kostast1 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 αληθεύει ότι το led είναι στην pop up selfie camera οπότε δεν φαίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,πρεπει να το εχεις απο την μερια της μπροστινης καμερας για να το δεις.Αλλα σου εχω λυση....:) Βρίσκεται,κατεβάζετε το NoLed,και ειστε ετοιμοι. Το περναω σε ολες της συσκευες μου,οσες εχουν amoled τουλαχιστον. Απλα εξαιρετικη εφαρμογη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ένας από τους λόγους που δεν έχω πατήσει ακόμα το κουμπάκι είναι το SAR του κινητού, υπάρχει σχετικό νήμα στο φόρουμ; Το SAR που δίνει ο κατασκευαστής είναι για την χείριστη περίπτωση; Δηλαδή όταν το κινητό έχει 2 SIM μέσα, δεν έχει καλό σήμα κτλ κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ένας από τους λόγους που δεν έχω πατήσει ακόμα το κουμπάκι είναι το SAR του κινητού, υπάρχει σχετικό νήμα στο φόρουμ; Το SAR που δίνει ο κατασκευαστής είναι για την χείριστη περίπτωση; Δηλαδή όταν το κινητό έχει 2 SIM μέσα, δεν έχει καλό σήμα κτλ κτλ?Το κινητο ειναι αψογο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 (edited) Παιδια μην κολλάτε με τα σαρ των κινητών. Μην γινόμαστε σαν τους καραγκιοζιδες που διώχνουν τις κεραίες από τις πόλεις γιατί ... προκαλούν καρκίνο!!!! Ο λόγος να μην παίρνεις ένα κινητό που έχει περάσει από τα επίσημα τεστ και ελέγχους είναι αστείος. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 21, 2019 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Np91, δεν είπα το αντίθετο, περί SAR ρώτησα...:worry: Για να μην βγαίνω και offtopic, υπάρχει θέμα για SAR στο φόρουμ? Αν όχι, THANKIN θα ήθελα να διαβάσω την άποψη σου. Έχεις τεχνική/επαγγελματική άποψη περί κεραιών και κινητών όσο αφορά την εκπομπή ακτινοβολίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ναι έχει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7775321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ναι δυστυχώς.εγω το έχω απενεργοποίηση τελείως. Πανω στο pop up, οταν ειναι κλειστο δεν εχει led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ναι πάνω στην pop up κάμερα είναι το led.εμενα δεν με βολεύει καθόλου,πρέπει να έχω το κινητό ανάποδα για να πέσει το μάτι μου εκεί οπότε το απενεργοποιησα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ναι πάνω στην pop up κάμερα είναι το led.εμενα δεν με βολεύει καθόλου,πρέπει να έχω το κινητό ανάποδα για να πέσει το μάτι μου εκεί οπότε το απενεργοποιησα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Γενικά με τη μπαταρία του πως πάει;είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Γενικά με τη μπαταρία του πως πάει;είστε ευχαριστημένοι; Άνετα βγάζει σχεδόν ολόκληρη 2η μέρα με BT/WiFi/4G συνέχεια ανοιχτά. Αν κάποιος έχει βρει πως και αν αλλάζει η σειρά εμφάνισης των κουμπιών πλοήγησης και αν μπορούμε να έχει επιλογή με 4ο κουμπί που κατεβάζει την κουρτίνα. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ναι έχει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7775321 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Αν χρησιμοποιούνται και οι δυο SIM πώς τα παει η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Γενικά με τη μπαταρία του πως πάει;είστε ευχαριστημένοι; Η κοπέλα μου που παίζει αρκετά παιχνίδια, 2 ώρες την ημέρα, και πολλά social και μηνύμσυσ, πλέον άνετα βγάζει την ημέρα. Το Mi5 που είχε πριν ήθελε σίγουρα επαναφόρτιση το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλημέρα, αξίζει η έκδοση των 128GB; Εννοώ, πόσο ελεύθερο χώρο έχει το κινητό με τις default εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλημέρα, αξίζει η έκδοση των 128GB; Εννοώ, πόσο ελεύθερο χώρο έχει το κινητό με τις default εφαρμογές; Φυσικά και αξίζει για 20€ παραλάβω σε σχέση με την άλλη, επίσης δεν παίρνει κάρτα sd οπότε τα 64 ίσως είναι λίγο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλημέρα, αξίζει η έκδοση των 128GB; Εννοώ, πόσο ελεύθερο χώρο έχει το κινητό με τις default εφαρμογές; 52....54 δεν θυμάμαι ακριβώς, προφανώς εάν θες χώρο πάρτο έτσι,εγώ πχ δεν τον χρειάζομαι.Κσθαρα προσωπική επιλογή. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Αν χρησιμοποιούνται και οι δυο SIM πώς τα παει η μπαταρία; Εγώ το έχω περίπου 2-3 βδομάδες, μόνιμα δύο σίμ (η μία γυρισμένη σε 2G μόνιμα), συχνά BT και μουσική, περισσότερο Wi-Fi παρά ανοικτά δεδομένα, και κακό σήμα στο σπίτι, και χθες μου έβγαλε 7,5 ώρες οθόνη, σε 49 ώρες λειτουργίας. Είναι η περισσότερη sot που μου έχει βγάλει προς το παρόν. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά αναρωτιέμαι, ίσως στρώνει ακόμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Εγώ το έχω περίπου 2-3 βδομάδες, μόνιμα δύο σίμ (η μία γυρισμένη σε 2G μόνιμα), συχνά BT και μουσική, περισσότερο Wi-Fi παρά ανοικτά δεδομένα, και κακό σήμα στο σπίτι, και χθες μου έβγαλε 7,5 ώρες οθόνη, σε 49 ώρες λειτουργίας. Είναι η περισσότερη sot που μου έχει βγάλει προς το παρόν. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά αναρωτιέμαι, ίσως στρώνει ακόμα;;Πολύ δυνατή αυτονομία! Πόσο άλλο να στρώσει? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 (edited) Παρέλαβα τη Τετάρτη από abox.gr στα 298€ ( + 8€ μεταφορικά) το Mi 9T 128GB και σύγκρινα λίγο τη κάμερα με εκείνη του δικού μου, Honor 8, αλλά και με τη Google Cam (αυτή την έκδοση, με lib 2, Mi9). Μιλώντας μόνο για τη κάμερα, - η ευκρίνεια του Mi9T είναι ανώτερη ξεκάθαρα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, σε σημεία που ζορίζεται φαίνεται πως χρησιμοποιεί sharpening, - ενώ στο Honor 8 το sharpening δεν είναι διόλου επιθετικό, θα το προτιμούσα κάπου στη μέση, πιο κοντά στο Honor 8. - τα χρώματα του Μι9Τ είναι πολύ ψυχρά, διορθώνεται αυτό κάπως με τη GCam, - Τα χρώματα του Honor 8 φαίνονται όπως τα βλέπω, πολύ φυσικά. - H GCam (Urnyx05, τελευταία έκδοση, lib 2), τουλαχιστον σε εσωτερικό χώρο, όχι μόνο δεν βελτιώνει το αποτέλεσμα (σε κάθε κάμερα, κανονική / ευρυγώνια / εστίασης) αλλά ρίχνει σημαντικά τη ποιότητα, με αρκετά περισσότερο θόρυβο, μού έκανε πραγματικά εντύπωση. - το βίντεο είναι επίσης καλύτερο στο Μι9Τ, αυτό δεν μου κάνει διόλου εντύπωση γιατί είναι το αδύνατο σημείο του Honor 8, αλλά περίμενα και παραπάνω βελτίωση...λόγω της σταθεροποίησης, το βίντεο στο Μι9Τ, όταν αλλάζει η κατεύθυνση πιο απότομα φαίνεται να ξεκινά πιο αργά (να μένει λίγο "πίσω") και μετά προς το τέλος να επιταχύνει κάπως...άλλοτε είναι λιγότερο, άλλοτε περισσότερο εμφανές. - η σταθεροποίηση βίντεο στο Honor 8, ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό αρκετά μέτρια. Δεδομένου ότι τα δύο κινητά τα χωρίζουν 3 χρόνια κοντά, και ανήκουν σε παρόμοια κατηγορία (upper midrange) θα έλεγα ότι σαφώς περίμενα μεγαλύτερη βελτίωση. Αν δεν ήταν η full-view οθόνη, μπορεί να προτιμούσα το Honor 8 συνολικά, λόγω πολλών λειτουργιών πχ - με τον αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος πίσω, που είναι και κουμπί ρυθμιζόμενο ανάλογα με το πάτημα, αλλά και ελέγχει τη πλοήγηση σε φωτογραφίες (δεξιά αριστερά) αλλά και του drop-down μενού ειδοποιήσεων/ρυθμίσεων επάνω - καλύτερο μικρόφωνο - πιο ραφιναρισμένο λειτουργικό και οικείες εφαρμογές/λειτουργίες (το scrolling screenshot δεν δουλεύει στο Μι9Τ, που με ενοχλεί γιατί κρατάω πάντα screenshot από τα ειδησεογραφικά που με ενδιαφέρουν) - Full Active Dual Sim (επειδή το καλοκαίρι χρησιμοποιώ το κινητό για ίντερνετ στον φορητό, το να μην πέφτει απροσδόκητα η σύνδεση με κάποιο τηλεφώνημα, όταν πχ τρέχει ο συγχρονισμός αρχείων, είναι πολύ βοηθητικό) - Infrared που δεν έχει το Μι9Τ (σπάνια το έχω χρησιμοποιήσει, όταν υπήρξε ανάγκη, με έσωσε από ταλαιπωρία και έξοδα) Περίμενα την επιλογή να είναι πολύ πιο εύκολη... Edited August 24, 2019 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δηλαδή σε γενικές γραμμές λες ότι το mi9t έχει καλύτερη κάμερα από το mi9 αν κατάλαβα σωστά, διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Παρέλαβα τη Τετάρτη από abox.gr στα 298€ ( + 8€ μεταφορικά) το Mi 9T 128GB και σύγκρινα λίγο τη κάμερα με εκείνη του δικού μου, Honor 8, αλλά και με τη Google Cam (αυτή την έκδοση, με lib 2, Mi9). Μιλώντας μόνο για τη κάμερα, - η ευκρίνεια του Mi9T είναι ανώτερη ξεκάθαρα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, σε σημεία που ζορίζεται φαίνεται πως χρησιμοποιεί sharpening, - ενώ στο Honor 8 το sharpening δεν είναι διόλου επιθετικό, θα το προτιμούσα κάπου στη μέση, πιο κοντά στο Honor 8. - τα χρώματα του Μι9Τ είναι πολύ ψυχρά, διορθώνεται αυτό κάπως με τη GCam, - Τα χρώματα του Honor 8 φαίνονται όπως τα βλέπω, πολύ φυσικά. - H GCam (Urnyx05, τελευταία έκδοση, lib 2), τουλαχιστον σε εσωτερικό χώρο, όχι μόνο δεν βελτιώνει το αποτέλεσμα (σε κάθε κάμερα, κανονική / ευρυγώνια / εστίασης) αλλά ρίχνει σημαντικά τη ποιότητα, με αρκετά περισσότερο θόρυβο, μού έκανε πραγματικά εντύπωση. - το βίντεο είναι επίσης καλύτερο στο Μι9Τ, αυτό δεν μου κάνει διόλου εντύπωση γιατί είναι το αδύνατο σημείο του Honor 8, αλλά περίμενα και παραπάνω βελτίωση...λόγω της σταθεροποίησης, το βίντεο στο Μι9Τ, όταν αλλάζει η κατεύθυνση πιο απότομα φαίνεται να ξεκινά πιο αργά (να μένει λίγο "πίσω") και μετά προς το τέλος να επιταχύνει κάπως...άλλοτε είναι λιγότερο, άλλοτε περισσότερο εμφανές. - η σταθεροποίηση βίντεο στο Honor 8, ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό αρκετά μέτρια. Δεδομένου ότι τα δύο κινητά τα χωρίζουν 3 χρόνια κοντά, και ανήκουν σε παρόμοια κατηγορία (upper midrange) θα έλεγα ότι σαφώς περίμενα μεγαλύτερη βελτίωση. Αν δεν ήταν η full-view οθόνη, μπορεί να προτιμούσα το Honor 8 συνολικά, λόγω πολλών λειτουργιών πχ - με τον αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος πίσω, που είναι και κουμπί ρυθμιζόμενο ανάλογα με το πάτημα, αλλά και ελέγχει τη πλοήγηση σε φωτογραφίες (δεξιά αριστερά) αλλά και του drop-down μενού ειδοποιήσεων/ρυθμίσεων επάνω - καλύτερο μικρόφωνο - πιο ραφιναρισμένο λειτουργικό και οικείες εφαρμογές/λειτουργίες (το scrolling screenshot δεν δουλεύει στο Μι9Τ, που με ενοχλεί γιατί κρατάω πάντα screenshot από τα ειδησεογραφικά που με ενδιαφέρουν) - Full Active Dual Sim (επειδή το καλοκαίρι χρησιμοποιώ το κινητό για ίντερνετ στον φορητό, το να μην πέφτει απροσδόκητα η σύνδεση με κάποιο τηλεφώνημα, όταν πχ τρέχει ο συγχρονισμός αρχείων, είναι πολύ βοηθητικό) - Infrared που δεν έχει το Μι9Τ (σπάνια το έχω χρησιμοποιήσει, όταν υπήρξε ανάγκη, με έσωσε από ταλαιπωρία και έξοδα) Περίμενα την επιλογή να είναι πολύ πιο εύκολη... Οσο ειναι φρεσκο πουλα το και παρε κατι αλλο θα σε καλυψει. Αλλα στα χρηματα αυτα δεν εχω καποια προταση.Θα πρεπει να αναιβεις κατ πολυ στο οικονομικο,αλλα και παλι θα δυσκολευτεις να βρεις κατι.:) Την καμερα την αδικεις πολυ νομιζω. Και με την gcam μαλλον κατι δεν εχει γινει καλα σε εσενα καθως η βραδυνες ειναι πολυ καλες,εχω την v2,1. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Στα 298 το 128 από το abox? Το είχε σε προσφορά; 346 το έχει τώρα. Ή έχει αφαιρεθεί ο ΦΠΑ; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 (edited) Δεν την αδικώ καθόλου - καλύτερη ευκρίνεια σαφώς, - περισσότερες επιλογές (ευρυγώνια/τηλεφακός), - ψυχρά χρώματα, - όχι over-sharpening όπως των P20, αλλά συγκριτικά φαίνεται στα σημεία που ζορίζεται, δεν θα το θεωρούσα πρόβλημα, αλλά συγκριτικά το αναφέρω, είναι εμφανές - αισθητά καλύτερο βίντεο, καλή σταθεροποίηση, αλλά αφενός όχι τρελή διαφορά σε μέτριο φωτισμό (βραδυνές είμαι σίγουρος η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη) για κινητά που τα χωρίζουν 2,5-3 χρόνια, αφετέρου με τις ιδιοτροπίες της εφαρμογής της σταθεροποίησης στο Mi9T ("αργό" συγκριτικά ξεκίνημα σε αλλαγή κατεύθυνσης, ελαφρά επιτάχυνση προς το τέλος). ...δεν έχει νόημα να μιλαμε αόριστα για Gcam, γι αυτό προσδιόρισα ποιά έκδοση και ποιά βιβλιοθήκη χρησιμοποιώ...μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα με αλλη έκδοση/βιβλιοθήκη, αλλά χρησιμοποίησα τη προτεινόμενη έκδοση του προγραμματιστή που δοκιμάζει περισσότερο σε Μι9/Μι9Τ και με τη βιβλιοθήκη που φαίνεται να έχει φτιαχθεί για/στο Μι9 (το είχε σε παρένθεση το κινητό) ...με αυτή την έκδοση, πολύ-πολύ καλύτερη η εργοστασιακή κάμερα του Μι9Τ. οι φωτογραφίες είναι εσωτερικού χώρου (από το σπίτι που το αφήνω στη μοίρα του τις καθημερινές και καθαρίζω/συγυρίζω το ΣΚ, οπότε δεν ανεβάζω), σε νυχτερινό τοπίο μπορεί τα πράγματα να είναι ακόμη καλύτερα για το Μι9Τ. Αφού διάλεξα τελικά να αγοράσω/ανοίξω το Μι9Τ από την ελληνική αγορά, τελικά στα 306€ είναι πολύ κοντά στο Honor View 20, που θα ήταν η πρώτη μου επιλογή μέχρι 350€...ίδιες κάμερες σχεδόν φοράνε τα δύο κινητά, αλλά δεν ξέρω... ...μπορεί να περιμένω και τη καινούρια φουρνιά καμερών σε κινητά και να προτιμήσω Honor...λόγω Huawei/Leica συνεργασίας, νομίζω τα πάει καλύτερα στις φωτογραφικές επιδόσεις. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη τί θα κάνω...τη μετάβαση τη σκέφθηκα λόγω - μπαταρίας, - αποθηκευτικού (ρίχνει επιδόσεις το Honor 8 όταν γεμίζει) - πλήρους οθόνης. Τα καλά, full active dual sim, έχουν και μειονεκτήματα όσον αφορά τη μπαταρία...έχω μάθει στα καλά του Honor 8, με έχουν κουράσει και τα αρνητικά του. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα 298 το 128 από το abox? Το είχε σε προσφορά; 346 το έχει τώρα. Ή έχει αφαιρεθεί ο ΦΠΑ; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 298€ τελική τιμή λιανικής, πριν δύο βδομάδες περίπου, ίσως φαίνεται και στην "εξέλιξη τιμής" του σκρουτζ... Κι είχα και ευκαιρία να πάρω και δεύτερο, αλλά μπορεί να αναφερόταν στην ίδια παραγγελία/απόδειξη οπότε το άφησα (εξηγουμαι... ...Μού έστειλαν το ένα Θεσσαλονίκη στις 12 Αυγ, στις 13 έφθασε αλλά η ACS δεν έκανε προσπάθεια επίδοσης μέχρι τη ΠΑρασκευή στις 16, και μετά το πήγε σε μακρινό υποκατάστημα, τη Δευτέρα ζήτησα μεταφορά στο δικό μου και πήγα Τρίτη να το πάρω, αλλά το Abox ζήτησε πρόωρη επιστροφή...οπότε τους κάλεσα να το κρατήσουν και μού είπαν θα στέιλουν νέο, αλλά τελικά επεστράφη από τα κεντρικά και το πρώτο που είχαν στείλει...παρέλαβα τελικά το νεώτερο τη Τετάρτη... σκέφθηκα να πάρω και τα δύο μήπως θελει κανας φίλος, αλλά τσάμπα ταλαιπωρία κι ίσως λογιστικό μπέρδεμα) Edited August 24, 2019 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δηλαδή σε γενικές γραμμές λες ότι το mi9t έχει καλύτερη κάμερα από το mi9 αν κατάλαβα σωστά, διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Σε μένα απαντας; Πού είδες να συγκρίνω το Μι9 με το 9Τ δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Η έκδοση αυτή της gcam δεν είναι η καλύτερη , την είχα κι εγώ και απογοητεύτηκα. Ειδικά σε μέτριο και ψηλό φωτισμό. Τώρα χρησιμοποιώ τη τελευταία από msg...με αρκετό ψάξιμο και ρυθμίσεις όμως... Μ αυτή κατάφερα καλύτερα αποτελέσματα και λειτουργούν επίσης και 3 κάμερες . Θέλει ψάξιμο στο 9t η gcam... Sent from my Mi 9T using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts