THANKIN Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Εγω που εχω χρησιμοποιησει nillkin cp max κ την pro καμια δεν καθεται καλα... Γυρω γυρω ειναι σαν να μην εχει πατησει καλα... Δεν ξερω γιατι εχουν φτιαξει τετοια tempered γιαυτο το κινητο...Εγώ την pro full που έβαλα μια χαρά κάθεται . Έχει ένα απειροελάχιστο κενό στα άκρα αλλά με την θήκη έρχεται και κλείνουν ολα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 pixel 3a xl γράφει η συσκευασία :blink: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Καλησπέρα. Ξέρει κανένας κανένα μαγαζί που μπορώ να αγοράσω το κινητό με τιμολόγιο? Ρωτάω γιατί κάποια μαγαζιά σου βγάζουν το λάδι μέχρι να το καταφέρεις... ολα τα επίσημα δίνουν με τιμολόγιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 pixel 3a xl γράφει η συσκευασία :blink:Εντάξει αυτό για το mi 9t pro Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Τούμπανο συσκευή με πολύ καλές κάμερες και βίντεο, δε θες μπόλικο χώρο; Μόνο οι μουσικές μου (ένα μεγάλο μέρος σε flac) είναι 35-40GB. Όπως και να 'χει, για αρκετό κόσμο είναι λίγα τα 128GB. Παρεμπιπτόντως, με το 4G+ πώς τα πάει; Τι ταχύτητες πιάνει στα ελληνικά δίκτυα; 132 Mbps download 20 Mbps upload Χθεσινή μέτρηση βεβαίως με 4G plus wind κάρτα. Κορινθία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εχει κανενας αλλος προβλημα με το notification light και το viber? Μονο στο viber δεν αναβει το led οταν μου ερχεται μηνυμα. Για ολα τα αλλα messenger, whatsapp λειτουργει σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εχει κανενας αλλος προβλημα με το notification light και το viber? Μονο στο viber δεν αναβει το led οταν μου ερχεται μηνυμα. Για ολα τα αλλα messenger, whatsapp λειτουργει σωστα...Κι εμένα το ίδιο, δεν εχω βρει λύση μέχρι στιγμής Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μάλλον δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά πρόβλημα της εφαρμογής του viber το είχαμε και σε άλλα τηλέφωνα το πρόβλημα. Κάντε λίγο υπομονή και θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μάλλον δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά πρόβλημα της εφαρμογής του viber το είχαμε και σε άλλα τηλέφωνα το πρόβλημα. Κάντε λίγο υπομονή και θα φτιάξει.Ούτε το ενα ούτε το άλλο είναι απλά μη συμβατότητα εφαρμογής με το firmware και το ανάποδο αν θέλουν να λήθει πρέπει η ο ένας (viber) η ο άλλος (xiaomi) να κάνουν αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Καλησπέρα... Μπορεί μήπως κάποιος που αγόρασε το προ από gearbest να ανεβάσει ένα screenshot από της πληροφορίες της συσκευής για να δω ποια ρομ φοράει;; γιατί έκανα απόπειρα να περάσω twrp και το μπρικαρα Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 και το notification light πως το βλέπετε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Είναι ακριβώς πάνω στην pop up κάμερα όποτε βολεύει μόνο αν το έχεις πχ πάνω σε τραπέζι και γυρισμένο προς τη μεριά σου Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 δηλ. να το έχεις ανάποδα και να βλέπεις (αν φαίνεται) την pop up camera που είναι κλειστή! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Καλησπέρα... Μπορεί μήπως κάποιος που αγόρασε το προ από gearbest να ανεβάσει ένα screenshot από της πληροφορίες της συσκευής για να δω ποια ρομ φοράει;; γιατί έκανα απόπειρα να περάσω twrp και το μπρικαρα Τι εννοεις το brickαρες?? Δεν ανοιγει?? Κολλαει στο mi? Μπαινει σε fastboot?? Εμενα ηρθε με global rom αναμεσα στα γραμματα των κωδικων εχει το ΜΙ. Μπορεις αν εισαι ξεκλειδωτος να βαλεις οποια θελεις. Βεβαια αν θες να ξανακλειδωσεις πρεπει να βαλεις αυτην που ειχε το κινητο. Μπορει να σου ηρθε κ με την ευρωπαιηκη ΕΑΑ κ αναμεσα στους κωδικους εχει το ΕU. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Τι εννοεις το brickαρες?? Δεν ανοιγει?? Κολλαει στο mi? Μπαινει σε fastboot?? Εμενα ηρθε με global rom αναμεσα στα γραμματα των κωδικων εχει το ΜΙ. Μπορεις αν εισαι ξεκλειδωτος να βαλεις οποια θελεις. Βεβαια αν θες να ξανακλειδωσεις πρεπει να βαλεις αυτην που ειχε το κινητο. Μπορει να σου ηρθε κ με την ευρωπαιηκη ΕΑΑ κ αναμεσα στους κωδικους εχει το ΕU. Τι μπέρδεμα και αυτό με τις roms υπάρχει κάπου κάποια λίστα ή κάποιο άρθρο που να αναλύει όλα αυτά περί roms να μάθουμε τι παίζει...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Στην always on display σας εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις;; εμένα μόνο τις ειδοποιήσεις από το messenger. Κλήσεις και μηνύματα καθόλου ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει φτηνό και καλό τζάμι δεν αφήνει καθόλου κενό γύρο γύρο χωρίς αέρα και το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει κανονικά https://s.click.aliexpress.com/e/OCPne5f6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Τι εννοεις το brickαρες?? Δεν ανοιγει?? Κολλαει στο mi? Μπαινει σε fastboot?? Εμενα ηρθε με global rom αναμεσα στα γραμματα των κωδικων εχει το ΜΙ. Μπορεις αν εισαι ξεκλειδωτος να βαλεις οποια θελεις. Βεβαια αν θες να ξανακλειδωσεις πρεπει να βαλεις αυτην που ειχε το κινητο. Μπορει να σου ηρθε κ με την ευρωπαιηκη ΕΑΑ κ αναμεσα στους κωδικους εχει το ΕU. Εμπαινε μονο σε φαστμπουτ και το φλασαρα μια ρομ που δεν ξερω εαν ηταν αυτην που φορουσε στην αρχη. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Στην always on display σας εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις;; εμένα μόνο τις ειδοποιήσεις από το messenger. Κλήσεις και μηνύματα καθόλου ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει φτηνό και καλό τζάμι δεν αφήνει καθόλου κενό γύρο γύρο χωρίς αέρα και το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει κανονικά https://s.click.aliexpress.com/e/OCPne5f6 Κλήσεις και μηνύματα δεν τα εμφανίζει.Εμφανίζει μόνο το messenger το facebook το viber και το gmail. Δεν έχω παρατηρήσει ειδοποίηση από άλλη εφαρμογή. Δυστυχώς η AOD δεν έχει καμία σχέση με αυτή του samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Στην always on display σας εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις;; εμένα μόνο τις ειδοποιήσεις από το messenger. Κλήσεις και μηνύματα καθόλου ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει φτηνό και καλό τζάμι δεν αφήνει καθόλου κενό γύρο γύρο χωρίς αέρα και το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει κανονικά https://s.click.aliexpress.com/e/OCPne5f6 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου παρειγγειλα δύο ,εγώ έχω βάλει της nillkin to Cp ,μια χαρά δουλεύει κ αυτό αλλά ακριβό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ενα scrreenshot βρε παιδια απο καποιον που αγορασε απο gearbest το κινητο για να δω ποια ρομ φοραει... γινεται; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Κλήσεις και μηνύματα δεν τα εμφανίζει.Εμφανίζει μόνο το messenger το facebook το viber και το gmail. Δεν έχω παρατηρήσει ειδοποίηση από άλλη εφαρμογή. Δυστυχώς η AOD δεν έχει καμία σχέση με αυτή του samsung. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να έδειχνε και ειδοποιήσεις από κλήσεις διότι εκεί που είναι το notification Led είναι κάπως άχρηστο και πίστευα ότι θα το κάλυπτε η AOD αυτό το λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 (edited) Για το sot παίζει ρόλο η ρομ. Όταν πρώτο πήρα το mi8 pro με τις beta με ιδια χρήση εβγαζα 6-7 ωρες με μια beta rom του Φεβρουαρίου εβγαζα 8-9.30 ώρες έχω ανεβάσει και στιγμιότυπα στο διπλα φόρουμ. Οπότε όποιος θέλει sot μένει στην ρομ που θα βγαζει περισσότερο χρόνο οθόνης. Είμαι σε αναμονή και εγω με την σειρά μου για το mi9tpro 128 και έκανα αυτή την αλλαγή για το ραδιόφωνο, ελπίζω να έχει καλή διαχείριση μνήμης λόγο ραμ 6gb έναντι mi8 pro 8gb εχω πανω απο 76 εφαρμογές. Edited September 30, 2019 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Θα ήταν πολύ χρήσιμο να έδειχνε και ειδοποιήσεις από κλήσεις διότι εκεί που είναι το notification Led είναι κάπως άχρηστο και πίστευα ότι θα το κάλυπτε η AOD αυτό το λάθος. Πολύ σωστά , και εγώ θα προτιμούσα κλήσεις και SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Για το sot παίζει ρόλο η ρομ. Όταν πρώτο πήρα το mi8 pro με τις beta με ιδια χρήση εβγαζα 6-7 ωρες με μια beta rom του Φεβρουαρίου εβγαζα 8-9.30 ώρες έχω ανεβάσει και στιγμιότυπα στο διπλα φόρουμ. Οπότε όποιος θέλει sot μένει στην ρομ που θα βγαζει περισσότερο χρόνο οθόνης. Είμαι σε αναμονή και εγω με την σειρά μου για το mi9tpro 128 και έκανα αυτή την αλλαγή για το ραδιόφωνο, ελπίζω να έχει καλή διαχείριση μνήμης λόγο ραμ 6gb έναντι mi8 pro 8gb εχω πανω απο 76 εφαρμογές. Εχω 136 εφαρμογές δεν καταλαβαίνει τιποτα, sot λιγο πανω από 10 ώρες και 24 ωρες χρήσης χωρις πειραγματα ρομ και τέτοια. Αν και η χρήση ειναι κάπως υποκειμενική με βαριά χρηση και 4g+ σχεδόν παντού. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Παιδιά έβαλα το τζαμάκι https://www.estation.gr/nillkin-cp-pro-tempered-glass-xiaomi-redmi-k20-pro-mi-9t-full-black.html?skr_prm=WyI1MmI2Y2Y1My00OWY4LTRhZjAtYTBlOS1jM2I0NDg5NTBhZDciLDE1Njk4NzA4MDM1NTcseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsInRhZ3MiOiIifV0 και ταίριαξε τέλεια. Είχα ένα μικρό πρόβλημα με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ( αργούσε πολύ και συνάμα λαθεύει κιόλας)αλλά τον διέγραψα και το ξανά εγκατέστησα και δουλεύει καλύτερα και από πριν. Όσοι βάζετε τζαμάκια να κάνετε διαγραφή το δακτυλικό σας αποτύπωμα και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts