paanos Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Αλλάζει η χώρα, από τις ρυθμίσεις > στο γενικά περισσότερες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Απο Gearbest. Που συμπληρώνω τη χώρα? Εννοείς οταν το πρωτοάνοιξα? Πρεπει να εβαλα Ελλάδα. Εκανα μα.....ια? Μπα και εγώ Ελλάδα το έχω.αλλαξε και δοκίμασε ξανά,βάλε Ελβετία. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsifaros Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μπα και εγώ Ελλάδα το έχω.αλλαξε και δοκίμασε ξανά,βάλε Ελβετία. Εβαλα Ελβετία και μου κατεβαζει την ιδια που εχω ηδη. Εσεις global vversion εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εβαλα Ελβετία και μου κατεβαζει την ιδια που εχω ηδη. Εσεις global vversion εχετε? Μονο με global βγαινει η συσκευη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Μονο με global βγαινει η συσκευη. Φαίνεται να υπάρχει η Global, η EEA, η Ινδική ΡΟΜ, η έκδοση για τη Κίνα και η Ρώσικη https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/ http://en.miui.com/download-361.html H Global είναι στην .11 έκδοση, η ΕΕΑ και η Κινέζικη είναι αυτές που πήραν αναβάθμιση σε .15... https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/roms-eea-stable/ https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/roms-cn-stable/ η αλλαγή της τοποθεσίας δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως σημασία ως προς την διαθεσιμότητα αναβάθμισης. Στην έκδοση της ΡΟΜ, στο τέλος γράφει "PFJEUXM" ή "PFJMIXM" ή "PFJCNXM" ; Σε εσάς που ήρθε η αναβάθμιση, τί γράφει; Edited October 3, 2019 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Φαίνεται να υπάρχει η Global, η EEA, η Ινδική ΡΟΜ, η έκδοση για τη Κίνα και η Ρώσικη https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/ http://en.miui.com/download-361.html H Global είναι στην .11 έκδοση, η ΕΕΑ και η Κινέζικη είναι αυτές που πήραν αναβάθμιση σε .15... https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/roms-eea-stable/ https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/davinci/roms-cn-stable/ η αλλαγή της τοποθεσίας δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως σημασία ως προς την διαθεσιμότητα αναβάθμισης. Στην έκδοση της ΡΟΜ, στο τέλος γράφει "PFJEUXM" ή "PFJMIXM" ή "PFJCNXM" ; Σε εσάς που ήρθε η αναβάθμιση, τί γράφει; Από το εργοστάσιο από ότι ξέρω τουλάχιστον βγαίνει με μια και μόνο ρομ για όλες της αγορές,για αυτό και το global.Αυτο είναι το επίσημο σενάριο τουλάχιστον.Μιλαμε πάντα για το 9τ..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Το widget του καιρού δεν κάνει αυτόματα update θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) εδιτ..................... Edited October 3, 2019 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Από το εργοστάσιο από ότι ξέρω τουλάχιστον βγαίνει με μια και μόνο ρομ για όλες της αγορές,για αυτό και το global.Αυτο είναι το επίσημο σενάριο τουλάχιστον.Μιλαμε πάντα για το 9τ..... Τί σου γράφει - ποιοί είναι οι λατινικοί χαρακτήρες - στο τέλος της έκδοσης ΡΟΜ που έχεις; Απλή ερώτηση, η απάντηση μπορεί να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Τί σου γράφει - ποιοί είναι οι λατινικοί χαρακτήρες - στο τέλος της έκδοσης ΡΟΜ που έχεις; Απλή ερώτηση, η απάντηση μπορεί να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση PfgEUxm αφού είναι η global. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Η Global στο miui version έχει τα γράμματα "MI", η ευρωπαϊκή εχει τα γράμματα "EU" Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 PFJEUXM, αν γράφει αυτό δεν είναι global αλλά η ΕΕΑ. PFJMIXM, αν γράφει αυτό είναι η global rom. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Για το 9τ μια ειναι η ρομ που βγαινει απο το εργοστασιο.Το 9 βγαινει σε πολλες εκδοσεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) PfgEUxm αφού είναι η global. Την ΕΕΑ έχεις, γι αυτό έχεις πάρει αναβάθμιση...εγώ, που αγόρασα το κινητό απευθείας από Κίνα, με την Global έκδοση ΡΟΜ, έχω τη PFJMIXM και είμαι στην .11 ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το 9τ μια ειναι η ρομ που βγαινει απο το εργοστασιο.Το 9 βγαινει σε πολλες εκδοσεις. Προφανώς κάνεις λάθος. Και σε άλλα μοντέλα της Χιαομι είχα διαβάσει παλιότερα ότι υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός ΕΕΑ (για την ευρωπαϊκή αγορά), Global, Chinese. Edited October 3, 2019 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Την ΕΕΑ έχεις, γι αυτό έχεις πάρει αναβάθμιση...εγώ, που αγόρασα το κινητό απευθείας από Κίνα, με την Global έκδοση ΡΟΜ, έχω τη PFJMIXM και είμαι στην .11 ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς κάνεις λάθος. Και σε άλλα μοντέλα της Χιαομι είχα διαβάσει παλιότερα ότι υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός ΕΕΑ (για την ευρωπαϊκή αγορά), Global, Chinese. Μαλλον δεν εγραψα κατι καλα,σε 2 συσκευες,4/64,η μια απο eshop gr και η αλλη απο gearbest,και τα 2 φορανε την ιδια ρομ και τα εχουν παρει αναβαθμηση σε .15. Και ναι ειναι γνωστο οτι αλλα μοντελα φορανε διαφορετικες ρομ.Αλλα το 9τ βγαινει μονο σε global version,εαν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος. To k20 απο την αλλη εχει διαφορετικες ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το gearbest το παρακατω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Μαλλον δεν εγραψα κατι καλα,σε 2 συσκευες,4/64,η μια απο eshop gr και η αλλη απο gearbest,και τα 2 φορανε την ιδια ρομ και τα εχουν παρει αναβαθμηση σε .15. Και ναι ειναι γνωστο οτι αλλα μοντελα φορανε διαφορετικες ρομ.Αλλα το 9τ βγαινει μονο σε global version,εαν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος. To k20 απο την αλλη εχει διαφορετικες ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το gearbest το παρακατω. Κάνεις λάθος. Το ss είναι από το επίσημο. Επίσης το κινητό βγαίνει 4/64? Edited October 3, 2019 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Κάνεις λάθος. Το ss είναι από το επίσημο. Επίσης το κινητό βγαίνει 4/64? Το ss που αναιβασα ειναι απο gearbest,τι εννοεις? Καλα σοβαρα τωρα ρωτας εαν βγαινει σε 4/64.....?:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Το ss που αναιβασα ειναι απο gearbest,τι εννοεις? Καλα σοβαρα τωρα ρωτας εαν βγαινει σε 4/64.....?:blink:Εννοώ ότι βγαίνει με τρεις διαφορετικές ρομ το mi9 t και όχι με μια. Ναι σοβαρά ρωτάω. Βγαίνει το mi9 t με 4αρα ραμ? Γιατί έιχα την εντύπωση ότι μόνο με 6 ραμ βγαίνει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εννοώ ότι βγαίνει με τρεις διαφορετικές ρομ το mi9 t και όχι με μια. Ναι σοβαρά ρωτάω. Βγαίνει το mi9 t με 4αρα ραμ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο με 6 ραμ βγαίνει Mε συνχωρεις το περασμενο της ωρα.....εχει απολυτο δικαιο 6/64 ειναι το ορθό......:O Οπως εγραψα και παραπανω σε 2 διαφορετικες συσκευες που εχω στην κατοχη μου,μια απο Ελλαδα και η αλλη απο Κινα,εχουν πανομοιότυπη rom. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Mε συνχωρεις το περασμενο της ωρα.....εχει απολυτο δικαιο 6/64 ειναι το ορθό......:O Οπως εγραψα και παραπανω σε 2 διαφορετικες συσκευες που εχω στην κατοχη μου,μια απο Ελλαδα και η αλλη απο Κινα,εχουν πανομοιότυπη rom.Καλά, προς στιγμή νόμιζα ότι μιλούσαμε για διαφορετικά τηλέφωνα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μαλλον δεν εγραψα κατι καλα,σε 2 συσκευες,4/64,η μια απο eshop gr και η αλλη απο gearbest,και τα 2 φορανε την ιδια ρομ και τα εχουν παρει αναβαθμηση σε .15. Και ναι ειναι γνωστο οτι αλλα μοντελα φορανε διαφορετικες ρομ.Αλλα το 9τ βγαινει μονο σε global version,εαν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος. To k20 απο την αλλη εχει διαφορετικες ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το gearbest το παρακατω. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο για κάτι ξεκάθαρο, ούτε γιατί το λάθος πρέπει να είναι "τραγικό"... ...δεν αμφισβητεί κανείς ότι εσύ έχεις την EU/ΕΕΑ, δεν χρειάζεται να τεκμηριώσεις με screenshot, καθώς είναι η μόνη διαθέσιμη εκτός Κίνας που έχει πάρει την αναβάθμιση .15...ο ίδιος ο κωδικός της ΡΟΜ σου το καταδεικνύει αυτό... ...εσύ όμως φαίνεται να αμφισβητείς την ύπαρξη άλλων κωδικών ΡΟΜ, συμβατών και με ανάλογες διαφοροποιήσεις σε προηγούμενα μοντέλα, ενώ σου έχει δοθεί screenshot - από το δικό μου τηλέφωνο - για τη χρήση της MI/Global έκδοσης της ΡΟΜ. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο λύνει τις όποιες απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εμείς με 10.3.11.0 (PFJMIXM), πότε θα πάρουμε αναβάθμιση ? Στην 10.3.12.0 και πάνω λύνεται το θέμα με το Android Auto ? Κατά τα άλλα, ώς κάτοχος συσκευής απο τον Αυγουστό το τηλέφωνο είναι super. Κανένα θέμα. Η θήκη που δίνουν μαζί, πολύ όμορφη αλλά θα έλεγα ότι γλυστράει λίγο. Υπάρχουν όμως λύσεις (πχ, ΕΔΩ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Για το 9τ μια ειναι η ρομ που βγαινει απο το εργοστασιο.Το 9 βγαινει σε πολλες εκδοσεις.PFJEUXM, αν γράφει αυτό δεν είναι global αλλά η ΕΕΑ. PFJMIXM, αν γράφει αυτό είναι η global rom.Αν το είχες ψάξει στην μαμά Xiaomi δεν θα το έγραφες αυτό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Μισο μπερδευτηκα,με μπερδεψατε τωρα.....αλλη ρομ ειναι για συσκευες xiaomi mi 9t 6/64 εντος Κινας,και αλλες για εκτος? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Όχι δεν είναι για Κίνα, η μία ρομ είναι global και η άλλη eu Ευρώπη, γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, το ίδιο έχει κάνει και στο mi9. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts