zevoulon_13 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Εμένα έσκασε το μεσημέρι που ήμουν έξω, αλλά τώρα σπίτι εξαφανίστηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Την έβαλα και εγώ. :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 ολλανδια Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Έχει και η global το τελευταίο security patch, παρόλο που δεν αναφέρεται στο σύντομο changelogδεν αναφέρεται αλλά ήταν το πρώτο που κοίταξα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλημέρα σε όλους.Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνουμε σε τακτική βάση backup ΟΛΗ τη συσκευή μαζί με φωτογραφίες βίντεο επαφές εφαρμογές με τους κωδικούς τους κλπ στο Xiaomi cloud?Ή σε κάποιο άλλο cloud?Το τηλέφωνο πλέον είναι εργαλείο δουλειάς για εμένα και θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι εάν πχ χαθεί /σπάσει / κλαπεί θα μπορώ να επαναφέρω τα πάντα σε άλλη συσκευή ή στην ίδια μετά από format κλπ.Μιλάω όμως για όλη τη συσκευή όπως γίνεται πχ στα Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 σχετικά με το facebook,έρχονται ειδοποιήσεις με ήχο κανονικά αλλά μετά από λίγο ούτε ειδοποιήσεις ούτε ήχο φυσικά,σαν να κουράστηκε ένα πραμα χαχα,είναι απίστευτο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μόλις σήμερα ήρθε η αναβάθμιση! Ρωτώ ξανά αν ξέρουμε στα 1080p/60fps έχουμε EIS! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μόλις σήμερα ήρθε η αναβάθμιση! Ρωτώ ξανά αν ξέρουμε στα 1080p/60fps έχουμε EIS! εχει μία ρύθμιση ΄΄εξάλειψη τρέμουλου΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 εχει μία ρύθμιση ΄΄εξάλειψη τρέμουλου΄΄είναι γκρίζο στην ρύθμιση αυτη Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 είναι γκρίζο στην ρύθμιση αυτη Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εμένα έχει κανονικά 3 ρυθμίσεις: αυτόματα, 50 hz, 60 hz. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 καμία σχέση θα πας βίντεο θα πατήσεις το 1080p 60fps και ρυθμίσεις image stabilization Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 To εξάλειψη τρεμουλου όμως είναι ανοικτό. Και βρίσκεται στις ρυθμίσεις του βίντεο 1080 στα 60. Κατάλαβα μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 To εξάλειψη τρεμουλου όμως είναι ανοικτό. Και βρίσκεται στις ρυθμίσεις του βίντεο 1080 στα 60. Κατάλαβα μια χαρά.ανοικτό αλλά γκρίζο αυτό λέμε,δεν ανοιγοκλεινει όπως στα 720p και 1080p 30fps,ότι ρύθμιση κάνεις σε αυτά μένει γκρίζα στα 1080p 60fps,δεν ανοιγοκλεινει όπως στις άλλες δύο,για αυτό και ρωτάει ο φίλος Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Λοιπόν ο σταθεροποιητής εικόνας σε 60 fps γενικα ειναι "ανοικτός" και γκριζαρισμενος ενω σε 30fps ανοιγο κλείνει!Αυτό σημαίνει οτι ειναι ενεργοποιημένος η όχι? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Λοιπόν ο σταθεροποιητής εικόνας σε 60 fps γενικα ειναι "ανοικτός" και γκριζαρισμενος ενω σε 30fps ανοιγο κλείνει!Αυτό σημαίνει οτι ειναι ενεργοποιημένος η όχι? Μετά από δοκιμή που έκανα ο σταθεροποιητής δεν είναι ενεργοποιημένος στα 1080p 60fps μόνο στο 1080p 30fps είναι ενεργοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Έχω απενεργοποιήσει το volte γιατί ήταν πολύ σπαστικό και συχνά πυκνά κοβόταν η κλήση. Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο, άλλες φορές έχω δεδομένα κι άλλες όχι. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν φορές που κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μπορώ να σερφαρω στο ίντερνετ, να τσεκαρω το viber, να χαζεψω στο fb κι άλλες που τα δεδομένα δεν παίζουν καθόλου. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Έχω απενεργοποιήσει το volte γιατί ήταν πολύ σπαστικό και συχνά πυκνά κοβόταν η κλήση. Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο, άλλες φορές έχω δεδομένα κι άλλες όχι. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν φορές που κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μπορώ να σερφαρω στο ίντερνετ, να τσεκαρω το viber, να χαζεψω στο fb κι άλλες που τα δεδομένα δεν παίζουν καθόλου. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro Ανάλογα με το σήμα που έχεις εκείνη τη στιγμή μπορεί απο 4g να πέσει σε 3g και τότε μιλάς και σερφάρεις ταυτόχρονα. Κάποιες φορές πέφτει σε 2g και τότε πάπαλα! Αυτόματα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Μάλιστα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Είναι λογικό το Cell Standby να έχει μακράν τη μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία;; Ειδικα όταν είμαι εκτός σπιτιού (εκτός WiFi δλδ)... Στα στατιστικά της μπαταράις είναι πάνω από το Screen ή οτιδήποτε άλλο. Με το ζόρι βγάζω τη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα βαριά χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 ποιον printer προτείνετε με wifi και usb για το κινητός μας,μόνο για τα βασικα,που να δουλεύει χωρίς πρόβλημα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 ποιον printer προτείνετε με wifi και usb για το κινητός μας,μόνο για τα βασικα,που να δουλεύει χωρίς πρόβλημα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Έχω το hp 2545 (πολύ οικονομικός, γύρω στα 30 ευρώ νομίζω το είχε προσφορά) το έχω κάνα 5αρι χρόνια. Μια χαρά απροβληματιστα όλα σχεδόν από κινητό με τις εφαρμογές της hp. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα βέβαια. Πάντως διαβάζω ότι πιο οικονομικά στη χρήση είναι τα laser (αλλά πιο ακριβά στην αγορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Υπαρχει κανενα κολπα η κανενα καλωδιο που να μπορουμε να δωσουμε ρευμα απο τη θυρα φορτισης του σε αλλες συσκευες, δηλαδη να εχουμε Reverse Charging? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Υπαρχει κανενα κολπα η κανενα καλωδιο που να μπορουμε να δωσουμε ρευμα απο τη θυρα φορτισης του σε αλλες συσκευες, δηλαδη να εχουμε Reverse Charging? Ευχαριστω. Noμιζω reverse charging γινεται μονο μεσω ασυρματης φορτισης (που δεν υποστηριζει ετσι κ αλλιως η συσκευη μας) και μονο αν το υποστηριζει η συσκευη. Μεσω καλωδιου δεν εχω δει ποτε κινητό να φορτίζει αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Noμιζω reverse charging γινεται μονο μεσω ασυρματης φορτισης (που δεν υποστηριζει ετσι κ αλλιως η συσκευη μας) και μονο αν το υποστηριζει η συσκευη. Μεσω καλωδιου δεν εχω δει ποτε κινητό να φορτίζει αλλη συσκευη. Καταλαβα, ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καταλαβα, ευχαριστω πολυ ! Το εψαξα λιγο περισσοτερο κ ισως υπαρχουν συσκευες που υποστηριζουν φορτιση μεσω καλωδιου. δεν βρηκα καποια αναφορα στην συσκευη μας. Το μονο που βρηκα ειναι οτι χρειαζεται η συσκευη να υποστηριζει OTG, να εχει otg cable και πιθανοτατα καποια επιλογη στο software να την ενεργοποιησεις. Προτειναν την χρηση καποιας ΑΟSP rom που ΙΣΩΣ εχει καποια επιλογη μεσα για να ενεργοποιησεις το reverse charging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts