Jump to content

Mi Band 4

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αλλαγή σε faces;

(να μην έχει θέμα με τα ελληνικά)

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 330
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Πριν κάνα μήνα παρήγγειλα ένα mi band 4 international version και είμαι σε αναμονή για παράδοση λογικά από μέρα σε μέρα.

Μετά λύπης μου παρατήρησα ότι τελικά υπάρχει και σε global version στο gearbest.

Θα υποστηρίζει απροβληματιστα τα ελληνικα το international γιατί από ότι κατάλαβα έπρεπε να επιλέξω το global.

Καμία γνώμη;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Πριν κάνα μήνα παρήγγειλα ένα mi band 4 international version και είμαι σε αναμονή για παράδοση λογικά από μέρα σε μέρα.

Μετά λύπης μου παρατήρησα ότι τελικά υπάρχει και σε global version στο gearbest.

Θα υποστηρίζει απροβληματιστα τα ελληνικα το international γιατί από ότι κατάλαβα έπρεπε να επιλέξω το global.

Καμία γνώμη;

Δεν έχεις θέμα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δεν έχεις θέμα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Καμία γνώμη;

Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην international με την global έκδοση. Μόνο το όνομα αλλάζει. Και οι δύο εκδόσεις παίρνουν ελληνικά Official κανονικά.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην international με την global έκδοση. Μόνο το όνομα αλλάζει. Και οι δύο εκδόσεις παίρνουν ελληνικά Official κανονικά.

Επιβεβαιώνω για ενα international που πηρα, και με το που το άνοιξα, έκανε update με την ελληνική γλώσσα

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ευτυχής κάτοχος από σημερα και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες.

Θέματα πώς μπορούμε να αλλάξουμε στο ρολογάκι;

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ευτυχής κάτοχος από σημερα και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες.

Θέματα πώς μπορούμε να αλλάξουμε στο ρολογάκι;

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Μέσα από την εφαρμογή mi fit. Υπάρχουν και άλλες αρκετές εφαρμογές στο store. Κάνε μια αναζήτηση και θα σου βγάλει αρκετές.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ευχαριστώ.

Πόση ώρα κάνει να σας φορτίσει;

Το φορτιζω τώρα, έφτασε στο 98 %, αλλά παρατηρώ ότι κάνει αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει στο 100 %.

Επίσης αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης της δόνησης στις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, διότι ψάχνοντας στις ρυθμίσεις δεν το εντόπισα.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Δεν σβήνει εκτός και αν μείνει από μπαταρία

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Τα ελληνικά υποστηριζονται κανονικά, κανένα πρόβλημα.

Γίνεται όμως να εμφανίζεται η συντομογραφια της ημέρας στην αρχική οθόνη με ελληνικούς χαρακτήρες;

Αντί δηλαδή να γράφει TUE να δείχνει ΤΡΙ πχ για την Τρίτη.

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Μόλις παρέλαβα το ρολογακι και έχω κολλήσει.

Μου βγάζει δύο επιλογές και δεν ξέρω πως να προχωρήσω για να μπω στο μενου.

Σας βάζω δύο φωτογραφίες για να δείτε.

Καμία βοήθεια;d44b97a5840a71694ef46dad78f1d7aa.jpg074868e494312680ea4f6ab9536c008c.jpg

Το έκανες pairε το κινητό σου μέσω της εφαρμογής mi fit???

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έκανες pairε το κινητό σου μέσω της εφαρμογής mi fit???

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι δίκιο έχεις. Μετά το σκέφτηκα. Όλα καλά. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις που ήθελα. Θα το δουλέψω λίγες μέρες και θα επανέλθω αν έχω καμία απορία.

Σε ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μια βοήθεια αν μπορείτε. Έχω σεταρει το band και δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις σε κλήσεις emails, μηνύματα εκτός από το Viber και messanger.

Έχω κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις σε όλες τις εφαρμογές και δεν δουλεύουν μονο σε αυτές τις δύο εφαρμογές.

Υποψιάζομαι ότι κάτι μου ξεφεύγει στις άδειες από τις ρυθμίσεις του κινητού αλλά δεν μπορώ να βρω τι.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις από το band βγάλε τελείως τις εφαρμογές από το κινητό και ξανά βάλτες έπειτα πάλι ενεργοποίηση από το band.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις από το band βγάλε τελείως τις εφαρμογές από το κινητό και ξανά βάλτες έπειτα πάλι ενεργοποίηση από το band.
Για το messanger δούλεψε και έρχονται ειδοποιήσεις.

Για το viber τίποτα. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις και της εφαρμογής και του mi fit αλλά τίποτα.

Όλα έρχονται κανονικά εκτός από το Viber.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτές είναι και οι ρυθμίσεις που έχω στις άδειες και τις ειδοποιήσεις620bfcdcaabc2be474701ce7de7e88e9.jpg9859494ac1df1ee05502608d155b29f1.jpg

Καλησπερα ,σημερα παρελαβα international εκδοση. το συνδεσα κανονηκα, αλλα πεδευομαι εδω και 4 ωρες με τις ειδοποιησεις οπως ο φιλος πιο πανω. το συνδεσα με τις γυναικας και οι ειδοποιησεις ερχονταν κανονικα. στο δικο μου τιποτα. εχω ψαξει σχεδον τα παντα αλλα δεν βρισκω ακρη.

Καλησπερα ,σημερα παρελαβα international εκδοση. το συνδεσα κανονηκα, αλλα πεδευομαι εδω και 4 ωρες με τις ειδοποιησεις οπως ο φιλος πιο πανω. το συνδεσα με τις γυναικας και οι ειδοποιησεις ερχονταν κανονικα. στο δικο μου τιποτα. εχω ψαξει σχεδον τα παντα αλλα δεν βρισκω ακρη.
Με τις ειδοποιήσεις γενικά είναι σπαζοκεφαλια. Εγω έχω πρόβλημα μόνο στο Viber. Κάποιες φορές έρχονται και κάποιες όχι.

Έχω αλλάξει κάθε πιθανή ρύθμιση στην εφαρμογή και στο mifit... Τελικά σταμάτησα να ασχολούμαι.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει από πια εφαρμογή τραβάει δεδομένα για τον καιρό; Από την εφαρμογή που έχει το miui? Αν ναι μπορούμε να αλλάξουμε εφαρμογή; Πχ AccuWeather?

Παιδιά από που μπορώ να αγοράσω την international έκδοση σε καλή τιμή ; Υπάρχει πχ κάποιο κουπόνι η κάποια προσφορά πουθενά ;

Το μόνο που βρήκα

Banggood 23.50€ με priority direct mail χωρις τελωνειο η international έκδοση.

Κουπόνι: BGGRMB4

παιδιά μάλλον κάνετε πλάκα ψάχνοντας τώρα να το πάρετε εκτός Ελλάδος

https://www.skroutz.gr/s/18992191/Xiaomi-Mi-Smart-Band-4-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.

Μία χαρά τιμή έχει στα ελληνικά καταστήματα.

Παύλος Παυλίδης