egodemis Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Οι φωτογραφιες χανουν σε ζουμ?Το ρωταω γιατι στο s8 χανουν αρκετα με το παραμικρο ζουμ.Όταν λες zoom? Ούτε s8 ούτε s9 ούτε s9 plus ούτε s8 plus ούτε p30 lite δεν έχουν zoom μόνο ψιφιακο crop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Αιντε καλα κρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αιντε καλα κρασα. ελάχιστα κινητά έχουν zoom μια μικρή λιστα αν θελεις https://www.phonegg.com/list/24-Cell-Phones-with-Optical-Zoom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Παιδιά dark mode δεν έχει το lite? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Παιδιά dark mode δεν έχει το lite? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έχει. Το πιθανότερο είναι να το βάλουν στην επόμενη αναβάθμιση, στο EMUI 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Όχι δεν έχει. Το πιθανότερο είναι να το βάλουν στην επόμενη αναβάθμιση, στο EMUI 10.Σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι να το βάλουν. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Εν κατακλείδι, αξίζει να δώσω τα 329€ (επίσημη τιμή) για να αντικαταστήσω το P9 Lite που αγόρασα προς 224€ (επίσημη τιμή και έχει και NFC) τον Σεπτέμβριο του 2016; Τι παραπάνω δίνει το P30 Lite που να δικαιολογεί τα επιπλέον 100€ από το P10 Lite (τιμή Δεκέμβριος '17 από Πλαίσιο) της γυναίκας μου; Δεν ρωτάω ακαδημαϊκά, η μπαταρία του δικού μου άρχισε να αδυνατίζει και το σκέφτομαι, αλλά η τιμή μου φαίνεται αδικαιολόγητα υψηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλημέρα σε όλους σας παίζει καμία μέθοδο..Όχι απαραίτητα πολύπλοκη για root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Παιδιά dark mode δεν έχει το lite? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οποιοι θελουν dark mode ας κανουν μια δοκιμη με την εφαρμογή ''Dark Mode'' από το playstore αν ενεργοποιείτε γιατι σε άλλες συσκευες λειτουργει πολύ καλα....την περνατε επιλεγετε dark mode και εφόσον λειτουργει την διαγραφετε... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Νέα ενημέρωση, με κώδικα ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπερα παιδια..Να το παρω το κινητο?Αξιζει?Ερχομενος απο Samsung Galaxy S8.Η μπαταρια του βγαζει μια μερα συν? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπερα παιδια..Να το παρω το κινητο?Αξιζει?Ερχομενος απο Samsung Galaxy S8.Η μπαταρια του βγαζει μια μερα συν? Εμένα με κανονική χρήση με 4G και WiFi πάντα ανοιχτό μου βγάζει 2 μερες.Με Bluetooth ανοιχτό και συνδεδεμένα τα ακουστικά μου βγάζει περίπου 1,5. Κάνει πολύ καλή διαχείριση μπαταριας.Σε sot που το έχω παρατηρήσει είναι περίπου 5-6+ ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 P30 Lite ή Xiaomi Mi A3? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Για εμένα Ρ30 με κλειστά μάτια. Πολύ ποιοτικότερο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 A3 απο μενα.. επική μπαταρία, στοκ android με εγγυημένες αναβαθμίσεις, καταπληκτική κάμερα με κούμπωμα της gcam Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γεια σας παιδια. Ειμαι κατοχος P30 lite εδω και 4 μηνες. Εχω ενα θεμα με την καμερα. Καποιες φορες οταν βγαζω φωτογραφια ειναι λες και κολλαει 1,2 δευτερολεπτα και μετα μπορω να βγαλω 2η φωτο. Τι φταιει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Σε σχέση με το P20 mate Lite πώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lik Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το κινητό για την σημερινή τιμή και για την κατηγορία του είναι ιδανική επιλογή όπως το έχω δει μετά από 2 μήνες χρήσης Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιειται ο ήχος ειδοποιησης μετά από μια αναπάντητη κλήση; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Από πού να κοιτάξω να το αγοράσω για να είμαι οκ με την εγγύηση? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 A3 απο μενα.. επική μπαταρία, στοκ android με εγγυημένες αναβαθμίσεις, καταπληκτική κάμερα με κούμπωμα της gcam Επική μπαταρία ίσως αλλά πιστεύω όχι καλύτερη από το P30 Lite. Αυτή τη στιγμή εχω 5 ώρες και 5 λεπτά οθόνη με 30% υπολοιπο μπαταριας. Όσο για τις εγγυημένες αναβαθμισεις. Επειδή είχα το MiA1, ναι κάθε μήνα έχει αναβάθμιση αλλά τις περισσότερες φορές μόνο προβλήματα δημιουργούσε. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε το πρόβλημα στις επόμενες εκδόσεις,αλλα εγω πραγματικά είχα πολλά προβλήματα. Για κάμερα δεν το συζητώ. Το 6600 που είχα καλύτερες φώτο τραβούσε. (Αναφέρομαι πάντα στο MiA1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Για την απενεργοποίηση του ήχου μετά από την αναπάντητη κλήση...θα πας στην ενότητα ειδοποίησης...Μετά πας εκεί που λέει...διαχειριση κλησεων.. Μπες στο αναπάντητες κλήσεις..θα πας μετά στον ηχο..και τικαρισε εκεί που λέει καθόλου...και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Γεια σας παιδια. Ειμαι κατοχος P30 lite εδω και 4 μηνες. Εχω ενα θεμα με την καμερα. Καποιες φορες οταν βγαζω φωτογραφια ειναι λες και κολλαει 1,2 δευτερολεπτα και μετα μπορω να βγαλω 2η φωτο. Τι φταιει? Ευχαριστω Καμια λυση για το lag στην camera παιδια? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καμια λυση για το lag στην camera παιδια? :cry: Τις φωτό τις αποθηκεύεις στη συσκευή ή σε κάρτα μνήμης; Αν τις αποθηκεύεις σε κάρτα, μήπως είναι παλιά ή χαμηλής ταχύτητας η κάρτα μνήμης; Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 το μεγαλυτερο ελαττωμα που εχει πιστευω το συγκεκριμενο κινητο ειναι οτι δεν θα παρει το emui 10. οταν κοιταμε κινητα θελουμε να παιρνουν και αναβαθμισεις. αυτο το προσεξα εδω μεσα σε ενα λινκ. εκτος αν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Θα πάρει EMUI 10 το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους. Ήδη στην Κίνα και σε μερικές χώρες στην Ευρώπη είναι σε beta test. https://www.huaweicentral.com/huawei-p30-lite-emui-10-0-beta-starts-in-europe/ Edited November 7, 2019 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts