vgiozo Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Εσυ παλιο μελος και ρωτας τετοια πραματα βρε.....:) Μονο την αγωνια που θα φας απο τα Κινεζοπουλα φτανει και περισευει για τα 30 ευρο διαφορα, Δωσε και αλλα 30 ακομα να εχεις 2 χρονια εγγυηση απο Ελλαδα,και μαλιστα απο το e-shop.....οχι σκρουτζομαγαζο,να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.:D Το θέμα είναι πως δεν είναι μόνο τα 30€, αλλά και τα χρήματα από cashback κτλ που ρίχνουν τη τιμή από banggood γύρω στα 240€. να πω την αλήθεια, δεν μου έχει τύχει να χαλάσει κινητό, ακόμη και τελείως κινεζιά, οπότε ο μόνος κίνδυνος είναι το αρχικό DOA και αν έκαναν καμιά λαδιά και έστειλαν το 64άρι ενώ διαφήμιζαν το 128άρι. Οπότε η διαφορά με τιμή e-shop είναι γύρω στο 100άρικο και το e-shop πρέπει να δίνει το 64άρι, όχι το 128άρι, , οπότε δεν. Είχα ήδη παραγγείλει/παραλάβει το 64άρι στα 255€, αλλα αφού το 128άρι έπεσε στα 268-275€ το παρήγγειλα εκ νέου...μετά παρουσιάστηκε και η προσφορά που λέω. Δε νομίζω ότι υπάρχει στο Σκρουτζ το 128 σε αυτή την τιμή... Το abox.gr το είχε πριν λίγες μέρες (το ΠΣΚ) στα 298€ + μεταφορικά, με απόδειξη λιανικής. Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία με αντικαταβολή, διερευνητική περισσότερο (μετά αφαίρεσαν τη σελίδα του κινητού από τις πολλες παραγγελίες που θα έπεσαν, αλλά τώρα βλέπω την επανέφεραν https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&product_id=11156 ) Τελικά το έστειλαν αλλά μέχρι χθες δεν το ήξερα γιατί τα μηνύματα είχαν πάει στο φάκελο spam για κάποιο λόγο....είναι τώρα σε υποκατάστημα ACS και πρέπει να αποφασίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Το θέμα είναι πως δεν είναι μόνο τα 30€, αλλά και τα χρήματα από cashback κτλ που ρίχνουν τη τιμή από banggood γύρω στα 240€. να πω την αλήθεια, δεν μου έχει τύχει να χαλάσει κινητό, ακόμη και τελείως κινεζιά, οπότε ο μόνος κίνδυνος είναι το αρχικό DOA και αν έκαναν καμιά λαδιά και έστειλαν το 64άρι ενώ διαφήμιζαν το 128άρι. Οπότε η διαφορά με τιμή e-shop είναι γύρω στο 100άρικο και το e-shop πρέπει να δίνει το 64άρι, όχι το 128άρι, , οπότε δεν. Είχα ήδη παραγγείλει/παραλάβει το 64άρι στα 255€, αλλα αφού το 128άρι έπεσε στα 268-275€ το παρήγγειλα εκ νέου...μετά παρουσιάστηκε και η προσφορά που λέω. Το abox.gr το είχε πριν λίγες μέρες (το ΠΣΚ) στα 298€ + μεταφορικά, με απόδειξη λιανικής. Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία με αντικαταβολή, διερευνητική περισσότερο (μετά αφαίρεσαν τη σελίδα του κινητού από τις πολλες παραγγελίες που θα έπεσαν, αλλά τώρα βλέπω την επανέφεραν https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&product_id=11156 ) Τελικά το έστειλαν αλλά μέχρι χθες δεν το ήξερα γιατί τα μηνύματα είχαν πάει στο φάκελο spam για κάποιο λόγο....είναι τώρα σε υποκατάστημα ACS και πρέπει να αποφασίσω Ε τότε τι ρωτάς,πάρτο από Κίνα και όλα οκ αφού είσαι καλυμμένος. Εγώ από την άλλη με τόσα που έχω περάσει απο τα κινεζοπουλα και τόσο χαμένο χρόνο, για προσωπική συσκευή τουλάχιστον, μόνο από Ελλάδα, επιλογές υπάρχουν για όλους και όλα τα βαλαντια.Κανεις της επιλογές σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 4η ημέρα παραγγελίας του mi 9t και ακόμη να φανεί στο Tracking. Α ρε gearbest... Κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 4η ημέρα παραγγελίας του mi 9t και ακόμη να φανεί στο Tracking. Α ρε gearbest... Κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Συνήθως φαίνεται στο tracking της εταιρείας που χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσης (μεταξύ καταστήματος και αποθήκης Ταχυδρομείου που επέλεξες) ...για το Banggood ξέρω ότι είναι η flytexpress, για το Gearbest έχω ξεχάσει ποιά είναι η μεταφορική που χρησιμοποιούν γι αυτό το σκοπό, έχω χρόνια τώρα να παραγγείλω ταμπλέτα/κινητό από αυτούς. Ε τότε τι ρωτάς,πάρτο από Κίνα και όλα οκ αφού είσαι καλυμμένος. Εγώ από την άλλη με τόσα που έχω περάσει απο τα κινεζοπουλα και τόσο χαμένο χρόνο, για προσωπική συσκευή τουλάχιστον, μόνο από Ελλάδα, επιλογές υπάρχουν για όλους και όλα τα βαλαντια.Κανεις της επιλογές σου. To ερώτημα για μένα τίθεται ως εξής: - Τη Παρασκευή μπορώ να έχω το Mi 9T 128γίγα στα χέρια μου στα 306€ και να πουλήσω αυτό που θα έρθει απο΄Κίνα και που το πλήρωσα 276€ (το cashback των 30+ €υρώ θα το πάρω σε κάθε περίπτωση) - Να παραλάβω σε 2-3 βδομάδες από Κίνα και να αφήσω τώρα αυτό από Ελλάδα. ...η διαφορά πρακτικά είναι 30€ και στις δύο περιπτώσεις (αφού εισπράξω το cashback από Κίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Συνήθως φαίνεται στο tracking της εταιρείας που χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσης (μεταξύ καταστήματος και αποθήκης Ταχυδρομείου που επέλεξες) ...για το Banggood ξέρω ότι είναι η flytexpress, για το Gearbest έχω ξεχάσει ποιά είναι η μεταφορική που χρησιμοποιούν γι αυτό το σκοπό, έχω χρόνια τώρα να παραγγείλω ταμπλέτα/κινητό από αυτούς. Ναι μάλλον είναι το 1tracking.net Τωρα μου το είπαν στο chat. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί ακόμη κι εκεί εμφανίζεται στην αρχή ότι προχωράει η αποστολή και αμέσως μετά μου βγάζει not found. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Γιατι οταν παω να συνδεσω διπλοτυπη εφαρμογη οποια και να ειναι αυτη μου βγαζει το μηνυμα η αδεια αποριφθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Συνήθως φαίνεται στο tracking της εταιρείας που χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσης (μεταξύ καταστήματος και αποθήκης Ταχυδρομείου που επέλεξες) ...για το Banggood ξέρω ότι είναι η flytexpress, για το Gearbest έχω ξεχάσει ποιά είναι η μεταφορική που χρησιμοποιούν γι αυτό το σκοπό, έχω χρόνια τώρα να παραγγείλω ταμπλέτα/κινητό από αυτούς. To ερώτημα για μένα τίθεται ως εξής: - Τη Παρασκευή μπορώ να έχω το Mi 9T 128γίγα στα χέρια μου στα 306€ και να πουλήσω αυτό που θα έρθει απο΄Κίνα και που το πλήρωσα 276€ (το cashback των 30+ €υρώ θα το πάρω σε κάθε περίπτωση) - Να παραλάβω σε 2-3 βδομάδες από Κίνα και να αφήσω τώρα αυτό από Ελλάδα. ...η διαφορά πρακτικά είναι 30€ και στις δύο περιπτώσεις (αφού εισπράξω το cashback από Κίνα) Φίλε η απάντηση είναι απλή ότι σε συμφέρει,θα σου πω εγώ το είναι καλύτερα για την τσέπη σου?Κάνε τα μαθηματικά σου και βγάλε αποτέλεσμα.Αλλοι μετράνε και το 10ρικο,άλλοι όχι,εγώ πχ το βλέπω αλλιώς όπως έγραψα και παραπάνω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 (edited) Το 128 στο σκρουτζ έχει 350 Από banggood βγαίνει 270. Το απόγευμα πουλάω το pocophone και το βράδυ μάλλον θα το παραγγείλω Σκεφτόμουν να παω στο Pro αλλά δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, παιχνίδια δεν παιζω οπότε λέω να μην ξεφύγω σε χρήμα πιο πάνω. Κάμερα κ μπαταρία είναι αυτό που με ενδιαφέρει Όσον αφορά το χρώμα πιο είναι πιο όμορφο; εχω καταλήξει στο μπλε Edited August 15, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 4η ημέρα παραγγελίας του mi 9t και ακόμη να φανεί στο Tracking. Α ρε gearbest... Κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Φίλε μην αγχώνεσαι άσκοπα.Απο gearbest εχω πάρει κι εγω το 6/64 Θα δεις στοιχεία στο tracking μετά απο 7-10 μέρες δηλαδή όταν το τηλέφωνο φτάσει Ολλανδία.Απο εκεί και μετά θα σου δείχνει διαδρομή του δέματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Το 128 στο σκρουτζ έχει 350 Από banggood βγαίνει 270. Το απόγευμα πουλάω το pocophone και το βράδυ μάλλον θα το παραγγείλω Σκεφτόμουν να παω στο Pro αλλά δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, παιχνίδια δεν παιζω οπότε λέω να μην ξεφύγω σε χρήμα πιο πάνω. Κάμερα κ μπαταρία είναι αυτό που με ενδιαφέρει Όσον αφορά το χρώμα πιο είναι πιο όμορφο; εχω καταλήξει στο μπλε Ρωτας κατι καθαρα υποκειμενικό σχετικα με το χρωμα,οτι σου αρεσει παρε.Δεν χωραν γνωμες εδω πιστευω. Εαν σου πω το κοκκινο και εσενα δεν σου αρεσει θα πας να παρεις το κοκκινο επειδη το ειπα εγω? Δεν νομιζω....:) Αντε καλομιλητο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μην αγχώνεσαι άσκοπα.Απο gearbest εχω πάρει κι εγω το 6/64 Θα δεις στοιχεία στο tracking μετά απο 7-10 μέρες δηλαδή όταν το τηλέφωνο φτάσει Ολλανδία.Απο εκεί και μετά θα σου δείχνει διαδρομή του δέματος Και παλι δεν ειναι ο κανοας αυτο που γραφεις φιλε. Καθαρα θεμα τυχης ειναι ποσο καιρο θα κανει να ερθει. Καμια εμπιστοστνη δεν εχουν τα Κινεζοπουλα,και φυσικα το Ελληνικο τελωνειο. Κανονας αυτο,πανω απο ολα υπομονη θελει η αγορα απο Κινα,και να εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο σεναριο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Παρέλαβα εχθές 128αρι από gearbest, 27/7 η παραγγελία, 14/8 παραλαβή. Δεν του έχω βάλει ακόμα τις Sims μου μέσα γιατί περιμένω γυαλί και θήκες, πήρα από eBay την ίδια μέρα και είναι η πρώτη φορά που το κινητό έφτασε πρώτο! Η φουλ οθόνη πάντως λέει,ειδικά σε σχέση με το lepro3 που έχει 16:9 έχει πολύ μεγάλη διαφορά όταν ανοίγεις 2 εφαρμογές σε split screen! Sent from my Mi 9T using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Παρέλαβα εχθές 128αρι από gearbest, 27/7 η παραγγελία, 14/8 παραλαβή. Δεν του έχω βάλει ακόμα τις Sims μου μέσα γιατί περιμένω γυαλί και θήκες, πήρα από eBay την ίδια μέρα και είναι η πρώτη φορά που το κινητό έφτασε πρώτο! Η φουλ οθόνη πάντως λέει,ειδικά σε σχέση με το lepro3 που έχει 16:9 έχει πολύ μεγάλη διαφορά όταν ανοίγεις 2 εφαρμογές σε split screen! Sent from my Mi 9T using Tapatalk Βαλε την μαμα θηκη και κοιτα να το χαρεις φιλε,καλομιλητο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Πάρε και ένα τζαμακι με 2 ευρώ για νοτε7 και βάλτο ανάποδα !!! Την πάνω μεριά κάτω Έτσι έκανα εγώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Μια χαρα. Redmi K20 Pro (Mi 9T) pop up camera Durability DROP Test. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimir360 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Order date:12/07/2019 ακομα περιμενω απο gearbest :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Order date:12/07/2019 ακομα περιμενω απο gearbest :mad::mad::mad::mad: Επέλεξες σίγουρα PRIORITY ? Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά κοίτα την παραγγελία σου... Φίλος που παρήγγειλε από το Banggood τα μπέρδεψε, παρόλο του ότι του τα είχα αξηγήσει αναλυτικά και πλήρωσε και 70 ευρώ τελωνείο και αργησε να παραλάβει το Mi Note 3 !!! Η μέθοδος priority είναι σίγουρα χωρίς τελωνείο και παραλαμβάνεις το πολύ σε 15 μέρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Έφυγε παραγγελία και από μένα σήμερα σε μπλε χρώμα στα 270 ευρώ. Ίσως πέσει η τιμή του κι άλλο τώρα που θα βγει το Pro αλλά δεν μπορούσα να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Να παρακαλεσω εαν ειναι δυνατο οτι εχει σχεση με παραγγελεις κτλ στο καταλληλο νημα παιδια.:) Κατι ουσιαστικο δεν προσφερει να γραφετε τα ιδια και ιδια σχετικα με αγορες-χρονους κτλ απο Κινα. Παμε λιγο για το κινητο. Τελικα ποια gcam εχετε βαλει,και με ποιες ρυθμισεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Πριν πάμε στη gcam,μια βοήθεια παρακαλω...Νιωθω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία.Η χρήση που κάνω είναι ίδια με άλλα κινητά 4000mah που είχα και τις ιδιες εφαρμογές,το έχω μόνιμα στο 2G και WiFi είναι η 3η φόρτιση που το κάνω και χθες το βράδυ κοιμήθηκα κατά τις 2 με ανοιχτό WiFi και από το 32% πήγε στο 22% όταν ξύπνησα το πρωί στις 10.Αυτη τη στιγμή είναι στο 92% με 30 λεπτά οθόνης μόνο πλοήγηση. Μου βγάζει 5:30 ώρες περίπου sot ενώ έχω δει πολύ περισσότερα στο ίντερνετ σχετικά με το κινητό.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;Την πρώτη μέρα που το έστηνα ήταν πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Πριν πάμε στη gcam,μια βοήθεια παρακαλω...Νιωθω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία.Η χρήση που κάνω είναι ίδια με άλλα κινητά 4000mah που είχα και τις ιδιες εφαρμογές,το έχω μόνιμα στο 2G και WiFi είναι η 3η φόρτιση που το κάνω και χθες το βράδυ κοιμήθηκα κατά τις 2 με ανοιχτό WiFi και από το 32% πήγε στο 22% όταν ξύπνησα το πρωί στις 10.Αυτη τη στιγμή είναι στο 92% με 30 λεπτά οθόνης μόνο πλοήγηση. Μου βγάζει 5:30 ώρες περίπου sot ενώ έχω δει πολύ περισσότερα στο ίντερνετ σχετικά με το κινητό.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;Την πρώτη μέρα που το έστηνα ήταν πολύ δυνατό. Χωρίς print screen με τα στατιστικά της μπαταρίας τι να σου πει κάποιος; Επίσης δεν καταλαβαίνω το κλείδωμα στο 2g. Παρόλο αυτά στα γρήγορα δες αν έχεις ανοιχτά gps, nfc καθώς και την λειτουργία του wifi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Χωρίς print screen με τα στατιστικά της μπαταρίας τι να σου πει κάποιος; Επίσης δεν καταλαβαίνω το κλείδωμα στο 2g. Παρόλο αυτά στα γρήγορα δες αν έχεις ανοιχτά gps, nfc καθώς και την λειτουργία του wifi.... Το κλείδωμα στο 2G είναι από πάντα γιατί έχω WiFi σχεδόν παντού.Κλειστα δεδομένα,nfc και gps.Τον συγχρονισμό έχω ανοιχτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Πριν πάμε στη gcam,μια βοήθεια παρακαλω...Νιωθω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία.Η χρήση που κάνω είναι ίδια με άλλα κινητά 4000mah που είχα και τις ιδιες εφαρμογές,το έχω μόνιμα στο 2G και WiFi είναι η 3η φόρτιση που το κάνω και χθες το βράδυ κοιμήθηκα κατά τις 2 με ανοιχτό WiFi και από το 32% πήγε στο 22% όταν ξύπνησα το πρωί στις 10.Αυτη τη στιγμή είναι στο 92% με 30 λεπτά οθόνης μόνο πλοήγηση. Μου βγάζει 5:30 ώρες περίπου sot ενώ έχω δει πολύ περισσότερα στο ίντερνετ σχετικά με το κινητό.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;Την πρώτη μέρα που το έστηνα ήταν πολύ δυνατό. Μήπως είναι κάτι τέτοιο; https://techblog.gr/mobile/google-play-services-h-aitia-poy-i-mpataria-sta-smartphones-adeiazei-grigora/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Πριν πάμε στη gcam,μια βοήθεια παρακαλω...Νιωθω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία.Η χρήση που κάνω είναι ίδια με άλλα κινητά 4000mah που είχα και τις ιδιες εφαρμογές,το έχω μόνιμα στο 2G και WiFi είναι η 3η φόρτιση που το κάνω και χθες το βράδυ κοιμήθηκα κατά τις 2 με ανοιχτό WiFi και από το 32% πήγε στο 22% όταν ξύπνησα το πρωί στις 10.Αυτη τη στιγμή είναι στο 92% με 30 λεπτά οθόνης μόνο πλοήγηση. Μου βγάζει 5:30 ώρες περίπου sot ενώ έχω δει πολύ περισσότερα στο ίντερνετ σχετικά με το κινητό.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;Την πρώτη μέρα που το έστηνα ήταν πολύ δυνατό. Με αυτα που γραφεις μονο οτι κάποια εφαρμογη,η καποια ρυθμιση που εχεις πειράξει κανει ζημια. To δίκτυο αστο στο αυτοματο καλυτερα θα ελεγα ωστε να το διαχειριζεται το συστημα. Ανέβασε ss να δουμε. Η μπαταρια ειναι απο τα πολυ δυνατα σημεια του κινητου. Σε ποιο πισω ποστ εχω βαλει και video απο bat,test. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Από τζάμι από Ελλάδα έχει βρει κανείς κανένα καλό; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Από τζάμι από Ελλάδα έχει βρει κανείς κανένα καλό; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω θα πάρω αυτό https://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&product_id=4165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts