manos1989 Δημοσιεύτηκε June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2019 Καλησπέρα φίλοι! Για ακόμη μια φορά είμαι σε αναζήτηση συσκευής αυτή τη φορά για τη κοπέλα μου. Ψάχνουμε κάτι έως 250 λιρες. Σειρά προτεραιότητας φωτογραφία, μπαταρία, ταχύτητα... Αγορά θα γίνει από Αγγλία μιας και εκεί κατοικούμε..redmi note 7 στις 180 λίρες και mi8 στις 250..τι προτείνετε?? Στα ίδια περίπου παίζει και το honor 10 πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Στοκ με στοκ το Mi8 ειναι πολύ ανώτερο φωτογραφικά. Gcam με gcam καταλήγουν να είναι παρόμοια (μπαίνει με απλή εγκατάσταση). Στο βίντεο ανεξαρτήτως app είναι ανώτερο το mi8 Εννοείται ότι είναι πιο γρήγορη (soc 845) και premium συσκευή (οθόνη, κατασκευή) το Mi8. Απο την άλλη το rn7 έχει ραδιόφωνο, υπέρυθρες, sd slot και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα το τι θα σε εξυπηρετήσει καλυτερα και βασει κιολας τη διαφορά χρημάτων το γνωριζεις καλύτερα εσύ. Προσωπικά θα έδινα περισσότερο σημασία στα αν η μέτρια αυτονομία, έλλειψη ραδιοφώνου και sd slot αποτελούν deal breakers. Αν δεν αποτελούν deal breakers και δεν έχεις θέμα με την διαφορά χρημάτων, πας για Mi8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Στοκ με στοκ το Mi8 ειναι πολύ ανώτερο φωτογραφικά. Gcam με gcam καταλήγουν να είναι παρόμοια (μπαίνει με απλή εγκατάσταση). Στο βίντεο ανεξαρτήτως app είναι ανώτερο το mi8 Εννοείται ότι είναι πιο γρήγορη (soc 845) και premium συσκευή (οθόνη, κατασκευή) το Mi8. Απο την άλλη το rn7 έχει ραδιόφωνο, υπέρυθρες, sd slot και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα το τι θα σε εξυπηρετήσει καλυτερα και βασει κιολας τη διαφορά χρημάτων το γνωριζεις καλύτερα εσύ. Προσωπικά θα έδινα περισσότερο σημασία στα αν η μέτρια αυτονομία, έλλειψη ραδιοφώνου και sd slot αποτελούν deal breakers. Αν δεν αποτελούν deal breakers και δεν έχεις θέμα με την διαφορά χρημάτων, πας για Mi8. Συμφωνώ. Δεν συγκρίνονται τα δύο κινητά. Το Mi8 είναι η περσινή ναυαρχίδα με πολύ καλύτερο soc, καλύτερη κάμερα και πιο premium κατασκευή. Το note 7 από την άλλη έχει κάποια "καλούδια" που σου έγραψε και ο φίλος. Αν δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο και μπορείς να δώσεις τα λεφτά για το Mi8 πας εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Κάπου είδα κ το Α50 με superamoled οθόνη από τα 3 αυτά κ με το Poco στο χορό τί να διαλέξει κανείς? Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια κ θελω καλη οθόνη και να είναι γρήγορο... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 @stelioskrete αν θες καλή οθόνη θα έλεγα να αποφύγεις το poco. Δεδομένου ότι θες και ταχύτητα μάλλον για mi8 σε βλέπω. Θα σου πρόσθετα στις επιλογές σου και το lg g7. Η καλύτερη ips που εχω δουλέψει και αρκετά σβέλτο. Υ.Γ. Επειδη το να "ειναι γρήγορο" είναι λιγο σχετικό... ποια η τωρινή σου συσκευη; Ίσως καλύτερα να ανοίξεις δικο σου θεμα αφού θέλετε διαφορετικά πραγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ. Δεν συγκρίνονται τα δύο κινητά. Το Mi8 είναι η περσινή ναυαρχίδα με πολύ καλύτερο soc, καλύτερη κάμερα και πιο premium κατασκευή. Το note 7 από την άλλη έχει κάποια "καλούδια" που σου έγραψε και ο φίλος. Αν δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο και μπορείς να δώσεις τα λεφτά για το Mi8 πας εκεί. Απλά μια μικρή επισήμανση. Καλυτερη σε φωτογραφίες μονο αν συγκρινεις στοκ με στοκ. Αν συγκρινεις gcam με gcam ειναι παρόμοια (μην σου πω και οριακά καλύτερο... αλλα οχι διαφορά άξια συζητήσεως). Στο rn7 η gcam έχει από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις που έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 @stelioskrete αν θες καλή οθόνη θα έλεγα να αποφύγεις το poco. Δεδομένου ότι θες και ταχύτητα μάλλον για mi8 σε βλέπω. Θα σου πρόσθετα στις επιλογές σου και το lg g7. Η καλύτερη ips που εχω δουλέψει και αρκετά σβέλτο. Υ.Γ. Επειδη το να "ειναι γρήγορο" είναι λιγο σχετικό... ποια η τωρινή σου συσκευη; Ίσως καλύτερα να ανοίξεις δικο σου θεμα αφού θέλετε διαφορετικά πραγματα. Ευχαρηστω για την απαντηση οποτε mi8 λες ? απλα ελεγα για το poco επειδει το ειδα σε ενα μαγαζι κ μου αρεσε επειδει η οθονη του δεν ειναι τοσο μακροστενη αλλα λιγο πιο πλατια απο τα αλλα ??? Τωρα εχω το redmi note 4 που μου εχει πεσει απο την μηχανη δυα φορες η οθονη ειναι λιγο κοματια αλλα λειτουργει μονο που του αλλαξα αυτο που φωρτιζει γιατι δεν επερνε ρευμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ευχαρηστω για την απαντηση οποτε mi8 λες ? απλα ελεγα για το poco επειδει το ειδα σε ενα μαγαζι κ μου αρεσε επειδει η οθονη του δεν ειναι τοσο μακροστενη αλλα λιγο πιο πλατια απο τα αλλα ??? Τωρα εχω το redmi note 4 που μου εχει πεσει απο την μηχανη δυα φορες η οθονη ειναι λιγο κοματια αλλα λειτουργει μονο που του αλλαξα αυτο που φωρτιζει γιατι δεν επερνε ρευμα ... Σε αναλογίες, μήκος και design έχουν ίδια οθόνη. Ίσα ισα που είναι λιγο πιο μαζεμένo το mi8 Poco: 155.5 x 75.3 x 8.8 mm Mi8: 154.9 x 74.8 x 7.6 mm Μήπως είδες το mix 2s που όντως σε αναλογίες θυμίζει τα παλιά 5,5 ; (ειναι 151mm το μήκος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Mi 8, περσινή ναυαρχίδα, premium συσκευή... Νομίζω και εγώ ότι συνολικά είναι ανώτερη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Eπειδη ήμουν σε mi 8 κ τώρα rn7 , αν σε ενδιαφέρει η αυτονομία πολύ ξεχνάς το mi 8 . 2 φορτίσεις την μέρα μίνιμουμ ήθελα και με σχετική προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Mi 8 οθόνη camera, κατασκευή, λογισμικό (λόγο ότι είναι ναυαρχίδα δεν το αφήνουν τόσο ********λο όπως τα άλλα), ήχος Rn7 μπαταρία (σε όλα τα άλλα κατώτερο) Poco μπαταρία, ταχύτητα (οθόνη αρκετά χάλια έως πολύ σε μερικές εκδόσεις) Όλα σε ένα δεν υπάρχουν δε αυτά τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γεια χαρά τελικά παράγγειλα mi 9 64 αρη απο Πλαισιο με αποφορολογηση κ κάρτα eurobank 20% επιστροφή ευχαρηστω για την βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts