chriszamanis Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Καλημέρα! Το πήρα κι εγώ τελικά σήμερα! Οπότε θα σας ζαλίζω στις ερωτήσεις, την υπομονή σας παρακαλώ καθώς πρώτη φορά με xiaomi και miui! Πρώτη ερώτηση! Μπορούμε να σβήσουμε συντομεύσεις εφαρμογών που δε θέλουμε να είναι στο home screen? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Unlocking is now faster than ever. The new fingerprint recognition technology provides the latest in--screen optical sensing module-- expanding the photosensory area by 100% and using an upgraded algorithm to make unlocking faster, smarter, and more secure. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το ψαγμένο λέει, https://www.samsung.com/in/support/mobile-devices/what-is-the-difference-between-amoled-and-super-amoled/ ● Super AMOLED is even better at this with 20% brighter screen, 20% lower power consumption and 80% less sunlight reflection. Το ψαγμενο λέει ότι έσκασες ένα κατοσταρικάκι παραπάνω όμως... Κοίτα δεν έγραψα στο φόρουμ για να το παίξω έξυπνος σε κανένα,να βοηθήσω το παιδί που θέλει ένα καλό τζαμί ήθελα. Επίσης όταν παραγγέλνεις tempered Glass ,στο ψαγμενο, γράφει πάνω όλες τις συμβατές συσκευές Στο αυτοκόλλητο γράφει: K20 ,K20 pro , Mi 9t, Mi 9t pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Καλημέρα! Το πήρα κι εγώ τελικά σήμερα! Οπότε θα σας ζαλίζω στις ερωτήσεις, την υπομονή σας παρακαλώ καθώς πρώτη φορά με xiaomi και miui! Πρώτη ερώτηση! Μπορούμε να σβήσουμε συντομεύσεις εφαρμογών που δε θέλουμε να είναι στο home screen? Πάτα παρατεταμένα σε ένα κενό της οθόνης. Θα εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές με ένα κυκλακι πάνω δεξιά. Πατας στο κυκλακι και φεύγει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Με πιο χέρι κρατάς το τηλέφωνο; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο κρατάω με το αριστερό εκεί με βολεύει το ξεκλείδωμα με το αριστερό χέρι πάλι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Πάτα παρατεταμένα σε ένα κενό της οθόνης. Θα εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές με ένα κυκλακι πάνω δεξιά. Πατας στο κυκλακι και φεύγει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν κάνω αυτό και πατάω πάνω στο εικονίδιο μετά παίρνει ενα τσεκ και οι επιλογες επάνω είναι uninstall,group & ok Μήπως δεν μπορεις να αφαιρέσεις εικονίδια επειδή στην ουσία είναι εφαρμογές? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 δεν μπορείς να βγάλεις τα εικονίδια,διαφορετικά ενεργοποίησε το συρτάρι για να το κάνεις η άλλαξε lawncher Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παιδιά, έχω παρατηρήσει όταν μιλάω με ακουστικά ή σε ανοιχτή ακρόαση, η οθόνη μένει συνέχεια αναμμένη (ακόμα κι αν πατήσω το power button - ανάβει ξανά αμέσως). Πως λύνεται αυτό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 το κρατάω με το αριστερό εκεί με βολεύει το ξεκλείδωμα με το αριστερό χέρι πάλι Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚαι εγώ με το αριστερό, οπότε είναι λογικό να ξεκλειδώνει καλύτερα με το αριστερό γιατί με το δάκτυλο που δουλεύει πιο πολύ το αναγνωρίζει πιο εύκολα ο αισθητήρας Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 δεν νομίζω γιατί το τηλέφωνο γενικά δεν το κρατάω περισσότερο από ότι το έχω σε Σταντ όποτε πάω με το δεξί χέρι,απλά πρέπει να το βγάλω και να το βάλω καλύτερα πάντως δεν είναι κάτι σημαντικό,κλάσμα δευτερολέπτου η διαφορά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 δεν νομίζω γιατί το τηλέφωνο γενικά δεν το κρατάω περισσότερο από ότι το έχω σε Σταντ όποτε πάω με το δεξί χέρι,απλά πρέπει να το βγάλω και να το βάλω καλύτερα πάντως δεν είναι κάτι σημαντικό,κλάσμα δευτερολέπτου η διαφορά Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚάπου διάβασα ότι όσο πιο πολύ δουλεύεις τον αισθητήρα δουλεύει καλύτερα, κάποιο σύστημα ai μάλλον,δεν θυμάμαι που το διάβασα όμως. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Μερικές φορές ανοίγει η οθόνη και μου γράφει " Προβολέας html " Όταν ξεκλειδώνω και ψάχνω στις ειδοποιήσεις, δεν φαίνεται τίποτα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι εννοεί ? Δεν γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε 2 ώρες κάνω unlock Δεν υπάρχουν μυστικά για την ελληνική ρομ ε ? Εννοώ δεν χρειάζεται να σκαλίζω να βρω πιο twrp να βάλω κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παρατήρησα ένα μικροπρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν είναι το white balance της οθόνης ή της εφαρμογής για τις φωτογραφίες. Χθές βράδυ στο δρόμο με τον φωτισμό από τις κολώνες και με τη stock αλλά και με gcam(burial) το άσπρο πρασίνιζε . Προσπάθησα με τη stock σε pro mode να αλλάξω χειροκίνητα το white balance αλλά ποτέ δεν έβλεπα στην οθόνη του κινητού αυτό που έβλεπα με τα μάτια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Παρατήρησα ένα μικροπρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν είναι το white balance της οθόνης ή της εφαρμογής για τις φωτογραφίες. Χθές βράδυ στο δρόμο με τον φωτισμό από τις κολώνες και με τη stock αλλά και με gcam(burial) το άσπρο πρασίνιζε . Προσπάθησα με τη stock σε pro mode να αλλάξω χειροκίνητα το white balance αλλά ποτέ δεν έβλεπα στην οθόνη του κινητού αυτό που έβλεπα με τα μάτια μου.Ποια έκδοση της burial χρησιμοποιείς και ποια xml Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε 2 ώρες κάνω unlock Δεν υπάρχουν μυστικά για την ελληνική ρομ ε ? Εννοώ δεν χρειάζεται να σκαλίζω να βρω πιο twrp να βάλω κλπ ? Μπες miui.gr έχει αναλυτικούς οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Την έβαλα όλα καλά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το εχω στοκ global. Εχω μερικες ερωτησεις, οποιος εχει διαθεση ας απαντησει παρακαλω :) Οταν εχω ανοικτες εφαρμογες και παιχνιδια στο παρασκηνιο( 4-5 συνολο δηλαδη), οταν ανοιγω την καμερα ολες αυτες οι εφαρμογες αν τις ξανανοιξεις απο το παρασκηνιο κανουν reload. Υπαρχει καποιος τροπος να μην γινεται αυτο? τα εχω εξαιρεσει ολα απο το battery saver. Το ιδιο μου κανει και στο Note 4 και στο Note 5. Μπορουμε καπως να κλειδωνουνουμε καποιες εφαρμογες ωστε να μενουν ανοιχτες? Εχω την αυτοματη φωτεινοτητα απενεργοποιημενη. Οταν ομως ειμαι σε μερος με πολυ φως, αλλαζει η φωτεινοτητα απο μονη της, μπορει να παει και φουλ. Την κατεβαζω και μετα παλι ανεβαινει. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? Τα παραπανω τα εψαξα και στον γουγλη αλλα βρηκα πολλες και διαφορες απαντησεις χωρις να βγαλω ακρη. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το εχω στοκ global. Εχω μερικες ερωτησεις, οποιος εχει διαθεση ας απαντησει παρακαλω :) Οταν εχω ανοικτες εφαρμογες και παιχνιδια στο παρασκηνιο( 4-5 συνολο δηλαδη), οταν ανοιγω την καμερα ολες αυτες οι εφαρμογες αν τις ξανανοιξεις απο το παρασκηνιο κανουν reload. Υπαρχει καποιος τροπος να μην γινεται αυτο? τα εχω εξαιρεσει ολα απο το battery saver. Το ιδιο μου κανει και στο Note 4 και στο Note 5. Μπορουμε καπως να κλειδωνουνουμε καποιες εφαρμογες ωστε να μενουν ανοιχτες? Εχω την αυτοματη φωτεινοτητα απενεργοποιημενη. Οταν ομως ειμαι σε μερος με πολυ φως, αλλαζει η φωτεινοτητα απο μονη της, μπορει να παει και φουλ. Την κατεβαζω και μετα παλι ανεβαινει. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? Τα παραπανω τα εψαξα και στον γουγλη αλλα βρηκα πολλες και διαφορες απαντησεις χωρις να βγαλω ακρη. Ευχαριστω! Αυτό με την φωτεινότητα το κάνει κ σε μένα, δοκίμασε να κρατήσεις παρατεταμένα στην εφαρμογή που έχεις στο παρασκήνιο και θα σου βγάλει μια κλειδαριά, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δες μήπως είναι αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 παιδιά είστε με 11.0.04 ΕU που έχετε πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 παιδιά είστε με 11.0.04 ΕU που έχετε πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Με 11.0.3 stable ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Επιστρέφω με μία ακόμα μία ερώτηση! Έχουμε καταλήξει ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να αφαιρέσουμε τις περιττές εφαρμογές από το τηλέφωνο? Επίσης υπάρχει κάποια λίστα που μπορούμε να βρούμε ποιες είναι safe να απεγκαταστήσουμε? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 παιδιά είστε με 11.0.04 ΕU που έχετε πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ναι,απλά κοίτα είναι θέμα amoled αυτό. Απλά αυτό που αφαιρείς την αυτόματη κ το κάνει είναι περίεργο, μάλλον ο αισθητήρας δε σταματάει να εντοπίζει το φώς ακόμα κ με χαμηλά επίπεδα φωτεινότητας. Τώρα σε επίπεδο βελτίωσης, είναι αισθητά πιο βελτιωμένη η αυτόματη φωτεινότητα, σε συνθήκες σκοταδιού δεν το τερματίζει πια,οπότε από μένα οκ σε αυτο το θέμα. Να σημειωσω οτι εγώ έχω το mi 9t,όπως ελεγα χτές με έναν φίλο εδώ, εσείς έχετε super amoled οθόνη και όχι απλή, οπότε μου φαίνεται περίεργο που το κάνει κ σε σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 να ξεκαθαρίσω ότι σε μένα δεν το κάνει αυτό πλεον θυμάμαι ότι το έκανε μερικές φορές σε προηγούμενες version αλλά ήρθε fix η η 11.0.4 το εξαφάνισε αυτό δεν θυμάμαι ακριβώς Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Επιστρέφω με μία ακόμα μία ερώτηση! Έχουμε καταλήξει ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να αφαιρέσουμε τις περιττές εφαρμογές από το τηλέφωνο? Επίσης υπάρχει κάποια λίστα που μπορούμε να βρούμε ποιες είναι safe να απεγκαταστήσουμε? Υπάρχει ενα αρχείο το BRT.exe απο miui.gr το οποίο θα σε βοηθήσει..Εγω εβγαλα κάποιες τις Google και κάποιες απο MIUI που δεν μου ηταν χρήσιμες.Εχει οδηγό θα σε βοηθήσει! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts