Jim30 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Άμα θες άλλαξε και κανάλι channel auto αν είναι βάλε manual ένα και δες το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Τι ακριβώς δεν σε βόλεψε; Μια χαρά είναι, αν το συνηθίσεις δεν το αλλάζεις Το Tapatalk για μένα είχε νόημα κάποτε που και δεν υπήρχαν οι mobile σελίδες των φόρουμ, αλλά και γενικά οι σελίδες ήταν βαριές για το τότε hardware. Εδώ και αρκετά χρόνια κάνω δουλειά με chrome, αλλά πριν πολύ καιρό (μέχρι το '13 ίσως και έως '14) υποστήριζα πολύ τη συγκεκριμένη εφαρμογή Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να έχουμε πρόσβαση στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος με κάποιο εικονίδιο ή με κάποια κίνηση προς τα αριστερά ή δεξιά; Δεν έχω βρει κάτι στις ρυθμίσεις παρά μόνο την ρύθμιση για εκκίνηση της κάμερας με διπλό πάτημα του power button. Αλλά έχω απενεργοποιήσει αυτή την ρύθμιση γιατί έχω βάλει μια εφαρμογή για εκκίνηση του φακού με διπλό πάτημα του power button. Είναι δυνατόν να μην έχει το pure Android πρόσβαση στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά! Μόλις πήρα το κινητό για τον πεθερό μου και ψάχνω να βρω ένα καλό γυαλάκι που να μην έχει θέμα με αποτύπωμα. Επειδή δεν το παρακολουθώ το θέμα συνέχεια , αν έχει κάποιος κάποια πρόταση ας μου πει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Έχω βάλει και full face και απλό τζαμί κανένα απ' τα 2 δεν επηρεάζει το αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Μπορεις να πάρεις κάποιο της nilikin αν θες κάτι καλό βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να έχουμε πρόσβαση στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος με κάποιο εικονίδιο ή με κάποια κίνηση προς τα αριστερά ή δεξιά; Δεν έχω βρει κάτι στις ρυθμίσεις παρά μόνο την ρύθμιση για εκκίνηση της κάμερας με διπλό πάτημα του power button. Αλλά έχω απενεργοποιήσει αυτή την ρύθμιση γιατί έχω βάλει μια εφαρμογή για εκκίνηση του φακού με διπλό πάτημα του power button. Είναι δυνατόν να μην έχει το pure Android πρόσβαση στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος; Αν πατησεις το power κουμπι γρηγορα δυο φορες ανοιγει η καμερα. Μονο αυτο εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) καλησπερα εγω δοκιμασα τις gcam που αναφερονται στο forum ολες τις εκδοσεις και τις ρυθμισεις που δινει ο συμφοριτης ανδρεας αλλα λογω μη γνωσης ιδιαιτερης λογικα απο εμενα πανω στο θεμα δεν βρισκω καποια χτυπητη διαφορα στις φωτο σε σχεση με την stock.Ισως λιγο πιο εντονα τα χρωματα στην stock αλλα πιστευω πως αυτο δεν ειναι και τοσο κακο! Edited December 29, 2019 by doom26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 καλησπερα εγω δοκιμασα τις gcam που αναφερονται στο forum ολες τις εκδοσεις και τις ρυθμισεις που δινει ο συμφοριτης ανδρεας αλλα λογω μη γνωσης ιδιαιτερης λογικα απο εμενα πανω στο θεμα δεν βρισκω καποια χτυπητη διαφορα στις φωτο σε σχεση με την stock.Ισως λιγο πιο εντονα τα χρωματα στην stock αλλα πιστευω πως αυτο δεν ειναι και τοσο κακο! Περισσοτερο νυχτα θα δεις διαφορα. Ειδικα με την πιο προσφατη (με το Link που οδηγω σε ss για 7.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Περισσοτερο νυχτα θα δεις διαφορα. Ειδικα με την πιο προσφατη (με το Link που οδηγω σε ss για 7.2) την περασα και οντως εχει μικρη διαφορα την νυχτα,αλλα μερα ψιλοιδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Τη νύχτα εγώ βρίσκω πως η διαφορά είναι μεγάλη. Πολύ πιο ποιοτικές οι εικόνες. Και έχω δοκιμάσει μόνο απλές σκηνές μέσα στο σπίτι. Αναβαθμίζει πολύ την κάμερα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Τη νύχτα εγώ βρίσκω πως η διαφορά είναι μεγάλη. Πολύ πιο ποιοτικές οι εικόνες. Και έχω δοκιμάσει μόνο απλές σκηνές μέσα στο σπίτι. Αναβαθμίζει πολύ την κάμερα. Sent from my Galaxy S10e νυχτα με φλας ή χωρις?νυχτερικη ληψη ή απλη?στα δικα μ τα ματια απο αυτες που τραβηξα με φλας ειναι παρομοιες στην νυχτερινη ληψη υπαρχει διαφορα.στην απλη ιδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Όχι με φλας. Το έχω απενεργοποιημένο. Έτσι κι αλλιώς αν δεν θες να τραβήξεις κάτι που είναι έως 1-2 μέτρα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα το φλας. Χωρίς αυτό, είναι εμφανέστατη η διαφορά που προκύπτει από καλύτερη επεξεργασία. Όχι νυχτερινή λήψη, θέλει πολύ σταθερό χέρι ή τρίποδο, πιστεύω. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) νυχτα με φλας ή χωρις?νυχτερικη ληψη ή απλη?στα δικα μ τα ματια απο αυτες που τραβηξα με φλας ειναι παρομοιες στην νυχτερινη ληψη υπαρχει διαφορα.στην απλη ιδιες Μετα απο αμετρητες δοκιμες με πολλες εκδοσεις της gcam τα αποτελεσματα ειναι τα εξης. 1/ η gcam ειναι μονο για τις πολυ σκοτεινες σκηνες και για απολυτως τιποτα αλλο. Για βιντεο απλα το ξεχναμε γιατι ουτε η σταθεροποιηση δεν λειτουργει σε καμια εκδοση. Δευτερον σε βαθια σκοταδια εχει αρκετη διαφορα αλλα το να τραβας φωτο στα σκοταδια ειναι λιγο κουλο. Για μενα δεν αξιζει η χρηση της gcam εκτος αν θες συνεχεια την διαφορα την μηδαμινη και εισαι διατεθημενκς να τρως την ωρα σου με δοκιμες και ψαξιματα. Edited December 29, 2019 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) Μετα απο αμετρητες δοκιμες με πολλες εκδοσεις της gcam τα αποτελεσματα ειναι τα εξης. 1/ η gcam ειναι μονο για τις πολυ σκοτεινες σκηνες και για απολυτως τιποτα αλλο. Για βιντεο απλα το ξεχναμε γιατι ουτε η σταθεροποιηση δεν λειτουργει σε καμια εκδοση. Δευτερον σε βαθια σκοταδια εχει αρκετη διαφορα αλλα το να τραβας φωτο στα σκοταδια ειναι λιγο κουλο. Για μενα δεν αξιζει η χρηση της gcam εκτος αν θες συνεχεια την διαφορα την μηδαμινη και εισαι διατεθημενκς να τρως την ωρα σου με δοκιμες και ψαξιματα. Κοιτα, αν τραβηξεις προσωπα ή νυχτερινα τοπια εχει σημαντικη διαφορά. Συνηθως ειχα περισσότερη λεπτομέρια, καλυτερη διατήρηση χρωμάτων, λίγοτερο θόρυβο και καλυτερο dr. Δηλαδη δεν ειναι μονο σκοτάδια η διαφορά. Και παντα με περασμενες ρυθμίσεις. Μιλαω παντα σε συγκριση σε μεγαλη οθονη και παντα με hdr+ enhanced. Εναλλακτικά μπορείς να μηδενισεις το shutter lag της στοκ αν βαλεις τη μεσαια επιλογη hdr+ (αλλα εκει μπορει να ειναι παρόμοιο το αποτέλεσμα με στοκ). Οπότε κερδίζεις ειτε σε ποιοτητα είτε σε ταχύτητα σε σχέση με στοκ. Από εκει και περα μιλαμε για ενα app που μπαινει με απλη εγκατάσταση. Αν μπορεις να κερδισεις με κάτι με τόσο απλή διαδικασία γιατι να μην το εκμεταλλευτείς; Υποψιν, την συγκριση την εκανα σε μεγάλη οθόνη. Οχι στο κινητο. Εκει ολα ιδια δειχνουν :P Edited December 29, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Κοιτα, αν τραβηξεις προσωπα ή νυχτερινα τοπια εχει σημαντικη διαφορά. Συνηθως ειχα περισσότερη λεπτομέρια, καλυτερη διατήρηση χρωμάτων, λίγοτερο θόρυβο και καλυτερο dr. Δηλαδη δεν ειναι μονο σκοτάδια η διαφορά. Και παντα με περασμενες ρυθμίσεις. Μιλαω παντα σε συγκριση σε μεγαλη οθονη και παντα με hdr+ enhanced. Εναλλακτικά μπορείς να μηδενισεις το shutter lag της στοκ αν βαλεις τη μεσαια επιλογη hdr+ (αλλα εκει μπορει να ειναι παρόμοιο το αποτέλεσμα με στοκ). Οπότε κερδίζεις ειτε σε ποιοτητα είτε σε ταχύτητα σε σχέση με στοκ. Από εκει και περα μιλαμε για ενα app που μπαινει με απλη εγκατάσταση. Αν μπορεις να κερδισεις με κάτι με τόσο απλή διαδικασία γιατι να μην το εκμεταλλευτείς; Υποψιν, την συγκριση την εκανα σε μεγάλη οθόνη. Οχι στο κινητο. Εκει ολα ιδια δειχνουν :P Για να πω την αληθεια σε μεγαλη οθονη δεν το εχω δοκιμασει . Βαριεμαι αφανταστα να ανοιξω το PC. Οσο για την διαφορα στην οθονη του κινητου εχω παρατηρησει οτι το stock app εχει καλυτερη ευκρινια αλλα περισσοτερο θορυβο με λιγο χαμηλοτερο φωτισμο στις νυχτερινες φωτο. Το αντιθετο κανει η gcam...υψηλοτερο φωτισμο λιγοτερο θορυβο πιο θολη αναλυση. Οσο για το lag προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Gcam vs stock Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) Για να πω την αληθεια σε μεγαλη οθονη δεν το εχω δοκιμασει . Βαριεμαι αφανταστα να ανοιξω το PC. Οσο για την διαφορα στην οθονη του κινητου εχω παρατηρησει οτι το stock app εχει καλυτερη ευκρινια αλλα περισσοτερο θορυβο με λιγο χαμηλοτερο φωτισμο στις νυχτερινες φωτο. Το αντιθετο κανει η gcam...υψηλοτερο φωτισμο λιγοτερο θορυβο πιο θολη αναλυση. Οσο για το lag προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι. Αμα δεν ανοιξεις pc... δεν βγαζεις νοημα. Σε οθόνη κινητού ακόμα και κάμερα διετιας καλή δειχνει. Anyway, αμα δεν σου αρεσει μένεις με στοκ ;) Edited December 29, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Αμα δεν ανοιξεις pc... δεν βγαζεις νοημα. Σε οθόνη κινητού ακόμα και κάμερα διετιας καλή δειχνει. Anyway, αμα δεν σου αρεσει μένεις με στοκ ;) και pc να ανοίξεις πρέπει να έχεις σχετικά αξιοπρεπή οθόνη εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος με τη stock για πρώτη φορά στη ζωή μου από την xiaomi (τα περνάω σε pc αυτά που τραβάω, γιατί στο κινητό έτσι κι αλλιώς τα χρώματα είναι κουκουρούκου ώστε να βγάλεις σοβαρό συμπέρασμα ) , οπότε δεν κράτησα καμιά gcam κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις, αλλά δεν είναι παντού καλύτερη όπως συνέβαινε με το Α1, οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να έχω άλλη εφαρμογή για κάθε περίσταση αν ποτέ έχουμε gcam καθολικά καλύτερη ευχαρίστως να χρησιμοποιώ μόνο αυτή, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δε συμβαίνει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 πολυ σωστος, ποσο δημοφιλης αλλα και ποσο beta ειναι αυτη η gcam ρε παιδια; πω πω, τεινει να γινει το συγχρονο καρκινωμα του android, αν δεν εχει γινει ηδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 (edited) πολυ σωστος, ποσο δημοφιλης αλλα και ποσο beta ειναι αυτη η gcam ρε παιδια; πω πω, τεινει να γινει το συγχρονο καρκινωμα του android, αν δεν εχει γινει ηδη.. χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια παιδια πως περναμε τοποθεσιες [ χωρες ] στο κινητο μας για ποιο δυνατη ενταση που θελω? Edited December 30, 2019 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 παιδιά αυτό το pop up τι θα πει; έβαλα την Ε3 με το xml που είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 και pc να ανοίξεις πρέπει να έχεις σχετικά αξιοπρεπή οθόνη εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος με τη stock για πρώτη φορά στη ζωή μου από την xiaomi (τα περνάω σε pc αυτά που τραβάω, γιατί στο κινητό έτσι κι αλλιώς τα χρώματα είναι κουκουρούκου ώστε να βγάλεις σοβαρό συμπέρασμα ) , οπότε δεν κράτησα καμιά gcam κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις, αλλά δεν είναι παντού καλύτερη όπως συνέβαινε με το Α1, οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να έχω άλλη εφαρμογή για κάθε περίσταση αν ποτέ έχουμε gcam καθολικά καλύτερη ευχαρίστως να χρησιμοποιώ μόνο αυτή, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δε συμβαίνει Κοιτα πρόσωπα ειναι πάντα καλύτερη η gcam. Αν βέβαια δεν τραβας πρόσωπα ή/και δεν κοιτας στο πόντο τη διαφορά, μια χαρά ειναι η στοκ του α3. Εγώ οταν το είχα το α3 έβγαζα με στοκ τα ημερήσια τοπία και όλα τα άλλα με gcam στα οποία κατά μέσο όρα ήταν καλύτερη (είτε σε λεπτομέρια ή/και θόρυβο είτε στη διατήρηση των χρωμάτων όπου νύχτα στις σκιές συνήθως είχε μεγάλο desaturate η στοκ) Κατά τα άλλα δεν ειναι κάποια κακή κάμερα για να χρειάζεσαι σόνι και καλά gcam. Στο α1 που λες ήταν τραγικά τα πράγματα και εκεί όντως δεν γινόταν χωρίς gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 παιδιά αυτό το pop up τι θα πει; έβαλα την Ε3 με το xml που είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ. Sent from my Mi A3 using Tapatalkεδώ κανείς; τι σημαίνει αυτό το άσπρο pop up? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 εδώ κανείς; τι σημαίνει αυτό το άσπρο pop up? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Τιποτα απλα σου λεει τι ρυθμισεις τραβηξε για libs. Σας εχω μια νεα αν θελετε. Περαν της 7.2 που ειχα στησει, εστησα και μια νεα για 6.1. Λιγο πιο φυσικο αποτελεσμα απο 7.2, ιδανικη για μερα ή πρόσωπα. Θα την ανεβασω του χρονου... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts