Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν εχει...καβα αλλα 100 nits ειναι ακομα πιο δυνατο τοτε.

αυτο υποθετω το κανει και πιο καλο σε συνθηκες εξωτερικου φωτισμου σε σχεση με μια αμολεντ οπως το Α3;

Από αποψη ευκολίας ανάγνωσης ναι. Αλλα στις ips γενικά, από κάποιο σημείο φωτεινότητας και πάνω, όσο αυξάνουν τα nits γινονται πιο άτονα τα χρώματα. Επιπλέον στις amoled έχεις workaround να τις περιστρεψεις (μιας και εχουν καλύτερες γωνίες θέασης) ωστε να μη γυαλίζει η οθόνη και τελικά να διαβάσεις αυτο που θες.

Εννοειται πως δεν φτάνει σε άνεση το rn8pro αλλα θέλω να πω οτι θα το βολέψεις τελικά.

είχα την προηγούμενη εμπειρία από το α1 και περίμενα έστω κάτι ανάλογο, εδώ έχω δύο μήνες καθυστέρηση από το "ανάλογο"

Να το κοιτάξεις αυτό, δεν κάνεις ένα τεστ για κάθε ενδεχόμενο....μήπως είσαι έγκυος;

:) :) :) :)

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να το κοιτάξεις αυτό, δεν κάνεις ένα τεστ για κάθε ενδεχόμενο....μήπως είσαι έγκυος;

:) :) :) :)

Φοβερό χιούμορ, πόσο είσαι 12;

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Και για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά...Πάμε κατευθείαν για Android 11:dance:

https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/h-epochi-toy-android-11-xekina-diathesimi-i-proti-developers-preview-gia-ta-google-pixel

Edited by voliotisgr

Και για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά...Πάμε κατευθείαν για Android 11:dance:

https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/h-epochi-toy-android-11-xekina-diathesimi-i-proti-developers-preview-gia-ta-google-pixel

To 11 θα εχει καποια πολυ ομορφα χαρακτηριστικά παντως κ για μενα ειναι πολυ πιο χρησιμες οι καινοτομιες που θα εχει, σε σχεση με αυτα που εφερε το 10. Ατακα του αδερφου μου που εχει poco f1 και πηρε την 10 πριν μερικες μερες. "και τωρα δλδ τι αλλαξε;" μιας κ στην ουσια δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα που καταλαβαινεις, περα απο το dark mode.

To 11 θα εχει καποια πολυ ομορφα χαρακτηριστικά παντως κ για μενα ειναι πολυ πιο χρησιμες οι καινοτομιες που θα εχει, σε σχεση με αυτα που εφερε το 10. Ατακα του αδερφου μου που εχει poco f1 και πηρε την 10 πριν μερικες μερες. "και τωρα δλδ τι αλλαξε;" μιας κ στην ουσια δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα που καταλαβαινεις, περα απο το dark mode.

Μ αυτή την λογική να παμε στο 8.1 . Μπορεί να μην προσφέρει τπτ, αν κ στις android one λένε ότι έχει διάφορες που φαίνονται, αλλά οφείλε να το είχε δώσει . Τώρα ότι κ να λέμε who cares

Ότι είναι να γίνει ας γίνει....:confused: Δε χρειάζεται γκρίνια:angry:. Σίγουρα η Xiaomi θα το δώσει το update άπλα θέλει να το δώσει όσο καλύτερο γίνεται

Και είμαι σίγουρος ότι το ΜιΑ3 θα πάρει και το 11. Απλα υπομονή, εξάλλου όπως έγραψαν πολλά παιδιά εδώ (και συμφωνώ απόλυτα) το τηλέφωνο είναι άριστο και με το 9 όποτε απλά χαρείτε το:D.....Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι εδώ μέσα θα το αλλάξετε μετά από ένα χρόνο...:blink:

Μ αυτή την λογική να παμε στο 8.1 . Μπορεί να μην προσφέρει τπτ, αν κ στις android one λένε ότι έχει διάφορες που φαίνονται, αλλά οφείλε να το είχε δώσει . Τώρα ότι κ να λέμε who cares

Σε ποιο σημειο ειπα οτι δεν επρεπε να το δωσει ή οτι δεν προσφερει κατι;

Ειπα οτι καποιος αν δεν διαβασει το changelog της επομενης εκδοσης, αν δεν εχει εμφανες διαφορες δεν προκειται να καταλαβει τις διαφορες. ασχετως πχ αν αλλαξε η cache απο dalvik σε ΑRT, αλλαξε το συστημα των update και γινονται γρηγοροτερα, βελτιωθηκε η ασφάλεια ή τετοιες "κατω απο το καπό" βελτιωσεις.

Παιδια ηρεμια. Δεν χρειαζονται προσωπικες αντιπαραθεσεις για την αναβαθμιση σε 10. Ειναι γεγονος οτι η ιδια η Xiaomi εχει φανει αναξιοπιστη σε αυτα που υποσχεται απο τον περσμενο Νοεμβριο. Για καποιους λογους που δεν μπορει κανενας μας ακριβως να ξερει, εκτος και δουλευει στην Xiaomi ή Infoquest, δεν μας εχει δωσει ακομα το update. Καποιοι ενοχκουνται παραπανω καποιοι δεν τους νοιαζει κιολας.

Χαλαρα παιδια. Οποιος ενοχλειται παρα πολυ μπορει απλα να πουλησει την συσκευη του και να παρει καποια αλλη Andoid one αλλου κατασκευαστη που εχει ηδη παρει το 10αρι. Απο την στιγμη που η συσκευη δουλευει καλα με το 9αρι δεν υπαρχει σοβαρος λογος να τρελαινομαστε. Και εμενα μου την δινει αλλα χαλαρα...Το 6.1 του γιου μου πηρε 10αρι εδω και 1 μηνα. Συσκευη του 2018....αλλα τι να κανω; Απλα θα περιμενω. Παραλληλα ψαχνω και για μεταχειρισμενο ΝΟΚΙΑ 7.2 μηπως κανω αλλαγη....μεχρι τοτε ομως ολα καλα.

Παιδια ηρεμια. Δεν χρειαζονται προσωπικες αντιπαραθεσεις για την αναβαθμιση σε 10. Ειναι γεγονος οτι η ιδια η Xiaomi εχει φανει αναξιοπιστη σε αυτα που υποσχεται απο τον περσμενο Νοεμβριο. Για καποιους λογους που δεν μπορει κανενας μας ακριβως να ξερει, εκτος και δουλευει στην Xiaomi ή Infoquest, δεν μας εχει δωσει ακομα το update. Καποιοι ενοχκουνται παραπανω καποιοι δεν τους νοιαζει κιολας.

Χαλαρα παιδια. Οποιος ενοχλειται παρα πολυ μπορει απλα να πουλησει την συσκευη του και να παρει καποια αλλη Andoid one αλλου κατασκευαστη που εχει ηδη παρει το 10αρι. Απο την στιγμη που η συσκευη δουλευει καλα με το 9αρι δεν υπαρχει σοβαρος λογος να τρελαινομαστε. Και εμενα μου την δινει αλλα χαλαρα...Το 6.1 του γιου μου πηρε 10αρι εδω και 1 μηνα. Συσκευη του 2018....αλλα τι να κανω; Απλα θα περιμενω. Παραλληλα ψαχνω και για μεταχειρισμενο ΝΟΚΙΑ 7.2 μηπως κανω αλλαγη....μεχρι τοτε ομως ολα καλα.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν δίνει κάποια απάντηση η εξήγηση. Εχει κάποια θέματα ας βγει να κάνει μια ανακοίνωση κύριοι για αυτούς κ αυτούς τους λόγους το update θα βγει αυτή την μερα κ τέλος . Το να αγνοεί τελειως τους καταναλωτές είναι ότι χειρότερο. Ακούω κ κάτι αστειοτητες του τύπου φταιει ο ιός στην Κίνα λες κ το update γίνεται στο πηλοφόρι κ θέλει φυσική παρουσία. Κ ακόμα κ έτσι να ήταν τις ίδιες μέρες παρουσίασαν σειρά προιοντα όπως ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με event δεξιώσεις κλπ. Επίσης τις ίδιες μέρες πήρε το poco αναβάθμιση .εκεί φαίνεται ο ιός δεν ενοχλεί . Ερασιτεχνισμοι κ.αστειοτητες πραγματικά

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν δίνει κάποια απάντηση η εξήγηση. Εχει κάποια θέματα ας βγει να κάνει μια ανακοίνωση κύριοι για αυτούς κ αυτούς τους λόγους το update θα βγει αυτή την μερα κ τέλος . Το να αγνοεί τελειως τους καταναλωτές είναι ότι χειρότερο. Ακούω κ κάτι αστειοτητες του τύπου φταιει ο ιός στην Κίνα λες κ το update γίνεται στο πηλοφόρι κ θέλει φυσική παρουσία. Κ ακόμα κ έτσι να ήταν τις ίδιες μέρες παρουσίασαν σειρά προιοντα όπως ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με event δεξιώσεις κλπ. Επίσης τις ίδιες μέρες πήρε το poco αναβάθμιση .εκεί φαίνεται ο ιός δεν ενοχλεί . Ερασιτεχνισμοι κ.αστειοτητες πραγματικά

Εχεις δικιο. Αλλα οπως ξερουμε οι πρισσοτερες εταιρειες δεν εχιυν τετοια επαγγελματικη συμπεριφορα προς εμας τους καταναλωτες...μακαρι ολα να ηταν ιδανικα δομημενα....εγω παντως η εξηγηση που θα εδινα ειναι οτι απλα το Α3 εχει μπει σε 3-4 προτεραοτητα εσωτερικα σε σχεση με τα MIUI κινητα της....τιοσο απλα. Το μαθημα για εμενα ειναι οτι οποιος χρειαζεται αναβαθμισεις στην ωρα τους με Android One τοτες παει σε ΝΟΚΙΑ. Αυτοι, οι Φινλανδοι, τουλαχιστον στο 95% των μοντελων τους κρατανε τα ανακοινωμενα χρονοδιαγραμματα....

Εχεις δικιο. Αλλα οπως ξερουμε οι πρισσοτερες εταιρειες δεν εχιυν τετοια επαγγελματικη συμπεριφορα προς εμας τους καταναλωτες...μακαρι ολα να ηταν ιδανικα δομημενα....εγω παντως η εξηγηση που θα εδινα ειναι οτι απλα το Α3 εχει μπει σε 3-4 προτεραοτητα εσωτερικα σε σχεση με τα MIUI κινητα της....τιοσο απλα. Το μαθημα για εμενα ειναι οτι οποιος χρειαζεται αναβαθμισεις στην ωρα τους με Android One τοτες παει σε ΝΟΚΙΑ. Αυτοι, οι Φινλανδοι, τουλαχιστον στο 95% των μοντελων τους κρατανε τα ανακοινωμενα χρονοδιαγραμματα....

Κ έτσι να ήταν δεν έχει λογική το γεγονός ότι το Α2 το πήρε πριν από το Α3

Φοβερό χιούμορ, πόσο είσαι 12;
Ευχαριστώ για το κοπλιμεντο, αλλά αν δεν σου αρέσει το χιούμορ μου, φρόντισε να γράφεις ελληνικά με σωστή σύνταξη και σωστή χρήση των λέξεων (έχουμε και πολλές από δαυτες) ...

Πάντως είναι πολύ κακό να μην δέχεσαι την πλάκα... να το βάλεις στην υπογραφή σου να ξέρουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποιο σημειο ειπα οτι δεν επρεπε να το δωσει ή οτι δεν προσφερει κατι;

Ειπα οτι καποιος αν δεν διαβασει το changelog της επομενης εκδοσης, αν δεν εχει εμφανες διαφορες δεν προκειται να καταλαβει τις διαφορες. ασχετως πχ αν αλλαξε η cache απο dalvik σε ΑRT, αλλαξε το συστημα των update και γινονται γρηγοροτερα, βελτιωθηκε η ασφάλεια ή τετοιες "κατω απο το καπό" βελτιωσεις.

Που είναι όμως και οι σημαντικότερες αλλαγές, τι να τα κάνω τα μπιχλιμπιδια και τα στολίδια αν το σύστημα δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει;

Στο ΟΡ6 μου πάντως είδα βελτίωση σε καθημερινή χρήση, καλύτερο ρολάρισμα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

εχει παρατηρησει κανεις το εικονιδιο για το wifi calling οτι αναβοσβηνει;

εχει σχεση με το σημα;

εχει σχεση με το σημα;

Τι εννοείς αναβοσβήνει? στο δικό μου δείχνει μόνιμα ενεργό.

εμενα δεν μου το δειχνει μονιμα, αλλες φορες το δειχνει, αλλες οχι, στο ιδιο δωματιο ολα αυτα

Εγω παιρνω το κανονικο

https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-a3-2736194.html

Το ματ τη μερα δεν χανει σε κοντραστ ?

Ειχα παλια μεμβρανη ματ και ενω ειχε το καλο οτι δεν καθρεπτιζε ειχε αυτο το προβλημα

Σήμερα παρέλαβα, πολύ καλό φίλε τέλεια εφαρμογή.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Σήμερα παρέλαβα, πολύ καλό φίλε τέλεια εφαρμογή.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ μόνο από εκεί παίρνω.

Είχα πληρώσει κοντά την αξία του προηγούμενου κινητού σε τζαμακια από Ελλάδα και Κίνα και μόνο με αυτό ηρέμησα

Έχει πολλές επιλογές.

Flex Full-Cover

AirGlass® Glass

HD-Clear

Ποιο προτιμάμε;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

εχει σχεση με το σημα;

Πιστεύω πως δεν αναβοσβήνει, απλά κρύβεται επειδή έχει γεμίσει ο χώρος στα δεξιά του notch με ενδείξεις. Υπάρχει κάτι άλλο που αναβοσβήνει. Είναι η ένδειξη κίνησης δεδομένων, τα βελάκια δηλαδή που δείχνουν πάνω-κάτω αριστερά του σήματος WiFi. Ίσως όταν υπάρχει κίνηση εμφανίζονται και σου κρύβουν το σήμα WiFi calling, το οποίο επανέρχεται όταν προσωρινά "χάνονται" τα βελάκια. Νομίζω έτσι γίνεται σε εμένα. Ένας τρόπος να το τσεκάρεις είναι να κατεβάσεις την μπάρα (κουρτίνα) όπως όταν θες να δεις τις ειδοποιήσεις, πράγμα που σου πάει τα εικονίδια του σήματος μια σειρά κάτω και τους επιτρέπει να αναπτυχθούν πλήρως μιας και έχει πιο πολύ χώρο. Εκεί μπορείς να ελέγξεις αν αναβοσβήνει και ποιο, λογικά.

Sent from my Mi A3

Κατι που προσεξα τωρα

Οταν εχεις 1 sim και sd η sim παει στη SIM 2 και ειναι 3g και οχι 4g ?

έτσι το έχω Βαγγέλη εγώ, sd και sim, εννοείτε ότι έχω 4G

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Κατι που προσεξα τωρα

Οταν εχεις 1 sim και sd η sim παει στη SIM 2 και ειναι 3g και οχι 4g ?

Οταν εχεις sd η sim παει στην 1 και εχει 4g

Επειδη αλλαξα απο Wind σε Q ισως ηταν προσωρινο και τωρα δειχνει 4g αλλα η sim ειναι στη SIM 2 οταν εχεις και sd

Δε νομιζω οτι αλλαζει αυτο απο καπου