και φευγεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 καλα τοσο καιρο φωναζες και τωρα που ηρθε την κοπανας και φευγεις? Έτσι φαίνεται :lol: Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts