Jump to content

Κείμενο επιστολής διαμαρτυρίας για πάγια οτε

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

548!!!

παμε για 600!!

Πιστεύω οτι δεν θα αξίζει αν σταλθή επιστολή με λιγότερες απο 2000 "συμμετοχές".

:X :confused:

Αν και ακόμα περιμένω την υλοποίηση της αίτησής μου για Dsl από τον Ο.Τ.Ε. είμαι μέσα και εγώ. Μόλις υπέγραψα. Μπράβο για την κίνησή σας και ελπίζω να γίνει κάτι :)
Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

Mα δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος γραμμής dsl ή χρήστης υπηρεσιών adsl για να υπογράψεις.

Πρέπει να υπογράψουμε τουλάχιστον όλοι οι «συστηματικοί» χρήστες του Internet.

Κάντε spread και το banner που έφτιαξα:

http://users.hol.gr/~taebo/banner.jpg

k ego tin ipegrapsa makari na ginei kati tora na plironeis 150e gia 384 gia ena 3mino pou stin olandia gia paradeigma exeis me 60e 2mbps to trimino DABATZILIKIA?????giati?????

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Παιδια και γω μαζι σας. Ασχετως αν προς στιγμης δεν με αφορα το θεμα αφου βρισκομαι σε πολη της Γερμανιας οπου εχω προσβαση σε ADSL με καιει η κατασταση της Ελλαδος και ειδικα της επαρχιας αφου ειχα την ευκαιρια να "απολαυσω" τα χαλια μας στη νοτια Κερκυρα οπου ουσιαστικα 2Mbit/s συνδεσεις ειναι απαραιτητες εδω και χρονια αλλα ουτε στα ονειρα. Βαρεθηκαμε να ψαχνουμε για λυσεις δορυφορικες που εκτος το οτι σε καμια περιπτωση δε μπορουν τεχνικα να αποδωσουν σαν μια επιγεια συνδεση προσεγμενη ειναι και πανακριβες και οι διακυμανσεις ειναι μεσα στο προγραμμα επισης. Η broadband στο εξωτερικο οπως ξερετε δεν ειναι πολυτελεια αν και υπαρχουν πολεις που ακομα και στο κεντρο δεν υπαρχει η δυνατοτητα για πολυ κοσμο λογου οπτικης ινας (πολυ κλαμα εδω Γερμανια αφου πληρωνουν χρυσαφι τις ISDN σε χρωνοχρεωση αναγκαστικα). Αφου ομως εισαι τυχερος και σου συνδεσουν DSL ο ανταγωνισμος ριχνει τις τιμες και ετσι με τα ιδια λεφτα αυξανονται οχι μονο οι ταχυτητες αλλα και μικραινουν τα pings. Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα στην Ελλαδα εστω να πεσουν οι τιμες σε λογικα επιπεδα μας βλεπω σε μεγαλη ζημια και οχι μονο μορφωσης της κοινωνιας αλλα και οικονομικης αφου ολο και περισσοτερα κρεμονται σε μια συνδεση της προκοπης και δω συζηταμε για τουλαχιστον 1024/256ρα με εγγυηση ταχυτητας ολο το χρονικο διαστημα τουλαχιστον 80% και διαθεσιμοτητα χρονου τουλαχιστον 95%. Επειδη ασχολουμαι με τα δορυφορικα θεωρησα υποχρεωση μου να ενημερωσω και ολους τους επισκεπτες του φορουμ που συμμετασχω. Το συγκεκριμενο θεμα θα το βρειτε εδω: http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=4195&PN=1

Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ως πολιτες της Ε.Ε. και πατριωτες ασχετα που στο πλανητη βρισκομαστε. Θελω να δω επιτελους την Ελλαδα στη θεση που της αξιζει, γι αυτο και αφοσιωνω το χρονο για το θεμα αυτο και οσοι ξερετε εχω γραψει πολλες φορες για το θεμα στο sdtv και αλλου. Οι υπευθυνοι θαβουν το μελλον της ελληνικης κοινωνιας. Εκτος την πανεμορφη χωρα μας και το μοναδικο τροπο ζωης υπαρχουν και καποια πραγματα τα οποια πρεπει να μας αφηνουν σε επαφη με τον υπολοιπο κοσμο αλλιως μπορουμε να τα μαζεψουμε και να ζουμε σε κανα βουνο χωρις τεχνολογια αλλα και χωρις γνωση.

Λιγα λογια για τη τωρινη κατασταση στη Στουτγκαρδη Γερμανιας που ειμαι: Αν και αυτη τη στιγμη λογου οικονομικου ειμαι σε συνδεση Arcor 1024/128 (12μηνο συμβολαιο, μαζι με ISDN και flatrate 40€/μηνα) και pings ως 25ms, δηλαδη ουσιαστικα το σιγανοτερο που υπαρχει εδω, μπορει κανεις να αλλαξει τηλεφονικο παροχεα. Μια απ τις εταιριες που εχει ενδιαφερουσα πακετα ειναι η Alice η οποια ξεκινησε ως Hansenet στο Αμβουργο πριν μερικα χρονια και απο πισω κρυβεται η Telecom Italia. Θα σας πω μονο για τα (αληθινα, δηλ οχι ογκοχρεωση) flatrates που εχουν:

Η 2000/192ρα παει 37.90€/μηνα και η 6000/600ρα 49.90€/μηνα. Μεσα στη τιμη οπως παντα το ΦΠΑ και το παγιο για την αναλογικη τηλεφωνικη συνδεση. Για ISDN δεινετε 2€ επιπλεον. Αν δε σας αρκουν τα ηδη χαμηλα pings των 25ms ως το επομενο hop, με 1.90€/μηνα κατεβαζουν τα pings ως και 5ms. Ενα ωραιο επισης: Οσοι εχουν την 2000/192ρα μπορουν αμα χρειαστει να ανεβασουν τη ταχυτητα τους σε 6000/600 οσο χρειαζονται και χρεωνεται με 0.0249€/min. Με 19.90€/μηνα επιπλεον μπορεις να τηλεφωνεις με οποιοδιποτε νουμερο σταθερου δικτυου εντος Γερμανιας τζαμπα επισης αν επιθυμεις. Ισως το καλυτερο σ αυτους ειναι που μπορεις να φυγεις σε αλλο παροχεα μετα απο ενα μηνα, δηλαδη δεσμευση δεν εχεις ουσιαστηκα.

Φυσικα εχει και αλλες εταιριες αλλα για να παρετε μια γευση το τι θα μπορουσε να ταν δυνατον αν ειχαμε υποδομη.

Ευχομαι να βγει σε καλο παιδια. Θα φροντησω να το μαθουν ολοι απ οσους γνωριζω.

Παιδια και γω μαζι σας. Ασχετως αν προς στιγμης δεν με αφορα το θεμα αφου βρισκομαι σε πολη της Γερμανιας οπου εχω προσβαση σε ADSL με καιει η κατασταση της Ελλαδος και ειδικα της επαρχιας αφου ειχα την ευκαιρια να "απολαυσω" τα χαλια μας στη νοτια Κερκυρα οπου ουσιαστικα 2Mbit/s συνδεσεις ειναι απαραιτητες εδω και χρονια αλλα ουτε στα ονειρα. Βαρεθηκαμε να ψαχνουμε για λυσεις δορυρικες που εκτος το οτι σε καμια περιπτωση δε μπορουν τεχνικα να αποδωσουν σαν μια επιγεια συνδεση προσεγμενη ειναι και πανακριβες και οι διακυμανσεις ειναι μεσα στο προγραμμα επισης. Η broadband στο εξωτερικο οπως ξερετε δεν ειναι πολυτελεια αν και υπαρχουν πολεις που ακομα και στο κεντρο δεν υπαρχει η δυνατοτητα για πολυ κοσμο λογου οπτικης ινας (πολυ κλαμα εδω Γερμανια αφου πληρωνουν χρυσαφι τις ISDN σε χρωνοχρεωση αναγκαστικα). Αφου ομως εισαι τυχερος και σου συνδεσουν DSL ο ανταγωνισμος ριχνει τις τιμες και ετσι με τα ιδια λεφτα αυξανονται οχι μονο οι ταχυτητες αλλα και μικραινουν τα pings. Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα στην Ελλαδα εστω να πεσουν οι τιμες σε λογικα επιπεδα μας βλεπω σε μεγαλη ζημια και οχι μονο μορφωσης της κοινωνιας αλλα και οικονομικης αφου ολο και περισσοτερα κρεμονται σε μια συνδεση της προκοπης και δω συζηταμε για τουλαχιστον 1024/256ρα με εγγυηση ταχυτητας ολο το χρονικο διαστημα τουλαχιστον 80% και διαθεσιμοτητα χρονου τουλαχιστον 95%. Επειδη ασχολουμαι με τα δορυφορικα θεωρησα υποχρεωση μου να ενημερωσω και ολους τους επισκεπτες του φορουμ που συμμετασχω. Το συγκεκριμενο θεμα θα το βρειτε εδω: http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=4195&PN=1

Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ως πολιτες της Ε.Ε. και πατριωτες ασχετα που στο πλανητη βρισκομαστε. Θελω να δω επιτελους την Ελλαδα στη θεση που της αξιζει, γι αυτο και αφοσιωνω το χρονο για το θεμα αυτο και οσοι ξερετε εχω γραψει πολλες φορες για το θεμα στο sdtv και αλλου. Οι υπευθυνοι θαβουν το μελλον της ελληνικης κοινωνιας. Εκτος την πανεμορφη χωρα μας και το μοναδικο τροπο ζωης υπαρχουν και καποια πραγματα τα οποια πρεπει να μας αφηνουν σε επαφη με τον υπολοιπο κοσμο αλλιως μπορουμε να τα μαζεψουμε και να ζουμε σε κανα βουνο χωρις τεχνολογια αλλα και χωρις γνωση.

Λιγα λογια για τη τωρινη κατασταση στη Στουτγκαρδη Γερμανιας που ειμαι: Αν και αυτη τη στιγμη λογου οικονομικου ειμαι σε συνδεση Arcor 1024/128 (12μηνο συμβολαιο, μαζι με ISDN και flatrate 40€/μηνα) και pings ως 25ms, δηλαδη ουσιαστικα το σιγανοτερο που υπαρχει εδω, μπορει κανεις να αλλαξει τηλεφονικο παροχεα. Μια απ τις εταιριες που εχει ενδιαφερουσα πακετα ειναι η Alice η οποια ξεκινησε ως Hansenet στο Αμβουργο πριν μερικα χρονια και απο πισω κρυβεται η Telecom Italia. Θα σας πω μονο για τα (αληθινα, δηλ οχι ογκοχρεωση) flatrates που εχουν:

Η 2000/192ρα παει 37.90€/μηνα και η 6000/600ρα 49.90€/μηνα. Μεσα στη τιμη οπως παντα το ΦΠΑ και το παγιο για την αναλογικη τηλεφωνικη συνδεση. Για ISDN δεινετε 2€ επιπλεον. Αν δε σας αρκουν τα ηδη χαμηλα pings των 25ms ως το επομενο hop, με 1.90€/μηνα κατεβαζουν τα pings ως και 5ms. Ενα ωραιο επισης: Οσοι εχουν την 2000/192ρα μπορουν αμα χρειαστει να ανεβασουν τη ταχυτητα τους σε 6000/600 οσο χρειαζονται και χρεωνεται με 0.0249€/min. Με 19.90€/μηνα επιπλεον μπορεις να τηλεφωνεις με οποιοδιποτε νουμερο σταθερου δικτυου εντος Γερμανιας τζαμπα επισης αν επιθυμεις.

Φυσικα εχει και αλλες εταιριες αλλα για να παρετε μια γευση το τι θα μπορουσε να ταν δυνατον αν ειχαμε υποδομη.

Ευχομαι να βγει σε καλο παιδια. Θα φροντησω να το μαθουν ολους οσους γνωριζω.

Σ' ευχαριστούμε πολύ και καλωσήλθες στο forum!:D

Kalispera kai apo mena.Kai gw stin Stuttgardi Germanias menw kai prin apo liges meres ananeosa apo 2mbit grammi se 6mbit pou prosferei i Telecom Germanias.Ton mina 8a mou vgenei 70€ peripou mazi me to pagio tilefonou.Pio analutika 25€ i grammi DSL, 30€ i Flatrate xwris kanena apolutos limit kai 17€ to sta8ero til.Opos ipe kai o Deepbluesky pou menei kai autos stin perioxi mou uparxoun kai pio ftini akoma Providers edw Germania.Apla parameno stin Telecom giati edw kai 4 xronia den eixa apolutos kanena provlima kai as plirwnw isws 5-10 parapanw ton mina.Entelos pliroforiaka i T-Com Germanias idi exei dwsei grammi 15mbits se 2 pollis tis Germanias kai an 8umame kala tou Xronou 8a dwsei 25mbit sto Annovero san pilotiko programma.Mporei na min zw stin Ellada alla genika stin Ellada o OTE pianei ton kolo.Etsi einai to monopoleio dustixws.Mpravo stin prospa8eia twn paidiwn pou etoimasan ayto to xarti diamarturies kai euxomai kapia stigmi na mporesei i Ellada na kseperasei kapia standard ekswterikou.

Na ste oloi kala

Filika

Nikolas

1998 - 2020: Ericsson T18, Ericsson GA318, Panasonic GD30, Panasonic GD95, Siemens M35i, Siemens S35, Siemens S45i, Siemens S55, Siemens ST60, Siemens SX1, SE K700i, SE K750i, Nokia 6670, Nokia 6680, Qtek S200, SEK8000i, SE C905, SE Xperia Arc, Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia XZ1 dual, XZ2, Xiaomi 10T Pro

αν βγει στο irc με topic στο hellas, οι συμμετοχές θα εκτοξευθούν σε χιλιάδες...

αν βγει στο irc με topic στο hellas, οι συμμετοχές θα εκτοξευθούν σε χιλιάδες...

Μιλησαμε με τα παιδια εκει αλλα δεν θελουν να βοηθησουν, υπαρχουν και κομπλεξικοι τι να κανουμε...

Έχω μια ερώτηση...

εντάξει για τον Αριθμό Ταυτότητας, μιας και δεν βρέθηκε άλλος τρόπος όπως λένε τα παιδιά στο http://www.adslgr.com (αν και εδώ που τα λέμε ο καθένας μπορεί να δώσει ότι στοιχεία θέλει!), την ημερομηνία γέννησης τι την θέλετε;;;

Έχω μια ερώτηση...

εντάξει για τον Αριθμό Ταυτότητας, μιας και δεν βρέθηκε άλλος τρόπος όπως λένε τα παιδιά στο http://www.adslgr.com (αν και εδώ που τα λέμε ο καθένας μπορεί να δώσει ότι στοιχεία θέλει!), την ημερομηνία γέννησης τι την θέλετε;;;

Ακριβως για να μην δωσει ο καθενας οτι θελει... ;)

Ακριβως για να μην δωσει ο καθενας οτι θελει... ;)

Συνεχίζω να μην το βρίσκω λογικό και να επιμένω πως ο καθένας μπορεί να δώσει ότι στοιχεία θέλει, εφόσον δεν είναι το site online συνδεδεμένο με κάποιον κρατικό φορέα που έχει τα στοιχεία ταυτότητας και άρα δεν μπορεί να γίνει έλεγχος για το κατά πόσο είναι αληθή η όχι!

Επίσης σε τι παραπάνω μπορεί να χρησιμεύσει ένα πεδίο "ημ. γέννησης" εφόσον το μόνο που ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση υπογραφών και όχι η στατιστική του ποιές ηλικίες ενδιαφέρονται περισσότερο για την μείωση του κόστους της ADSL η ότι άλλο αντίστοιχο!

Πάντως λόγω του ότι υπάρχει η υποχρέωση για να υπογράψει κάποιος την συγκεκριμένη επιστολή, να δώσει και τον αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας, εγώ προσωπικά ξέρω πολλά άτομα που δεν το κάνανε.

Θα προτιμούσα να ήταν υποχρεωτικο πεδίο ο αριθμός τηλεφώνου παρά ο Α.Τ. και σε περίπτωση διασταύρωσης στοιχείων, τι ποιό εύκολο από το να πάρεις τηλ και να ρωτήσεις αν συμμετείχε στην συγκεκριμένη κίνηση! :)

Από την στιγμή που ζητείται ο αριθμός ταυτότητας δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψω. Σταθερό τηλέφωνο (έχω στο όνομά μου που μάλιστα έχει adsl) θα έδινα. Που ξέρω εγώ ότι δεν θα πάρει κάποιος τον αριθμό της ταυτότητάς μου και να τον κάνει ότι θέλει; Σταματήστε να ζητάτε αριθμό ταυτότητας ώστε να δείτε παραπάνω υπογραφές.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Να μαι στην κολαση ο φτωχος

λογαριασμος ηρθε τρελος

κοβω τις φλεβες μου καθως

Το ακουω παλι να χτυπααααααα.......(Ντριιιιιιιιν)

Λες και πληρωνω μονο αυτους

εισαι ακριβος, ρε δεν ακους?

παω ν' αυτομαστιγωθω

μηπως και πια συνετιστω

και στειλω τον ΟΤΕ στ' εξω απ'οδω.....

Μη,

πια δεν μπορω

Ετσι να ζω

Να μην ξερω ποσα σκαω

Μη,

δεν εχω λεφτα

το κοβω πια

στο κινητό μου θα μιλαω

Μη

Ειστε τρελοι

οι πιο ακριβοι σ' ολη την ευρωπη

Μη

πια δεν το μπορω

το κοβω εδω,

το σταθερο μου τωρα......:whistle:

Οι απαντησεις στο θεμα της αστυνομικης ταυτοτητας ειναι εδω:

http://www.nethome.gr/adsl/at.htm#a1

Μια σοβαρη κινηση διαμαρτυριας δεν γινεται με αριθμο τηλεφωνου, εκει να δειτε τι αριθμο θα εδινε ο καθενας...