Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στα sms το chat features δουλεύει σε σας

λέει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Όπως είπες, τζάμι με τζάμι διαφέρει. Έχω nillkin 9H,και δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Από τότε που ανακάλυψα τα τζαμακια της, θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν κρατάει πολλές δαχτυλιες, είναι ανθεκτικό, καθαρίζει πανευκολα, εφαρμόζει παντού τέλεια. Πιο πίσω στο φόρουμ έχω κάνει κουβέντα για το ίδιο τζαμί, εγώ έχω το mi 9t,και μου κάθεται τέλεια, μάλιστα το πρώτο που είχα πάρει μου έκανε μια μικρή φούσκα που δεν μπορούσα να βγάλω και μετά από ώρες ξαφνικά το βλέπω κ είχε εξαφανιστεί, απλά το έβγαλα γιατί πήρα με μαύρο πλαίσιο κ έκρυβε οθόνη.(μην πάρετε με μαύρο πλαίσιο,δεν είναι καλά υπολογισμένο)

Κάποιοι λένε ότι στο pro δεν κάθεται καλά και έχει πιο κυρτή οθόνη, κάτι τέτοιο.

Πάνω στα κουτιά πάντως γράφει ότι κάνει για όλα τα μοντέλα (k20,k20 pro,mi9t,mi9t pro)

Το μόνο αρνητικό το δακτυλικό,που θέλει συνήθεια,δεν έχει σχέση με όταν δεν έχεις τζαμί, αλλά μπρος στην προστασία,το τρως.

Επίσης δεν επηρεάζει καθόλου την απόκριση στην επαφή,δεν κάνει ούτε γρατζουνιά εύκολα, πρέπει να το κακομεταχειριστείς άσχημα.

ξεχασα να το αναφερω, νομιζω nilkin ηταν το τζαμακι που ειχα καταστρεψει με το tapping! χαχαχαχα. παντως γενικα της nilkin ειναι τα πιο ποιοτικα για μενα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στα sms το chat features δουλεύει σε σας

λέει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή

όταν εχω επιλεγμενη σιμ την vodafone, οχι. όταν εχω την what's up, κανονικοτατα...

ξεχασα να το αναφερω, νομιζω nilkin ηταν το τζαμακι που ειχα καταστρεψει με το tapping! χαχαχαχα. παντως γενικα της nilkin ειναι τα πιο ποιοτικα για μενα.

Μάλλον θα πρέπει να έχεις ξερά δάκτυλα ή με κάλους για να κατέστρεψες τέτοιο τζαμί, εκτός αν ήταν μούφα nillkin, εμένα μου φαίνεται εντελώς αδύνατο να του κάνω ζημιά με απλό tapping. Και την συγκεκριμένη εταιρεία την προτίμησα όταν είχα πάρει ένα στο Samsung s5 που είχα κ είχα κ ένα spigen για εφεδρικό,και εντέλει δεν το έβγαλα ποτέ!!!!

Τι μέσα σε γυναικεία τσάντα το έβαζα,τι το παρατούσα ανάποδα,τι το ταλαιπωρούσα, αυτό απτόητο!!

Ο μόνος τρόπος να το χαλάσεις για μένα είναι από πτώση, ή να το χτυπήσεις κατά λάθος σε κανένα συρτάρι ή αλλού.

Παιδιά πριν κάποιες σελίδες ειχατε ποσταρει μια έκδοση της burial και κάποια .xml μπορείτε να την ξαναποσταρετε?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

ούτε η Q υποστηρίζει μάλλον chat features

Wind και Q δεν υποστηρίζουν, αντίθετα Cosmote και Vodafone το υποστηρίζουν. Τα chat features δεν είναι τίποτα από από το RCS (rich communication services) που έχει αναπτύξει η Google. Για περισσότερα, Google it.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Παίδες, δεν έλαβα την ειδοποίηση απο το 112 παρόλο που οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης ήταν ενεργοποιημένες. Μήπως έχει να κάνει με τη φραγή πενταψήφιων που έχω, ή έχει να κάνει με τη συσκευή; :what:

Παίδες, δεν έλαβα την ειδοποίηση απο το 112 παρόλο που οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης ήταν ενεργοποιημένες. Μήπως έχει να κάνει με τη φραγή πενταψήφιων που έχω, ή έχει να κάνει με τη συσκευή; :what:

Έχω 2 συσκευές ενεργοποιημένο κ στα 2 .

Samsung s7 edge με wind δεν μου ήρθε.

Xiaomi mi 9t με cosmote μου ήρθε.

Άσε καλύτερα γιατί εκείνη την ώρα τρόμαξα και νόμιζα ότι κόλλησα κανέναν ιό στο κινητό (μια που τώρα οι ιοί και οι γιοί είναι της μόδας)!!!

Έχω 2 συσκευές ενεργοποιημένο κ στα 2 .

Samsung s7 edge με wind δεν μου ήρθε.

Xiaomi mi 9t με cosmote μου ήρθε.

Άσε καλύτερα γιατί εκείνη την ώρα τρόμαξα και νόμιζα ότι κόλλησα κανέναν ιό στο κινητό (μια που τώρα οι ιοί και οι γιοί είναι της μόδας)!!!

Κι εγώ κιου έχω, οπότε μήπως είναι θέμα γουίντ; :X

Κι εγώ κιου έχω, οπότε μήπως είναι θέμα γουίντ; :X

Κι εμένα σε wind δεν ήρθε. Σε cosmote σε άλλο τηλέφωνο το έλαβα κανονικά.

Wind και Q δεν υποστηρίζουν, αντίθετα Cosmote και Vodafone το υποστηρίζουν. Τα chat features δεν είναι τίποτα από από το RCS (rich communication services) που έχει αναπτύξει η Google. Για περισσότερα, Google it.
ναι βρε ξέρω τι είναι

Μάλλον το πρόβλημα είναι οι κεραίες της wind. Ας το επιβεβαιώσει και άλλος συμφορουμίτης που έχει wind μπάς και μάθουμε.

Έχω wind και μου ήρθε κανονικά

Σιγουρευτειτε ότι η επιλογή "επανάληψη ειδοποίησης" δεν είναι απενεργοποιημένη

Εγώ έχω και η γυναίκα μου έχουμε wind. Εγώ Mi9 20.3.5 eu δεν ήρθε η γυναίκα mi8 20.2.27 miui Hellas ήρθε.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Using Tapatalk

Μην αγχωνεστε. Δεν είναι θέμα συσκευής. Εγώ ξέρω διάφορους με διαφορετικές συσκευές και με διαφορετικά δίκτυα που δεν τους ήρθε.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το τέλος ξεκλειδωματος του bootloader είναι γεγονός από την Google, πλέον οι συσκευές δεν θα περνάνε το safety net, νομίζω ότι το root και οι custom rom πλησιάζουν στο τέλος τους μιας και όλο λιγότεροι χρήστες ασχολούνται.

Εσάς κανει στην μαμα κάμερα κατι σαν εφε "νερά" οταν ακουμπάτε λιγο γρήγορα καθετα στο τραπέζι το κινητό η όχι?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Το τέλος ξεκλειδωματος του bootloader είναι γεγονός από την Google, πλέον οι συσκευές δεν θα περνάνε το safety net, νομίζω ότι το root και οι custom rom πλησιάζουν στο τέλος τους μιας και όλο λιγότεροι χρήστες ασχολούνται.

Από τις επόμενες γενιές κινητών φαντάζομαι ε?