isolove Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Eπιδει το αμαξι ειναι μεσον μεταφορας και οχι επιδειξη χρηματων και γκομενοριχτης, θα σταθω στο πουντακι μου που καλυπτει πληρως τις ρεαλιστικες μου αναγκες. Γνωρισα ανθρωπους που ειχαν στην κατοχη τους υπεραμαξια,αλλα δεν ειδα και καμια χαρα στους ιδιους...... Για αυτους ητανε το "πουντακι τους......" Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Eπιδει το αμαξι ειναι μεσον μεταφορας και οχι επιδειξη χρηματων και γκομενοριχτης, " Καλως η κακως ειναι και τα 3 που λες ... Το αγαπημενο μου ever Lamborghini Murcielago LP 640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ... θα σταθω στο πουντακι μου που καλυπτει πληρως τις ρεαλιστικες μου αναγκες. ..." Σαφώς και στους περισσότερους που απαντούν σε αυτό το θέμα το δικό τους αυτοκίνητο καλύπτει, θεωρητικά πάντα, τις ανάγκες τους, αλλά το ερώτημα που θέτει είναι πιο αυτοκίνητο θα ξεχωρίζαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ψηφιζω aston martin DBS..γκλαμουρατος πυραυλος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ένα και μόνο,αν και είναι όνειρο θερινής νυκτός... Mustang Shelby Gt500:happy: Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Honda civic type r 4d λευκο! Κ ολα μεσα να ειναι γραμμενα στα γιαπωνεζικα!!!!!!!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ψηφιζω aston martin DBS..γκλαμουρατος πυραυλος:) συμφωνω σε αυτο. το ειχα δει το καλοκαιρι στο δρομο και ειχα μεινει να το κοιταζω μεχρι να ξεκινησει απο το φαναρι :D James Bond style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brabus_power Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 BMW M3 E30 :cool: Παράθεση ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΡΥΦΤΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 BMW M3 E30 :cool: Για το username που έχεις είναι παράξενη επιλογή. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brabus_power Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Όντως:O Kαι τα Mercedes φτιαγμένα απο την brabus αλλά οχι όσο το συγκεκριμένο ΒΜW:rolleyes: Παράθεση ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΡΥΦΤΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Lamborghini reventon, είναι Απλά πανέμορφο. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subaristas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχω ένα Impreza GT 99 μοντέλο από το 2000...ήταν όνειρο. Τώρα το επόμενο μου όνειρο είναι το Nissan GTR...ελπίζω να το αποκτήσω............και σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχω ένα Impreza GT 99 μοντέλο από το 2000...ήταν όνειρο. Τώρα το επόμενο μου όνειρο είναι το Nissan GTR...ελπίζω να το αποκτήσω............και σύντομα Μετά τον NickTheGreek99, να και ο δεύτερος που ξεθάβει θέματα αιώνων :ρ Πάντως θα συμφωνήσω με το GTR. Απίστευτο αμάξι και πανέμορφο. Όνειρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subaristas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μετά τον NickTheGreek99, να και ο δεύτερος που ξεθάβει θέματα αιώνων :ρ Πάντως θα συμφωνήσω με το GTR. Απίστευτο αμάξι και πανέμορφο. Όνειρο... ΕΕΕΕ ναι...ακόμα σκυλί το impreza αλλά όσο να'ναι τα χορταίνεις τα άλογα...θές κάτι παραπάνω Το GTR είναι τοπ.Δεν θέλει τπτ.Άσε που μου έφυγε και η τρέλα με το γκάζι αλλά όταν το θές πρέπει να το έχεις. Γι'αυτό σιγά σιγά να το αφήσουμε στην άκρη το σούμπι και να περάσει στην θέση του το Nissan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Toyota Corolla AE86 και Citroen Saxo VTS/Peugeot 106 Rallye. Αμφότερα έχουν γράψει τη «δική τους» ιστορία... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 BMW m3 e46....μία Ζωή m3 πού ναι πούτ... και κυρία... Ο μονός λόγος πού την έδωσα ήταν το smg πού χε αρχίσει και μου έσπαγε τα νεύρα με τα προβλήματά του. Αλλά τα πιο ονειρικά αυτοκίνητα για μένα είναι... Το Pontiac Trans Am του 82 και το Dodge charger του 69... Αλλά βρισκόμαστε Ελλάδα... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Mercedes 300 goldwing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ΕΕΕΕ ναι...ακόμα σκυλί το impreza αλλά όσο να'ναι τα χορταίνεις τα άλογα...θές κάτι παραπάνω Το GTR είναι τοπ.Δεν θέλει τπτ.Άσε που μου έφυγε και η τρέλα με το γκάζι αλλά όταν το θές πρέπει να το έχεις. Γι'αυτό σιγά σιγά να το αφήσουμε στην άκρη το σούμπι και να περάσει στην θέση του το Nissan. Και το Scooby αμαξάρα αλλά θα προτιμούσα το 9αρι το Evo. Δε ξέρω γιατί αλλά κάτι με τραβάει παραπάνω στην εμφάνιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχω ένα Impreza GT 99 μοντέλο από το 2000...ήταν όνειρο. Τώρα το επόμενο μου όνειρο είναι το Nissan GTR...ελπίζω να το αποκτήσω............και σύντομα Μετά τον NickTheGreek99, να και ο δεύτερος που ξεθάβει θέματα αιώνων :ρ Πάντως θα συμφωνήσω με το GTR. Απίστευτο αμάξι και πανέμορφο. Όνειρο... Ποιος πάει να μου κλέψει την πρωτιά ρε ??? Δεν θα την πάρετε που να σκάσετε !! :lol: :p Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_ktm Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ένα και μόνο,αν και είναι όνειρο θερινής νυκτός... Mustang Shelby Gt500:happy: Aυτό είναι όνειρο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 nissan skyline 2014 nismo http://www.gtrlife.com/files/img/13/11/nissan/gtr_reveal3239.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Mercedes 300 goldwing :up: δες και τούτο... http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/crop/5953x3992+18+7/resize/628x417!/format/jpg/quality/85/http://o.aolcdn.com/hss/storage/adam/f1f4b28df34d5ba9c22742a522b79b85/Mercedes-Benz-AMG-Vision-Gran-Turismo-000.JPG Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κακά εργαλεία ... :D:happy: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο ειναι 1 http://images.caricos.com/m/mercedes-benz/2014_mercedes-benz_s63_amg/images/1920x1080/2014_mercedes-benz_s63_amg_1_1920x1080.jpg S Class Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Αλητεία :Rx7 fd3s Retro :Charger R/T Hitech :GTR Supercar:Veneno Rally car:Quattro S1 Family :M6 gangsta:Exelero cabrio :S2000 movies :Trans Am '82 Edited June 24, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts